Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. dec. 26, 2024 8:26

Hozzászólás a témához  [ 59 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő
Samsung i8510 INNOV8 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Akkor már készülhetsz is új telefont választani. Rendes magyar szoftver csak egy verzióban készült, ami neked is rajta lehet.

szer. feb. 10, 2010 20:21
Profil Privát üzenet küldése
vas-tag

Hozzászólás 
Köszönöm az infót, most garanciában megpróbálják szoftveresen javítani(azt ígérték jó lesz) , amiben nem hiszek ezek után, főleg, hogy Neked is ilyen tapasztalataid vannak.. Ha nem lesz jó, becserélik valami hasonló kategóriásra.

kedd feb. 09, 2010 17:41
arany tag

Hozzászólás 
Zolibá írta:
Kedves Siofok00!

Én is Innov8 tulaj vagyok. Az akku üzemidő szörnyen kevés, pedig új a gép. A másik gondom, hogy néha akadás van a felvett videóban, illetve nincs igazi szinkronban a felvett kép és hang. Az általad elmondott firmware-frissítés úgy tűnik, segíthet. Ha nem gond, le tudnád írni egy mail-ben(lada.zoltan@yahoo.com), hogy is kell ezt a műveletet elvégezni? Ha nincs kedved, írogatni, küldd el a számod, és felhívlak. Előre is köszönöm!

Van egy rossz hírem. A video hang problémát semmilyen firmware nem fogja orvosolni, ugyanis az tervezési hiba miatt hardware eredetű minden Innov-nál. A legújabb firmwarekben nincs magyar nyelv és nem is megoldható, különben rosszul fog működni a telefon.
Időközben váltottam már xenon vakus Pixon 12-re. Képminőségben és főleg az esti képeknél simán veri az Innov-ot.

Ajánlom figyelmedbe (ingyenes regisztráció szűkséges):

http://samsung-firmware.webs.com/

hétf. feb. 08, 2010 20:24
vas-tag

Hozzászólás 
Kedves Siofok00!

Én is Innov8 tulaj vagyok. Az akku üzemidő szörnyen kevés, pedig új a gép. A másik gondom, hogy néha akadás van a felvett videóban, illetve nincs igazi szinkronban a felvett kép és hang. Az általad elmondott firmware-frissítés úgy tűnik, segíthet. Ha nem gond, le tudnád írni egy mail-ben(lada.zoltan@yahoo.com), hogy is kell ezt a műveletet elvégezni? Ha nincs kedved, írogatni, küldd el a számod, és felhívlak. Előre is köszönöm!

vas. feb. 07, 2010 22:29
vas-tag

Hozzászólás 
Macika írta:
gcsikos írta:
A fotókon meglepett, hogy 410 (!) ISO-nál is zajmentesebb képeket csinál, mint az én Panasonic FX35-ös mindígnálamvan gépem.
Bocs az OFF-ért, de egy Panasonicnál bármi zajmentesebb képet csinál...

Igaz, nagyon igaz.
Ezeket FZ18-assal vagy az említett FX35-össel csináltam
http://www.flickr.com/photos/gaborcsikos/sets/72157608622464776/, itt a zaj nem nagyon számít, sőt az egyéb utómunka miatt, fel sem tűnik. Zaj ellen Canon 450D-t használok és várom a dslr crop szenzoros kompaktot a Samsungtól. Csak a külső méretek miatt.

vas. márc. 15, 2009 17:17
Profil Privát üzenet küldése Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
gcsikos írta:
A fotókon meglepett, hogy 410 (!) ISO-nál is zajmentesebb képeket csinál, mint az én Panasonic FX35-ös mindígnálamvan gépem.
Bocs az OFF-ért, de egy Panasonicnál bármi zajmentesebb képet csinál...

vas. márc. 15, 2009 13:35
vas-tag

Hozzászólás 
migabi24 írta:
gcsikos írta:
Szia, tudtok olyan érintős telóról, ami ilyen jó képeket csinál, mint az innov8? Most Kaiser PDA-t használok és nagyon haramtos a fotó, a videó meg szinte használhatatlan. Időnként kellene írnom, azért jó lenne az érintős lcd és arra valamilyen teljes képernyős qwerty progi. Ka, és a navi is fon tos. Már régen szerettem volna megoldani a mindent egybe problémámat, most a Samsung nagyon közel hozta. Viszont csak PDA-kat ismerek, azok között nem találtam ilyen jó kamerásat. Köszi a tippeket.
Hát én várnák még a helyedbe, ugyanis most jön ki nemsokára az I8510 utódja I8910 néven és abba is 8Mpx-es kamera lesz csak egy 3.7"-os érintőképernyővel lesz ellátva :wink:

Köszönöm, örülök, hogy figyelmeztettél. Megnéztem a gsmarénás leírást és nem véletlenül kezdi, hogy csak saját felelőségre olvassuk, mert lehet, hogy nem tudunk aludni. A fotókon meglepett, hogy 410 (!) ISO-nál is zajmentesebb képeket csinál, mint az én Panasonic FX35-ös mindígnálamvan gépem. Igaz, azt azért vettem,mert 24-től indul a nagylátószöge. És a béta cuccos HD videója is nagyon lenyűgöző. Szóval nagyon tetszik. Köszi.

vas. márc. 15, 2009 9:53
arany tag

Hozzászólás 
gcsikos írta:
Szia, tudtok olyan érintős telóról, ami ilyen jó képeket csinál, mint az innov8? Most Kaiser PDA-t használok és nagyon haramtos a fotó, a videó meg szinte használhatatlan. Időnként kellene írnom, azért jó lenne az érintős lcd és arra valamilyen teljes képernyős qwerty progi. Ka, és a navi is fon tos. Már régen szerettem volna megoldani a mindent egybe problémámat, most a Samsung nagyon közel hozta. Viszont csak PDA-kat ismerek, azok között nem találtam ilyen jó kamerásat. Köszi a tippeket.
Hát én várnák még a helyedbe, ugyanis most jön ki nemsokára az I8510 utódja I8910 néven és abba is 8Mpx-es kamera lesz csak egy 3.7"-os érintőképernyővel lesz ellátva :wink:

vas. márc. 15, 2009 6:59
vas-tag

Hozzászólás 

szomb. márc. 14, 2009 22:09
arany tag

Hozzászólás 
siofok00 írta:
Végül csak bevállaltam a házi flash-elést:
Egy bizonyos oldalról leszedtem a legújabb már említett firmware-t (i8510XXIA1 cseh) és apollo 6.05-tel simán felment (phone + PDA + PDA CS), majd a régebbi magyar firmware-ből apollo 5.27-tel kicseréltem csak a PDA CS (nyelvi rész) fájlt. (Apollo 6.05 nem viszi a régi fájlokat.)
Kapott egy hard reset-et (*2767*3855#) és most tökéletesen működik a legújabb (hivatalosan magyarul ki nem adott) firmware is magyarul.
Kijavították a kamera beállítások mentés hibát és végre települnek az alkalmazások.

Kis kiegészítés: a következő PDA CS fájlban benne van a magyar is, ami kapásból megy apollo 6.05-tel is és magasabb a verziószáma mint az eredeti magyarnak: PDA_CS_I8510XEOHK1 (lengyel firmware-ből 12 langpack)
Javasolt ezt használni a kompatibilítás miatt.

szomb. márc. 07, 2009 9:52
arany tag

Hozzászólás 
Az üzemidő nálam határozottan javult és pl. Real Player sem akad be nagyobb méretű videoknál.

szomb. márc. 07, 2009 8:57
Moderátor

Hozzászólás 
siofok00 írta:
...
Mondtam, hogy megy simán Apolloval...

pén. márc. 06, 2009 20:47
arany tag

Hozzászólás 
siofok00 írta:
Egy bizonyos oldalról leszedtem a legújabb már említett firmware-t (i8510XXIA1 cseh) és apollo 6.05-tel simán felment (phone + PDA + PDA CS), majd a régebbi magyar firmware-ből apollo 5.27-tel kicseréltem csak a PDA CS (nyelvi rész) fájlt. (Apollo 6.05 nem viszi a régi fájlokat.)
Kapott egy hard reset-et (*2767*3855#) és most tökéletesen működik a legújabb (hivatalosan magyarul ki nem adott) firmware is magyarul.
Kijavították a kamera beállítások mentés hibát és végre települnek az alkalmazások.
Gratulálok, más változást nem vettél észre? Pl. az üzemídőn volna mit javítani :wink:

pén. márc. 06, 2009 18:07
arany tag

Hozzászólás 

pén. márc. 06, 2009 17:20
arany tag

Hozzászólás 
Ha szeretnél színes t-zones-t vagy vodafone live!-ot:

http://www.mobilitics.net/iphonesque_N95_fp1.sis

Csak szignozni kell és telepíteni a c: meghajtóra és máris N95-nek gondolja bármelyik szerver a beépített böngészőt.

csüt. feb. 26, 2009 21:17
arany tag

Hozzászólás 
Néhány hétvégi képem innov-val
http://innov8.csoliver.fotoalbum.hu/galleryview/

hétf. feb. 23, 2009 20:59
arany tag

Hozzászólás 
Az Apollo-t én is ismerem, de állítólag nem túl megbizható a dolog.

hétf. feb. 23, 2009 18:51
Moderátor

Hozzászólás 
siofok00 írta:
A csomag neve. (flash + nyelv + pda) Remélem van már magyar is belőle. Eddig csak cseh, ozstrák, német és holland verzióról hallottam.

Ehhez a típushoz nincs felszerelésed?
Ehhez nem kell semmi cucc (a flasheléshez).
'Csak' a megfelelő program és a megfelelő flash file kell...

vas. feb. 22, 2009 4:40
arany tag

Hozzászólás 
A csomag neve. (flash + nyelv + pda) Remélem van már magyar is belőle. Eddig csak cseh, ozstrák, német és holland verzióról hallottam.

Ehhez a típushoz nincs felszerelésed?

szomb. feb. 21, 2009 20:01
Moderátor

Hozzászólás 
migabi24 írta:
siofok00 írta:
Nincs meg valakinek: i8510xxia1 ?
Ez mi akar lenni?
Az a készülékhez való magyar nyelvű firmware fájlneve...

szomb. feb. 21, 2009 10:55
arany tag

Hozzászólás 
siofok00 írta:
Ez mi akar lenni?

szomb. feb. 21, 2009 9:23
arany tag

Hozzászólás 

kedd feb. 17, 2009 22:03
arany tag

Hozzászólás 
Vettem egy Innov-ot. Az eredeti terv N85 volt, de kérdés nem volt, hogy ezt választom. Csináltam néhány képet a készülékkel és nem hittem a szememnek: Ilyen jó képet még nem láttam mobillal fényképezve! Persze kis nyomozás után kiderült, hogy az Innov-ba egy kompakt kamera képérzékelője került és nem mobiltelefonos féle.

Egyetlen problémám van viszont: Ha megprobálok akárcsak egy opera minit is letölteni a beépített böngészővel, mindig azt irja ki hogy a "kapcsolat bontva"a letöltés megkezdése után. Nincs valami beállítási trükk ami más mint az n95-nél?

szer. jan. 28, 2009 20:39
ezüst tag

Hozzászólás 
Nincs valaki akinek van ilyen telója és elcserélné egy Nokia N79-re?

szer. jan. 14, 2009 23:40
arany tag

Hozzászólás 
Winston_Wolf írta:
Londelmor írta:
a kép tanulsága szerint a töltő csatlakozója is microUSB: link

Pi**ába:(

Köszi...
Én is megerősítem, micro usb a töltője :wink:

vas. jan. 04, 2009 7:12
arany tag

Hozzászólás 
Londelmor írta:

Pi**ába:(

Köszi...

szomb. jan. 03, 2009 22:45
gyémánt tag

Hozzászólás 

szomb. jan. 03, 2009 22:40
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Minap jártam MM-ben, és nézegettem egyet. Csak azt felejtettem el megnézni, hogy a telefonnak milyen töltője van? Azt tudom, hofy tölt a mikroUSB-n keresztül, de az az alap töltő is? Vagy még mindig Samsung kicsit széles töltőt adnak hozzá?

Köszi előre is attól, aki használja (nem csak hallott olyanról, aki látott olyat, akinek a haverja nagynénjének volt ilyene... )

szomb. jan. 03, 2009 22:22
arany tag

Hozzászólás 
Zoltanfi írta:
Van valakinek ilyen telefonja, tudna róla kis összefoglalót írni?
Jobban össze van rakva mint a Nokia, az biztos. De valahogy a dizájn kicsit avittos. Meg ebben az árkategóriában inkább már az érintősek jobbak, nem?
Én kb 2 hónapja használom , előtte szinte az összes Nseries nokiát használtam, de én telefonnal még soha nem voltam ilyen elégedett, télleg csak ajánlani tudom, a nokia csúcstelói az N95 8gb, és az N82 na ezeket a készülékeket a xenon vakut leszámítva mindenben elveri

pén. jan. 02, 2009 14:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
Van valakinek ilyen telefonja, tudna róla kis összefoglalót írni?
Jobban össze van rakva mint a Nokia, az biztos. De valahogy a dizájn kicsit avittos. Meg ebben az árkategóriában inkább már az érintősek jobbak, nem?

pén. jan. 02, 2009 14:21
vas-tag

Hozzászólás 
Üdv mindenkinek tudna valaki segiteni hogy hogyan tudom feltelepiteni a Garmint úgy hogy müködjön az I8510-en?Mert én probáltam de nem jött össze vagy van valami trük?Egyébként én is használtam Nokia N95-t és most hogy megvan az Samsung I8510-es már nem cserélném vissza mert ez nekem nagyon bejött.Nem fagy le 3 napig birja az aksi szép képeket csinál meg ami a legjobb hogy licsusztatva nem lötyög és fém házas.egy amivel nem vagyok kibékülve hogy a navigációt már mint a garmint nem tudom feltelepiteni ugy hogy müködjön és arra gondolok hogy ennek köze van a Route 66-nak ami benne van a szoftwerben de lehet hogy tévedek nem tudom pontosan, ez csak tip.

csüt. jan. 01, 2009 23:47
vas-tag

Hozzászólás 
migabi24 írta:
Persze, én is azt mondom egyébként, hogy nem jobb annyival az N95 8gb-nál mint amennyivel drágább, ezt a hardver gyengeséget nem igazán értem ugyanis, ugyanolyan procijuk van ugyanannyi rammal, és 3d gyorsító is van a samuba meg giroszkóp, az hogy picit rosszab pontszámokat kapot a teszteknél az nem a hardvernek köszönhető hanem az uj rendszer (9.3) miatt van és ez még szoftveresen javulni fog sztem, mert azért ne felejtsük el, hogy most jelent meg a teló, és szinte hibátlan a szoftver, mikor az N95 megjelent, fos képeket csinált a kamerája, fél nap alatt lemerült az aksija, lassú volt, és fagyogatott szépen, én nem bántam meg hogy lecseréltem az N95 8gb-ot, nekem 1 bajom volt az N95-el a minőség, hogy minden irányba lötyögött, kotyogott a csuszkája meguntam ennyi, most van egy ugyanolyan tudású telóm jobb kamerával, szuper minőséggel párosítva, mindenkinek mások az igényei :wink:

Hát én az okosoktol (pont egy innov forumban) azt hallottam hogy az n95ben 2 proci van, ezért is erősebb. Ezt állitotta ha joltom az egyik mobilarénás teszter és senki sem vitatkozott vele pedig az innov topikja volt sok fannal.
SZERK: Tévedtem. Az n96-nak van duál procija. És a bench-ekben meg állítolag ezért is gyengébb az n96. A bench asszem nem használ ki 2 magot vagy mi.
Így már is kevésbé tartok a samsungtol.

Én a samsung márkával a mobilpiacon még nem vok kibékülve. Illetve még nem bizom bennük annyira hogy 90-100k-t innov-ra áldozzak. Ha nokia hozza ki ugyanezt ugyanilyen design,tudás akkor lehet már rákaptam volna. Pedig a nokiát se istenitem de mint írtam elöbb vennék 100k-s nokia telot mint 100k-s samut.
Amit most írtál az elég meggyőző volt amugy. Tehát elméletileg javulhat a foto rész(ami nem izgat) illetve az akksi is. De te amugy firmware frissitésről beszéltél nokia esetében, ugye? Egy samusungos teszter szerint pár honapig biztosan nem lesz frissítés az innov-hoz. Illetve sokan mások azon is vitatkoztak hogy lehet egyáltalán nem is lesz, mert ez nem nokia. A nokia tény hogy jobban foglalkozik a telefonjaival mint a samu. n95-höz is elég gyakran jött frissítés ha joltom. De hogy a garmin megy az már jo hir.
Erősen töprengek. Ha 80k lenne akkor még nehezebb lenne döntenem. Addig egyenlöre n95, illetve még ki akarok probálni 1 innov-ot remélem nemsokára lesz a győri saturnban is.

csüt. nov. 06, 2008 19:54
Moderátor

Hozzászólás 
Akoska írta:
Ha nem túl nagy titok, akkor inkább ide.

Ez a topik ui. pont erről szól(na).

Bár, ha jól látom, nagy titok itt nincs:

Garmin Changes made from version 5.00.00 to 5.00.10:
Provide support for Samsung INNOV8 (i8510).
Ehhe. :oops:

Köszi!

csüt. nov. 06, 2008 16:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ha nem túl nagy titok, akkor inkább ide.

Ez a topik ui. pont erről szól(na).

Bár, ha jól látom, nagy titok itt nincs:

Garmin Changes made from version 5.00.00 to 5.00.10:
Provide support for Samsung INNOV8 (i8510).

csüt. nov. 06, 2008 15:28
Profil ICQ
Moderátor

Hozzászólás 
migabi24 írta:
Közben megoldódott a navi probléma is, működik a garmin legújab verziója a telón :wink:
Erről tudnál bővebbet?

Tegnap volt nálam egy ilyen, magyart tettem rá, a tulaj kért volna rá navit is, de nem tudtam, nem ment rajta sem a Garmin XT sem a Sygic.

Van valami trükk?

Jó lesz priviben is. :)

Köszi előre is.

csüt. nov. 06, 2008 15:18
arany tag

Hozzászólás 
Közben megoldódott a navi probléma is, működik a garmin legújab verziója a telón :wink:

csüt. nov. 06, 2008 7:20
arany tag

Hozzászólás 
Persze, én is azt mondom egyébként, hogy nem jobb annyival az N95 8gb-nál mint amennyivel drágább, ezt a hardver gyengeséget nem igazán értem ugyanis, ugyanolyan procijuk van ugyanannyi rammal, és 3d gyorsító is van a samuba meg giroszkóp, az hogy picit rosszab pontszámokat kapot a teszteknél az nem a hardvernek köszönhető hanem az uj rendszer (9.3) miatt van és ez még szoftveresen javulni fog sztem, mert azért ne felejtsük el, hogy most jelent meg a teló, és szinte hibátlan a szoftver, mikor az N95 megjelent, fos képeket csinált a kamerája, fél nap alatt lemerült az aksija, lassú volt, és fagyogatott szépen, én nem bántam meg hogy lecseréltem az N95 8gb-ot, nekem 1 bajom volt az N95-el a minőség, hogy minden irányba lötyögött, kotyogott a csuszkája meguntam ennyi, most van egy ugyanolyan tudású telóm jobb kamerával, szuper minőséggel párosítva, mindenkinek mások az igényei :wink:

csüt. nov. 06, 2008 6:11
vas-tag

Hozzászólás 
Köszi hogy írtál. Lehet kicsit negativan közelitem most meg a dolgot de több ember tanácsát hallgattam meg. Olyanokét akikben bizok és nem 1x adtak olyan tanácsot hogy ha nem rájuk hallgatok akkor megszivtam volna vagy csak simán rosszabbul járok.

Nah akkor mondom miben rosszabb JELENLEG az innov:
-gyengébb vagy nincs navi (MÉG)
-nincs feltörve (MÉG)
-(külsö hangszoro gyengébb. - Ez mondjuk nagyon nem érdekel)
-akksi gyengébb

Ehhez jön még hozzá egy fontos dolog ami tény:
-gyengébb hardver

Ami nem mindenkinek számit viszont: Ha a samsung és a nokia közül kéne dontenem hogy melyikbe bizok meg jobban mint márka a nokiát mondanám annak ellenére hogy soha sem voltam nokiás és nem is szerettem nagyon. De e két gyérto közül nokia-t megbizhatobbnak tartom. Amugy n95 2 éves és jobb a hardvere, azért ez is elmond vmit, meg hogy a most csucs samuval van kb pariban.

Ne érts félre nem flame-elni jöttem ide hanem hogy megbizonyosodjak hogy tényleg jobb e a samsung mint amit eddig akartam az n95 8gb. De ahogy nézem a tények, főleg a hardver amik samu ellen szolnak. Hiába a szépség meg a minőségi ház, a hardvert meg a gyártot nemtudod lecserélni. A gyárto nekem tulságosan uj még a mobil piacon ahhoz hogy megbizhatonak tartsam. Nokliát se akarom védeni mert az se szimpatikus de akkor már inkább. Gyönörü szép a samu de szvsz a sok apro elönyével se jobb egyértelmüen az n95-nél. Kamera nem érdekel, felölem akár vga is lehetne, mert komoly fotozásra van gépem.

közben egyik srác akit ismerek egyik forumon tesztel éppen egy innov-ot de csak szimplán mert érdekli. Meg ugy nem akar véleményt mondani rola hogy nem probálta és ezzel maximálisan egyet értek. Várom mit fog írni.
Ez a hsz-em inkább azoknak szolt akik nem tudják hogy n95 vagy innov8.at vegyenek. Nem minden a sok dícséret az innov topikokban. Nem rossz annyira az n95 mint ahogy egyesek lehuzzák, sőt. Tul szép lenne ha annyira jo lenne egy samu telo hogy simán jobb választás legyen.
Még 1x köszi hogy leírtad a tapasztalatod. Nem akarom lehordani a telot de kell egy kis ellenvélemény is. Én is ugy érzem hogy tulságosan is hypeolva van ez a telo. Persze nem alaptalan mert jo telo nagyon, de még nem tökéletes közel se + samuba nem mindenki tud megbizni.

szer. nov. 05, 2008 19:38
arany tag

Hozzászólás 
Jackstan írta:
migabi24 írta:
Elég kihalt ez a topic, senkinek nem kell ez a szuper teló, nem baj akkor csak én örülök neki, hát én már rengeteg symbianos nokiát nyüstöltem, de ez a samsung mind elveri, nagyon közel van a tökéleteshez :wink:

Engem érdekel a dolog. Csak azt nem mond hogy gyorsabb mint a nokia mert már írta vki hogy n95-röl váltott és ez vmivel lassabb. Amugy most innov fan az illetö, tehát feltehetöen igazat mondott.
Amugy senki sem probált még navi progit feltenni rá? Nem venni egyet, hanem buhertat feltenni. Addig nem merek venni ami nemtom tutira hogy az a rengeteg progi ami n95-re is volt az megy ezen is.
Azt is hallottam hogy ezt a szoftot még nem sikerült feltörni.

Meg ami még érdekel hogy a képeken ugy néz ki mintha nyujtottabb lenne a képe mint az n95 8gb-nak és emiatt n95 kijelzöje számomra nagyobbnak hat. Tudom hogy igazábol mind1ik 2,8-as.
Én nem vettem észre hogy lassab lenne,pedig N95 8gb-ot használtam előtte elég sokáig, kimondta hogy nincs rá navi, csak annyi a helyzet, hogy a garmin jelenlegi verziói nem futnak rajta, de a következő verza már biztos támogatja, hiába túl új még, egyébként van más navi is , én Pl. a Navigont, és a McGuidert használom, 99%-os térképe van mindkettőnek szóval használhatók, nekem majdnem minden progi felment ami fontos és az N95-ön is használtam, igaz a signózást meg kellet oldanom, mert ahogy írtad nem hackelhető még, de én szeretem a kihívást, a kijelző nekem is úgy tünt amíg mellé nem raktam az N95 8gb-ot, ugyanolyan széles, csak maga a teló keskenyeb ezért becsapós, egyébként mindenbe elveri a 8gb-ot, ezt komolyan mondom, talán a külső hangszorója egy hajszálnyival gyöngébb, és az aksija gyorsabban kifekszik, de a kijelző, a kamera, a gps, a minőség(slide) mindenbe jobb :wink:

szer. nov. 05, 2008 7:38
vas-tag

Hozzászólás 
migabi24 írta:
Elég kihalt ez a topic, senkinek nem kell ez a szuper teló, nem baj akkor csak én örülök neki, hát én már rengeteg symbianos nokiát nyüstöltem, de ez a samsung mind elveri, nagyon közel van a tökéleteshez :wink:

Engem érdekel a dolog. Csak azt nem mond hogy gyorsabb mint a nokia mert már írta vki hogy n95-röl váltott és ez vmivel lassabb. Amugy most innov fan az illetö, tehát feltehetöen igazat mondott.
Amugy senki sem probált még navi progit feltenni rá? Nem venni egyet, hanem buhertat feltenni. Addig nem merek venni ami nemtom tutira hogy az a rengeteg progi ami n95-re is volt az megy ezen is.
Azt is hallottam hogy ezt a szoftot még nem sikerült feltörni.

Meg ami még érdekel hogy a képeken ugy néz ki mintha nyujtottabb lenne a képe mint az n95 8gb-nak és emiatt n95 kijelzöje számomra nagyobbnak hat. Tudom hogy igazábol mind1ik 2,8-as.

kedd nov. 04, 2008 20:54
platina tag

Hozzászólás 
Elég kihalt ez a topic, senkinek nem kell ez a szuper teló, nem baj akkor csak én örülök neki, hát én már rengeteg symbianos nokiát nyüstöltem, de ez a samsung mind elveri, nagyon közel van a tökéleteshez

...valószínûleg az összes konzumorientált olvtárs éppen a hirtelen megemelkedett törlesztôrészleteit próbálja fizetni, nem marad másra most pénzecske....

csüt. okt. 30, 2008 19:55
arany tag

Hozzászólás 

csüt. okt. 30, 2008 18:30
platina tag

Hozzászólás 
hihetetlen az N96nál hogy olyan gyenge procit raktak bele. E51et nagyon sokan dícsérték, az volt az első típusok közt ami árilag OK és megkapta a gyorsabb volt és ezek után egy N96ba ennél lassabbat (fele) raknak.. egyszerűen vicc....

csüt. okt. 16, 2008 10:06
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Megérkezett a nagykerbe!

Nettó 115 000 Ft az ára ami bruttó 138. 000

Érdekesség, hogy akárcsak az Omniából, ebből is "csak" a 8 Gb-os belső memóriás modell jött...

Na mindegy, csak ha valakit érdekel szóljon...

szer. okt. 15, 2008 14:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
1, BBcode-ot kikapcsolta, minek az
2, Nem találja a Válasz gombot, neki az idézés jó csak, lehetőleg mindent bent hagyva
3, Teljesen offtopikokat ír, ez ui. NEM a Nokia 5800 topik.

Nem túl bíztató kezdet...

szer. okt. 08, 2008 19:59
Profil ICQ
Moderátor

Hozzászólás 
Na, megint egy egy-hozzászólásos, akinek fogalma sincs, mi a BBCode, de azért letiltja...

szer. okt. 08, 2008 19:26
vas-tag

Hozzászólás 
[quote="kakuk100"][quote="reddoors"]Mondjuk ez attól is függ kinek mire van szüksége , mit tart fontosnak egy symbianos telefonban. Akinek a kamera a fontos az ezt válassza. :) Számomra nem az az elsődleges cél ,hogy legyen 8MP-es kamera , TVkimenet ,és az sem, hogy DIVX minőségben rögzítsen videót.
Ezeket nagyon ritkán használom.
Nekem minden bizonnyal az 5800 lesz a nyerő. Jó processzor, 128MB RAM, óriási kijelző. A programok jól fognak rajta futni :) .[/quote]

Igen az 5800 is nagyon jó lesz, de még nem lehet tudni mikor fog megjelenni. Kb. december közepére saccolom.[/quote]

Már hivatalosan is bejelentették, hogy csak jövőre jelenik meg Európában, mert a honosítások rengeteg új problémát vetnek fel... Szerintem nálunk nem lesz előbb mint valamikor tavasszal.

szer. okt. 08, 2008 18:36
platina tag

Hozzászólás 
reddoors írta:
Mondjuk ez attól is függ kinek mire van szüksége , mit tart fontosnak egy symbianos telefonban. Akinek a kamera a fontos az ezt válassza. :) Számomra nem az az elsődleges cél ,hogy legyen 8MP-es kamera , TVkimenet ,és az sem, hogy DIVX minőségben rögzítsen videót.
Nekem minden bizonnyal az 5800 lesz a nyerő. Jó processzor, 128MB RAM, óriási kijelző. A programok jól fognak rajta futni :) .

Igen az 5800 is nagyon jó lesz, de még nem lehet tudni mikor fog megjelenni. Kb. december közepére saccolom.

vas. okt. 05, 2008 17:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
Helios írta:
A külső dizájnért meg hadd' ne fizessek érte ennyit. (Most nem arról van szó, hogy valaki kényszerít, hanem az átvágásról, ami arról szól, hogy vegyél meg, gondolkodás nélkül, és ne nézz meg, mert igen, valamivel sz***abb vagyok az N95 8GB-nál, de... és nincs válasz)

Mondjuk ez attól is függ kinek mire van szüksége , mit tart fontosnak egy symbianos telefonban. Akinek a kamera a fontos az ezt válassza. :)
Számomra nem az az elsődleges cél ,hogy legyen 8MP-es kamera , TVkimenet ,és az sem, hogy DIVX minőségben rögzítsen videót.
Nekem minden bizonnyal az 5800 lesz a nyerő. Jó processzor, 128MB RAM, óriási kijelző. A programok jól fognak rajta futni :) .

vas. okt. 05, 2008 13:11
platina tag

Hozzászólás 
Hát igen elgondolkoztató a dolog. N96- ot semmikép nem fogok venni. Talán N85-öt ha jó lesz. A Samsungokkal mindig az volt többek között a bajom, hogy igaz nagyon szépek, de nem lehet testreszabni, nem lehet szinte semmilyen progit rárakni. Nem volt bennük rádió, Wlan, stb.stb. Igaz ez nem most volt. Már régen nem néztem a Samsungokat.
Ez a telefon szép is és mivel Symbianos elvileg ugyan úgy lehet használni mint a Nokiákat. Állítólag a Samsung a Nokiátol vette meg a symbiant. Amit láttam videón a menűjéből az ugyan olyan volt mint a Nokiáé.
Mikor kijön egy telefon mindig nagyon drága, de talán pár hét múlva elfogadhatóbb lesz az ára és lesznek olyanok is akik használják és elmondják a véleményüket róla. Már lehet kapni több helyen is. Azt írták, hogy gyári garanciával.

vas. okt. 05, 2008 12:50
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 59 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő