Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. dec. 30, 2024 20:45

Hozzászólás a témához  [ 48 hozzászólás ] 
Szövegfelolvasó 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Idézet:
Csak egy kérdés: ha nem boltban vetted pénzért és nem is loptad, akkor hogy jutottál hozzá?

az már legyen az én titkom,de...
.......nem lopott,nem crackelt,nem hamis serial kódos.
ennyi!

szomb. márc. 03, 2007 16:51
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
rittinger zoltán írta:
ugy látom nem egy nyelvet beszélünk.Nem ismered a szó ilyen téren való felhasználását...[]...
Ezuton is szeretném megkérni guni.-t hogy tartozkódjon az olyan alaptalan vádakkal hogy miszerint: sikerült ellopnom egy programot.mivel nem azt írtam hogy loptam hanem azt hogy megvan,ezért azt teljesen alaptalanul írta.és itt figyelmeztetném hogy az ilyen rágalamazással rá lehet faragni

Ismerem a szó jelentését ilyen környezetben is, azért kérdeztem rá ;)

Csak egy kérdés: ha nem boltban vetted pénzért és nem is loptad, akkor hogy jutottál hozzá? Vagy hogy neveznéd a módot, ahogy hozzájutottál?
Maga a lopás nem csak arra értendő, hogy a boltból kihozol egy kenyeret fizetés nélkül. Egy software letöltése netről és annak jogtalan használata (crack, serial, etc.) is annak minősül, mivel egy szellemi termékért nem fizetsz. A magyar jog szerint a zenék (és talán a filmek) letöltése legális, de azok megosztása (vagy pl. torrenten/dc-n a feltöltés) már illegális. Míg a software-re nézve semmilyen engedmény nincs, ha fizetős programot használsz fizetés nélkül (feltöréssel, bármilyen módosítással), az illegális.

szomb. márc. 03, 2007 16:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
mikike írta:
Idézet:
felesleges erőfeszítés, nem fog változni

hát így nem fog,de ez nem rajtam múlik
Idézet:
ez a Jaws szerintem jobban szól, ezt próbáld "megszerezni"

köszönöm a JAWaslatot.majd megnézem,bár amit droetker72 írt hogy 40 percig megy a demo verzió aztán csak újraindás után,az egy kicsit gáz

pén. márc. 02, 2007 16:01
gyémánt tag

Hozzászólás 
Idézet:
Amúgy nem tudom, mivel kapcsolatban kéne bármit is felhoznom :?

ugy látom nem egy nyelvet beszélünk.Nem ismered a szó ilyen téren való felhasználását.
pl:ennyit tudsz felhozni=ennyit tudsz,kevés ez indoknak,stb.
Idézet:
Ha változtatnál kicsit a stílusodon, nem lenne semmi gond

mért te kapnál egy olyan üzenetet hogy vegyél vissza az arcodból,milyen hangnemben válaszolnál?tudok ám én is higadtan írni,de ez már egy kicsit felhúzott.
Amit én írtam nem tűnt annyira nagyképűnek,láttam én már itt cifrábbakat is.de hogy legyen béke,bocsánat hogy vétettem a helyesírási szabályok ellen kétszer is.
Nos akkor milyen programmal tudom elmenteni a beszédet?
ui:
Ezuton is szeretném megkérni guni.-t hogy tartozkódjon az olyan alaptalan vádakkal hogy miszerint: sikerült ellopnom egy programot.mivel nem azt írtam hogy loptam hanem azt hogy megvan,ezért azt teljesen alaptalanul írta.és itt figyelmeztetném hogy az ilyen rágalamazással rá lehet faragni

pén. márc. 02, 2007 15:51
gyémánt tag

Hozzászólás 
rittinger zoltán írta:
most komolyan ennyit tudsz felhozni?te még biztos nem vétettél helyesírási hibát,igaz?mivel nem szoktam minden hozzászólás elött felhívni Grétsi Lászlót,ezért néha becsuszik

Azért bátorkodtam megemlíteni, mert te javítottad ki a helyes alakot a rosszra, kétszer is, vastagon kiemelve ;)

Amúgy nem tudom, mivel kapcsolatban kéne bármit is felhoznom :?
Mellesleg szerintem is jogos a kritika. Olvasd el és értsd meg, mi volt a gondunk. Nem az, hogy kérdezel, hanem az, ahogyan ezt teszed. Ha változtatnál kicsit a stílusodon, nem lenne semmi gond ;)

pén. márc. 02, 2007 12:14
arany tag

Hozzászólás 
srácok: én megértem, amit csináltok, de szerintem felesleges erőfeszítés, nem fog változni

zoli: ez a Jaws szerintem jobban szól, ezt próbáld "megszerezni"

pén. márc. 02, 2007 7:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
Idézet:
Mert ingyen viszonylag ritkán adnak dolgokat. :roll:

hát ez most az ilyen ritka esetek egyike volt
Idézet:
Fordulj. Sajnos nem tudok segíteni.

aha.gondoltam hogy nem tudsz

csüt. márc. 01, 2007 20:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
rittinger zoltán írta:
miből gondoltad hogy loptam?

Mert ingyen viszonylag ritkán adnak dolgokat. :roll:

Idézet:
A hozzászólásom főleg arra irányult hogy tudsz e olyan programot ajánlani amivel el tudom menteni a beszédet(wav-ba)vagy rád ne is számítsak?mert akkor máshoz fordulok

Fordulj. Sajnos nem tudok segíteni.

Guni

csüt. márc. 01, 2007 20:37
gyémánt tag

Hozzászólás 
guni. írta:
Idejössz, és az orrunk alá dörgölöd, hogy milyen f.sza csávó vagy, hogy sikerült ellopnod egy programot. Gratulálok. Mielőtt megkérdeznéd, nem, nekem sem legális az összes programom, de legalább nem vagyok büszke rá.

Guni

nem büszkeség vagy holmi önimádat miatt írtam hogy megszereztem a programot,csak azért mert voltál olyan jó és többször megszóltad pár hsz-omat eléggé negatív kritikával.azért is írtam hogy te "olyan okos"vagy.Egyébként mivel azt nem írtam hogy honnan-hogyan van meg a progi,miből gondoltad hogy loptam?A hozzászólásom főleg arra irányult hogy tudsz e olyan programot ajánlani amivel el tudom menteni a beszédet(wav-ba)vagy rád ne is számítsak?mert akkor máshoz fordulok

pampika írta:
Idézet:
Emellett ajánlom figyelmedbe a helyesírási szabályzatot, mert az általad kijavított "fellegzős" szó nem létezik.

most komolyan ennyit tudsz felhozni?te még biztos nem vétettél helyesírási hibát,igaz?mivel nem szoktam minden hozzászólás elött felhívni Grétsi Lászlót,ezért néha becsuszik

csüt. márc. 01, 2007 20:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
Idejössz, és az orrunk alá dörgölöd, hogy milyen f.sza csávó vagy, hogy sikerült ellopnod egy programot. Gratulálok. Mielőtt megkérdeznéd, nem, nekem sem legális az összes programom, de legalább nem vagyok büszke rá.

Guni

csüt. márc. 01, 2007 19:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
rittinger zoltán írta:
hát komolyan mondom te beteg vagy!biztos fáradt lehetsz,mért nem alszol egy kicsit.fellegzős?mi volt ebben neked fellegzős.nagyon nem vagyok kiváncsi az ilyen idegbeteg hozzászólásokra.de ha jól emlékszem nem is hozzád címeztem hsz-m.
és hogy kiváncsiságodnak eleget tegyek,nem boltban vettem pénzért.

ja és inkább vegyél vissza te az arcodból :twisted:

Köszönöm kérdésed, nem vagyok beteg, bár egy kicsit fáradt vagyok edzés után. Ha rávilágítanál arra a tényre, miért is vagyok idegbeteg, megköszönném ;)
Emellett ajánlom figyelmedbe a helyesírási szabályzatot, mert az általad kijavított "fellegzős" szó nem létezik.

Ha egy programot nem megveszek, hanem "megszerzek", legalább nem vagyok magamra büszke ennyire. Gondolom, te sem ingyen dolgozol. Mint ahogy az a programozó sem, aki ezt a programot írta és neki is pénzért adják a kenyeret a boltban ;)

Most komolyan, egy kérdés: ha hozzád így menne oda valaki, hogy segíts neki: "na most képzeld el megvan... [] ... de ha már te úgy is olyan okos vagy..."; te szívesen és örömmel segítenél neki?

csüt. márc. 01, 2007 17:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
pampika írta:
A full ingyen gondolom nem arra utal, hogy boltban, pénzért vetted meg...
Mi lenne, ha egy kicsit visszavennél az arcodból, meg a fellengzős stílusból? Talán többeknek lenne kedve segíteni ;)

hát komolyan mondom te beteg vagy!biztos fáradt lehetsz,mért nem alszol egy kicsit.fellegzős?mi volt ebben neked fellegzős.nagyon nem vagyok kiváncsi az ilyen idegbeteg hozzászólásokra.de ha jól emlékszem nem is hozzád címeztem hsz-m.
és hogy kiváncsiságodnak eleget tegyek,nem boltban vettem pénzért.

ja és inkább vegyél vissza te az arcodból :twisted:

csüt. márc. 01, 2007 2:37
gyémánt tag

Hozzászólás 
A full ingyen gondolom nem arra utal, hogy boltban, pénzért vetted meg...
Mi lenne, ha egy kicsit visszavennél az arcodból, meg a fellengzős stílusból? Talán többeknek lenne kedve segíteni ;)

csüt. márc. 01, 2007 2:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
guni. írta:
Akkor válaszd itt is ami van. Szerintem 20 rugó ezért a programért igazán nem sok. Elképesztő, hogy milyen emberien beszél ahhoz képest, hogy egy textfájlból generálja az egészet. Ezt a programot szerintem nem hobbifelhasználoknak fejlesztették és talán azért nem csökent az ára, mert messze nem lehet belőle annyit eladni, mint mondjuk windows xp-ből.

Guni

na most képzeld el megvan a speakboard full verzió és teljesen ingyen.úgy látszik mégsem vagyok nagyon elveszve.de ha már te úgy is olyan okos vagy,segithetnél.valahogy el kéne mentsem azt amit mond.milyen progit tudnál ajánlani :?:

csüt. márc. 01, 2007 0:31
ezüst tag

Hozzászólás 
Hangrögzítés valóban nincs benne, én így szoktam csinálni.
Sebesség 13%, Gabi betűz (férfi hang,, lehet nőit is használni) a magasság, meg a nagybetűk kimondása az marad alapon.
Az írásjeleket nincs-re kell állítani, hogy ne mondogassa őket.
Előfordul, hogy egy dokumentumban a párbeszédeknél hosszúgondolatjelet mond. Ekkor a wordben ezeket kötőjelre kell cserélni és akkor azt már nem mondja.
Az idegen szavakat alapból fonetikusan olvassa, de a szótárában meg lehet adni egyszerűen pl. hogy a Jennifer helyett dzsenifert olvasson. (insert+d) Amikor legközelebb a Jennifert látja már Dzsenifert fog kimondani.
A Jawsnak hátránya, hogy csak úgy lehet felolvastatni a könyvet, hogy mást közben nem csinálunk. Ellenkező esetben minden billentyűleütést felolvas és a könyv felolvasása megszakad.
Én az Audacity programot használom rögzítésre. Először elindítom a felvételt, majd átváltok a könyvre és az Insert+le gombbal elindítom a folyamatos olvasást.
Akár a teljes könyvet felolvassa, hátránya viszont, hogy realtime csinálja és nem mint a Speakboard.
Én otthagyom éjszakára és reggelre megcsinálja. Aztán ha kell az Audacityvel darabolom is a kellő méretre. Aztán mentés mp3-ba és be a discmanbe.
A fenti sebességgel egy 200 oldalas könyvet kb 8-10 óra alatt olvas fel. Lehet nagyon gyors felolvasást választani és az Audacity-vel lassítani a végén a rögzített felvételt, de nekem valahogy nem sikerült jó hangot összehoznom.
A konfiguráció kezelőben be lehet állítani, hogy billentyűleütésre ne szakítsa meg a felolvasást, de ez még eddig sosem működött.

Nem kimondott könyvolvasó program, de egy kis rutinnal elboldogul vele az ember és tud gyártani élvezhető hangoskönyveket.
A freeserials oldalon van hozzá okosság, én még nem próbáltam, mert nekem teljes verzióm van.

Üdv, droetker

hétf. feb. 26, 2007 12:45
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Valóban jobban szól kicsit, mint a speakboard.
Bár ez meg válogatás nélkül felolvas mindent, nem csak egy dokumentumot, és nem tudok vele közvetlenül mp3-at csinálni.
A beállításai rengetegében is elvesztem. Neked van valami olyan (saját) beállításod, amivel a legjobb eredményt kaptad?

szomb. feb. 24, 2007 11:50
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Létezik egy program, ami a PC-n képernyőolvasóként működik.
Mindent felolvas ami a képernyőn megjelenik. Mi vakok általában ezt használjuk. Ezzel emailezünk, netezünk, szöveget szerkesztünk, táblázatot kezelünk.
A hangja véleményem szerint sokkal jobb mint a Speakboardé. A magyar nyelv mellettt még vagy 20 nyelven képes megszólalni, igaz azoknak a nyelveknek a hangja erősen géphangra hajaz.
A magyar Profivox beszédszintetizátor nagyon jól hangsúlyoz, a beállításokkal teljesen testreszabható.
Ja a program neve a Jaws for Windows. A legújabb honosított változat letölthető a www.vakalap.hu oldalról.
Ez demo változat és 40 percig működik, aztán már csak akkor beszél, ha a gépet újraindítjuk.
Tudomásom szerint a teljes változat ára 240 ezer körül mozog.

Mobiltelefonokra is létezik képernyőolvasó. Neve Talks. Magyarul nem tud,angol, német, meg egyéb kiemelt nyelveken olvassa a képernyőt.
Dokumentumok felolvasására is képes, emellett a telefon képernyőjét nagyítja ki ha akarjuk.
A nokiaprogramok oldalon fent van egy korábbi változata, ami teljesértékűen működik.

Üdv, droetker

pén. feb. 23, 2007 14:09
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
pedig ez engem érdekelne, mert így nagyon rossz hallgatni hosszabb ideig
nem is értem 2005 óta miért nem fejlesztettek a programon
http://www.speecht.com/speakboard/update.php
inkább fogyasztana több erőforrást, csak lenne emberibb a hangzás

pén. feb. 23, 2007 10:23
ezüst tag

Hozzászólás 
a felolvasott szöveg "html szerű" kodkkal ki lehet kényszeriteni a hangváltozást,nem lesz monoton.
sikerült egyszer letölteni egy mesét abban láttam ezt,de nem tudom hová pakoltam :roll:

csüt. feb. 22, 2007 15:12
gyémánt tag

Hozzászólás 
Szerinted az értetlenkedésed értelmes hozzászólás? Fizesd meg a program árát és kész. Ez az egy megoldás létezik, ennyi.

Jah: a feleslegesség megítélése maradjon a modok dolga ;)

csüt. feb. 22, 2007 12:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
mi van elborult a bili.na jó,úgy látom ez kezd átmenni off-ba,úgyhogy kéretik témával kapcsolatos hozzászólásokat írni,vagy értelmes gondolat hiányában megkímélni a felesleges beirkálástól

szer. feb. 21, 2007 19:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ha bemész a boltba, de nincs elég pénzed 1 zsömlére, csak a felére, akkor félbe törik?
Ennek a programnak ennyi az ára és kész. Vagy elfogadod és megveszed, amikor lesz rá keret, vagy nem.
De azt is megteheted, hogy leülsz a net elé, megtanulsz programozni (x idő alatt) és akkor lesz egy progid, amit úgy alakítasz, ahogy szeretnéd. Ha nem, akkor fizesd meg más idejét és szakértelmét.

szer. feb. 21, 2007 18:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
képzeld pontosan láttam hogy mit írtál és semmilyen problémám nincs szövegértelmezéssel,talán inkább neked leírom úgy hogy megértsd
ha nekem kéne ez a program pustán otthoni használatra akkor sem tudok kiadni ennyi pénzt 1db programért.ez van.
ha van még értelmes válaszod a témában akkor gyorsan írd meg mert lassan kéne menjek már melózni.azt hiszem ma éjjel kicsit keményebben melózok hátha mégi meglesz rá a keret

kedd feb. 20, 2007 21:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
Menj már el mondjuk a www.pcland.hu-ra és nézd meg hogy hány 20000Ft alatti program van! Kicsit el vagy tévedve az árak terén. Az meg már szövegértési probléma, hogy "20 rugó ezért a programért igazán nem sok" mondatomból annyit sikerült feldolgoznod hogy "20 rugó igazán nem sok". Ha egy ilyen programra lenne szükségem a munkámhoz, a hobbimhoz vagy akármihez, akkor szívesen kifizetném érte, mert úgy érzem hogy korrekt ár. De miután nincs ilyesmire szükségem, így pont 20ezerrel kerül többe, mint amennyit adnék érte.

Guni

kedd feb. 20, 2007 21:06
gyémánt tag

Hozzászólás 
okés akkor vegyél egyet,meg nekem is egyet

kedd feb. 20, 2007 20:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
Akkor válaszd itt is ami van. Szerintem 20 rugó ezért a programért igazán nem sok. Elképesztő, hogy milyen emberien beszél ahhoz képest, hogy egy textfájlból generálja az egészet. Ezt a programot szerintem nem hobbifelhasználoknak fejlesztették és talán azért nem csökent az ára, mert messze nem lehet belőle annyit eladni, mint mondjuk windows xp-ből.

Guni

kedd feb. 20, 2007 20:53
gyémánt tag

Hozzászólás 
az autókhoz meg visszatérve azt választom ami van,nem köll a csicsás egyedi mázolás

kedd feb. 20, 2007 20:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
én nem cég vagyok,hanem magánszemály és nem tudok kifizetni ennyit egy programért(hiába jó és meg kéne is)de nemtudom észrevetted e 2004 óta ugyanennyi az ára.elég sok más területen történtek programárcsökkenések mért ne lehetne itt is.ezt meg te vedd figyelembe!
talán csinálhatnának külön egy céges és otthoni használatra készűlt verziót

kedd feb. 20, 2007 20:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én sem vagyok tele pénzzel, de nem tudom, te hogy hogyan képzeled hogy odamész és csak neked a két szép szemedért csinálni fognak egy új hangot. Illetve nem is ez a hihetelen, hanem hogy amikor megtudod, hogy nem, akkor még fel vagy háborodva. Van fogalmad arról, hogy mennyi idő, pénz és energia egy ilyen program kifejlesztése? Vagy egy hangminta létrehozása? Tényleg úgy gondolod, hogy ez a 20 rugó ami szerinted rohadt sok pénz /egy közepesen komoly vállalati rendszer milliós vagy tízmilliós nagyságrendű, na az drága/ tartalmazza a lehetőséget hogy mindenki számára az általa tetszőlegesen kiválasztott személy hangján rögzítsenek egy mintát? Szerinted azért van csak két minta, mert direkt szopatják az ügyfeleket, vagy azért, mert baromi drága a létrehozása? Ha bemész egy autószalonba, ott is csak a felkínált színekből választhatsz, vagy választhatsz bármit, de annak megvan az ára. Vagy ott is nekiállnál bekaphatjákozni, mert ennyi pénzt elköltesz, és nem lesz pontosan az az árnyalat amit te szerenél? Ezeken szerintem gondolkozz el... :roll: :twisted:

Guni

kedd feb. 20, 2007 20:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
guni. írta:
A rohadt k. annyukat, hogy ingyen nem nyalják ki a segged, tényleg! :twisted: :twisted: :twisted:

Guni

na most mondd meg nekem őszintén,hát muszáj neked kötekedned?
lehet hogy te **** vagy pénzzel,de nem mindenki,így is elég soknak tartom a program árát és akkor még külön perkálni +hangért
de te csak nyugodtan kötekedjél tovább,nem hat meg a véleményed :evil: :evil:

kedd feb. 20, 2007 19:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
A rohadt k. annyukat, hogy ingyen nem nyalják ki a segged, tényleg! :twisted: :twisted: :twisted:

Guni

kedd feb. 20, 2007 18:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
na basszus.kifizetek egy valag pénzt a programért és még pengessek azért is hogy mondjuk legyen vágó istvános hangom?bekaphatják

kedd feb. 20, 2007 16:43
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ebben mit nem lehet érteni? :roll:
Adott cég megvette a programot és kifizetett még x forintot, hogy megcsináljanak neki egy másik hangmintát a felolvasáshoz. De ez más számára nem elérhető, mivel az adott cég egyedileg használja.

Ezt igazándiból le se kellett volna írniuk, bár gondolom utalni akartak arra, hogy ha ilyen igényed van, megfelel összeg ellenében minden lehetséges ;)

kedd feb. 20, 2007 12:16
arany tag

Hozzászólás 
azt, hogy gyakorlatilag nem

hétf. feb. 19, 2007 23:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
na írtam emilt a spech technologynak,hogy készült e más letölthető hang a speakboardhoz.a válaszuk:
Idézet:
Publikus nem (csak egyedi felhasználásra, kizárólagos jogokkal).

na ez most mit jelenthet?

hétf. feb. 19, 2007 12:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
azért nem biztos hogy nincs.azért írtam hogy nekem demo van korlátozott funkciókkal.a fullban biztos hogy lehet.én írtam már nekik,bár még nem válaszoltak mondjuk.majd még ráállok a témára mert engem is érdekelne és kicsit úncsi már a miklós hangja,még a tv-ben is ez szól a magyar alkaida bőszen használgatja

vas. feb. 18, 2007 19:24
arany tag

Hozzászólás 
ja, hogy te sem tudod
akkor nincs

vas. feb. 18, 2007 19:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
mikike írta:
más hangot? honnan?

biztos van valahol nekem mondjuk csak a demo van meg,de ha dobsz egy emilt a cégnek biztos kapsz választ

vas. feb. 18, 2007 19:06
arany tag

Hozzászólás 
más hangot? honnan?

vas. feb. 18, 2007 18:48
gyémánt tag

Hozzászólás 
lehet a speakboardhoz kedves női hangot meg egyéb más hangot is letölteni.bizony ám :D

vas. feb. 18, 2007 18:44
arany tag

Hozzászólás 
Kipróbáltam a SpeakBoard-ot. Mostanában gyakran szerepel a hangja a híradásokban is. Hát...
Nem ez a program, amiből egy e-book hangoskönyvvé varázsolható.
Felolvassa a szöveget, de annyira monoton géphangon, hogy az ember úgy érzi, 5 perc után megőrül, ha tovább kell hallgatnia.

vas. feb. 18, 2007 8:44
ezüst tag

Hozzászólás 
mikike írta:
Tényleg? Fel tud olvasni dokumentumokat, e-könyveket?

fel tud, de szerintem az életbe nem fogod felismerni, hogy mit is akar mondani..

vas. feb. 11, 2007 23:49
arany tag

Hozzászólás 
Tényleg? Fel tud olvasni dokumentumokat, e-könyveket?

pén. feb. 09, 2007 23:38
platina tag

Hozzászólás 
Igen. A nokia E60-ban van magyar szövegfelolvasó.

pén. feb. 09, 2007 14:15
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Mégis meg kell néznem azt a programot.
Idézet:
El lehet-e menteni a SpeakBoard által felolvasott szöveget, vagy lehet-e hangájlba exportálni?

Igen lehet. Ez a funkciót a SpeakBoard 1.0.0.5-os frissítésétől kezdve van benne a programban. A frissítés telepítése után a programmal szövege állományt lehet átalakítani wav-ba, vagy pedig a program hangrögzítő dialógusába beírt szöveget menti el. Erről a funkcióról részletesebben a frissítéshez mellékelt sugóban talál információkat. A legújabb frissítést a következő linkre kattintva érheti el: frissítés.

pén. feb. 09, 2007 12:28
arany tag

Hozzászólás 
Igen erről én is hallottam. (Én úgy tudom, hogy az felolvas)
Csakhogy ez nem megoldás. Legalább addig futnia kell a programnak, amíg fel nem olvassa a szöveget, mellette futni kell egy MP3 felvevőnek is és mindezek közben nem szabad megzavarni a gépet. Végül nem is tudjuk, menni ideig tart ez az egész.
Olyan programra gondoltam, amiben ki lehet jelölni egy szövegrészt, az megmutatja, hogy felolvasva mennyi idejű lenne a hangfájl (kb. tudom, mennyit utazom), aztán a Convert gomra kattintva egyből át is alakítja. Aztán lehetne küldeni a telefonra.
Annyi idiótaságra van program, erre nincs?

pén. feb. 09, 2007 12:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
Gépre van egy Speak Board nevű progi, ami felolvas és tudod menteni hangfile-ként. nem használtam még, csak több torrent oldalon is van ilyen módon készített hangoskönyv.

pén. feb. 09, 2007 11:35
arany tag

Hozzászólás Szövegfelolvasó
Azt szeretném tudni, hogy:
1. van-e olyan telefon, vagy
2. van egy olyan java alkalmazás valamilyen telefonra, ami magyarul felolvas (fülhallgatón) egy szövegfájlt (txt, doc, pdf) az elejétől vagy egy adott pontjától?
Esetleg:
3. van-e olyan PC program, ami egy szöveges fáljt átkonvertál hang(mp3) fájlá? MP3 lejtászós telefont még én is ismerek.
Mi lenne ez?

pén. feb. 09, 2007 9:53
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 48 hozzászólás ]