|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 10 hozzászólás ] |
|
Vodás net nem megy a Sagem MyX3-2-vel???
Szerző |
Üzenet |
pg
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 828 Tartózkodási hely: Szeged
|
gyurxi551 írta: Üdv! Ezt a csillagos dolgot ki fogom ill. fogjuk próbálni, mert a taló a barátnőmé, én Samsung párti vagyok, ha jó ha nem. Leírás azonban nincs hozzá. Írok ha műxik. pápá
Megnéztem a leírásban. Röhej (és nem röhely), de úgy tűnik, tényleg nem tudja. Idézek:"Minden üzenetben megtalálhatók az üzenet típusára és a fogadás időpontjára (vagy dátumára) vonatkozó információk."
Ennyi idevágót találtam csak. (Igaz, hogy nem olvastam végig a leírást.)
(Ebből kiderül, hogy nekem van leírásom - ehhez is, többek között -: Innen leszedheted: http://fw.arts.u-szeged.hu/manualgsm/sagem/ )
Üdv
|
hétf. nov. 29, 2004 10:48 |
|
|
Vendég
|
pg írta: picit off:
Erről az jut eszembe, hogy a régi Ericssonoknál (nem SE) sokan arra panaszkodtak, hogy a híváslistában csak a dátumot írja ki, az időt nem, kivéve aznap. Ott egyszerűen, ha megnyomtad a * gombot, kiírta az időt is. (Jellemző, a használati utasítás nem elolvasása...)
Itt nincs valami hasonló megoldás?
Lehet hogy egyes típusoknál megy a *-os módszer, de nem mindegyiknél. Például az A2618-nál sem megy. Annak benne is van a leírásába, hogy csak az aznapinak mutatja az időpontját, a régebbinek csak a dátumát. A 1018-as még megmutatta. Szóval nem általános az Ericssonok között sem.
|
vas. nov. 28, 2004 22:14 |
|
|
gyurxi551
platina tag
Csatlakozott: pén. jún. 18, 2004 13:42 Hozzászólások: 703 Tartózkodási hely: Székesfehérvár, BP
|
Üdv!
Ezt a csillagos dolgot ki fogom ill. fogjuk próbálni, mert a taló a barátnőmé, én Samsung párti vagyok, ha jó ha nem. Leírás azonban nincs hozzá. Írok ha műxik.
pápá
|
vas. nov. 28, 2004 21:46 |
|
|
Sam Fisher
gyémánt tag
|
HA van eszetek eladjátok ezt a Sagem megalázó terméket és vesztek egy Normális sagemet Pl: a myv55-öt.
Vagy vártok 2005-ig myx5.2 re!
|
vas. nov. 28, 2004 13:23 |
|
|
pg
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 828 Tartózkodási hely: Szeged
|
picit off:
Erről az jut eszembe, hogy a régi Ericssonoknál (nem SE) sokan arra panaszkodtak, hogy a híváslistában csak a dátumot írja ki, az időt nem, kivéve aznap. Ott egyszerűen, ha megnyomtad a * gombot, kiírta az időt is. (Jellemző, a használati utasítás nem elolvasása...)
Itt nincs valami hasonló megoldás?
|
vas. nov. 28, 2004 13:20 |
|
|
gyurxi551
platina tag
Csatlakozott: pén. jún. 18, 2004 13:42 Hozzászólások: 703 Tartózkodási hely: Székesfehérvár, BP
|
Üdv!
Nekem a myx3-2-vel kapcsolatban csak annyi kérdésem lenne, hogy ha kapok egy sms-t, akkor aznap még tudja az időpontot. Ha eltelik pár nap, akkor már csak azt írja ki, hogy pl nov22, de időpontot nem. Meg lehet ezt utólag tudni/átállítani? Egyáltalán megjegyzi?
kössz
|
vas. nov. 28, 2004 12:43 |
|
|
Cycy
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 998 Tartózkodási hely: Székesfehérvár - Budapest
|
\"Elöre is köszi a segitsÉget?\" ) komolyra forditva a \"szot\",engem az Érdekelne,h pocket pc-vel hasznalja-e valaki a vitamax internetet?(konkrÉtan hp ipaq-ra gondoltam).köszi.cycy
|
kedd jún. 29, 2004 9:50 |
|
|
limre2
vas-tag
|
Sziasztok!
Nekem is lenne ugyan ezzel a telefonnal egy kis gondom szintén Vitamax nettel.
Megvettem, megrendeltem, 2 napig tökéletesen működött, kb. 35 perc indernetezés erejéig.
Aztán egyszer csak nem tud feljelentkezni a Connect me-vel. Az AT parancs nem aktív üzenettel dob ki, és a Vodafone hálót is elengedi a készülék. Ki-bekapcs, újra működik telefonálásra, de GPRS netre nem bír feljelentkezni. MI lehet?
Először térerőre gondoltam, de más kerületben is ugyan ezt csinálja, és a Voda üf. is azt mondja, hogy nincs gond a térerővel, nem is látják, hogy próbálkoznék a bejelentkezéssl.
Sajnos nem tudom kipróbálni más készülékkel.
Win ME-vel használom infra porton keresztül.
Valaki találkozott már hasonlóval?
Előre is köszi a segítséget?
|
hétf. jún. 28, 2004 10:21 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
Re: Vodás net nem megy a Sagem MyX3-2-vel???
Hali.
Ellentétben a régi sagem-ekkel a 3-2-es NEM működik minden utángyártott kábellel.
Tehát a megoldás: vagy veszel egy gyári adatkábelt, vagy visszamész a boltba, és addig cserélgeted, amíg valamelyik be nem jön...
Én a gyárit javaslom, kevesebb vele a macera.
Ja és Connect me-vel használd, azzal mindenképpen műxik, ha jó a kábeled akkor mennie kell MyX3-as, és 5-ös beállítással is, 6-ossal ált. nem megy.
|
szer. ápr. 14, 2004 21:12 |
|
|
k.krisz
arany tag
|
H@li!
Haverom vett egy Sagem MyX3-2 telót. Volt neki egy Vodás kártyája, arra megrendelte a
Vitamax Netet (vagy hogy is hívják). Vissza is írtak, hogy minden OK, meg GPRS, amit a teló
ki is ír. Vett még 2000-ért egy adatkábelet (ami állítólag minden Sagemhez jó), és ezzel
lett a gépre kötve infra hiányában. Volt még valami Connect Me progi, amivel állítólag
lehetne csatlakozni a netre. De sajna nem sikerül, pedig elvileg minden jól van beállítva,
telepítve van a teló is. A Voda honlapján találtam egy leírást, hogy ez a progi nélkül, hogy
lehetne netelni. Szépen lépésről-lépésre leírja, hogy mit kell beállítani (modem telepítés,
atom sok beállítás, ...), de még így sem müxik a dolog.
A Connect Me progival addig el lehet jutni, hogy kiírja azt, hogy hitelesítés, de azután azt
írja ki, hogy a kapcsolat megszakadt.
A winfos tárcsázója meg a felhasználónév, jelszó ellenőrzés után akad ki azzal, hogy nem
lehet kapcsolatot létesíteni.
Mi lehet a gond? A telóval nem lehet netezni? Rossz a kábel? Rossz valami beállítás?
Az op rendszer XP SP1.
Előre is köszi a segítséget.
Üdv
Krisz
|
szer. ápr. 14, 2004 20:11 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 10 hozzászólás ] |