Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. nov. 18, 2024 19:44

Hozzászólás a témához  [ 213 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5  Következő
Samsung X700: Egyszerű külső nagy tudással, Olcsón 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Csak egy pillanatra villan fel a memkártya ikon, a menüpont nem elérhető.

Van arra lehetőség, hogy kisebbre formázzam a karit? Lásd anno vinyóknál a 32GB korlát jumper. :-)

Vagy esetleg formázzam meg másik telefonban?

Samsung support álláspontja: "A Samsung a sandisc márkájú memóriakártyákat ajánlja a készülékhez, ezzel garantált a helyes működés, ha bármilyen problémát észlel, kérjük vegye fel a kapcsolatot szervizeinkel."

hmli

kedd júl. 10, 2007 19:13
Profil Privát üzenet küldése
platina tag

Hozzászólás 
Azt megpróbáltad, hogy magával a készülékkel formázod meg? Vagy annyira nem látja, hogy ezt az opciót nem tudod elérni?
A sajátomban már volt 1 GB-os kártya (Nokiából lett átrakva), nekem elbírta. A 2 gigásnál már kis esély van, hogy működne...

kedd júl. 10, 2007 18:00
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Ennek örülök. Akkor keresek rá pályát. Köszi.

kedd júl. 10, 2007 17:33
a fórum lelke

Hozzászólás 
hmli írta:
Sok lenne neki az 1 GB?

Bizony. Vegyén 512-est, azokat még vinni szokta, 1 GB-osból csak kb minden 50-ediket... :)

kedd júl. 10, 2007 16:37
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok.

Adott egy Samsung X700 telefon, és egy 1GB-os Kingston memkártya. Gépről, kártyaolvasóval tökéletesen működik, viszont a telefonba tolva kiírja, hogy Memóriakártya behelyezve, egy pillanatra felvillan a memkáryta ikon, és onnantól kezdve semmi. Mint ha benne se lenne. Ha kiveszem, azt látja, ki is írja, hogy Mem.kártya eltávolítva.
Próbáltam FAT, FAT32 formázással, de nem segít. Sok lenne neki az 1 GB?

hmli

kedd júl. 10, 2007 15:35
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali!
Egy ilyen X700 vásárlása előtt állok, mégpedig 33e.-ért egy 2 hónapos függetlent, garival. Szerintetek megéri ennyiért, vagy inkább mást ajánlanátok ilyen árban?
Sok jót olvastam róla. Pl. nagyon szép kijelző, sok funkció, hosszú készenléti idő!
Előre is köszi!

pén. aug. 04, 2006 14:14
arany tag

Hozzászólás 
Rusi!
Először is köszi a választ!
Rendben, nem keresem az adatforgalom-számlálót tovább! Majd a PannOnline-on követem.
Lehet, hogy csak én tettem fel rosszul grabbelt halk mp3-at, még tesztelem!
Egyből gondoltam, hogy szoftveres a hiba. Amúgy a hibát kiváltó tényezők annyira ritkán fordulnak elő egyszerre, hogy elhanyagolható.
Remélem Pannonos vagy! Mert ha igen, akkor le tudnád írni az Opera Mini beállításait?
Köszi szépen!
Üdv

hétf. júl. 10, 2006 9:48
platina tag

Hozzászólás 
A GPRS számlálót ne keresd, mert nem fogod megtalálni, az X700-ban NINCS ilyen. A Samsung ezzel elég mostohán bánik, de a Z sorozatban (3G modellek) van adatforgalom mérő is.
Az alacsony hangerő meglepő, mert nekem a headseten 3-as hangerőn már szinte üvölt és akkor még van 7 fokozat...
Az említett kikapcsolós dolog pedig tutira szoftveres hiba, nekem ilyesmit nem csinál, maximum néha az Opera Mini akasztja ki.

vas. júl. 09, 2006 17:16
arany tag

Hozzászólás 
Mirage írta:
Jó képet csak CCD-vel lehet alkotni... Ezért van a videókamerákban és a fényképezőgépekben CCD és nem CMOS.

Ezt azért így nem jelenteném ki.A több millás fényképezőgben is CMOS van már.Inkább úgy fogalmaznám meg, hogy ilyen árkategóriában (mint a telefonok) a CCD-k jobbak a CMOS-nál.

szomb. júl. 08, 2006 19:33
arany tag

Hozzászólás 
amzso írta:
- Még nem fontos nekem a GPRS számláló, ezért nem keresem :)

Nos, most már mégis fontos lett az a számláló :D Valaki lenne szíves elmondani, hol is találom az adatforgalom mérőt? :)
Köszi!

vas. júl. 02, 2006 2:11
arany tag

Hozzászólás 
- Még nem fontos nekem a GPRS számláló, ezért nem keresem :)
- Alapvetően szerintem a gombok gyenge minőségűek, lötyögnek. A menü és navi gombok kicsik, nehéz kezelni (és sztem nekem még nincsenek is nagy ujjaim)
- Tehát annyi, hogy a mail kliens nem talál letölthető levelet. Ezután ha rányomok a mégsére, vagy megnyitom a wap böngészőt, akkor egész telefon lekapcsol. De ez annyira nem vészes, mert ritkán használom a mail klienst, és ez a helyzet csak ritkán áll össze.

De amúgy 3 napi használat után is rendkívül pozitív a véleményem a telefonról. A kijelzője csodaszép! A gyári headset éppen megfelelő, aki szebb hangzást szeretne, vegyen jack átalakítót, vagy az E760 headsetét (ami állítólag jobb)

Tudtok mondani valami jó rajongói oldalt, ahol sok hasznos infó és alkalmazás van összegyűjtve?

csüt. jún. 29, 2006 22:22
a fórum lelke

Hozzászólás 
amzso írta:
Néhány napnyi használat után a tapasztalataim:
- Mivel én függetlenül vettem és pannonnal használom, így a T-s dolgokra nem tudok válaszolni. De úgyemlékszem azt olvastam, hogy a magenta színű menüt le lehet cserélni normális színekre.
Nekem a legelső karaktert mindig naggyal kezdi, aztán neked kell nyomni az emeléshez.
- GPRS forgalom mérőt még nem találtam meg, igaz nem is kerestem
- Úgy tudom nem kezel Office fájlokat (ezt se próbáltam még)
- Az MP3 viszonylag szépen szól, de a gyári headset hangereje nagyon alacsony!!! Erre megoldás lehet az E760 sztereó headsete, aminek már jó a hangereje, vagy lehet venni jack átalakítót, és így bármivel használható a kimenet!
- A gombsor minőségétől eltekintve nagyon bejön a telefon! A navi és menü gombokat sztem nehéz kezelni, a középső "i" gombhoz pedig köröm kell!
Idáig olyan hibát vettem észre, hogyha az email kliens nem talál letölthető levelet, akkor a következő wap kapcsolódásnál lekapcsol a telefon.
Üdv
Köszi a választ.

- A GPRS-számlálót keresd még egy picit :).
- mi a baj a gombsorral?
- mi az, hogy a következő wap kapcsolódásnál lekapcsolt a telefon? Kikapcsol, vagy automatice bontja a wapkapcsolatot?

csüt. jún. 29, 2006 21:57
arany tag

Hozzászólás 
Ha jó helyen keresed, 7000 alatt megkapod azt is!

csüt. jún. 29, 2006 18:44
arany tag

Hozzászólás 
amzso írta:
Szia!
Egész biztos nagyon körülnézhettél a neten, csak a legnagyobb mobil kiegészítő shopot hagytad ki :wink: :lol:
http://www.gigatel.hu/modules.php?name=shop&model=526&cikk=007977&print=no
esetleg itt: http://delishop.hu/deligsm/product_info.php?products_id=3259

Remélem ennyi elég lesz :)
Üdv

Pedig néztem a gigatelen is. :)
Ezekszerint vaksi vagyok. :oops:
De köszi amúgy, örök hála. 8)

Mostmár csak valami elfogadható árú 512MB-os Trans Flash kéne. :roll:

csüt. jún. 29, 2006 18:33
arany tag

Hozzászólás 
Szia!
Egész biztos nagyon körülnézhettél a neten, csak a legnagyobb mobil kiegészítő shopot hagytad ki :wink: :lol:
http://www.gigatel.hu/modules.php?name=shop&model=526&cikk=007977&print=no
esetleg itt: http://delishop.hu/deligsm/product_info.php?products_id=3259

Remélem ennyi elég lesz :)
Üdv

csüt. jún. 29, 2006 18:22
arany tag

Hozzászólás 
amzso!
Nemtudod véletlen hol lehet hozzá venni jack dugós átalakítót, mert én már átfutottam a neten, de nemtaláltam sehol. Pedig nekem is van egy ilyen telefonom, és nagyon teccik meg szeretem, de most hogy így írtad, hogy ilyet is lehet hozzá kapni, eléggé felkeltetted az érdeklődésem. Nemtudtam, hogy ilyen is létezik.
Kéne egy jack dugós átalakító, aztán kötném rá a 2.1-t :lol:

csüt. jún. 29, 2006 18:13
arany tag

Hozzászólás 
ThomasTheKoRner írta:
Odo írta:
Azért a SE kamerájától sem esek hasra.

Én meg semelyik mobiltelefon kamerájától se esek hasra!
Na bumm!Attól még ehhez képest ég-és föld az a 2 megás autofokuszos kamera.Ennyi...

Nem csak a megapixel meg az AF számít. Ha jól tudom akkor az SE CCD-t használ a K700 utolsó szériájától kezdve. A K750-et pedig már az első daraboktól kezdve CCD-vel szerelte. A többi cég... de a Nokia biztosan CMOS-t használ érzékelőként. Ami elég gáz... de ahogy mondani szokták: telefonba elmegy.
Jó képet csak CCD-vel lehet alkotni... Ezért van a videókamerákban és a fényképezőgépekben CCD és nem CMOS.
Hátránya: a CCD érzékelőnek több áram kell...

csüt. jún. 29, 2006 14:10
arany tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Édekelnének friss tapasztalatok. Magentaság eltünthethető-e? Van-e rá T-s logó szitázva?
Melyek a telefon hibái? Milyen alapvető hiányosággok vannak benne (pl, nagybetűs szövegkezdés stb.)?
Tényleg nem mutatja a GPRS-forgalmat :D?
MP3-lejátszó, fülhallgató minősége?
Kezeli az MSOffice fájlokat, pdf-eket?
Van rajta antenna csatlakozó?

Néhány napnyi használat után a tapasztalataim:
- Mivel én függetlenül vettem és pannonnal használom, így a T-s dolgokra nem tudok válaszolni. De úgyemlékszem azt olvastam, hogy a magenta színű menüt le lehet cserélni normális színekre.
Nekem a legelső karaktert mindig naggyal kezdi, aztán neked kell nyomni az emeléshez.
- GPRS forgalom mérőt még nem találtam meg, igaz nem is kerestem
- Úgy tudom nem kezel Office fájlokat (ezt se próbáltam még)
- Az MP3 viszonylag szépen szól, de a gyári headset hangereje nagyon alacsony!!! Erre megoldás lehet az E760 sztereó headsete, aminek már jó a hangereje, vagy lehet venni jack átalakítót, és így bármivel használható a kimenet!
- A gombsor minőségétől eltekintve nagyon bejön a telefon! A navi és menü gombokat sztem nehéz kezelni, a középső "i" gombhoz pedig köröm kell!
Idáig olyan hibát vettem észre, hogyha az email kliens nem talál letölthető levelet, akkor a következő wap kapcsolódásnál lekapcsol a telefon.
Üdv

csüt. jún. 29, 2006 12:47
a fórum lelke

Hozzászólás 
Édekelnének friss tapasztalatok. Magentaság eltünthethető-e? Van-e rá T-s logó szitázva?
Melyek a telefon hibái? Milyen alapvető hiányosággok vannak benne (pl, nagybetűs szövegkezdés stb.)?
Tényleg nem mutatja a GPRS-forgalmat :D?
MP3-lejátszó, fülhallgató minősége?
Kezeli az MSOffice fájlokat, pdf-eket?
Van rajta antenna csatlakozó?

vas. jún. 25, 2006 8:42
platina tag

Hozzászólás 
Dickheadz írta:
Sziasztok, lenne pár kérdésem ill. észrevételem: Ti milyen progival használjátok az X700-ast a Bluetopoth-t PC-vel való kommunikációnál /na jó körülményesen sikerült leírnom... :) / Leginkább a telefonkönyv bejegyzések és az üzenetek miatt kellene. Az a gondom, hogy nem látja semmilyen program a telefont. Párosításon már túlvagyok, 1ébként Cellink-es a dongle. A telóról tudok küldeni cuccokat a gépre, ill. fordítva is müxik, de nem ez lenne a cél - valami ötlet?

Szerintem a hozzá való kezelőprogram a legjobb megoldás erre, amit ingyen letölthetsz a Samsung honlapjáról! A neve PC Studio 3, működik a BT-vel is, magam is használom kábelen és BT-n egyaránt.

hétf. máj. 29, 2006 12:09
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok, lenne pár kérdésem ill. észrevételem: Ti milyen progival használjátok az X700-ast a Bluetopoth-t PC-vel való kommunikációnál /na jó körülményesen sikerült leírnom... :) / Leginkább a telefonkönyv bejegyzések és az üzenetek miatt kellene. Az a gondom, hogy nem látja semmilyen program a telefont. Párosításon már túlvagyok, 1ébként Cellink-es a dongle. A telóról tudok küldeni cuccokat a gépre, ill. fordítva is müxik, de nem ez lenne a cél - valami ötlet?

vas. máj. 28, 2006 23:07
platina tag

Hozzászólás 
Gakum írta:
Hogy lehet a beépített memóriát resetelni? Eltűnt ~4MB a belső memóriából.
Bleutooth-on fogadtam egy képet, utána fényképezni akartam és kiírta, hogy nincs elég memória. Megnéztem és tényleg csak pár Kb volt elérhető. Elkezdtem törölni képeket, videókat és a végén az elérhető és a foglalt memória kevesebb lett, mint előtte volt.

:lol: ez vicces volt

Sztem add el és várd meg míg megjön a SE W810i

hétf. ápr. 10, 2006 12:49
vas-tag

Hozzászólás 
Hogy lehet a beépített memóriát resetelni? Eltűnt ~4MB a belső memóriából.
Bleutooth-on fogadtam egy képet, utána fényképezni akartam és kiírta, hogy nincs elég memória. Megnéztem és tényleg csak pár Kb volt elérhető. Elkezdtem törölni képeket, videókat és a végén az elérhető és a foglalt memória kevesebb lett, mint előtte volt.

hétf. ápr. 10, 2006 8:45
Moderátor

Hozzászólás 
Az ikonok is témobilosak?

pén. márc. 24, 2006 0:31
ezüst tag

Hozzászólás 
Múlt héten vettem egy ilyen készüléket. Jelentem T-mobile-os a felület, az indító és záróanimáció, a default csengőhang, de másban nem hátráltat.
Amúgy abszolút praktikus okokból vettem ezt a készüléket, fekete 6230i-ből hiány volt, de ez meg volt, bár nem mondta volna az eladócsaj egyik üzletben sem, pedig kérdeztem, hogy adjanak már vmi hasonlót FM rádióval. Honlapon megtaláltam, másnap visszamentem, még a 7 éves SIM kártyámat is ingyen cserélték...

A készülék elég jó, bár a sok funkció miatt gyorsan merül az aksi. A memóriakártyát a gyári program nem látja, bluetoothon lehet közvetlenül írni, vagy át lehet helyezni a belső memóriából az anyagot. Akár USB-n, akár bluetoothon írok rá fel fájlokat a tempó nem több mint 30 kbyte / sec, ezért inkább vettem egy memóriakártya olvasót is az 512-es kártyámhoz. (a kártyához adtak SD adaptert MM-ben)

Az ébresztő részével küzdöttem egy sort, mivel külön be kell állítani, hogy bekapcsoljon-e a telefon az ébresztés miatt, illetve csak a reggeli ébresztés fedőnevű műveletet hajlandó újrakezdeni kikapcsolt állapotban.

pén. márc. 24, 2006 0:06
bugvadász

Hozzászólás 
Én sem láttam ennél olcsóbban az X700-at.
Amúgy ez az ár már egész jó... :))

kedd márc. 21, 2006 18:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
Azért ennél jóval értelmesebb áron is láttam már. Egészen pontosan 56.990 Ft-os független áron.. Annyit pedig bőven megér. Amúgy az egész WestEnd tele van a plakátjaival, szóval lehet hogy lesz rá kereslet.. :wink:

kedd márc. 21, 2006 18:05
bugvadász

Hozzászólás 
Hát azért egy kicsit drága ár... Szerintem.

kedd márc. 21, 2006 17:51
Moderátor

Hozzászólás 
Fehérvári MM-ben kirakták, 80 ezer Ft. Azért a gombjain látszik, hogy spóroltak kicsit, de azét nincs gond az összhatással. Jól áll a kézben. :lol:
Amin kiakadtam, hogy ebben sincs automatikus nagybetű SMS írásnál, holott már jópár Samsungnál vért izzadva ugyan, de megoldották.

hétf. márc. 20, 2006 17:52
gyémánt tag

Hozzászólás 
ThomasTheKoRner írta:
Odo írta:
A design meg a minőség miatt választanám inkább az x700-at a k750-nel szemben. De ez én vagyok. :)

Ebben viszont egyetértünk! :D
De én inkább semelyiket nem választom és várok egy "Z"-s Samsungra... :twisted:

Hát abból jó sok lesz.
Igen azgaz a X700 nagyon sokat késet sajna.
De most 2006-ban a Samsung minden dátumot betart végre...

Z710 remélem tényleg nyár elején jön.. 8)

vas. márc. 19, 2006 16:21
Moderátor

Hozzászólás 
Én is csak feltételesbe mondtam, hiszen jelenleg teljesen elégedett vagyok a D600-zal. :)

vas. márc. 19, 2006 16:20
arany tag

Hozzászólás 
Odo írta:
A design meg a minőség miatt választanám inkább az x700-at a k750-nel szemben. De ez én vagyok. :)

Ebben viszont egyetértünk! :D
De én inkább semelyiket nem választom és várok egy "Z"-s Samsungra... :twisted:

vas. márc. 19, 2006 16:09
Moderátor

Hozzászólás 

vas. márc. 19, 2006 15:59
arany tag

Hozzászólás 
Odo írta:

Én meg semelyik mobiltelefon kamerájától se esek hasra!
Na bumm!Attól még ehhez képest ég-és föld az a 2 megás autofokuszos kamera.Ennyi...

vas. márc. 19, 2006 15:57
Moderátor

Hozzászólás 

vas. márc. 19, 2006 15:45
arany tag

Hozzászólás 
Odo írta:
A kamera meg megfelelő.

Legalábbis neked! :lol:
Akkor már inkább rádobok egy keveset és k750i,ami lehet hogy lassan kifutó modell,de még így is jobb összességében!(A kameráról már ne is beszéljünk...)
Nem...nem vagyok SE fan,szóval nem azért mondtam amit mondtam,de szerintem ez az oka az X700 nem túl sikeres fogadtatásának.

vas. márc. 19, 2006 15:41
Moderátor

Hozzászólás 
40 ezer kártyával? Azért 6101-et meg Z520-at kapsz a ténél! :lol: Az rendben van, hogy soakt késett, de egyáltalán nem elavult. A kijelzője így is veri a kategóriát, még a SE k750-et is. A kamera meg megfelelő.

vas. márc. 19, 2006 15:35
arany tag

Hozzászólás 
Odo írta:
És ahogy elnézem nem is kell senkinek egy barátomat leszámítva.

Kb fél éve lett volna értelme ennek a modellnek!
Egy csomó ideig én is szerettem volna egy ilyet,de annyira elhúzták a megjelenést hogy már eszem ágába se lenne megvenni!
Ráadásul annyira nem is olcsó az az olcsó X700,mert se a kijelzője se a kamerája nem egy nagy durranás...ehhez képest 50 rongy 1 éves előfizetéssel amit szvsz 2006 márciusában már finoman szólva nem ér meg...
A Reális ára szerintem 40 rongy lenne kártyával...

vas. márc. 19, 2006 15:08
Moderátor

Hozzászólás 
És ahogy elnézem nem is kell senkinek egy barátomat leszámítva.

vas. márc. 19, 2006 12:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Azt hittem nagyobb sikere lesz ennek a modellnek...

Még csak most kapható hivatalosan.

vas. márc. 19, 2006 11:59
Moderátor

Hozzászólás 
Azt hittem nagyobb sikere lesz ennek a modellnek...

vas. márc. 19, 2006 11:50
bugvadász

Hozzászólás 
petne írta:
Peti93 írta:
Mostanában nem jártam a T környékén. Írj mail-t nekik. :)

Ááá, inkább nem, egyszer megcsináltam, azt se értették, hogy mit írok... :lol:

Az komoly... A Voda is így volt.. Nem ismerte az X700-at :D

szomb. márc. 18, 2006 19:50
arany tag

Hozzászólás 
Peti93 írta:

Ááá, inkább nem, egyszer megcsináltam, azt se értették, hogy mit írok... :lol:

szomb. márc. 18, 2006 18:53
bugvadász

Hozzászólás 
petne írta:
Peti93 írta:
Idézőjelbe ;) :) Azt mondták, jövőhét szerda, csütörtök :evil:

Akkor gondolom senki se tudja megmondani, hogy T menüs-e?

szomb. márc. 18, 2006 17:56
arany tag

Hozzászólás 
Peti93 írta:

Akkor gondolom senki se tudja megmondani, hogy T menüs-e?

szomb. márc. 18, 2006 17:47
bugvadász

Hozzászólás 
Odo írta:
Akkor nagyon felkészültek! :roll: :twisted:

szomb. márc. 04, 2006 19:42
Moderátor

Hozzászólás 
Akkor nagyon felkészültek! :roll: :twisted:

szomb. márc. 04, 2006 19:34
bugvadász

Hozzászólás 
Peti93 írta:
Remélem, hogy nem. Pénteken megpóbálok eljutni a legközelebbi T boltba, ha addig nem kerül ki...

Jelentem, nem volt még az itteni T-nél..

szomb. márc. 04, 2006 18:06
bugvadász

Hozzászólás 
Szerintem is! Kár, hogy nincs kártyásan...

szer. márc. 01, 2006 17:40
Moderátor

Hozzászólás 
Oksi, már több barátom beindult rá egyébként. Nagyon szép, és jó áron jött.

szer. márc. 01, 2006 17:34
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 213 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5  Következő