Szerző |
Üzenet |
Londelmor
gyémánt tag
Csatlakozott: szomb. júl. 03, 2004 11:10 Hozzászólások: 3635 Tartózkodási hely: Shanghai, Pudong negyed
|
hát, azt írják rá, hogy még nem lehet kapni. viszont nagyon sokat késik, félek arra a sorsra jut, mint egy csomó másik telefon, hogy végül törlik, vagy pedig megjelenik ugyan, de addigra már senkinek sem fog kelleni, emrt elmaradott lesz.
amúgy az infra hiánya talán annyira nem problémás manapság, a legtöbb eszközben már inkább BT-t használnak.
|
hétf. okt. 23, 2006 13:25 |
|
|
aattis
vas-tag
|
Hali!
Tud valaki valami újat erről a telóról?
Mennyibe kerül, vagy hol lehet kapni?
Engem érdekelne, bár az infra hiánya elég zavaró!
|
hétf. okt. 23, 2006 13:11 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Nagy betűméret? Sztem teljesen jó a betűmérete, jól olvasható.
Az meg, hogy mennyire kiforrott, majd az élő tesztelők fogják megmondani. Ha van egy kis esze a motonak, akkor megírják normálisan, hisz új fajta rendszer és vmivel el kell adni. Bugokkal nehéz.
|
vas. jan. 08, 2006 23:37 |
|
|
Daemon Wear
ezüst tag
|
Nekem is nagyon tetszik a mobil, de sztem nem fogja annyira megállni a helyét mint gondolják. Iszonyat sok lesz a bug benne. Hiába próbálják meg rendesen megírni a szoftver. Akkor is ez lesz szinte az első ilyen tipusú Linux-Moto. (eltekintve néhány réggebbitől) Majd idővel ahogy kiforja magát az oprenszer úgy lesz egyre nagyobb a népszerűsége. Itt most a symbian tarol. Elég szépen megtervezett oprendszerével. LSD: Nokia N80.
Ahogy nézegettem a képeket legalábbis nekem nagyon nagy a betűméret. A gonbok mérete is nagy alaphelyzetbe az. Ha ráadásul olyan anyagokból csinálják a mobilt, mint az MPX 220, akkor garantáltan nem lesz nagy népszreűsége. Sokan azért veszik majd meg, elmondják hogy linux van a mobiljukon.
Sztem kicsit el van késve ez a mobil. 1,3 MP, 10 mb belső memó? Ezek már egy alsó kategóriás mobilban szinte benne vannak. Egyedül majd a kijelző fogja feldobni. De hát hátha kitalálnak majd vmi okosat a tervezők.
Ahogy elnézegettem kicsit nagyon hasonlít az MPX 220-ra.
Nektek nem hiányozna a mobilotokból az Infra? Szinte minden nap küldözgetek vmit infrán. Igen, meg olvastam itt a terinalon, hogy nem lesz a motokban EDGE???
|
vas. jan. 08, 2006 13:49 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
Csatlakozott: szomb. júl. 03, 2004 11:10 Hozzászólások: 3635 Tartózkodási hely: Shanghai, Pudong negyed
|
élő képek elérhetőek a Mobilmania.cz-n
|
szer. júl. 06, 2005 22:22 |
|
|
epyc
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 294 Tartózkodási hely: Debrecen
|
An-Dante.. írta: Nekem az a 10 MB belső memória tűnik szűkösnek és a kamerais csak amolyan átlagos.. Az is furi hogy egy ilyen üdvöske nem 3G képes, ráadásul az 1000 mAh akksi ellenére is csak 4 óra beszélgetést bír.. Persze a hatalmas kijelző miatt nagy sikere lehet, ha az ára nem lesz olyan elrugaszkodott, mint az MPx széria esetén..
Nem lehet hogy a 10 mega memót elírták esetleg és véletlenül 100 akart volna lenni?:) Hihetőbb mint a 10 mega szerintem.
Viszont pusztán a poén kedvéért: Majd unalmas óráiban az ember kernelt fog forgatni a telefonján?
|
kedd jún. 28, 2005 20:47 |
|
|
Andrei
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1448 Tartózkodási hely: Brüsszel, Belgium
|
Szerintem az 1-1.5 másodperces boot idő egy kicsit tulzás. Ha emlékeztek, akkor már a nokia 3310-es is lassabb volt ennél.
Ettől függetlenül én bízok a linuxos mobilokban. Szerintem van létjogosultságuk. Azért ha megnézzük, hogy mit tud mondjuk egy fedora core grafikában, akkor nem lesz gond a kezelői felülettel.
A linux az jó. Mindent felismer (mondjuk a wifi és bt egy kicsit problémás néha). Már csak az a kérdés, hogy az egyes alkalmazásokat mennyire fejlesztik majd hozzá. (játékok, stb).
Szerintem már most elkezdenek páran mobillunux-vírusokat írni.
|
kedd jún. 28, 2005 6:52 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
|
arra leszek kíváncsi, hogy ténylegesen mennyire lesz gyors ez a linuxos rendszer. valahol olvastam, hogy azt ígérték, hogy 1-1,5 másodperces boot-ideje lesz, ami elég figyelemreméltól, tekintve, hogy a mostani telefonom pl legalább fél perc mire összeáll, és ez nem is okosteló...
meg persze hogy milyen lesz a támogatottsága, mire megjelenik...
a 10mb memória tényleg nem sok, de legalább bővíthető (512mb-ig tflash kártyával ugye)
|
kedd jún. 28, 2005 6:30 |
|
|
Odo
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 9661 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
A kamera meg a készenkéti idő Motos, akárcsak a mérete.
|
hétf. jún. 27, 2005 22:43 |
|
|
An-Dante..
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2473 Tartózkodási hely: Budapest
|
Nekem az a 10 MB belső memória tűnik szűkösnek és a kamerais csak amolyan átlagos.. Az is furi hogy egy ilyen üdvöske nem 3G képes, ráadásul az 1000 mAh akksi ellenére is csak 4 óra beszélgetést bír.. Persze a hatalmas kijelző miatt nagy sikere lehet, ha az ára nem lesz olyan elrugaszkodott, mint az MPx széria esetén..
|
hétf. jún. 27, 2005 22:39 |
|
|
nyuszy
Moderátor
|
Odo írta: A Linux oprendszerrel viszont nem lesz nagy siker.
Ettől én is tartok, de előbb nézzük meg, milyen lesz ez a mobillinux. Ha okosan van megcsinálva, csak a beavatottak fogják tudni, hogy az linux.
A cimbilánynál meg nem nehéz kezelhetőbb felületet csinálni. Adjunk neki egy esélyt
|
hétf. jún. 27, 2005 22:27 |
|
|
Odo
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 9661 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
Góliát, de jobbnak tűnik külsőre az Mpx sorozatnál. A Linux oprendszerrel viszont nem lesz nagy siker.
|
hétf. jún. 27, 2005 22:08 |
|
|
An-Dante..
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2473 Tartózkodási hely: Budapest
|
Jó nagy lett, amolyan motósan góliát! Ettől eltekintve nagyon tetszik!
|
hétf. jún. 27, 2005 21:59 |
|
|
Seri01
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 725 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Tetszik.. nagyon is!
|
hétf. jún. 27, 2005 21:19 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
|
...
Motorola írta: • Feature rich flip phone design with focus on size and finish and an internal tri-band antenna • Impressively large internal and external color displays • Integrated 1.3 megapixel camera with full screen viewfinder, photo indicator light and 8x zoom • Video capture and playback, 3GPP streaming and the ability to view files as they download* • Next generation Linux and Java software • Bluetooth wireless technology to connect cord-free to compatible Bluetooth enabled devices, as well as the Motorola Bluetooth Stereo Headset for wireless music enjoyment. The E895 supports Bluetooth profiles GAP, OPP, SDAP, SPP, HSP AG, HFP AG, DUN GW, A2DP, AVRCP, BPP, FTP, and JSR 82 • SyncML for easy sharing of contact lists, calendars are more* • Streaming audio with high quality audio enhancements via headset • Shared media player with multiple audio codecs and stereo thru the enhanced mini-USB headset jack • Up to 10 MB of embedded memory; TransFlash™ removable memory for up to 512 MB of optional memory • Speaker independent voice recognition to make a call by simply stating a name or desired digits – no pre-recording necessary • Situational lighting around the camera lens in addition to enhanced lighting of the keypad, displays and photo indicator light for a multi-sensorial experience • Full HTML / XHTML Browser • Multimedia Messaging Service (MMS), as well as Instant Messaging
The Motorola E895 is expected to be available in Q4 2005.
|
hétf. jún. 27, 2005 21:06 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
|
Motorola E895 - Linux clamshell
Network: GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
Dimensions: 93 x 51 x 23 mm, 88 cc, 127 g
Display: TFT, 256K colors, 240 x 320 pixels
- Second external display TFT, 256K colors (128 x 108 pixels)
- Intel xScale processor
Camera 1.3 MP, 1280x960 pixels, video, flash
- SMS, MMS, EMail, Instant Messaging
- Bluetooth (no IrDA)
- GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots)
- EDGE
- 10MB shared memory
- T-Flash cardslot
- MP3 player
- MPEG4 player
- Java MIDP 2.0
- WAP 2.0
- HTML/xHTML browser
- USB port
- Built-in handsfree
Battery Li-Ion 1000 mAh
Stand-by Up to 250 h
Talk time Up to 4 h
(végre új design, nem ugyanazt a kagylóformát adják ki újabb sorozatszám alatt... és ez ráadásul linuxos teló is)
|
hétf. jún. 27, 2005 20:59 |
|
|