|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 11 hozzászólás ] |
|
Displex és egyéb csodaszerek (telefon restaurálás)
Szerző |
Üzenet |
egeristi
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 36 Tartózkodási hely: Sopron-home/Győr-school
|
nn írta: egyik haverom autopolirozoval szokta,allitolag az is el tud érni jo hatást
csak lekell regasztani a kijelző szélét körben hogy ne oldja fel a festéket...
Eza leragasztás displexnél is fontos, egyes előlapokat az is old... Átlagos karcokat simán kiszed, mélyebbeket kevésbé...
|
hétf. dec. 19, 2005 9:07 |
|
|
nn
arany tag
|
egyik haverom autopolirozoval szokta,allitolag az is el tud érni jo hatást
csak lekell regasztani a kijelző szélét körben hogy ne oldja fel a festéket...
|
hétf. dec. 19, 2005 1:04 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
A paszta meg a nagyobb barázdák betömésére való.
Tehát eltömjük a réseket miközben lecsiszoljuk a plexit, a kettő együtt ad néha jó, néha rossz eredményt.
Egy barátom a Sams. C100-asát ejtette le buszon, de nem vette észre csak amikor már többször a lába alá csúszott, pofával lefelé.
Mivel 9000 ft volt egy előlap (plexi magában nem rendelhető ), a csiszolás mellett döntöttünk és meglepően jól kikupáltuk a kijelzőt.
Magának a háznak a sérüléseit perszeezzel nem lehetett eltávolítani...
|
vas. dec. 18, 2005 23:21 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Re: .
djsigma írta: sztem nemjo. tulságosan kifényesedik a telo kijelzöje... csunya lesz Végülis csodát tenni nem lehet.
Az összes ilyen módszer abból áll, hogy a belemélyedt karcok szintjére 'lecsiszolni' a plexit. Közben kifényesedik.
Más megoldás nincs. Sajnos.
|
vas. dec. 18, 2005 22:49 |
|
|
djsigma
ezüst tag
|
.
sztem nemjo.
tulságosan kifényesedik a telo kijelzöje... csunya lesz
|
vas. dec. 18, 2005 22:11 |
|
|
guni.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4173 Tartózkodási hely: Budapest-Győr Telefon: Motorola Milestone
|
Úgyérted, hogy teljesen helyretette? Mekkora karcok voltak rajta?
Guni
|
vas. dec. 18, 2005 21:52 |
|
|
egeristi
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 36 Tartózkodási hely: Sopron-home/Győr-school
|
Ja, és sprayről én sem hallottam...
|
vas. dec. 18, 2005 21:48 |
|
|
egeristi
ezüst tag
|
Én használtam, igaz régebben(2éve) de akkor több tubussal is... Szerintem nem rossz, még órákra is működött, bár egy 7650esnek nem tett jó, felhólyagzott az előlapja, a többi mobilon, órán sokat segített..1 tubus kb 8 telefonra elég.
|
vas. dec. 18, 2005 21:41 |
|
|
guni.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4173 Tartózkodási hely: Budapest-Győr Telefon: Motorola Milestone
|
Azt én is tudom, hogy displexet hol lehet venni. A kérédés ott inkább a hatásosságára irányult...
Guni
|
vas. dec. 18, 2005 21:24 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Re: Displex és egyéb csodaszerek (telefon restaurálás)
guni. írta: Van nekem pár jó régi telefonom és ezeket szeretném újjávarázsolni. Eddig a kijelzőket fogkrém és szilikonzsír párossal kezelgettem, ami azért nem teljesen hatástalan, de tökéletesek soha nem lettek. Sokat hallani a displex nevű csodaszerről, ami állítólag direkt ilyen plexik kezelésére fejleszettek ki, és méregdrága. /a fogkrémhez képest mindenképp/ Kérdésem, hogy valaki használja/ta ezt a szert? /vagy bármey mesikat/ Megéri az árát? Tényleg olyan jó? Alternatív megoldás esetleg?
A másik, hogy még régebben egy telefonokkal foglakozó ismerősömtől hallottam egy olyan spray-ről, ami műanyagra fújva, olyan bevonatot képez, mint a műanyag maga, ezáltal eltűnteti a kifényesedett felületet és olyan/olyasmi lesz, mint az új. Tényleg létezik ilyen? Hol szerezhető be?
THX: Guni http://www.displex.pl/hun/main.htm
http://www.mobiltelefonok.hu/uj/main.ph ... kovetkezo=
Ilyen csodaspray-ről még nem hallottam, de ha valóban ezt tudja, akkor biztos nem lehet 2 fillér...
|
vas. dec. 18, 2005 21:12 |
|
|
guni.
gyémánt tag
|
Displex és egyéb csodaszerek (telefon restaurálás)
Van nekem pár jó régi telefonom és ezeket szeretném újjávarázsolni. Eddig a kijelzőket fogkrém és szilikonzsír párossal kezelgettem, ami azért nem teljesen hatástalan, de tökéletesek soha nem lettek. Sokat hallani a displex nevű csodaszerről, ami állítólag direkt ilyen plexik kezelésére fejleszettek ki, és méregdrága. /a fogkrémhez képest mindenképp/ Kérdésem, hogy valaki használja/ta ezt a szert? /vagy bármey mesikat/ Megéri az árát? Tényleg olyan jó? Alternatív megoldás esetleg?
A másik, hogy még régebben egy telefonokkal foglakozó ismerősömtől hallottam egy olyan spray-ről, ami műanyagra fújva, olyan bevonatot képez, mint a műanyag maga, ezáltal eltűnteti a kifényesedett felületet és olyan/olyasmi lesz, mint az új. Tényleg létezik ilyen? Hol szerezhető be?
THX: Guni
|
vas. dec. 18, 2005 20:44 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 11 hozzászólás ] |
|