|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 7 hozzászólás ] |
|
Office dokumentumokat (World, excel stb) kezelő mobilok!
Szerző |
Üzenet |
Kispósi
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1276 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Igen PDFreader van meg műxik is a Siemensekben. A többit nem próbáltam. Txt-re a legjobb szerintem a Readmaniac. Free java cucc, akár egész kicsi karakterekkel (puskázni is jó )
http://www.deep-shadows.com/hax/ReadManiac/index.htm
|
vas. jan. 21, 2007 9:15 |
|
|
MaD
arany tag
|
brando írta: Rusi írta: Apró megjegyzés, hogy egyes Siemens és BenQ-Siemens mobilokban is van Word, Excel és PDF nézegető...
de melyekben?
Bármelyikben, letölthető egy gyári java cucc, ami az office formátumokat ismeri, illetve egy másik, ami a pdf-et.
|
vas. jan. 21, 2007 8:54 |
|
|
brando
arany tag
|
Rusi írta: Apró megjegyzés, hogy egyes Siemens és BenQ-Siemens mobilokban is van Word, Excel és PDF nézegető...
de melyekben?
|
vas. jan. 21, 2007 8:41 |
|
|
brando
arany tag
|
Csak NÉZEGETNI szeretném. Egy pl. miért? Elég sokat utazom BKV-vel, és ha Pl. megyek egy koncrtre, nyilván nem vinnék magammal könyvet.Ilyenkor jó a txt. olvasás,viccek, e-book stb.
|
vas. jan. 21, 2007 8:39 |
|
|
Rusi
platina tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 18:49 Hozzászólások: 687 Tartózkodási hely: Bárhol felbukkanhatok
|
Már nem azért, de miért is kellene elfelejteni a Samsungokat?
Az igaz, hogy azokon szerkeszteni nem, csak megnézni lehet, de attól még megnyitják a dokumentumokat, a topicnyitó meg nem írta, hogy szerkesztés is kell neki vagy nem. Ha csak megnyitni szeretné, akkor pont hogy jól is jöhet a Samsung, hiszen amelyiken van Tv-kimenet, azoknál megtekintheti erre kitéve vagy akár projektorra is kötheti, ezt viszont a Nokiák nem tudják (kivéve N93 és majd az újakból néhány). A kijelzőn nézegetni meg ugyanolyan élmény egy Nokián és egy Samsungon is, hiszen nagyítani, forgatni ugyanúgy lehet, amire szükség is van egy mobil kijelzőnél.
Természetesen ha szerkesztésről is szó van, akkor valóban kiesnek a Samsungok és tulajdonképpen minden, nem operációs rendszeres készülék.
Apró megjegyzés, hogy egyes Siemens és BenQ-Siemens mobilokban is van Word, Excel és PDF nézegető...
|
vas. jan. 21, 2007 0:20 |
|
|
zolikaDB
ezüst tag
Csatlakozott: szomb. márc. 11, 2006 2:19 Hozzászólások: 40 Tartózkodási hely: Debrecen
|
A Samsungokat feljtsd el... Kb úgy nézegetheted rajtuk, mintha képek lennének...
A legjobbak a Nokia okostelefonok! Meg azokra többfajta nézegetőt is fel tudsz telepíteni, ill olyat is, amivel szerkesztheted... Attól függ, mennyi pénzed van, és újat, v használtat, szolgáltatóknál már/még nem kapható készüléket akarsz, ill. előfizetésest vagy kártyásat... Írd le a kritériumokat és majd segítek! Esetleg pü még jobb lenne!
|
szomb. jan. 20, 2007 22:45 |
|
|
brando
arany tag
|
Office dokumentumokat (World, excel stb) kezelő mobilok!
Sziasztok!
Anno használtam egy Motorola MPX 200-as mobilt, de annyira lelassult hogy meg kellet válnom tőle.Viszont nagyon megszerettem,hogy bármikor, world,excel és egyéb file-okat olvasgathattam benne.
Most is valami ilyen normál méretű telefont keresnék, ami ismeri a doksikezelést, de több száz telefontesztet kellene elolvasnom ahhoz, hogy megtudjam azt, melyik mobilok tudják ezt. A Komminikátorok nem érdekelnek.
Azért nyitottam ezt a topicot, hogy ha valaki tud ilyen dokumentumkezelős mobilokról az írja be ide a típusát.
Én ezeket ismerem, bár ezeknél biztosan több is van.
Samsung:Z510,Z540,D830,D780,D600
Motorola:MPX 200 és 220
Nokia E 50
Biztos ennél több is van.Várom a típusokat.
|
szomb. jan. 20, 2007 21:36 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 7 hozzászólás ] |
|