Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: pén. dec. 27, 2024 9:38

Hozzászólás a témához  [ 29 hozzászólás ] 
Hogyan lehet prepaid kártya egyenlegét negatívba vinni? 
Szerző Üzenet
platina tag

Hozzászólás 
Rian írta:
hhh2 írta:
bepe79 írta:
> kép <

-6187 FT. Ez egy téves roaming GPRS számlázás miatt jött össze, egyébként a mélypont -12800 Ft körül volt, csak arról nincs képem.

Nah, akkor ez most már csupán egy kis ujjgyakorlat a photoshop v. PSP8-ban a Layerek állítgatásával, és már meg is lehet tudni a tel. számodat. :) Más kérdés, hogy senkit sem érdekel. Legalábbis engem nem... Kép

Üdv: Bepe

:D Ez vicc:)?

Igen. :)

szomb. máj. 07, 2005 11:43
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
hhh2 írta:
bepe79 írta:
> kép <

-6187 FT. Ez egy téves roaming GPRS számlázás miatt jött össze, egyébként a mélypont -12800 Ft körül volt, csak arról nincs képem.

Nah, akkor ez most már csupán egy kis ujjgyakorlat a photoshop v. PSP8-ban a Layerek állítgatásával, és már meg is lehet tudni a tel. számodat. :) Más kérdés, hogy senkit sem érdekel. Legalábbis engem nem... Kép

:D Ez vicc:)? A kép csak 1 fóliát tartalmaz :) az maga a kép.

szomb. máj. 07, 2005 11:22
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
bepe79 írta:
Nah, akkor ez most már csupán egy kis ujjgyakorlat a photoshop v. PSP8-ban a Layerek állítgatásával, és már meg is lehet tudni a tel. számodat. :) Más kérdés, hogy senkit sem érdekel. Legalábbis engem nem...

szerintem nem lehet megtudni mivel szerintem csak egy layer van, de ehhez nem értek.

Reklamhang: mióta megy a kártya? Úgy mint a többi, vagy veled kivételeznek, és azért hagyják életben a kártyát, hogy egyszer valamikor valaki feltöltse? :wink:

Az egyik kártyámrél most vont le a pannon 3200 Ft-ot a decemberi djuice nonstop szolgáltatásért, amit ugy tudtam, hogy nem is vettem igénybe. Ha üres lett volna, akkor most -3200 lenne rajta, igy csak -300. megy a gyalázóba :(

Szerintetek ha prepaid kártyán az emberek van egy kis tartozása, akkor ez befolyásolja a hitelbirálatot a számlás előfizetésnél? Egyáltalán valaki valamikor is követeli majd rajtunk? Szerintem nincs hozzá joguk, mert az ő hibájuk

szomb. máj. 07, 2005 11:18
platina tag

Hozzászólás 
> kép <

-6187 FT. Ez egy téves roaming GPRS számlázás miatt jött össze, egyébként a mélypont -12800 Ft körül volt, csak arról nincs képem.[/quote]

szomb. máj. 07, 2005 10:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem töltögetem, csak áll..

Egyébként emeltdíjas SMS-ekkel.

Néha indítok róla zöld szám irányába egy-két hívást, akkor jön az egyenleginfó! :)

csüt. máj. 05, 2005 12:56
a fórum lelke

Hozzászólás 
hhh3 írta:
Hogy tudtad, hogy -24000 az egyenleged? sms-ben küldte, vagy vitamax online-on nézted meg. Ezeket hogy hoztad össze, és még él a voda kártya? Vagy mindig töltögeted, nehogy elvesszen a felhalmozott egyenleged? :wink:

na, ez az amit én se értek! Tehát már rég le kellett volna tiltódnia a lejárati idő miatt, ha pedig töltögeti, akkor már rég nem -24e-res!

csüt. máj. 05, 2005 11:40
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
csirkecsaba írta:
Sziasztok!

Nekem eddig szilveszterkor sikerült a T-Mobilnál domino kártyával lemennem. Kb volt a kártyán 300 forint. Küldözgettem orba szájba az sms-eket. Meg felhívtam az ismerősöket. 10 próbálkozásból jó ha egyszer kicsengett.

Szerintem túlterhelt volt a hálózat és késésben vonta csak le a szolgáltatás díját. Reggelre 0 forint volt a kártyán, de szerintem egy ezrest tuti letelefonáltam.

Egy pár évvel ezelött volt egy olyan az akkori Westelnél, hogy ha nem volt pénz a kártyádon és elkezdtél hívogatni vele, akkor egyszer csak úgy az ötödik hívásnálpróbálkozásnál kicsöngött. Kb egy hétig beszélgettem így aztán gondolom észrevették.

Üdv: Csaba

nekem asszem másfél éve karácsonykor volt a domino kártyámon kb 4 db sms, és nagyon le szeretett volna járni. Na mondom kivánjunk kellemes ünnepeket a családtagoknak, majd szól, ha már elfogyott, de nem csökkent az egyenlegem, mikor elfogytak a rokonok, gondoltam ugysem müködik, töltök le oplogot, csengöhangot sms-sel, még mindig semmi, mikor betelt a telefonom, sorra vettem a nokiások haverokat, legyen nekik is. másnapra megszünt a csoda :(
És ezután kb 1 hónappal valamiért feltöltöttem, kiváncsi voltam, hogy mit is csinál, de nem vont le. Úgy látszik nem csak a pozitiv egyenleget felejti el lejáratkor, hanem a negativat is, de lehet, hogy nem ezen mulik.
reklamhang írta:
Ja, van olyan vodás karim, aminek -24 ezer az egyenlege! Kell v.kinek? :D

Hogy tudtad, hogy -24000 az egyenleged? sms-ben küldte, vagy vitamax online-on nézted meg. Ezeket hogy hoztad össze, és még él a voda kártya? Vagy mindig töltögeted, nehogy elvesszen a felhalmozott egyenleged? :wink:

csüt. máj. 05, 2005 2:45
Moderátor

Hozzászólás 
reklamhang írta:
Ja, van olyan vodás karim, aminek -24 ezer az egyenlege! Kell v.kinek? :D

Hm. Mondjuk 1 kHUF körül ér a kártya.
Egye fene, ha adsz 23 kHUF-ot, elhozom :twisted:

szer. máj. 04, 2005 5:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
Aki ismerte azt a trükköt, (2000 környékén, kb.:3 hónapig működött) hogy felhívta a 1741-et, lemondta, majd újra bekapcsolta az SMS küldés szolgáltatást, az tudja miről beszélek. A lényege az volt, hogy amikor bekapcsolta az SMS küldést, akkor kb.:1 órán keresztül ment a dolog, -egyenleggel. Csak ezt óránként el kellett játszani! :-) Ja, van olyan vodás karim, aminek -24 ezer az egyenlege! Kell v.kinek? :D

kedd máj. 03, 2005 13:03
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Nekem eddig szilveszterkor sikerült a T-Mobilnál domino kártyával lemennem. Kb volt a kártyán 300 forint. Küldözgettem orba szájba az sms-eket. Meg felhívtam az ismerősöket. 10 próbálkozásból jó ha egyszer kicsengett.

Szerintem túlterhelt volt a hálózat és késésben vonta csak le a szolgáltatás díját. Reggelre 0 forint volt a kártyán, de szerintem egy ezrest tuti letelefonáltam.

Egy pár évvel ezelött volt egy olyan az akkori Westelnél, hogy ha nem volt pénz a kártyádon és elkezdtél hívogatni vele, akkor egyszer csak úgy az ötödik hívásnálpróbálkozásnál kicsöngött. Kb egy hétig beszélgettem így aztán gondolom észrevették.

Üdv: Csaba

kedd máj. 03, 2005 12:10
arany tag

Hozzászólás 
alorinc írta:
Ez érdekes, nekem soha nem engedte 1-2 sms-en túl a mínuszba jutást a PGSM

Ha gyorsan mennek az sms-ek, akkor fordulhat elö
T68m írta:
h3 kérdésére: ha cibálás útján jutsz minuszba, akkor azt köteles vagy a szolgáltatódnak utólag megtéríteni. Mint minden egyéb díjat.

Technikailag hogy megy a hordozás, még olyat sosem csináltam? Nem ugy, hogy adnak egy papirt, hogy tiszta vagyok, és utána, már nincs megállás?
ha egy sms miatt minuszba futok prepaid, akkor ezután is elakadhat-e a hordozás? Tapasztalat?
Van-e különbség ahhoz képest, mintha szerzödést bontanék, (vagy elfelejteném fizetni a számlát,) vagy mint prepaid esetén nem töltök rá?
Ha negativ prepaidre nem töltök, az ugye nem ugyanaz, mintha a számlát felejtem el fizetni? Én nem szeretnék feketelistára kerülni számlatartozás miatt, de a prepaid az tiszta sor, nem?

kedd máj. 03, 2005 1:40
a fórum lelke

Hozzászólás 
h3 kérdésére: ha cibálás útján jutsz minuszba, akkor azt köteles vagy a szolgáltatódnak utólag megtéríteni. Mint minden egyéb díjat.

hétf. máj. 02, 2005 12:37
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Ez érdekes, nekem soha nem engedte 1-2 sms-en túl a mínuszba jutást a PGSM

hétf. máj. 02, 2005 8:55
Moderátor

Hozzászólás 
hhh3 kérésére a topik még egy napig nyitva marad.

Lássuk, van-e még valami rendkívül fontos ebben a témában.

átírtam a topik címét, így egyértelműbb, mire vonatkozik.

vas. máj. 01, 2005 20:34
Moderátor

Hozzászólás 
...és dönthetsz úgy is, hogy valami értelmesebbel töltöd ki a szabadidődet, mint azzal, hogy hogyan szerezz (időlegesen) némi plusz szolgáltatást.

Komolyan mondom, hogy nem értem, miért vered magad ezen a témán.

Ha mindenkinek megfelel, ma este ezt a topicot bezárom.

vas. máj. 01, 2005 14:52
arany tag

Hozzászólás 
Rian írta:
Számhordozásnál elfelejtik a minusz összeget:)
(legalábbis az én esetemben, és a PGSM:)

love :)

Ezt én sem értettem, hogy számhordozásnál mi van akkor, ha az ember már kézhez kapta a papirját, hogy nincsen tartozása, és utána csinál számlát? Az elöre fizetö kártyáknál nem lehet nagyon lemenni, és gondolom hasonlóképpen nem csinálnak semmit, ha lemegy az ember minuszba, mint egy sima kártyahalál esetén, azaz nem kopogtat a végrehajtó, hogy 2 sms-sel tartozok a pannonnak, és fizessem ki, különbe viszik a házat. Nem is tehetik szerintem, mivel a szerzödésben olyan feltételnek kell(ene) lennie, hogy ezen felül nem követelhet. Ha mégis lemegy minuszba az ember, akkor az az ö hibájuk, ezért fizessenek ök. :!:
Mi van elöfizetés hordozásánál, ha a régi kártyára csinál egyenleget az ember, és azt nem fizeti ki? Az uj szolgáltatónak ahhoz semmi köze. Jön a végrehajtó?

Macika írta:
Nekem az tűnik érdekesnek, hogy abba nem gondolt bele a topicnyitó, hogy a tré elfelejti a mínusz összeget, akkor azt ki fizeti ki? :))
Az ingyenbe kerülő dolgokat általában MINDENKI fizeti. Mindenki egy kicsit.
Így igazságos!
Így igazságos?

Most a Tré-nál azt tapasztaltam, hogy addig nem engedi meg elküldeni az (emelt dijas) sms-t amig nem ellenörzi, hogy tényleg levonta az elözö sms árát! :?

Az hogy mindenki fizet, ez igy is van. Én is bosszankodom, hogy miért 4000Ft a viz csatorna, Miért (kb)4000 Ft egy postpaid számla minimuma (jo, már van 1800-ért is), miért 5900Ft egy djuice kátya, ha csak 3600 beszélhetö le belöle :!:
Én ugy gondolom, hogy amiért fizetek, azt szeretném is használni. Ha 4000 a viz, akkor vagy nem fizetek rá, vagy elhasználom. Nem veszek postpaid csomagot, igy nem támogatom a végrehajtókat, és a nemfizetöket. Ha pannon kártyás csomagot veszek, és le van irva, hogy lemehetek negativba minden következmány nélkül sms-sel akkor le is megyek, mert ezért kerül egy pannon sim minimum 1390 maximum 2300 Ft-ba, a Trénél pedig 800 Ft-ba, a vodánál akciosan 500-ba. Én is fizetek minden egyes feltöltésnél. Választhatom azt is, hogy nem telefonálok.

Vannak olyan elöfizetések, ahol alacsonyabb a havidij, percdij, de ott azért tehetik meg, mert egy nagyobb cég (pl Tesco) garanciát vállal arra, hogy ha nem fizetnek a dolgozoi, akkor levonják a fizetésükböl. Szabad a választás.

vas. máj. 01, 2005 11:28
Hozzászólás 
Kép

vas. máj. 01, 2005 11:03
arany tag

Hozzászólás 
jazzkifli írta:
reklamhang írta:
Nekem a Pannonnál 2000 környékén sikerült -27 ezret összehoznom! :-)

Gondolom nem kártyás számmal :mrgreen:
Az nekem is új lenne ha a vodánál is lehetne mínuszba menni. SMS-el biztos nem lehet, mivel 130 ft alatt nem enged üzenetet küldeni.
Legalábbis nálam ilyen eset állt fenn.

De igenis kártyás számmal, azaz pannon djuice kártyás csomag +600Ft-rol indulva pár normál dijas sms küldésével sikerült lemennem -1200 Ft-ba, mivel a djuice nonstop csomagombol az 500 belföldi smst felhasználtam, és csak akkor kaptam erröl értesitö sms-t amikor már nem ment az sms küldés. :( (a témához tartozik, hogy elég sürün küldtem az sms-eket)

A vodafonnál egy vitamax uno plus kártya volt a szerencsés, gondoltam az egyenlegfelhasználási idön belül ellövöm az egyenlegemet sms-ekkel, mielött kuka, és ez elég jól sikerült is. Végül ez nagy butaság lett, mert meggondoltam magam a vodafone akciós ajánlatára (ha rátöltök, kapok 3200 Ft-ot ajándékba (valamikor 30 napon belül)) . Eddig ugy tudtam, hogy a vodafonnál nem lehet lemenni minuszba, de ez volt most a tanulópénz.

Reklámhang, neked is prepaid kártyával jött össze a -27000? És hogyan?

vas. máj. 01, 2005 10:56
ezüst tag

Hozzászólás 
Én úgy tudom, hogy azért lehet lemenni mínuszba sms-sel, hogy még segítséget tudj hívni, ha baj van.
Persze, lehet, hogy ez is UL.

vas. máj. 01, 2005 10:52
platina tag

Hozzászólás 
T68m írta:
Trabi TM írta:
T68m írta:
Ráadásul kp.-ben sem hagyták kifizetni azt a 20-30Ft-ot.

Tényleg, mi lett ENNEK az esetnek a vége? Valaki tudja?

Pannon márkaüzletben ki lehet egyenlíteni pontos összeggel :idea:

Pár hónapja egy barátom eljátszotta, hogy bement, és kifizette nekik a 2 SMS árát, ami mínuszban volt :wink:

persze, most már! De először nagyon vergődtek, hogy csak feltöltéssel lehet rendezni. Kiváncsi vagyok mi bírta rá őket a változtatásra.

a 900ftos feltolto? :) ott mar nem olyan nagy a nyereseg hogy ennyire verjek a nyalukat hogy igenis 3600asfeltolto

vas. máj. 01, 2005 9:07
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
jazzkifli írta:
SMS-el biztos nem lehet, mivel 130 ft alatt nem enged üzenetet küldeni.

És ha 130Ft-nál küldesz egy emeltdíjas SMS-t? Elméletileg összejöhet, de mivel még nem küldtem ilyen helyzetben, nem tudom, hogy lemegy-e mínuszba vagy 0Ft lesz a vége. Ám az SMS-t tutira elküldi, mert még nem érted el a bűvös 128Ft-os határt, ahol is letiltják a küldést.

vas. máj. 01, 2005 7:20
a fórum lelke

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
T68m írta:

Pár hónapja egy barátom eljátszotta, hogy bement, és kifizette nekik a 2 SMS árát, ami mínuszban volt :wink:

persze, most már! De először nagyon vergődtek, hogy csak feltöltéssel lehet rendezni. Kiváncsi vagyok mi bírta rá őket a változtatásra.

szomb. ápr. 30, 2005 15:24
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
T68m írta:

szomb. ápr. 30, 2005 15:16
a fórum lelke

Hozzászólás 
Rian írta:

akkor örülj neki, mert az ászf szerint ez számhordozást akadályozó ok.

Ráadásul volt itt valaki, akinek egyetlen SMS díjáért verte magát a pannon, hogy töltse fel 3600-al a kártyáját, ha el akarja hordozni, mert a negativ egyenleg az negativ egyenleg. Ráadásul kp.-ben sem hagyták kifizetni azt a 20-30Ft-ot.

szomb. ápr. 30, 2005 12:56
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 

szomb. ápr. 30, 2005 12:52
Moderátor

Hozzászólás 
jazzkifli írta:
reklamhang írta:

A kérdés jogosan buggyan ki az emberből: Hogyan lehet még mínuszba lemenni?????
jazzkifli írta:
Az nekem is új lenne ha a vodánál is lehetne mínuszba menni. SMS-el biztos nem lehet, mivel 130 ft alatt nem enged üzenetet küldeni.
Nekem az tűnik érdekesnek, hogy abba nem gondolt bele a topicnyitó, hogy a tré elfelejti a mínusz összeget, akkor azt ki fizeti ki? :))
Az ingyenbe kerülő dolgokat általában MINDENKI fizeti. Mindenki egy kicsit.
Így igazságos!
Így igazságos?

szomb. ápr. 30, 2005 12:35
platina tag

Hozzászólás 
reklamhang írta:

szomb. ápr. 30, 2005 11:49
gyémánt tag

Hozzászólás 

szomb. ápr. 30, 2005 8:03
arany tag

Hozzászólás Hogyan lehet prepaid kártya egyenlegét negatívba vinni?
A pannonnál tudni lehet, hogy sms-sel le lehet menni minuszba (én például -1200-ba), de hogy vodánál is, ez uj( 2500 feltöltés után 1750 :( . A tré viszont ilyet nem csinál, elfeljti a tartozást :) , vagy mégsem? Tapasztalat?

pén. ápr. 29, 2005 22:38
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 29 hozzászólás ]