Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: kedd jan. 14, 2025 4:50

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 3 hozzászólás ] 
java játékok 
Szerző Üzenet
Moderátor

Hozzászólás 
Czumy: ez alapos volt!

Dorcika: ajánlom még a kifejezetten olyanok számára kiemelt első két topikot, mint amilyen Te is vagy. Talán előbb körül kellene nézned.

Kérem vigyázzanak...

pén. jún. 23, 2006 20:24
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás Re: java játékok
Dorcika_23!! írta:

Sziasztok!

Abban kérném a segítségeteket, hogy nekem van egy samsung d500-as telefonom, amire szeretném letölteni a sims2-t. Néhány helyen már megtaláltam ezt a játékot, de valami miatt sose sikerült letöltenem (pl. ez a teló nem kompatibilis). Ha valaki tud olyan wap vagy weboldalt, ahonnan erre a telefonra le tudom tölteni, kérem írja meg!!!

Nagyon fontos lenne számomra!

Előre is köszönöm!

Számunkra, azaz a régi fórumozók (öreg motorosok, a slepp, a krém ...stb) számára az lenne NAGYON FONTOS :!: hogy VÉGRE VALAHÁRA az új tagok megtanulják használni a fórumot, elolvassák a Fórum Szabályzatot, ÉS megpróbálkozzanak a fórum keresőivel (mert nem csak 1 van) új topik nyitása helyett!! :evil: ]:-<

Én 1 perc alatt megtaláltam ezt a 2 topikot (neked, ha jól látom, fél óra sem volt elég hozzá?!) ]:-<

Samsung D500: már nem csak szép! (több, mint 1700 hozzászólás :!: biztos benne van a válasz a nagyon fontos kérdésedre)
http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=21591

....vagy ha már nagyon muszáj, akkor:
D500-ra java játékokat. HOGYAN???
http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=27071

Segítséget kértél, megkaptad!
:evil:
ZÁRHATÓ!

csüt. jún. 22, 2006 22:37
Profil Privát üzenet küldése Honlap
vas-tag

Hozzászólás java játékok

Sziasztok!

Abban kérném a segítségeteket, hogy nekem van egy samsung d500-as telefonom, amire szeretném letölteni a sims2-t. Néhány helyen már megtaláltam ezt a játékot, de valami miatt sose sikerült letöltenem (pl. ez a teló nem kompatibilis). Ha valaki tud olyan wap vagy weboldalt, ahonnan erre a telefonra le tudom tölteni, kérem írja meg!!!

Nagyon fontos lenne számomra!

Előre is köszönöm!

csüt. jún. 22, 2006 21:19
Profil Privát üzenet küldése
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.   [ 3 hozzászólás ]