|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 11 hozzászólás ] |
|
A legnépszerűbb telefonok
Szerző |
Üzenet |
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
Hadd zárjam be ezt a topikot, olyan parttalannak érzem.
Mivel meglehetősen szubjektív dologról van szó, ismét a szimpátiaoldalak céltalan összecsapására adhat terepet.
Ha valaki mond egy normális érvet, hogy miért menjen tovább, azonnal kinyitom.
|
vas. dec. 31, 2006 11:35 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
Akoska írta: PTT már csak az injektorosba került, de ez nem von le a 6230 érdemeiből, az egy marha jól eltalált teló volt, amire beérett sw-esen is...
Hát, a soft még most is elég e Setlen...
|
vas. dec. 31, 2006 11:24 |
|
|
Dannyboy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1538 Tartózkodási hely: A jelenben...
|
Ez a topik valóban megint egy erősen szubjektív vélemények háborújának lehet a táptalaja, mert mindenkinek más funkciók fontosak, kinézet, szag, forma, belbecs alapján választ mobilt. Ha egy mobil jó, még nem biztos, hogy mindenkinek az.
A 6230-assal teljes mértékben egyetértek, igen forradalmi volt abból a szempontból, hogy minden akkor fontos dolgot beleraktak (Bt, infra, mem.kártya, mp3 lejátszó, kamera, 65k kijelző, elegáns dizájn, stb.). Nagyon szeret(t)em ezt a telót, már vagy négyet elkoptattam.
A másik igazi kedvencem a x750i/W800i trió. Számomra ez az etalon telefon még mindig. Éppen most is azt használok és bizony a karácsonyra kapott Hpm-70-es headsettel megint beleszerettem az mp3 lejátszó részébe és a telefonba is egyaránt. A kijelző, a kamera, a funkciók mind-mind szuperek és ehhez társul egy számomra tetszetős dizájn is.
Nagyon sok telefonom volt, olyanok is, amik sikeresek, jól fogynak, stb (pl. V3) de abszolút nem jöttek be.
Nálam a lista 3 tagból áll, a harmadik a 6310i. Erről nem is írok többet, unalomig ismertek az előnyei, hátrányai.
A sorrend azonban felcserélhető.
|
vas. dec. 31, 2006 2:14 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
PTT már csak az injektorosba került, de ez nem von le a 6230 érdemeiből, az egy marha jól eltalált teló volt, amire beérett sw-esen is...
|
vas. dec. 31, 2006 1:17 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
T68m írta: érdekes, hogy a 6230 és a t610 mennyire népszerű lett akkor, mikor egyik sem volt nagy durranás, mivel már a korábbi modellek is tudták ugyanazokat a dolgokat. Szal, nehéz dolog a piac reagálását helyesen felbecsülni. Hümm...
A 6230 volt az első kisméretű kamerás mobil a Nokiánál, az első EDGE és az első 65536 színű kijelzős.
Az első, ami tudta az adó-vevő (PTT) szolgáltatást, az első kisméretű, amelyik sztereóban kezelte az mp3-at, az első kisméretű, amelyikben memóriakártya volt.
Szóval szerintem igenis korszakalkotó volt.
|
vas. dec. 31, 2006 1:01 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
pl a 1018-asból is nagyon sokat adtak el, meg a t230-ból is, de egyik se volt egy tuti készülék.
érdekes, hogy a 6230 és a t610 mennyire népszerű lett akkor, mikor egyik sem volt nagy durranás, mivel már a korábbi modellek is tudták ugyanazokat a dolgokat. Szal, nehéz dolog a piac reagálását helyesen felbecsülni.
az 5110/6110 sikere - a fentivel ellentétben - garantált volt, hiszen számos újdonságot hoztak be.
A 6150, mint 6110 második bőr, kudarcba fulladt, bár már azért megérte, mert sokkal megbízhatóbb lett, mint a 6110.
|
szomb. dec. 30, 2006 18:43 |
|
|
k_chris
platina tag
|
jah, felesleges egy újabb hitvita.. van belole eleg, csak feleslegesen raboljuk egymas idejet...
|
szomb. dec. 30, 2006 13:00 |
|
|
Szabolcs
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 347 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Re: A legnépszerűbb telefonok
BigBuster írta: Szerintetek melyek azok a telefonok, amelyek a legnépszerűbbnek számítanak, szinte kortól függetlenül is? Szerintem egyértelműen Nokia 3310, 6310i, 6230i. Persze nem csak Nokiák léteznek a földön, de ezeknek a típusoknak a népszerűsége szerintem verhetetlen. Más vélemény?
SZERINTEM ez az egyik legfeleslegesebb téma, de ez csak a saját véleményem! Az már más kérdés, hogy szükség sincs rá! Ha megnézel egy mobiltelefonokkal foglalkozó oldalt, akkor ott rendszerint van szavazás is. Ergó, azok az emberek akik elolvasgatják a cikkeket, meglátogatják az oldalt szavaznak is a készülékekre. Két kattintással meg is lehet tudni, hogy mások szerint mi a legjobb, legszebb, legnépszerűbb!!!! Olvasói Top 10-nek vagy hasonlónak hívják.
Én, személy SZERINT, a Nokiákat szeretem. A haverom SZERINT a sonyericsson. A szüleim leszarják a márkát, csak egyszerűen lehessen használni.
A másik dolog. Mit vársz ettől a témától? Feldobod, hogy SZERINTED a nokiák népszerűsége verhetetlen. Erre majd úgyis válaszolni fognak, mert mások szerint a finn telefonok semmit sem érnek. Ez így van rendjén! mindenkinek más tetszik, ezért is vagyunk emberek!
Egy utolsó észrevétel: "Szerintem egyértelműen Nokia 3310, 6310i, 6230i" Miért??? Mert Te úgy gondolod? Ha a nokia eladási statisztikákáit nézed akkor bizony: 2110, 6110, 6230. Ezek a legnépszerűbben. De még ha tévednék, akkor sem a "másodikbőr" i-k lennének azok!
Remélem nem bántottalak meg.
Have a nice day!
Üdv: Kun Szabolcs
|
szomb. dec. 30, 2006 12:24 |
|
|
Raven_
gyémánt tag
|
Mit értesz legnépszerűbb alatt? Ebből adtak el a legtöbbet, ezt szeretik legjobban a tulajok, vagy esetleg valami más?
|
szomb. dec. 30, 2006 7:54 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Mennyire nagyon volt muszáj ezt a topicot megnyitni???
|
szomb. dec. 30, 2006 3:52 |
|
|
BigBuster
vas-tag
Csatlakozott: szomb. dec. 30, 2006 2:13 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Szervizemben
|
A legnépszerűbb telefonok
Szerintetek melyek azok a telefonok, amelyek a legnépszerűbbnek számítanak, szinte kortól függetlenül is?
Szerintem egyértelműen Nokia 3310, 6310i, 6230i.
Persze nem csak Nokiák léteznek a földön, de ezeknek a típusoknak a népszerűsége szerintem verhetetlen.
Más vélemény?
|
szomb. dec. 30, 2006 2:25 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 11 hozzászólás ] |
|