|
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 6 hozzászólás ] |
|
Smspop érdekesség, olvasd el!
Szerző |
Üzenet |
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
Ja, topic zárható!
|
kedd nov. 30, 2004 22:18 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
Elküldve: 28 Aug. 2003 21:46 Hozzászólás témája:
--------------------------------------------------------------------------------
|
kedd nov. 30, 2004 22:17 |
|
|
MVD
gyémánt tag
|
Re: Smspop érdekesség, olvasd el!
Slowmotion írta: Képzeljétek azt hogy regisztráltam ismét magam az smspop-n azért hogy az 5 ingyenes pop után mostmár vásároljak is pár sms-t! Erre bejelentkezek a visszaküldött aktiváló kóddal és mit látok? Na Laca mit látok? Hát majdnem egy nagy .... -et ugyanis a telefonkönyvben ott volt /van 4 magyar telefonszám bejegyezve!!! Az az ezt már valaki használja! Sajnos pop-ok nem voltak rajta de ennyi erovel lehettek volna is !! Most picit kiábrándultam a vásárlásból...
Véleményeket plííííz!
Kezd el olvasni az ingyensms topicot, az elejéről! Annak idején freunder ezért indított a topicot. Lassan két éve.
|
kedd nov. 30, 2004 22:14 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Mit tudnak trükközni ezek a románok??? Innen is kivannak tiltva.
Blocked countries
The following countries have been blocked from access to the smspop payment system due to high levels of fraud:
Romania Bulgaria
Indonesia Turkey
Algeria Albania
Nigeria Morocco
Egypt Pakistan
Macedonia Vietnam
Ghana Jordan
|
kedd nov. 30, 2004 22:13 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Belefért volna az ingyen sms topikba....
Mit akarsz te fizetni az smspopnak? Annyira óccsó?
|
kedd nov. 30, 2004 22:10 |
|
|
Slowmotion
arany tag
|
Smspop érdekesség, olvasd el!
Képzeljétek azt hogy regisztráltam ismét magam az smspop-n azért hogy az 5 ingyenes pop után mostmár vásároljak is pár sms-t! Erre bejelentkezek a visszaküldött aktiváló kóddal és mit látok? Na Laca mit látok? Hát majdnem egy nagy .... -et ugyanis a telefonkönyvben ott volt /van 4 magyar telefonszám bejegyezve!!! Az az ezt már valaki használja! Sajnos pop-ok nem voltak rajta de ennyi erovel lehettek volna is !! Most picit kiábrándultam a vásárlásból...
Véleményeket plííííz!
|
kedd nov. 30, 2004 22:06 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 6 hozzászólás ] |
|