Szerző |
Üzenet |
Wiki
Site Admin
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 18:31 Hozzászólások: 3429 Tartózkodási hely: IV.
|
http://jobinfo.hu/
Miénk is, szélesebb körű is. Mi lenne, ha az ott levő, hasonló hirdetéseknek csak a fele hirtelen megjelenne itt? Mondjuk kétnaponta upolva a topikokat?
Ezt most zárom, a hirdető számára meg ajánlom a fenti linken elérhető szolgáltatást (az álláskeresőknek is!).
|
csüt. jan. 18, 2007 16:16 |
|
|
vicsege
arany tag
|
http://www.alphagroup.hu/
Sok minden nem derül ki a honlapjukból, szóval tuti most indítják az üzletet!
Szerintem- nem tudom, hogy a fórumszabályzat, hogyan rendelkezik az álláshírdetésekről...- nagyon okosan tette, hogy itt hírdeti meg ezeket az állásokat!
Engem máris érdekelne ez az értékesítői munkakör, de csakis másodállásban!:D
Üdv.
vicsege
|
csüt. jan. 18, 2007 15:53 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
Micuir írta: Szerintem meg teljesen jó gondolat volt ezt beírni ide, mert egy mobil szakfórumon jó eséllyel találkozik a munka iránt érdeklõdõvel a cég és viszont. Maximum az elhelyezkedése lehet kifogásolható, én beírtam volna az off-ba, egy linkkel, hogy az érdeklõdõk meg tudják nézni a részletes feltételeket.
ha MitoGábor három db telefonhirdetését törölni kellett az adok-veszek-ből, mert az már kereskedelminek minősül, ekkor ez mi?
|
csüt. jan. 18, 2007 15:21 |
|
|
Micuir
arany tag
Csatlakozott: szomb. máj. 08, 2004 13:29 Hozzászólások: 425 Tartózkodási hely: Tolna megye
|
Szerintem meg teljesen jó gondolat volt ezt beírni ide, mert egy mobil szakfórumon jó eséllyel találkozik a munka iránt érdeklődővel a cég és viszont.
Maximum az elhelyezkedése lehet kifogásolható, én beírtam volna az off-ba, egy linkkel, hogy az érdeklődők meg tudják nézni a részletes feltételeket.
|
csüt. jan. 18, 2007 14:25 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
Sulla írta: Vazzeg ti nem dolgoztok?
mi ez, számonkérés?
egyébként meg hogy állsz a közértesprogram értékesítéssel?
|
csüt. jan. 18, 2007 13:52 |
|
|
Sulla
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 999 Tartózkodási hely: on-line
|
Vazzeg ti nem dolgoztok?
|
csüt. jan. 18, 2007 13:33 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
egy törölhető topic, kizárható tnyitóval.
Én a Hírek helyében velevenném az ÁSZF-be, hogy a kereskedelmi hirdetések feladója, a hirdetés feladásával elfogadja, hogy a Hirek jogosult ennek ellenértékét, néhányezer forintot kiszámlázni. És ki is számláznám.
|
csüt. jan. 18, 2007 13:25 |
|
|
alphagroup
vas-tag
|
ÉRTÉKESÍTŐ
ÉRTÉKESÍTŐ pozícióra várunk jelentkezőket
Munkavégzés helye: Budapest, II. kerület
Elvárások a jelölttel szemben:
- telekommunikáció területén szerzett értékesítési tapasztalat,
- jó csapatjátékos,
- legalább középfokú végzettség,
- felhasználói szintű számítógépes ismeretek,
- alapszintű angol nyelvtudás,
- magabiztos fellépés.
Az ideális jelölt:
Önálló döntésre alkalmas, értékesítési vénával, ügyfélközpontú beállítottsággal, kiváló kommunikációs készséggel rendelkezik.
Ellátandó feladatok:
- mobiltelefonok eredményorientált értékesítése,
- műszaki tanácsadás,
- kapcsolattartás az ügyfelekkel.
A pályázatokat – pozíció megjelölésével – e-mailben várjuk a bezzeg.szilvia@agh.hu címre.
(Érdeklődni lehet a 30/6294532-es telefonszámon Bezzeg Szilviánál.)
|
csüt. jan. 18, 2007 13:02 |
|
|
alphagroup
vas-tag
|
MUNKALEHETŐSÉG
SZERVIZTECHNIKUS pozícióra várunk jelentkezőket
Munkavégzés helye: Budapest, II. kerület
Elvárások a jelölttel szemben:
- gyakorlati tapasztalat telekommunikációs területen,
- legalább középfokú (szakmai) végzettség,
- felhasználói szintű számítógépes ismeretek,
- alapszintű angol nyelvtudás,
- gyakorlati tapasztalat telekommunikációs területen.
Az ideális jelölt:
Nyitott az új ismeretekre, ügyfélközpontú beállítottsággal, kiváló problémamegoldó képességgel és jó kommunikációs készséggel rendelkezik.
Ellátandó feladatok:
- szervizelési munkák, és az azzal összefüggő adminisztráció,
- elektronikai javítások (szoftver),
- mechanikai javítások.
A pályázatokat – pozíció megjelölésével – e-mailben várjuk a bezzeg.szilvia@agh.hu címre.
(Érdeklődni lehet a 30/6294532-es telefonszámon Bezzeg Szilviánál.)
|
csüt. jan. 18, 2007 13:01 |
|
|