Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szomb. nov. 16, 2024 16:08

Hozzászólás a témához  [ 11 hozzászólás ] 
Mobiltelefon-teszt kicsit másképp 
Szerző Üzenet
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Ez borzalmas.

Franczy!
Gyere, írj egy cikket arról, hogy Pingvin nem tud cikket írni és kérlek, ne írd bele, hogy honnan van ez a tuti info. :lol: :lol:
Ha akarod, készítek mellé egy logot is. :lol:

pén. feb. 24, 2006 14:05
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Pingvin lanybol van. Lehet, hogy ezert nem ertjuk a dolog miertjet? :D

pén. feb. 24, 2006 12:03
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
bedecam írta:
Egy mai mobiltelefonban (mar a legolcsobbakban is) minden fele hasznos es haszontalan funkcio van. Pl. nokia 6230i>gyonyoru telefon, minden uzletember alma, rengeteg memoria, mp3, video a kis kijelzon... stb,stb

Ezek inkább a gyártók által kreált 'igények'. Ha felmérnék a nagy üzletemberek tényleges igényét, lehet meglepődnének kissé. Ha tényleg ezekre lenne szükségük, akkor miért rohangál az üzletemberek jelentős százaléka még ma is 6310(i)-kkel? Mert neki arra kell, hogy tudjon telefonálni és őt elérjék. Pont. Esetleg ha sokat gépezik, akkor egy blackberryt tudó telcsi, vagy vmi pda/notebook. De sztem legkevésbé van létfontosságú szerepe a gagyi fényképezőnek vagy az mp3 lejátszónak.

pén. feb. 24, 2006 11:50
arany tag

Hozzászólás 
bedecam írta:
....

hát pedig symbian a megoldás, én legalábbis legfőbbként ezért vettem, mert a "korlátlan" sms memória miatt..

pén. feb. 24, 2006 11:43
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Magat az otletet, hogy az utca emberet is meg kell kerdezni a mobiltelefon kedvenc funkcioirol, nem tartom rossznak. A cikk valoban minden szinten aluli. DE, itt latom a lehetoseget arra, hogy kinyilvanitsam a velemenyem errol a temarol. Egy mai mobiltelefonban (mar a legolcsobbakban is) minden fele hasznos es haszontalan funkcio van. Pl. nokia 6230i>gyonyoru telefon, minden uzletember alma, rengeteg memoria, mp3, video a kis kijelzon... stb,stb, minden amit csak el tud kepzelni az ember, de a telefonkonyv kicsi, (1000) bejegyzes es korlatozva van pedig van memoriakartya. Egy telefonban nem az alap telefon funkciokat kene eloszor is kidolgozni? Szerintem sokkal fontosabb minthogy videot nezzunk a 208*208 pixeles kijelzon, sot meg attol is fontosabb, hogy akar mp3 zenet hallgassunk a keszulekkel. Raadasul a mobiltelefonok fenykep minosege meg messze elmarad a digitalis fenykepezogepek minosegetol, tehat nem kene annyira pedalozni a gyartoknak addig meg komolyabb erzekelot es objektivot nem tudnak integralni a keszulekekbe.
Egy ilyen tesztet mint kerdoivet kene megcsinalni, hogy a funkcio listakbol az emberek bejeloljek, hogy melyik funkciokat hasznaljak, vagy pedig a funkciokat 1-10-ig osztalyozzak. Termeszetesen tobb szaz akar tobb ezer embert megkerdezni. Ezek utan lehetne realisan kimutatni az atlagember mobiltelefon hasznalati igenyeit kimutatni. Es szukseg van erre!!
Elnezest kerek a hosszu velemenynyilvanitasert, de engem ez a tema nagyon bosszant, mert nem tudok olyan telefont talalni magamnak amelyikben a szamomra fontos funkciok mind benne vannak de ugyanakkor nincs tulkomplikalva a telefon. Ha jobban belegondolok akkor nekem a telefonkonyv merete es az egy nevhez csatolt bejegyzesek szama a legfontosabb. Ahoz viszont hogy ne legyenek korlatozva ezek a funkciok meg kene vennem egy symbian-os telefont ami tudjuk, hogy tobb szaz euro meg ma is. Tehat ahhoz, hogy a leg alapveto funkciokat hasznaljam muszaly megvennem egy agyonzsufolt telefont aminek negyedet sem hasznalom ki.
udv. r

pén. feb. 24, 2006 11:35
Moderátor

Hozzászólás 
Macika írta:
Nincs egy alsó szint? Mármint úgy értem, ami alatt nem engedik megjelenni a cikket? Már csak azért, mert a terminal név azért eddig a minőségi(bb) cikkek tárhelye volt. Főleg (nem nyalás!!!) Sy cikkeiből tudtam sokat hasznosítani.
Ebből nem fogok.
Mellesleg Pingvin kolléga tollából még nem nagyon olvastam semmit. Vajon új a cégnél? Azért első cikknek jobban össze szokták szedni gondolataikat az emberek, nem?

És mi az, hogy: Kapcsolódó hírek: És te veszel eredeti DVD-t?

Kinek az agyában kapcsolódik ez ehhez a 'cikkhez'????

Mér' a sulinet inkább??? :twisted:

Mindenesetre valóban szégyen egy ilyen színvonaltalan, összefércelt izé.
Cikknek nem nevezném, tesztnek meg pláne.
Lehet, hogy rászóltak, kellene vmi és tíz perc alatt összedobta? Több munka nem nagyon lehet benne.
MONNYON LE!

pén. feb. 24, 2006 10:03
arany tag

Hozzászólás 
hát ez tényleg nagyon trén sikerült...

pén. feb. 24, 2006 8:49
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
Nincs egy alsó szint? Mármint úgy értem, ami alatt nem engedik megjelenni a cikket? Már csak azért, mert a terminal név azért eddig a minőségi(bb) cikkek tárhelye volt. Főleg (nem nyalás!!!) Sy cikkeiből tudtam sokat hasznosítani.
Ebből nem fogok.
Mellesleg Pingvin kolléga tollából még nem nagyon olvastam semmit. Vajon új a cégnél? Azért első cikknek jobban össze szokták szedni gondolataikat az emberek, nem?

És mi az, hogy: Kapcsolódó hírek: És te veszel eredeti DVD-t?

Kinek az agyában kapcsolódik ez ehhez a 'cikkhez'????

pén. feb. 24, 2006 2:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
Most mit is lehet erre értelmesen mondani?
Először is ez a cikk nagyon tré. Kár, hogy ilyen megjelenik 'cikk' kategóriában a terminálon, vagy hogy hír értéke van.
Ha felmérés, akkor kérdezzenek meg x (>50-100) embert. Mert így nem sok értelme van. Ha megkérdezték volna Pista bácsit, ő meg valószínűleg azt szereti, hogy a kettes gomb hosszú nyomásával fel tudja hívni az unokáját...komolytalan.

pén. feb. 24, 2006 0:39
Moderátor

Hozzászólás 
Mi ez a baromság? :roll:

pén. feb. 24, 2006 0:38
Profil Privát üzenet küldése Honlap
vas-tag

Hozzászólás Mobiltelefon-teszt kicsit másképp
Mobil-funkciók: ki, mit szeret?

http://www.terminal.hu/newsread.php?id=24203202062900

pén. feb. 24, 2006 0:27