|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 25 hozzászólás ] |
|
Mai telefonokkal faxolni?
Szerző |
Üzenet |
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
suly írta: Na nem vagyok ennyire alpári. OK, megnyugodtam.
|
hétf. nov. 07, 2005 1:32 |
|
|
suly
arany tag
|
Macika írta: suly írta: vizsla1 írta: suly írta: Ez annyira szép, hogy talán igaz sem lehet. Amúgy ha küldök faxot, akkor azt a számlához csapják úgyis... Csak sim esetén nincs hűség. Egyéb esetben? Nem találtam semmi infót. Persze. Csak Én azt hittem, hogy Neked csak fax fogadására kell . Ha CSI 400-at veszel hozzá, akkor sincs, ha SAGEM My X1-2-t, vagy Sony Ericssont, akkor 2 év. Csekket minimum 300 Ft forgalom, vagy 3 hónap után küldenek. Mondanom sem kell, hogy a hívásrészletezés is ingyenes.... Hívásrészletezés is? Rohadt anyját a T-nek, és az üzleti csomagnak. Tel nem kell. Van egy régi timeport a szekrényben. Nézd, azért ez nem így megy, hogy egyből ledurvaanyjázzuk azt a céget, ami valamiben drágább. A Voda ezzel a házimobil lépésével kissé olyan, mint a hypermarketek, akik akár veszteségesen is, de beharangoz egy árut sz-ért h-ért, csak azért, hogy odamenjenek, mert tudja, hogy akkor mást is vesznek, a haszon meg több lesz, mint a bukás azon az egy terméken. Tehát ettől nem lesz még rossz a T-mobile és nem lesz jó a Vodafone. Ennek az igénynek a lefedésében a Voda számodra sokkal gazdaságosabb. Ennyi. Ennél messzemenőbb következtetést levonni nem érdemes.
Na nem vagyok ennyire alpári.
|
hétf. nov. 07, 2005 1:20 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
suly írta: vizsla1 írta: suly írta: Ez annyira szép, hogy talán igaz sem lehet. Amúgy ha küldök faxot, akkor azt a számlához csapják úgyis... Csak sim esetén nincs hűség. Egyéb esetben? Nem találtam semmi infót. Persze. Csak Én azt hittem, hogy Neked csak fax fogadására kell . Ha CSI 400-at veszel hozzá, akkor sincs, ha SAGEM My X1-2-t, vagy Sony Ericssont, akkor 2 év. Csekket minimum 300 Ft forgalom, vagy 3 hónap után küldenek. Mondanom sem kell, hogy a hívásrészletezés is ingyenes.... Hívásrészletezés is? Rohadt anyját a T-nek, és az üzleti csomagnak. Tel nem kell. Van egy régi timeport a szekrényben. Nézd, azért ez nem így megy, hogy egyből ledurvaanyjázzuk azt a céget, ami valamiben drágább.
A Voda ezzel a házimobil lépésével kissé olyan, mint a hypermarketek, akik akár veszteségesen is, de beharangoz egy árut sz-ért h-ért, csak azért, hogy odamenjenek, mert tudja, hogy akkor mást is vesznek, a haszon meg több lesz, mint a bukás azon az egy terméken.
Tehát ettől nem lesz még rossz a T-mobile és nem lesz jó a Vodafone.
Ennek az igénynek a lefedésében a Voda számodra sokkal gazdaságosabb. Ennyi. Ennél messzemenőbb következtetést levonni nem érdemes.
|
hétf. nov. 07, 2005 1:09 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Akkor hajrá, kösd meg !
|
vas. nov. 06, 2005 21:21 |
|
|
suly
arany tag
|
vizsla1 írta: suly írta: Hívásrészletezés is? Rohadt anyját a T-nek, és az üzleti csomagnak. Tel nem kell. Van egy régi timeport a szekrényben. Ácsi! Magánszemélynek ingyenes. Cégeknek egyik szolgáltató sem adja ingyen. Cégként akarod megkötni? Megér ez annyi papírmunkát? Mondjárt felhozom a HáziMobil topicot.
Isten ments. Magánszemélyként.
|
vas. nov. 06, 2005 21:17 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
suly írta: Hívásrészletezés is? Rohadt anyját a T-nek, és az üzleti csomagnak. Tel nem kell. Van egy régi timeport a szekrényben.
Ácsi!
Magánszemélynek ingyenes. Cégeknek egyik szolgáltató sem adja ingyen.
Cégként akarod megkötni?
Megér ez annyi papírmunkát?
Mondjárt felhozom a HáziMobil topicot.
|
vas. nov. 06, 2005 21:16 |
|
|
suly
arany tag
|
vizsla1 írta: suly írta: Ez annyira szép, hogy talán igaz sem lehet. Amúgy ha küldök faxot, akkor azt a számlához csapják úgyis... Csak sim esetén nincs hűség. Egyéb esetben? Nem találtam semmi infót. Persze. Csak Én azt hittem, hogy Neked csak fax fogadására kell . Ha CSI 400-at veszel hozzá, akkor sincs, ha SAGEM My X1-2-t, vagy Sony Ericssont, akkor 2 év. Csekket minimum 300 Ft forgalom, vagy 3 hónap után küldenek. Mondanom sem kell, hogy a hívásrészletezés is ingyenes....
Hívásrészletezés is? Rohadt anyját a T-nek, és az üzleti csomagnak. Tel nem kell. Van egy régi timeport a szekrényben.
|
vas. nov. 06, 2005 21:13 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
suly írta: Ez annyira szép, hogy talán igaz sem lehet. Amúgy ha küldök faxot, akkor azt a számlához csapják úgyis... Csak sim esetén nincs hűség. Egyéb esetben? Nem találtam semmi infót.
Persze. Csak Én azt hittem, hogy Neked csak fax fogadására kell .
Ha CSI 400-at veszel hozzá, akkor sincs, ha SAGEM My X1-2-t, vagy Sony Ericssont, akkor 2 év.
Csekket minimum 300 Ft forgalom, vagy 3 hónap után küldenek.
Mondanom sem kell, hogy a hívásrészletezés is ingyenes....
|
vas. nov. 06, 2005 21:10 |
|
|
suly
arany tag
|
vizsla1 írta: suly írta: Nekem 1 kell. Fax küldés, fogadás. Ha online, annál jobb!!!! Nem kell telefont is kapcsolgatni. Ezt lehet akkor nemde? Akkor ezt pont Neked találták ki . 6 havonta egyszer ne felejts el csúcsidőn kívül felhívni egy vezetékes számot, hogy legyen forgalmad (5,9 Ft ), és ne bontsák fel a szerződést!
Ez annyira szép, hogy talán igaz sem lehet. Amúgy ha küldök faxot, akkor azt a számlához csapják úgyis... Csak sim esetén nincs hűség. Egyéb esetben? Nem találtam semmi infót.
|
vas. nov. 06, 2005 21:07 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
suly írta: Nekem 1 kell. Fax küldés, fogadás. Ha online, annál jobb!!!! Nem kell telefont is kapcsolgatni. Ezt lehet akkor nemde?
Akkor ezt pont Neked találták ki .
6 havonta egyszer ne felejts el csúcsidőn kívül felhívni egy vezetékes számot, hogy legyen forgalmad (5,9 Ft ), és ne bontsák fel a szerződést!
|
vas. nov. 06, 2005 21:05 |
|
|
suly
arany tag
|
vizsla1 írta: Itt a Vodafone Mail (a maga ingyenességében) tartalmazza a profi hangpostát. Amúgy ha szeretnéd, felolvassa, az e-mailjeidet is. Mégvalami: a HáziMobilhoz nem kell hívószámkijelzési díjat fizetned, tehát tényelgesen 0 Ft a havidíj. Viszont csak 1 helyről indíthasz hívást, de bármilyen más szolgáltatást bárhol igénybe vehetsz (kivéve roaming). A percdíjait bizonyára tudod, így megéri vezetékes telefonszámra továbbítani a faxot a hangpostából, ha arra faxkészülék van csatlakoztatva.
Bár azon most elgondolkoztam, hogy lehet-e HáziMobil esetén hangpostán faxot továbbítani, mivel a hangpostából való visszahívás ennél a díjcsomagnál tiltva van. Ugyanakkor szerintem ez nem 1 kategória, így szerintem működni fog.
Nekem 1 kell. Fax küldés, fogadás. Ha online, annál jobb!!!! Nem kell telefont is kapcsolgatni. Ezt lehet akkor nemde?
|
vas. nov. 06, 2005 21:03 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Itt a Vodafone Mail (a maga ingyenességében) tartalmazza a profi hangpostát.
Amúgy ha szeretnéd, felolvassa, az e-mailjeidet is.
Mégvalami: a HáziMobilhoz nem kell hívószámkijelzési díjat fizetned, tehát tényelgesen 0 Ft a havidíj. Viszont csak 1 helyről indíthasz hívást, de bármilyen más szolgáltatást bárhol igénybe vehetsz (kivéve roaming).
A percdíjait bizonyára tudod, így megéri vezetékes telefonszámra továbbítani a faxot a hangpostából, ha arra faxkészülék van csatlakoztatva.
Bár azon most elgondolkoztam, hogy lehet-e HáziMobil esetén hangpostán faxot továbbítani, mivel a hangpostából való visszahívás ennél a díjcsomagnál tiltva van. Ugyanakkor szerintem ez nem 1 kategória, így szerintem működni fog.
|
vas. nov. 06, 2005 20:56 |
|
|
suly
arany tag
|
vizsla1 írta: suly írta: Faxhoz kapsz egy telszámot??? Persze. Máskülönben hogy? Egész nap be lenne kapcsolva a számítógép, meg hozzákötve egy csak faxra használt telefon?
T-mobilnál 500 ft/hó a faxposta. Oda megy be cucc, és lekérheted faxgépre (akkor minek ???), vagy mobillal (már ha tudja...).
|
vas. nov. 06, 2005 20:47 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
suly írta: Faxhoz kapsz egy telszámot???
Persze. Máskülönben hogy? Egész nap be lenne kapcsolva a számítógép, meg hozzákötve egy csak faxra használt telefon?
|
vas. nov. 06, 2005 20:45 |
|
|
vocsok
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 615 Tartózkodási hely: Budapest
|
Azért van 1 két faxképes mobiltelefon, ha nem is Nokija.
(pl: E398 + az összes T-nél kapható Motorola)
|
vas. nov. 06, 2005 20:43 |
|
|
suly
arany tag
|
vizsla1 írta: suly írta: vizsla1 írta: suly írta: ami nem műxik. Céges szám, + hüséges is. Akkor vegyél egy havidíj nélküli HáziMobil SIM-et, ingyen van hozzá a Vodafone Mail, s küldj azzal faxot a neten. Azt lestem, hogy ha egy buznyákot nem forgalmaztam, akkor 6 hónap után ejthetnek. A voda mail faxal ingyenes. Fogadni is tudok oda??? 40 oldalas faxmemória van, amit e-mailben, TIFF formátumban megkapsz. Nyilván, ha ezt az e-mailt leszedted, akkor újra 40 oldal áll a rendelkezésedre. Kapsz róla ingyen SMS-értesítést. Hangpostán keresztül megadhatsz egy másik telefonszámot, hogy hova szeretnéd kinyomtatni.
Faxhoz kapsz egy telszámot???
|
vas. nov. 06, 2005 20:39 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
suly írta: vizsla1 írta: suly írta: ami nem műxik. Céges szám, + hüséges is. Akkor vegyél egy havidíj nélküli HáziMobil SIM-et, ingyen van hozzá a Vodafone Mail, s küldj azzal faxot a neten. Azt lestem, hogy ha egy buznyákot nem forgalmaztam, akkor 6 hónap után ejthetnek. A voda mail faxal ingyenes. Fogadni is tudok oda???
40 oldalas faxmemória van, amit e-mailben, TIFF formátumban megkapsz. Nyilván, ha ezt az e-mailt leszedted, akkor újra 40 oldal áll a rendelkezésedre.
Kapsz róla ingyen SMS-értesítést.
Hangpostán keresztül megadhatsz egy másik telefonszámot, hogy hova szeretnéd kinyomtatni.
|
vas. nov. 06, 2005 20:33 |
|
|
suly
arany tag
|
vizsla1 írta: suly írta: ami nem műxik. Céges szám, + hüséges is. Akkor vegyél egy havidíj nélküli HáziMobil SIM-et, ingyen van hozzá a Vodafone Mail, s küldj azzal faxot a neten.
Azt lestem, hogy ha egy buznyákot nem forgalmaztam, akkor 6 hónap után ejthetnek. A voda mail faxal ingyenes. Fogadni is tudok oda???
|
vas. nov. 06, 2005 20:20 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
suly írta: ami nem műxik. Céges szám, + hüséges is.
Akkor vegyél egy havidíj nélküli HáziMobil SIM-et, ingyen van hozzá a Vodafone Mail, s küldj azzal faxot a neten.
|
vas. nov. 06, 2005 20:13 |
|
|
suly
arany tag
|
vizsla1 írta: suly írta: Na igen ezt nem mondtam... T-fosos vagyok! Eőfizus. Erre találták ki a számhordozást, ahol a faxszámodat is hordozhatod, ha van a Westelnél....
Ez az 1 megoldás, ami nem műxik. Céges szám, + hüséges is.
|
vas. nov. 06, 2005 20:11 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
suly írta: Na igen ezt nem mondtam... T-fosos vagyok! Eőfizus.
Erre találták ki a számhordozást, ahol a faxszámodat is hordozhatod, ha van a Westelnél....
|
vas. nov. 06, 2005 20:09 |
|
|
suly
arany tag
|
vizsla1 írta: Írásodból számomra az derült ki, hogy az elküldött fax a gépről származik. Ez esetben tudnám javasolni a Vodafone Mailt, ahol kapsz faxszámot, amivel fogadhatsz és küldhetsz faxot. Fax küldésére ott a webes felület.
Na igen ezt nem mondtam... T-fosos vagyok! Eőfizus.
|
vas. nov. 06, 2005 20:03 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Írásodból számomra az derült ki, hogy az elküldött fax a gépről származik. Ez esetben tudnám javasolni a Vodafone Mailt, ahol kapsz faxszámot, amivel fogadhatsz és küldhetsz faxot. Fax küldésére ott a webes felület.
|
vas. nov. 06, 2005 20:02 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4374 Tartózkodási hely: c:\windows
|
Sajnos tudtommal utóbbi...
|
vas. nov. 06, 2005 19:58 |
|
|
suly
arany tag
|
Mai telefonokkal faxolni?
Üdv mindenkinek!
Olyan gondom van, hogy szeretnék számítógéphez kapcsolt mobiltelefonnal faxolni, ámde nem sikerült... N 6230i, ill 7610. Régen pikkpakk ment a 6110-el. Csak ezért vezetékest nem köttetnék. Létezhet simby-s telefonokra valamiféle fax progi, vagy ez hardveres dolog?
|
vas. nov. 06, 2005 18:01 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 25 hozzászólás ] |
|