Szerző |
Üzenet |
dzsozefo
ezüst tag
Csatlakozott: hétf. dec. 20, 2004 19:49 Hozzászólások: 80 Tartózkodási hely: Itt vagyok, ott vagyok, mindenhol vagyok!
|
SandorKS írta: Trabi TM írta: SandorKS írta: Na hülyéskedj! Ez komoly? Ez teljesen komoly, ugyanis a szakszervizekben a beázást fődarab cserével "javítják", annak meg ilyen ára van... Azt el tudom hinni. Viszont akkor érdemesebb egy használtat venni. Mivel azok már 25-ért vannak a Vatera-n.
Nah igen, használtan! abból is két kategoria van jó és a ****! az utobbi hibába esett a barátom 18500ft volt..
De nem kéne még feladni, hátha van valami okos ember aki helyre hozná
|
szer. márc. 14, 2007 6:27 |
|
|
SandorKS
ezüst tag
Csatlakozott: pén. szept. 02, 2005 6:18 Hozzászólások: 31 Tartózkodási hely: Budapest
|
Trabi TM írta: SandorKS írta: Na hülyéskedj! Ez komoly? Ez teljesen komoly, ugyanis a szakszervizekben a beázást fődarab cserével "javítják", annak meg ilyen ára van...
Azt el tudom hinni.
Viszont akkor érdemesebb egy használtat venni. Mivel azok már 25-ért vannak a Vatera-n.
|
kedd márc. 13, 2007 23:17 |
|
|
SandorKS
ezüst tag
Csatlakozott: pén. szept. 02, 2005 6:18 Hozzászólások: 31 Tartózkodási hely: Budapest
|
Trabi TM írta: SandorKS írta: Szerencsére "csak" kettőt láttam. Mind a kettőnél a képernyő volt meghalva, és a mikrofon rész üzemelt. Hát, én nem számolom, de valahol 50-100 db között lehetek...
Na most az a helyzet, hogy akkor nekem jó az "előéletem"...
|
kedd márc. 13, 2007 23:16 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
SandorKS írta: Szerencsére "csak" kettőt láttam. Mind a kettőnél a képernyő volt meghalva, és a mikrofon rész üzemelt. Hát, én nem számolom, de valahol 50-100 db között lehetek... SandorKS írta: Na hülyéskedj! Ez komoly?
Ez teljesen komoly, ugyanis a szakszervizekben a beázást fődarab cserével "javítják", annak meg ilyen ára van...
|
kedd márc. 13, 2007 22:10 |
|
|
SandorKS
ezüst tag
|
dzsozefo írta: Aham, köszönöm a válaszokat! még egy kérdés, ki az " fórumon belül " aki vállalná ennek a megnézését is? Barátom bevitte SE-szervizbe! bevizsgálás 2500huf - javitás 100e ft igen jól látjátok!
Na hülyéskedj! Ez komoly?
A dugesz kapcsolódását (az érintkezők hibáját) úgy tudod megállapítani - szétszedés nélkül, - hogy a füled mellé teszed a (kikapcsolt) telefont, és lassan bedugod a füldugó csatiját. Ha a csendes környezetben hallasz két kattanást, akkor jók az érintkezők, ha csak eggyet hallasz, akkor rossz.
Kérdésem a következő:
Ezt a hajmeresztő árat hol, melyik szerviz adta neked?
|
kedd márc. 13, 2007 21:53 |
|
|
dzsozefo
ezüst tag
Csatlakozott: hétf. dec. 20, 2004 19:49 Hozzászólások: 80 Tartózkodási hely: Itt vagyok, ott vagyok, mindenhol vagyok!
|
Trabi TM írta: SandorKS írta: Ha beázik a telefon, akkor a képernyő is rendetlenkedik. Például csíkos, szemetes lesz. Az a legérzékenyebb része a telcsinek. Ezek szerint még nem láttál beázott SE telót... Szinte az összes ilyennél, ami "túléli" a beázást, a telefon beáll headset profilba, és a belső mikrofont nem használja...
Aham, köszönöm a válaszokat! még egy kérdés, ki az " fórumon belül " aki vállalná ennek a megnézését is? Barátom bevitte SE-szervizbe! bevizsgálás 2500huf - javitás 100e ft igen jól látjátok!
|
kedd márc. 13, 2007 18:39 |
|
|
SandorKS
ezüst tag
|
Trabi TM írta: Ezek szerint még nem láttál beázott SE telót... Szinte az összes ilyennél, ami "túléli" a beázást, a telefon beáll headset profilba, és a belső mikrofont nem használja...
Szerencsére "csak" kettőt láttam. Mind a kettőnél a képernyő volt meghalva, és a mikrofon rész üzemelt.
Valószinűleg eltérő lehet a véleményük a szervizeseknek is, mert amikor egy XP ikonos témát akartam rátenni az én P910i-s telcsimre, és a software hiba miatt fehér képernyőt kaptam, valamint néha beleszemetelt egy-egy aktív pontot, akkor a szervitzesek is (SE márkaszervizről van szó, nem valami gagyi cégről) azonnal a beázást hozták fel ismérvnek, és az első napon arra is vizsgálták be. Utána visszaszóltak (telefonon), hogy mégsem az.
Na akkor esett le a nagy kő a szívemről. Ugyanis a készülék 3 hónapos volt...
Hidd el, hogy míg élek nem felejtem el ezt az esetet.
Lehet, hogy öregkoromban majd úgy fogom mesélni a "kisonokámnak", mint ahogy nagyapám a katona élményeit.
:):)
|
kedd márc. 13, 2007 16:32 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
SandorKS írta: Ha beázik a telefon, akkor a képernyő is rendetlenkedik. Például csíkos, szemetes lesz. Az a legérzékenyebb része a telcsinek.
Ezek szerint még nem láttál beázott SE telót...
Szinte az összes ilyennél, ami "túléli" a beázást, a telefon beáll headset profilba, és a belső mikrofont nem használja...
|
kedd márc. 13, 2007 14:18 |
|
|
SandorKS
ezüst tag
|
Trabi TM írta: Hát, én inkább arra tippelek, hogy beázott a telefon, és nem a csati erőltetésre...
Ha beázik a telefon, akkor a képernyő is rendetlenkedik. Például csíkos, szemetes lesz. Az a legérzékenyebb része a telcsinek.
Persze ettől még érdemes ilyen szempontból is megvizsgálni. De én inkább a csatlakozó tönkre-menetelére tippelnék.
|
kedd márc. 13, 2007 7:52 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
SandorKS írta: Ez nem csillagháborús dolog!
Hát, én inkább arra tippelek, hogy beázott a telefon, és nem a csati erőltetésre...
|
hétf. márc. 12, 2007 23:25 |
|
|
SandorKS
ezüst tag
|
dzsozefo írta: ...egyik ismerősöm vett egy p800-ast elég siralmas állapotba, elméletileg videó felvétel közbe nincs hang, de telefon beszélgetés közben pedig a másik fél nem halja a hangját a p800-nak illetve, úgy érzékeli mintha headset be lenne " állandóan dugva..." + headsetet beledugva normálisan műxik a cucc!...
Ez nem csillagháborús dolog!
A lényeg a következő. Eggyel nagyobb, de még majdnem kompattibilis füldugó csatit akartak beeröltetni a normál helyre. Ekkor a lemez kiakad, és összeszorul a másik oldali érintkezővel (ami csak normál bedugott állapotban érintkezik). Ettől érzékeli úgy, hogy be van dugva - folyamatosan - a füles.
Megoldás:
1. szét kell szedni, és a beszorult csatlakozót kiakasztani (a szétszedés szervizben egészséges...)
2. Le kell cserélni a füles csatlakozóját, ha végérvényesen tönkrement.
|
hétf. márc. 12, 2007 22:42 |
|
|
dzsozefo
ezüst tag
|
Sziasztok! egyik ismerősöm vett egy p800-ast elég siralmas állapotba, elméletileg videó felvétel közbe nincs hang, de telefon beszélgetés közben pedig a másik fél nem halja a hangját a p800-nak illetve, úgy érzékeli mintha headset be lenne " állandóan dugva..." + headsetet beledugva normálisan műxik a cucc! gondolom video alatt ezért is nem vesz fel hangot! kérdés hozzátok! ezekkel a dolgokkal alapos gyanum lehet a mikrofon hibájára? ill. meg lehetne e csináltatni és ha igen ki válalná? esetleg itt a fórumba, valaki! speedshopba láttam 900ft ért mikrofont- csak ugye be is kell szerelni! köszi!
|
hétf. márc. 12, 2007 18:03 |
|
|
Tomó
vas-tag
|
MSN program UIQ telóhoz
Sziasztok,
Én msn programot keresek a Motorola AXXX-re. Ha jól tudom, akkor a SonyEricsson P800as és P900asnak is ugyan olyan az oprendszere, úgyhogy ami azokra jó az az enyémre is. Ha valaki tud nekem segíteni, akkor pleeeeezzz
Előre is köszönöm
|
szer. dec. 13, 2006 14:43 |
|
|
Slayerke
ezüst tag
|
üdv!
Amit korábban írtam,azt a szerviz megoldotta.(nem indult ujra a telo probléma) de most olyan gondom lenne hogy nem igazán találok magyar nyelv telepítő sis filet a P800 amhoz.Előre is bocs, hogy nem keresgélek visszább,de most GPRS el vagyok neten,ami veszett lassú,ráadásul elég durván korlátozzák (200 mega).
A másik dolog,hogy frissitették a szoftvert a szervizben,és azóta olyan dolog lépett fel,hogy ha olyan progit telepítek rá,amihez pl. frissités tartozik,akkor kiirja hogy nem lehet,mert a file már létezik.De pl. ez van ha a strategic assault kiegészítőit raknám fel.Vagyis gyanus hogy ilyenkor felülakarná írni a fégi filet,de nem engedi.Az epocware féle filekezelővel megnéztem,nem írásvédettek a fileok.Ilyennel találkoztatok már?
Azt még hozzá tenném,hogy ez régen működött rendesen.
köszi!
|
hétf. dec. 11, 2006 10:52 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Slayerke írta: Én kissé laikus vagyok ezekhez.De legjobb tudomásom szerint annyira nem lehet elrontani a flashelést.maximum végén beviszem szervizbe és ott helyrerakják.De persze lehet tévedek. És mire kell figyelni ezeknél?És nagyjából hogy működik a procedúra?Miket kell feltenni?Már visszafelé végigolvastam a 64. oldalig de nem nagyon találtam pontos leírást.Ha tudod légyszi részletezd már ki kicsit.Tényleg nem lustaságból nem keresek előrébb,hanem nagyon sok a hozzászólás.
köszi! Ameddig bootol a telcsi, addig nincs gond. Addig VALAKI meg tudja csinálni, ha Te nem is, de profi box-szal rendelkező valamelyikünk mindenképpen.
Ám előfordulhat, hogy már nem bootol többé.
Na, akkor nem nagyon van mit tenni.
És igen, jól írod, elviheted a szervizbe. MOST.
Aztán, ha már elk..élted, akkor már nem állnak szóba a gyári szakszervizben.
Megint csak mi maradunk...
|
vas. dec. 03, 2006 15:43 |
|
|
Slayerke
ezüst tag
|
Én kissé laikus vagyok ezekhez.De legjobb tudomásom szerint annyira nem lehet elrontani a flashelést.maximum végén beviszem szervizbe és ott helyrerakják.De persze lehet tévedek.
És mire kell figyelni ezeknél?És nagyjából hogy működik a procedúra?Miket kell feltenni?Már visszafelé végigolvastam a 64. oldalig de nem nagyon találtam pontos leírást.Ha tudod légyszi részletezd már ki kicsit.Tényleg nem lustaságból nem keresek előrébb,hanem nagyon sok a hozzászólás.
köszi!
|
vas. dec. 03, 2006 14:22 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
Ezt bizony újra kéne flashelni. Ezt több program is megoldja egy USBs adatkábellel (DSS25 vagy Cruiser kábel):
HWK(UFS), Cruiser, MT SE, GTI SE, Uni. Ezek flashelik a P800 PDA részét is.
Ilyenekkel rendelkezőket kell keresned.
|
szomb. dec. 02, 2006 21:37 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Slayerke írta: üdv!
Remélem tud valaki segíteni p800 problémával!Az történt hogy megtelt a memóriája (C:) és ilyen esetben eddig azt csinálta, hogy újraindításnál kiirta hogy formázza a meghajtót.Most viszont nem akarja.Az elején a logo animáció lemegy aztánl lefagy.Valaki nem tudna segíteni hogy hogyan lehetne újra éleszteni a telefont?Vagy hogy lehet rábírni egy master resetre?szervizbe nem szivesen vinném, mert elég sokat kérnek el érte (ráadásul min. 1 hét).Meglehet ezt oldani házilag?Esetleg valami szervízkábellel nem lehet elérni egy reset funkciót a telónál?
köszi! Megoldható...
|
szomb. dec. 02, 2006 21:01 |
|
|
Slayerke
ezüst tag
|
üdv!
Remélem tud valaki segíteni p800 problémával!Az történt hogy megtelt a memóriája (C:) és ilyen esetben eddig azt csinálta, hogy újraindításnál kiirta hogy formázza a meghajtót.Most viszont nem akarja.Az elején a logo animáció lemegy aztánl lefagy.Valaki nem tudna segíteni hogy hogyan lehetne újra éleszteni a telefont?Vagy hogy lehet rábírni egy master resetre?szervizbe nem szivesen vinném, mert elég sokat kérnek el érte (ráadásul min. 1 hét).Meglehet ezt oldani házilag?Esetleg valami szervízkábellel nem lehet elérni egy reset funkciót a telónál?
köszi!
|
szomb. dec. 02, 2006 19:07 |
|
|
Arman_Blade
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 26 Tartózkodási hely: Kazincbarcika
|
P900->P910 firmware átalakítást csinált már valaki?
|
pén. okt. 13, 2006 13:12 |
|
|
goldeye
vas-tag
|
Sziasztok!
Erősen T-mobilhoz ragaszkodó 910-esnek eme tulajdonságát meg lehet változtatni? És ha igen, ki és hol?
Köszi
|
csüt. okt. 12, 2006 17:21 |
|
|
Demerth
ezüst tag
|
LaC írta: Demerth
-Outlookal szinkronizálható, bár a névjegyzlket rosszul kezeli, naptár asszem OK, de nem szoktam használni a szinkront - -Nincs T9-es keresés a telkönyven. Kinyitva pedig 3asával vannak fülekre rakva az ABC betűi. -Mi az, hogy tehető rá??? UIQ Symbian -Akksi? Hát nem tudom...de átlagos, ill. nagyobb használat mellett napi töltés szükséges. 30 perccel is sztm elmegy kb. 2 napot.
Szia LaC!
Köszönöm a választ. Már azt hittem teljesen meghalt ez a fórum.
Arra értettem a "tehető rá"-t, hogy melyik a legnagyobb verzió amelyre még upgrade-elni lehet a P900/P910i-t. Remélem lehet. Pl. az MPx200-amra nem hivatalosan Windows Mobile 2005-öt is lehet rakni.
Kár, hogy nincs benne T9 keresés. Annyira jó egy dolog. Hihetetlen dinamikusan lehet vele contact-ot keresni.
Ha a naptár működik tökéletesen akkor nincs probléma.
Köszi a válaszokat!
Üdv:
Demerth
|
csüt. szept. 28, 2006 14:57 |
|
|
LaC
ezüst tag
|
Van egy problémám a P900-ammal.
Egyszercsak a headset (a stereo, mini jack-es) megnémult. Azt hittem, hogy a vezetlkben van törés, de többször let cserélve, és így nem az a gond.
A zenét hallgatok akkor nagyon halkan hallani vmit, és ha mozgatom a vezetéket, akkor vmikor "elakpom" azt a pontot, hogy jól hallok mindent, hasonló a beszélgetéseknél is. Kb. 3 új/jó headsettel próbáltam, ue. volt a gond, de mi lehet a telcsimmel?
HW vagy SW hiba?
Szerintetek?
-------
Demerth
-Outlookal szinkronizálható, bár a névjegyzlket rosszul kezeli, naptár asszem OK, de nem szoktam használni a szinkront
-
-Nincs T9-es keresés a telkönyven. Kinyitva pedig 3asával vannak fülekre rakva az ABC betűi.
-Mi az, hogy tehető rá??? UIQ Symbian
-Akksi? Hát nem tudom...de átlagos, ill. nagyobb használat mellett napi töltés szükséges. 30 perccel is sztm elmegy kb. 2 napot.
|
szer. szept. 27, 2006 23:15 |
|
|
Demerth
ezüst tag
|
P910i - Outlook szinkronizálás
Sziasztok!
Ha nem gond feltennék pár kérdést. Az ok, hogy szeretnék egy P910i-t venni. A kiépítésével nagyjából tisztában vagyok. A telefon nagyon tetszik.
A kérdések:
- Tudom, hogy eléggé triviális de Domain-es környezetben a szinkron szoftver tudja automatikusan frissíteni a naptár bejegyzéseket a mobilon?
- Ha igen és át is tudja tölteni akkor van-e olyan progi amivel a kijelzőn megjeleníti a napi nézetet vagy legalább a naptárban időrendben következő bejegyzést? Fontos lenne mert hozzászoktam Motorola MPx200-on erre az opcióra és jó lenne ha ez valahogy működne.
- Telefonkönyvben van olyan lehetőségre mód mint az MPx200-nál, hogy a T9-hez hasonló módszerrel keressek?
- Milyen verziószámú Synbiam tehető rá maximálisan?
- Mennyi időt bír az akksi úgy napi 30 perc beszéd mellett?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv:
Demerth
|
csüt. szept. 07, 2006 7:55 |
|
|
Gezza
arany tag
Csatlakozott: szomb. ápr. 24, 2004 7:55 Hozzászólások: 146 Tartózkodási hely: Győr
|
Lufy írta: Hali mindenki! Nincs valakinek véletlenül P900-hoz eladó komplett flipje? Előre is köszi a válaszokat!
http://vatera.hu/item/view/index.php?cod=11835314
http://vatera.hu/item/view/index.php?cod=11835706
|
kedd szept. 05, 2006 9:25 |
|
|
Lufy
vas-tag
|
Hali mindenki!
Nincs valakinek véletlenül P900-hoz eladó komplett flipje?
Előre is köszi a válaszokat!
|
hétf. szept. 04, 2006 18:38 |
|
|
lucas
vas-tag
|
nem,csak sajna max 128-asat fogad..
|
szomb. júl. 08, 2006 17:15 |
|
|
D-trax
arany tag
Csatlakozott: pén. dec. 31, 2004 1:04 Hozzászólások: 109 Tartózkodási hely: Szabadka
|
Erdekelne ha Sony Ericsson P800 telefon max. mekkora MS Duo memoriat fogad be. A 256mb-os megy bele?
Koszonom!
|
csüt. júl. 06, 2006 21:24 |
|
|
Tomax
vas-tag
|
Dobcsi írta: Sziasztok!
P910i-n a kamera lencséje körül lévő kis műanyagot (amin a tükör is van), hogyan lehet cserélni?
Mert idővel ez megkopik, és a gigatel-nél 4000 Ft-ért lehet venni, de nem tudom hogyan lehet cserélni. Cserélte már valaki ezt az elemet? Pattintós, ragasztott vagy vmi más trükk?
Előre is thx Dobcsi.
Én azt hiszem az ragasztva van csak nem értem a kérdést..
amint veszel egy újat rögtön látni fogod
|
csüt. júl. 06, 2006 19:19 |
|
|
Vendég
|
Sziasztok . Valaki tudna segíteni abban, hogy leírja azoknak a szoftvereknek a neveit, amik a sonyericsson P800 gyári lemezén vannak? Le szeretném töltni a netről. Előre is köszi
|
szer. jún. 14, 2006 16:22 |
|
|
foxxi
vas-tag
|
Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy feltelepítettem a Philips Camcoder nevű programot a P800-as telómra. Szépen felis ment majd amikor inditanám egy ablakot lök be hogy: "Folytatás: Nem Található" holott a program telepítve van!
Ezt hogy lehet orvosolni?
Köszi a segítséget!
|
kedd jan. 31, 2006 10:01 |
|
|
Dobcsi
ezüst tag
|
up...
|
hétf. jan. 09, 2006 21:29 |
|
|
Dobcsi
ezüst tag
|
Sziasztok!
P910i-n a kamera lencséje körül lévő kis műanyagot (amin a tükör is van), hogyan lehet cserélni?
Mert idővel ez megkopik, és a gigatel-nél 4000 Ft-ért lehet venni, de nem tudom hogyan lehet cserélni. Cserélte már valaki ezt az elemet? Pattintós, ragasztott vagy vmi más trükk?
Előre is thx
Dobcsi.
|
csüt. jan. 05, 2006 18:49 |
|
|
njack
arany tag
|
Lester:
Csak érdeklődés szintjén kérdeztem. Egy külföldi P910-es volt kinézőben; azért kérdeztem...
Azért köszönöm
|
hétf. nov. 14, 2005 19:43 |
|
|
lester
ezüst tag
|
njack írta: Sziasztok!
Érdekelne, hogy ha a telefonon nincs alapból magyar nyelv (itt elsősorban a szövegbevitelre gondolok -> ékezetes karakterek), akkor lehet-e rárakni? (mondjuk szövegfelismerőnél, vagy a karaktertáblából való "gépelésnél")
Köszöntem
Van rá magyar nyelv.
Milyen firmware van rajta?
|
hétf. nov. 14, 2005 13:26 |
|
|
SandorKS
ezüst tag
|
broderrees írta: Sziasztok!
Tud valaki jó angol-magyar szótár programot p910i-re? Előre is köszi a segítséget!
Igen. Ittt van:
http://zaza.uw.hu/mrp/index.html#dict
|
pén. nov. 11, 2005 19:27 |
|
|
njack
arany tag
|
Sziasztok!
Érdekelne, hogy ha a telefonon nincs alapból magyar nyelv (itt elsősorban a szövegbevitelre gondolok -> ékezetes karakterek), akkor lehet-e rárakni? (mondjuk szövegfelismerőnél, vagy a karaktertáblából való "gépelésnél")
Köszöntem
|
pén. nov. 11, 2005 18:58 |
|
|
fgm
vas-tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 6 Tartózkodási hely: Monitorral szemben
|
Hello !
Egy nagyon fontos kérdésem lenne ! Átolvastam a fél topicot, de többire már nem volt idõm.
Szóval:
Letöltöttem Java játékokat a telefonra, de nem indítja el a telefonom.
( SE P800). Miért van ez ? Létezik valamilyen megoldás ? Kell valamilyen program netán ?
Elõrte is kösz.
|
hétf. szept. 26, 2005 17:26 |
|
|
broderrees
ezüst tag
|
Sziasztok!
Tud valaki jó angol-magyar szótár programot p910i-re? Előre is köszi a segítséget!
|
szomb. szept. 17, 2005 16:12 |
|
|
JackAss
arany tag
|
kerlas írta: Üdv!
P910i tulajoktól érdeklődöm, hogy kezeli-e rendesen a telá az 1Gb-s MemoryStick DUO Pro-t, nem lassul be tulságosan, ha televan, vagy egyeltalán elviszi-e
Siman viszi semmi lassulas!!!!
|
hétf. aug. 29, 2005 16:01 |
|
|
Hardside
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 588 Tartózkodási hely: New World Disorder
|
kerlas írta: Üdv!
P910i tulajoktól érdeklődöm, hogy kezeli-e rendesen a telá az 1Gb-s MemoryStick DUO Pro-t, nem lassul be tulságosan, ha televan, vagy egyeltalán elviszi-e Nézz be a pdamania.hu fórumába, ott a symbian smartphone szekcióban tuti lesz válasz a kérdésedre. sadman írta: Üdv topik,
P900-ra térképet (főleg Budapest, esetleg Magyarország) tud valaki? Esetleg Bluetooth-os GPS-sel összedolgozik-e a P900, vagy induljak el PDA irányában?
Köszi előre is!
sadman
Neked is javaslom a pdamania.hu fórumot.
Amúgy én egy ingyenes GPS proggit tudok P900-ra, ez pedig a MapView GPS II. Az utóda már fizetős. Letölthető innét: http://www.wild-mobile.com/eng/download.php
Térképügyben nézz körül itt:
http://kincsvadasz.uw.hu/
És igen, összedolgozik bluetoothos GPS-szel, csak nem túl jó a szoftveres felhozatal, ahogy majd fogod látni.
|
csüt. aug. 25, 2005 7:46 |
|
|
Hardside
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 588 Tartózkodási hely: New World Disorder
|
runner írta: Hello!
Én szeretnék venni P910-et, de csak ha mennek rajta a sis játékok. 6600-ra rengeteg van, ezek a játékok ezen is mennek? Van valakinek tapasztalata? Videokat mit tud lejátszani? avi, mpeg?
köszi
Kicsit megkésve válaszolok, mindenesetre a 6600 sisek nem mennek.
Azok symbian S60 platformra vannak írva, a P900 viszont Symbian UIQ.
Videokat lejátszik, még divx-et és xvidet is. (SmartMovie a proggi neve). Csak real player nincs rá egyelőre, .rm, .ram fájlokat nem játszik.
Játék témában keresgélj a gportal.hu/neverland címen.
|
csüt. aug. 25, 2005 7:45 |
|
|
sadman
ezüst tag
|
Üdv topik,
P900-ra térképet (főleg Budapest, esetleg Magyarország) tud valaki? Esetleg Bluetooth-os GPS-sel összedolgozik-e a P900, vagy induljak el PDA irányában?
Köszi előre is!
sadman
|
szer. aug. 24, 2005 19:59 |
|
|
kerlas
vas-tag
|
Üdv!
P910i tulajoktól érdeklődöm, hogy kezeli-e rendesen a telá az 1Gb-s MemoryStick DUO Pro-t, nem lassul be tulságosan, ha televan, vagy egyeltalán elviszi-e
|
csüt. aug. 18, 2005 6:01 |
|
|
runner
ezüst tag
Csatlakozott: szer. okt. 13, 2004 9:50 Hozzászólások: 16 Tartózkodási hely: Budapest
|
Hello!
Én szeretnék venni P910-et, de csak ha mennek rajta a sis játékok.
6600-ra rengeteg van, ezek a játékok ezen is mennek?
Van valakinek tapasztalata?
Videokat mit tud lejátszani? avi, mpeg?
köszi
|
szer. júl. 27, 2005 9:30 |
|
|
Soockit
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 495 Tartózkodási hely: Budapest
|
A naptárba való hívás bejegyzése megoldható. Aqua Calendar a megoldás. Már csak a hívás felvétel kellene valahogyan megoldan, nem hiszem, hogy nincsen rá megoldás!
|
csüt. jún. 23, 2005 19:14 |
|
|
Soockit
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 495 Tartózkodási hely: Budapest
|
Tudom, hogy volt már rólla szó, hogy a Sony Ericsson jogi problémák miatt nem teszi bele a telefonjaiba azt a lehetőséget, hogy fel lehessen venni a beszélgetést, de nem igaz, hogy senkinek nem jutott még eszébe, erre programot írni, vagy esetleg másmilyen akadálya is van?
A másik dolog, amire nekem nagyon kellene megoldás, már említettem itt, hogy naptárba akarok bejegyezni hívásokat. Vagyis egy adott időpontban fell kell havnom egy adott számot, akkor csipogjon és egy gombnyomással akkor hívni is tudjam.
Nokia 6230-as telefonomat cserélem le talán P910i-re, de ezt a két dolgot tudja az is, ez az "okos" telefon meg nem. De ezeket a dolgokat tudta már a Siemens S45-öm is. Talán utóbbit a Nokia 6110-esem is (az első telefonom)!
Előre is köszönöm a válaszokat!
|
szer. jún. 22, 2005 21:55 |
|
|
Soockit
arany tag
|
törlendő
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Soockit csüt. jún. 23, 2005 21:00-kor.
|
szer. jún. 22, 2005 20:03 |
|
|
Soockit
arany tag
|
...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Soockit csüt. jún. 23, 2005 20:57-kor.
|
szer. jún. 22, 2005 19:11 |
|
|
Soockit
arany tag
|
törlendő
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Soockit csüt. jún. 23, 2005 21:00-kor.
|
szer. jún. 22, 2005 18:24 |
|
|