Szerző |
Üzenet |
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
csgames írta: Nem az enyém , egy jó barátomé. A telefon a pannontól van, számlával. Én sem gondoltam hogy egyszerű a dolog, de szeretném tudni hogy érdemes e foglalkozni vele, vagy felejthető. A telefonon amúgy se kép-se hang. De mi nem szedtük szét. Innentől már csak magamat ismételhetném...
|
szomb. szept. 02, 2006 1:41 |
|
|
csgames
vas-tag
|
Nem az enyém , egy jó barátomé. A telefon a pannontól van, számlával.
Én sem gondoltam hogy egyszerű a dolog, de szeretném tudni hogy érdemes e foglalkozni vele, vagy felejthető. A telefonon amúgy se kép-se hang. De mi nem szedtük szét.
|
szomb. szept. 02, 2006 0:32 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
csgames írta: A pannon-nál mondták mikor visszaadták hogy elvileg lehetséges, csak adatvédelmi okból nem foglalkoznak vele. Hááát, az meg jó nagy hülyeség, már bocsi. Mármint hogy az adatvédelem miatt.
Nekem is megvannak ugyanazok a gyári Nokia progijaim/hardverem, amennyiben a panel sérült és a készüléket nem lehet alapszinten működésre bírni, akkor az felejtős. Valamilyen szinten muszáj kommunikálnia a PC-vel, különben az életben abból egyetlen bájtot ki nem lehet szedni...
Persze más kérdés, hogy mi törött a panelen.
Mert ha csak a kijelző nem megy, akkor attól még vígan ki lehet rámolni az adatokat. De ha a telón se kép, se hang, akkor aligha...
|
szomb. szept. 02, 2006 0:25 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
Hát elvileg minden lehetséges, de a gyakorlat mást mutat.
Ha a Tiéd a teló, és Te ezt a munkát megrendeled tőlük, akkor nem igazán hivatkozhatnak adatvédelemre...
|
szomb. szept. 02, 2006 0:24 |
|
|
csgames
vas-tag
|
A pannon-nál mondták mikor visszaadták hogy elvileg lehetséges, csak adatvédelmi okból nem foglalkoznak vele.
|
szomb. szept. 02, 2006 0:15 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Re: Telefonból adatok kimentése
csgames írta: Szeretném megkérdezni, hogy van 1 hibás Nokia communicator teló, a pannon szervíze szerint nem javítható (paneltörés) A telefon amúgy nem garanciális már. Ki lehet e belőle menteni az adatokat, főleg a telefonszámok érdekelnének? Sajnos aligha hiszem, hogy a teló hathatós közreműködése (magyarul bekapcsolhatósága) nélkül ki lehetne nyerni a számokat belőle.
Sajnos mindenképpen szükséges a működőképesség hozzá.
|
szomb. szept. 02, 2006 0:12 |
|
|
csgames
vas-tag
|
Telefonból adatok kimentése
Szeretném megkérdezni, hogy van 1 hibás Nokia communicator teló, a pannon szervíze szerint nem javítható (paneltörés) A telefon amúgy nem garanciális már. Ki lehet e belőle menteni az adatokat, főleg a telefonszámok érdekelnének?
|
szomb. szept. 02, 2006 0:03 |
|
|