Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. nov. 20, 2024 5:25

Hozzászólás a témához  [ 279 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő
Távozik Sugár András, a T-Mobile vezérgigazgatója 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
integral írta:
Nem ő kúrta el, de lemond(ott)!
Lemond a Magyar Telekom vezérigazgatója

Nem kéne példát venni? :hm:

Hát persze... lemondott. :lol:
Rég volt, amikor még hittem a mesékben. :wink:

szer. jan. 17, 2007 7:53
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem ő kúrta el, de lemond(ott)!
Lemond a Magyar Telekom vezérigazgatója

Nem kéne példát venni? :hm:

kedd dec. 05, 2006 12:22
a fórum lelke

Hozzászólás 
spf írta:
Rozso írta:
Nézitek a Sugár Bandi interjút most a Napkeltében?

Érdekes!

Olimpiát akar csinálni Magyarországon.

Legalább valami újjal hozakodott volna elõ, ez már volt :-)

A többieknek:

Mindenkinek szíve joga oda dobálni a pénzét ahova akarja, csupán árnyalni próbáltam a gondos PR munkával kialakított sikersztorit - aminek jó része nem más, mint marketing-rizsa, de látom, még mindig hatásos. Azt, hogy Sugárt hiba volt vagy nem eltávolítani, szintén meglepõen bátor dolog megítélni kívülrõl :-) Ez egy ilyen világ, tulajdonosok jönnek-mennek.

Mobilionak:

szerencsére nem vagyok már ott :-) Azóta valahogy elmúlt a gyomoridegeségem, és nem remeg a kezem. Furcsa...

már bocsi, de elég sok helyen van gyomoridegesség.

viszont akkor rosszul tudom, az is pr szöveg, hogy a vesztelnek van a legtöbb előfizetője, árbevétele és nyeresége?

az is lehet, hogy a második vh-t a németek nyerték meg, csak az amiknak jobb volt a propagandája, no meg a pravdáról már ne is beszéljünk...

hétf. dec. 26, 2005 0:55
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
. írta:
spf írta:
..... Legjobb cég? Hát kifelé ezt sugározták, de ha látnád belülről...:))))
Ön szerint mit kellene nekünk egyszerű mobilelőfizetőknek látnunk?
Amit Én látok és tapasztalok éppen elegendő ahhoz, hogy eldöntsem hol, melyik szolgálatatónál mennyit hagyok havonta. Márpedig mobilt használni kell.
Problémák mindenütt vannak, szervezetlenség, hatalmi harc kisebb nagyobb mértékben mindenütt vannak.
Hálószobatitkokat pedig nem szokás kibeszélni.

Ön azt lát amit akar, engem különsebben nem érdekel.

hétf. dec. 26, 2005 0:20
arany tag

Hozzászólás 
Rozso írta:

Érdekes!

Legalább valami újjal hozakodott volna elő, ez már volt :-)

A többieknek:

Mindenkinek szíve joga oda dobálni a pénzét ahova akarja, csupán árnyalni próbáltam a gondos PR munkával kialakított sikersztorit - aminek jó része nem más, mint marketing-rizsa, de látom, még mindig hatásos. Azt, hogy Sugárt hiba volt vagy nem eltávolítani, szintén meglepően bátor dolog megítélni kívülről :-) Ez egy ilyen világ, tulajdonosok jönnek-mennek.

Mobilionak:

szerencsére nem vagyok már ott :-) Azóta valahogy elmúlt a gyomoridegeségem, és nem remeg a kezem. Furcsa...

hétf. dec. 26, 2005 0:18
gyémánt tag

Hozzászólás 

Érdekes!

vas. dec. 25, 2005 17:25
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
. írta:
spf írta:
..... Legjobb cég? Hát kifelé ezt sugározták, de ha látnád belülrõl...:))))
Ön szerint mit kellene nekünk egyszerû mobilelõfizetõknek látnunk?
Amit Én látok és tapasztalok éppen elegendõ ahhoz, hogy eldöntsem hol, melyik szolgálatatónál mennyit hagyok havonta. Márpedig mobilt használni kell.
Problémák mindenütt vannak, szervezetlenség, hatalmi harc kisebb nagyobb mértékben mindenütt vannak.

engem sem érdekel, hogy a kézzel kapcsolják-e a vonalakat vagy sem. Ez a cég belső ügye.
a lényeg, hogy szolgáltatások széles körét, megbízhatóan nyújtják-e, elfogadható áron.
Ha igen, akkor a kutyát nem érdekli, hogy mennyi léhűtő van még ott, mit csinál Sugár Bandi a titkárnőjével.

Mivel az előfizetők döntő többsége a trét választotta, ezért el lehet mondani, hogy ez nem véletlen, összeségében a tré a legjobb.

A voda a legolcsóbb, a pannon pedig uszav szabvány szerint dolgozik egy ideje.

hétf. dec. 19, 2005 2:45
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
ALIBABACSAJAMARHANAGY írta:
Miért van az az érzésem, hogy a Westelnél is ez lesz? Tehát nemcsak drága lesz, hanem xar is.
A Sugár eltávolítása egy igen hatalmas hiba volt! Mindenesetre szerintem ettől a beolvadástól sok pozitívumot ne várjon senki sem!

- ez a T-mobilos dolgozóknál jelenleg egy igen nagy negatív érzés, félelem.

vas. dec. 18, 2005 15:10
arany tag

Hozzászólás 
spf írta:
T68m írta:
spf írta:
eXpesti írta:
Szerintem tök mindegy kit ültetnek abba a székbe, ez lehetnél te is vagy akár én, ezek már csak madzagon rángatott bábok, akik a németek(DT) döntéseit hajtják végre fejbólogatva. Ezért is lépett a Sugár.

Is. Ha ismernéd belülről a céget, tudnád, hogy azért András is szép számmal ültetett totálisan alkalmatlan embereket jó pozíciókba...ő egyébként nem lépett, hanem kirúgták, miután vezető politikusoknál lobbizott a DT érdekei ellen. Ezt más úri helyen sem tűrték volna, ennyi.

Bandinak ez belefért, így is a legjobb céget csinálta meg a vesztelből.

Egyébként nem a DT ellen, hanem a vesztelért lobbizott. Nem jött össze neki, de tévedni emberi dolog.

Egyébként engem is beleültethetnének abba a székbe. Talán nem lennék annyira rossz, mint rassmussen....

Ez bullshit bocsánat. Legjobb cég? Hát kifelé ezt sugározták, de ha látnád belülről...:))))

A második részre lásd az előző hsz-t.

ha ennyire nem tetszik mi a fenéért vagy ott?

vas. dec. 18, 2005 13:15
ezüst tag

Hozzászólás 
spf írta:
..... Legjobb cég? Hát kifelé ezt sugározták, de ha látnád belülről...:))))
Ön szerint mit kellene nekünk egyszerű mobilelőfizetőknek látnunk?
Amit Én látok és tapasztalok éppen elegendő ahhoz, hogy eldöntsem hol, melyik szolgálatatónál mennyit hagyok havonta. Márpedig mobilt használni kell.

vas. dec. 18, 2005 10:10
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
T68m írta:
spf írta:
eXpesti írta:
Szerintem tök mindegy kit ültetnek abba a székbe, ez lehetnél te is vagy akár én, ezek már csak madzagon rángatott bábok, akik a németek(DT) döntéseit hajtják végre fejbólogatva. Ezért is lépett a Sugár.

Is. Ha ismernéd belülről a céget, tudnád, hogy azért András is szép számmal ültetett totálisan alkalmatlan embereket jó pozíciókba...ő egyébként nem lépett, hanem kirúgták, miután vezető politikusoknál lobbizott a DT érdekei ellen. Ezt más úri helyen sem tűrték volna, ennyi.

Egyébként nem a DT ellen, hanem a vesztelért lobbizott. Nem jött össze neki, de tévedni emberi dolog.

Egyébként engem is beleültethetnének abba a székbe. Talán nem lennék annyira rossz, mint rassmussen....

Ez bullshit bocsánat. Legjobb cég? Hát kifelé ezt sugározták, de ha látnád belülről...:))))

A második részre lásd az előző hsz-t.

vas. dec. 18, 2005 1:43
arany tag

Hozzászólás 
eXpesti írta:
spf írta:
eXpesti írta:

Te félreértesz, mert én nem állítottam azt, hogy a Sugár hibátlan, hanem azt, hogy nem vállalta a bábuszerepet és inkább lelépett/kirugatta magát.

Ugyan ugyan...:-)))) Ha nem akart volna bábu lenni, már évekkel ezelőtt távoznia kellett volna. Maradjunk annyiban, hogy szerintem részetekről információ hiányában felesleges taglalni ezt a kérdést, mert ami a sajtóban megjelent, az picsafüst, már elnézést :)

vas. dec. 18, 2005 1:42
a fórum lelke

Hozzászólás 
spf írta:
eXpesti írta:

Is. Ha ismernéd belülrõl a céget, tudnád, hogy azért András is szép számmal ültetett totálisan alkalmatlan embereket jó pozíciókba...õ egyébként nem lépett, hanem kirúgták, miután vezetõ politikusoknál lobbizott a DT érdekei ellen. Ezt más úri helyen sem tûrték volna, ennyi.

csüt. dec. 15, 2005 18:05
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
spf írta:
eXpesti írta:

Te félreértesz, mert én nem állítottam azt, hogy a Sugár hibátlan, hanem azt, hogy nem vállalta a bábuszerepet és inkább lelépett/kirugatta magát.

csüt. dec. 15, 2005 17:07
arany tag

Hozzászólás 
eXpesti írta:

csüt. dec. 15, 2005 15:57
arany tag

Hozzászólás 

csüt. dec. 15, 2005 14:56
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Pont ő? Aki anno azt mondta (talán a Domino Nap után), hogy márpedig a Westel nem fog belemenni a jövőben semmilyen árversenybe?
Na, majd kiderül, mit produkál. :roll:

csüt. dec. 15, 2005 10:52
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Januárban kiderül
Winkler János lehet a T-Mobile Magyarország új vezére

A T-Mobile Magyarország új vezérigazgatójának Winkler Jánost, a cég jelenlegi marketing vezérigazgató-helyettesét fogja javasolni a javadalmazási bizottság - közölte a Magyar Telekom.
A javaslatról a T-Mobile Magyarország igazgatósága dönt 2006. januári ülésén.
A T-Mobile Magyarország javadalmazási bizottsága, amelynek tagjai: Straub Elek, a Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója, Pásztory Tamás, a társaság emberi erőforrás és jogi vezérigazgató-helyettese, valamint Michael Günther, a T-Mobile International igazgatósági tagja, nemzetközi fejvadászcég
bevonásával döntött Winkler János jelölése mellett.

Sugár András, a T-Mobile Magyarország korábbi vezérigazgatója szeptember 6-val, közös megegyezéssel távozott a cégtől. Azóta Straub Elek, a Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója, egyben a T-Mobile Magyarország igazgatóságának elnöke tölti be átmenetileg a mobilcég vezérigazgatói tisztét.

csüt. dec. 15, 2005 10:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
Esetleg távozik helyett most már lehetne távozott a topik címében.

kedd nov. 08, 2005 14:50
gyémánt tag

Hozzászólás 
LML írta:
Mivel Te szemfüles voltál, hát mennyi jegy kéne, esetleg egy bérlet az első osztályra? :D
Nem is kezdek licitálni.
Megegyeztünk. 8)

kedd nov. 08, 2005 14:29
arany tag

Hozzászólás 
Rozso írta:
LML írta:
megalapítottam a WizzAir-t

Hopp! Elszóltad magad! :oops:
LML-től lehet ingyen repülőjegyet kunyizni! :D

Uppsss, a titkárnőm gépelte el, akit mellesleg most csábítottam át az EasyJet-től :-)
Mivel Te szemfüles voltál, hát mennyi jegy kéne, esetleg egy bérlet az első osztályra? :D

LML

kedd nov. 08, 2005 14:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
LML írta:
megalapítottam a WizzAir-t

Hopp! Elszóltad magad! :oops:
LML-től lehet ingyen repülőjegyet kunyizni! :D

kedd nov. 08, 2005 14:19
ezüst tag

Hozzászólás 
LML írta:
Hát én egy kicsit sajnálom Sugár Andrást, és érdekes ez a helyzet! A nulláról indulva léterhozta az ország egyik legsikeresebb cégét. Az óriási nyereség + siker ellenére elküldik.
Hát most az ember azért dolgozzon, hogy ha sikeres akkor is bármikor elbocsáthassák?

Sugár helyében alapítanék egy virtuális mobilszolgáltatót, aminek mondjuk Vestel lenne a neve :-) (Úgy, mint a Malév volt vezetője, aki megalapítottam a WizzAir-t)

LML

Vestel az nem lehet, az egy török cég és tvket gyárt.
http://www.vestel.com

kedd nov. 08, 2005 13:41
arany tag

Hozzászólás 
Hát én egy kicsit sajnálom Sugár Andrást, és érdekes ez a helyzet! A nulláról indulva léterhozta az ország egyik legsikeresebb cégét. Az óriási nyereség + siker ellenére elküldik.
Hát most az ember azért dolgozzon, hogy ha sikeres akkor is bármikor elbocsáthassák?

Sugár helyében alapítanék egy virtuális mobilszolgáltatót, aminek mondjuk Vestel lenne a neve :-) (Úgy, mint a Malév volt vezetője, aki megalapítottam a WizzAir-t)

LML

kedd nov. 08, 2005 12:47
a fórum lelke

Hozzászólás 
k_chris írta:
ezek a szinergiák/stb mondások fõleg a közös NGN (IP based) hálózatról meg bérelszámolásról úgy hangzanak nekem hogy ennyi erõvel egyesuljon az összes ilyen cég, és épitsenek egy nagy közös hálózatot meg legyen mindnek közös bérelszámolása, AKKOR milyen hatékonyan lehetne kihasználni a dolgot??? És akkor vissza is mehetünk az idõben néhány tíz évet :evil:

ez hülyeség!

ha rossz lesz a trének, hogy egyesül, akkor majd felbomlik vagy csődbemegy. Ha jó, akkor meg miért lenne baj?

Mellesleg valaki megadhatná elérhetőségemet a fejvadász cégnek! :D

szer. okt. 19, 2005 14:39
Profil Honlap
platina tag

Hozzászólás 
a németeknél miért nem egyesültek pl? ott is T-Com meg T-Online /stb van...

szer. okt. 19, 2005 9:09
Profil Privát üzenet küldése ICQ
platina tag

Hozzászólás 
ezek a szinergiák/stb mondások főleg a közös NGN (IP based) hálózatról meg bérelszámolásról úgy hangzanak nekem hogy ennyi erővel egyesuljon az összes ilyen cég, és épitsenek egy nagy közös hálózatot meg legyen mindnek közös bérelszámolása, AKKOR milyen hatékonyan lehetne kihasználni a dolgot??? És akkor vissza is mehetünk az időben néhány tíz évet :evil:

szer. okt. 19, 2005 9:07
Profil Privát üzenet küldése ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
ALIBABACSAJAMARHANAGY írta:
Ezt olvassátok el::
http://www.vg.hu/index3.php?app=cikk&da ... 8&r=&c=116

Idézet:
Ráadásul az utódlásba sem kaphat beleszólást, hiszen az üzletág élére nem cégen belüli embert nevezett ki, hanem a lehetséges utódot nemzetközi fejvadászokkal keresteti.

Nekem olyan Dejavu érzésem van... Emlékszik még valaki arra, mikor elment a Pannontól Björn Flakstad és utódként szintén nemzetközi fejvadászokkal keresték meg, és megtalálták a "csodás" Klus Rasmussent aki **** mindent, ami csak jó volt a Pannonnál. Aztán mikor egy hónapban már több tizezren mondták le a Pannonnál az előfizetésüket akkor észbe kaptak és elzavarták. Miért van az az érzésem, hogy a Westelnél is ez lesz? Tehát nemcsak drága lesz, hanem xar is.
A Sugár eltávolítása egy igen hatalmas hiba volt! Mindenesetre szerintem ettől a beolvadástól sok pozitívumot ne várjon senki sem!

No para!
Drágább már nem nagyon lehet! ;)

szer. okt. 19, 2005 8:30
ezüst tag

Hozzászólás 
Ezt olvassátok el::
http://www.vg.hu/index3.php?app=cikk&da ... 8&r=&c=116

Idézet:
Ráadásul az utódlásba sem kaphat beleszólást, hiszen az üzletág élére nem cégen belüli embert nevezett ki, hanem a lehetséges utódot nemzetközi fejvadászokkal keresteti.

Nekem olyan Dejavu érzésem van... Emlékszik még valaki arra, mikor elment a Pannontól Björn Flakstad és utódként szintén nemzetközi fejvadászokkal keresték meg, és megtalálták a "csodás" Klus Rasmussent aki **** mindent, ami csak jó volt a Pannonnál. Aztán mikor egy hónapban már több tizezren mondták le a Pannonnál az előfizetésüket akkor észbe kaptak és elzavarták. Miért van az az érzésem, hogy a Westelnél is ez lesz? Tehát nemcsak drága lesz, hanem xar is.

kedd okt. 18, 2005 20:02
platina tag

Hozzászólás 
Matav meg nagyon levan maradva az igazi voip-tol.
Lasd: telefonkozpontok tipusai...
Ezzel a klippel viszont szerintem lehet valamit majd kezdeni.

szer. okt. 12, 2005 15:04
a fórum lelke

Hozzászólás 
dynax5 írta:
A VoIP szolgáltatásnak nem tud az élére állni. Már most is ott van... 8)

A hanghívások nagy része már ma is az interneten közlekedik...

ehehe, sosem!

Ez régebben egy szándékos keverés volt (jogi okokból).

Valójában lehet, hogy a hanghívások nagyrésze ip alapon közlekedik (bár nem hinnem), de NEM AZ INTERNETEN!

szer. okt. 12, 2005 13:54
Profil Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
A VoIP szolgáltatásnak nem tud az élére állni. Már most is ott van... 8)

A hanghívások nagy része már ma is az interneten közlekedik...

szer. okt. 12, 2005 13:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
...

Nem lesz ennyi eszük... :(

szer. okt. 12, 2005 12:36
gyémánt tag

Hozzászólás 
Majd figyeljétek csak meg mit sejt bronzi: nem véletlenül hümmögnek sokan az egyesítés ellen... A fatáv, -ha egy cseppnyi esze van,- akkor kajakra az élére áll a voip szolgáltatásnak (ha már nem ők jöttek ki vele először, elég ostobán...) majd olyan tarifacsomaggal lépnek elő, amiben pl. egyesítik a mobil és a "derótos" telefon szolgáltatást. Pl.: kidobnak egy olyan készüléket amely otthon a bázisállomásával vezetékes "cordless" telefonként működik, és ezzel egyidejűleg egy sim kártya segítségével mobil telefonként is funkcionál. Aki náluk vesz mobil, illetve drótos szolgáltatást, az természetesen kedvezményt kap. Aztán mejd ha Elek leszáll(leesik) a magas lóról, akkor rájönnek, hogy 0-ra csökkenthetik az előfizetési és a kapcsolási díjat, mert -dacára az esetleges nagyobb percdíjnak, ami természetesen másodperc alapú,- rengeteg előfizetőt vonz majd, akik csak a szolgáltatásért akarnak fizetni, és nem a két szál drótért... ;)

Én legalábbis így csinálnám... :lol:

szer. okt. 12, 2005 11:13
írásjog megvonva

Hozzászólás 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 31, 2009 14:03-kor.

szer. okt. 12, 2005 10:32
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
platina tag

Hozzászólás 
Nem fog tortenni semmi kulonos.
Arra jo ez az egesz, hogy megtobb penzt fogjanak meg.
Gondolom ezutan is toretlenul folytatodnak az osszevonasok es a leepitesek.
Jol jonnek a westel mutatoi a matavon beluli szamokban.

szer. okt. 12, 2005 5:02
arany tag

Hozzászólás 
T68m írta:

...hát kövezzetek meg (persze, csak virtuálisan), de szerintem hasznos az egyesülés és mi előfizetők (mármint T előfizetők) ezzel jobban járnak és nem T előfizetők is, a fokozodó verseny miatt...

Én azért óvatosabb vagyok ebben a témában.
Egy ilyen mérvű egyesülés olyan gazdasági következményekkel jár, amit nehéz most még megbecsülni. Egyenlőre sejtemem sincs, hogy milyen irányt vesznek az eseménye, de majd meglátjuk.
Az azért sokat elárul, hogy nagy a vita a témában (szakmai körökben is), de kevés a konkrét,megnevezett fenntartás. :roll:

szer. okt. 12, 2005 1:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
Őszintén szólva hülyeségnek tartom, ha annyira árukapcsolást akartak volna, arra szerintem eddig is lett volna lehetőségük. Se a T-com, se a T-mobile nem arról volt híres, hogy világrengetően olcsóak lennének, elnyomva a konkurenciát az árversenyben. Nagyon meglepődnék, ha ez ezentúl máshogy lenne. Mindenesetre a virtuális mobilszolgáltatók megjelenésének örülnék.

Guni

kedd okt. 11, 2005 21:46
a fórum lelke

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Odo írta:
Fúrják a Telekom-T-Mobile egyesülést:

http://index.hu/tech/uzlet/mtkom/

Helyes!

hát kövezzetek meg (persze, csak virtuálisan), de szerintem hasznos az egyesülés és mi előfizetők (mármint T előfizetők) ezzel jobban járnak és nem T előfizetők is, a fokozodó verseny miatt.

és az upc és a monortel/htcc/stb. ne verje magát, mert pont ők azok, akik legjobban visszaélnek azzal, ha monopolhelyzetben vannak valahol.

kedd okt. 11, 2005 18:19
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Odo írta:

Helyes!

kedd okt. 11, 2005 18:03
Moderátor

Hozzászólás 

kedd okt. 11, 2005 15:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
A Pgsm pl. a metroban eléggé béna, gyakori és lassú antennaváltás.

Amúgy T-mobile-lal még roamingolnak egymás antennáin ott lent?

kedd okt. 11, 2005 10:27
a fórum lelke

Hozzászólás 
glad írta:
dynax5 írta:
Mindig nagyon jókat nevetek azon (és kicsit sajnálom az illetõt) amikor valaki "minõségi" szolgáltatást emleget a telefóniában... :D

A Pannon és a Voda talán félrekapcsol? :wink: Ha hallod a másikat a telefonban akkor mi lehet itt minõségi???
...

A minõségi szolgáltatáshoz beletartozik az ügyfélkapcsolat minõsége.
Én nem voltam T csak pan. és vodás, de az elhagzott infókat leszûrve úgy tünik, hogy a T volt a legerõsebb ezen a téren. Mondjuk volt is mibõl.
A technikai részrõl szerintem sincs olyan amit az átlag user észlelhetne.

nyilván a számlázás és az ügyfélszolgálat a leglényegesebb, de azért vannak jelentős hibák, pl. a pannonnak 2-3 évig rendszeresen újra kellett indítgatnia a (nokija gyártmányú) tornyait, mert lefagyott gprs kommunikáció közben.
És a lefedettség sem utolsó szempont a minőségi szolgáltatáshoz.

kedd okt. 11, 2005 9:38
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
dynax5 írta:
Mindig nagyon jókat nevetek azon (és kicsit sajnálom az illetőt) amikor valaki "minőségi" szolgáltatást emleget a telefóniában... :D

A Pannon és a Voda talán félrekapcsol? :wink: Ha hallod a másikat a telefonban akkor mi lehet itt minőségi???
...

A minőségi szolgáltatáshoz beletartozik az ügyfélkapcsolat minősége.
Én nem voltam T csak pan. és vodás, de az elhagzott infókat leszűrve úgy tünik, hogy a T volt a legerősebb ezen a téren. Mondjuk volt is miből.
A technikai részről szerintem sincs olyan amit az átlag user észlelhetne.

hétf. okt. 10, 2005 22:59
arany tag

Hozzászólás 
spf írta:
T68m írta:
spf írta:
A semmiből eléréshez annyit: emlékezz vissza arra az időkre, amikor még a fogadott hívásokért is fizetni kellett. Egy szűz, de óriási fejlődési potenciált kínáló piacra vásárolták be magukat a tulajdonosok - igen nehéz lett volna elb...ni :)

Igen? Mondjak rá példát? Pannon.

Lehet, hogy tálcán kapott lehetőség volt sugárbandinak a vesztel vezetői széke (mint ahogy billgécnek az ájbiem felkérése), de élni is tudni kell ezzel!

Ő kihasználta és ezzel pénzt hozott cégének, elismerést magának.

:lol:

na jó azt hiszem ezentúl is hanyagolom a fórum gyakori látogatását :)

spf elég gyenge érv a 450-es westelre hivatkozni a sikeresség miatt. 11 évvel a gsm indulása után. az elején előny volt de azért arra nem magyarázat miért is teljesít sokkal jobban a tmob azóta mint a pannon. azt hiszem azért 11 év alatt sok dolgot tehetett volna ha jól csinálja. de ott nem volt egy SA formátumú vezető. cserélték egymást az okos külföldiek. szóval sok múlik a vezetőn.

hétf. okt. 10, 2005 20:30
arany tag

Hozzászólás 
T68m írta:
spf írta:
A semmiből eléréshez annyit: emlékezz vissza arra az időkre, amikor még a fogadott hívásokért is fizetni kellett. Egy szűz, de óriási fejlődési potenciált kínáló piacra vásárolták be magukat a tulajdonosok - igen nehéz lett volna elb...ni :)

Igen? Mondjak rá példát? Pannon.

Lehet, hogy tálcán kapott lehetőség volt sugárbandinak a vesztel vezetői széke (mint ahogy billgécnek az ájbiem felkérése), de élni is tudni kell ezzel!

Ő kihasználta és ezzel pénzt hozott cégének, elismerést magának.

:lol:

na jó azt hiszem ezentúl is hanyagolom a fórum gyakori látogatását :)

hétf. okt. 10, 2005 19:34
a fórum lelke

Hozzászólás 
@ írta:
T68m írta:
a le nem érettségizettek (jujj, ez erõs vót) kedvéért:
...

Valamiért csak a magyar kort vettem alapul, nem néztem ki az egyetemes történelemre :)
Azért Bandit Adolfhoz hasonlítani kicsit erõs, nem? De még akár a Viki+Feri duóhoz is... :)

nem is erre célzott a Bronz, teljesen más volt az asszociáció.

Azok (még élőek - természetesen - kivételek) az adott kor diktatórikus szemléletét meglovagló

(áááááá, megvan a hozzászólásom! Itt volt egy ablakban, csak nem küldtem el, akkor folytatom...)

eltorzult gondolkodású, elborult elméjű, könyörtelen emberek. Ha van lehetőség, volt, meg fogják ragadni azt.

hétf. okt. 10, 2005 17:58
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
@ írta:
Azért Bandit Adolfhoz hasonlítani kicsit erős, nem?
De bizony! Ezért félreértettél valamit rendesen... Nem SA volt AH-hez hasonlítva, hanem a folyamat: tálcán kínált lehetőség, amellyel (vissza)élni lehet|kell... ;)

hétf. okt. 10, 2005 17:36
Hozzászólás 
T68m írta:
a le nem érettségizettek (jujj, ez erős vót) kedvéért:
...

Valamiért csak a magyar kort vettem alapul, nem néztem ki az egyetemes történelemre :)
Azért Bandit Adolfhoz hasonlítani kicsit erős, nem? De még akár a Viki+Feri duóhoz is... :)

hétf. okt. 10, 2005 17:18
a fórum lelke

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
T68m írta:
Lehet, hogy tálcán kapott lehetõség volt sugárbandinak a vesztel vezetõi széke (mint ahogy billgécnek az ájbiem felkérése), de élni is tudni kell ezzel!
Hát persze! Mint ahogy élt vele AH; JVSZ; RM; MP; OV; GYF; és a többi kismókus... ;)

a le nem érettségizettek (jujj, ez erős vót) kedvéért:

Adolf H.
Joszif Visszarionovics Sz.
RóthManó (ejtsd: majdnem kerepesi mátyás)
és itt lehetne még: Csermanek János, Horganyzott Gyula,
Nemcseresznyés Péter
OrbáncViki
GyuriFeri

hétf. okt. 10, 2005 17:13
Profil Honlap
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 279 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő