Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. nov. 17, 2024 23:08

Hozzászólás a témához  [ 20 hozzászólás ] 
Janus arcú samsung 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
rittinger zoltán írta:
Rusi írta:

jééé,egy hangos videó.végre egy ilyet is láttam nálatok.DE ami nem hagy nyugodni.nagyon gyorsan átszaladtok a funkcionális bemutatáson és csak felületes képet alkot a videó.pl nagyon vártam azt hogy az mms készítésnél hogy lehet képet berakni,mindig át kell forgatni mikor 1 képet hozzárendelek utána meg vissza?sajnos nem tudtam meg mert pont akkor lépett tovább videó.meg esetleg az akksi csere is érdekelt volna.egyáltalán hol van az benne?melyik részét kell leszedni?de hogy a telefonról is szóljon,úgy ránézésre olyan 3x5cm-s lehet a főkijelző és csak 176x220pixeles?ennél talán jobbat is el tudtam volna képzelni és 650mAh-os akksi? :hm: kevéske.viszont az zenés oldalon az érintésérzékeny gombok borzasztóan tetszettek.az hogy az újjak végighúzására így reagál az nagyon találó.már-már kezd emlékeztetni az apple iPhone-ra csak ott a kijelzőn csinálja ugyanezt.kevéske hátrány és hiányosság ellenére most nagyon megfogott a kislapos.egyre jobban tetszik.talán az F500 lesz majd az igazi áttőrés,bár arról még nem olvastam

A kisebbik kijelző: 176x65, 34x12 mm, 65 ezer szín
A nagyobbik kijelző: 176x220, 34x42 mm, 262 ezer szín

Idézet:
A telefon felétől nézve jobb felén, felül van egy hangerőszabályzó, majd egy süllyesztett RESET gomb, és végül egy fedél, amely feliratának tanúsága szerint a SIM helyét rejti. Ez utóbbi kettő máris rámutat arra, hogy az F300-at szétszedni bizony nem lehet. Itt nincs a klasszikus üzembe helyezés, hogy hátlapot leszedjük, akksit kikapjuk, kártya be, akksi be, hátlap fel és mehet a jöhet. Nem, itt nincs hátlap, akku meg van, csak fixen be van építve valahova belülre.

Tehát nem lehet szétszedni...

Szerintem át lehet váltani MMS szerkesztésénél is a nagyobbik kijelzőre, ha ezt az SMS-nél megoldották, akkor itt is működnie kellene.

Viszont a 2 kijelzővel eléggé sérülékeny lesz a telefon... :?

A 650mAh-s akksi szerintem elég lesz, ha csak a kis kijelzőt használjuk, nem hiszem, hogy olyan nagy étvágya lenne.

csüt. ápr. 12, 2007 19:02
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Rusi írta:

jééé,egy hangos videó.végre egy ilyet is láttam nálatok.DE ami nem hagy nyugodni.nagyon gyorsan átszaladtok a funkcionális bemutatáson és csak felületes képet alkot a videó.pl nagyon vártam azt hogy az mms készítésnél hogy lehet képet berakni,mindig át kell forgatni mikor 1 képet hozzárendelek utána meg vissza?sajnos nem tudtam meg mert pont akkor lépett tovább videó.meg esetleg az akksi csere is érdekelt volna.egyáltalán hol van az benne?melyik részét kell leszedni?de hogy a telefonról is szóljon,úgy ránézésre olyan 3x5cm-s lehet a főkijelző és csak 176x220pixeles?ennél talán jobbat is el tudtam volna képzelni és 650mAh-os akksi? :hm: kevéske.viszont az zenés oldalon az érintésérzékeny gombok borzasztóan tetszettek.az hogy az újjak végighúzására így reagál az nagyon találó.már-már kezd emlékeztetni az apple iPhone-ra csak ott a kijelzőn csinálja ugyanezt.kevéske hátrány és hiányosság ellenére most nagyon megfogott a kislapos.egyre jobban tetszik.talán az F500 lesz majd az igazi áttőrés,bár arról még nem olvastam

csüt. ápr. 12, 2007 17:47
platina tag

Hozzászólás 
Újabb teszt róla:

Teszt és videó: Samsung F300

csüt. ápr. 12, 2007 8:19
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
arnd írta:
Hiába szép a kijelzője ha csupa karc a háza...

Azt szerintem mindenki belátja, hogy egy karc a kijelzőn a legbosszantóbb :lol:

szer. márc. 28, 2007 4:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
Szóval mégegyszer (most láttam csak meg, hogy az előző hsz-om, hmm. hát nem igazán sikeredett):

Akkor már inkább az f500. Annak nagyobb mind a két kijelzője. Szebb is mint ez.

kedd márc. 27, 2007 23:36
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hiába szép a kijelzője ha csupa karc a háza...
Épp most vettem elő a 6680-asomat és egy darab karc sincs a kijelző plexijén pedig az nem egy kis darab!!! Persze az előlapi kamera fényes "gyűrűje" már nem ilyen szép állapotú... Pedig tokban sosem volt.
Maximalisták meg a kijelzővédő fóliát is használhatnak.

kedd márc. 27, 2007 22:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
arnd írta:
...

egy szóval sem írtam, hogy egyetemes igazságot írok le, ez csak az én véleményem. igaz nekem az SE telefonok sem tetszenek (sőt, ahogy halad az idő egyre rondább telefonokat terveznek), de mégis elég népszerű gyártó, és rengetegen megveszik.

egyébként meg attól, hogy te vigyázol a telefonodra (én is igyekszem a sajátomra), még védettebbek a bicskatelók kijelzői csukott állapotban, mint a candybar kialakításúaké.

hétf. márc. 26, 2007 20:36
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Londelmor írta:
mondjuk a legjobb ilyen szempontból a kinyitható. illetve abból is szerintem a Motorola Accompli sorozatának (és utódainak) megoldása, hogy az alsó részen van a kijelző, mert ilyenkor ha a füléhez szorítja az ember, akkor nem kel utána törölgetni.
Szerinted
Idézet:

ez a Samsung meg szerintem egyszerűen csúnya, és kész :) de egy előnye van: senkit sem hagy közömbösen...
Szintén szerinted.
Szerintem meg nem...
Én speciel viszolygok a szétnyitható nyeklő-nyakló megoldásoktól (főként ha az "M" gyártja), de a rugósbicska sem igazán jött be (egyedül a 7110-el tettem kivételt, de akkor meg fasorban sem volt a többi gyártó és teló). Én vigyázok a telefonom hátlapjára is, nem rakom le akárhová, tehát innentől az sem gond ha van rajta egy kijelző...

hétf. márc. 26, 2007 18:06
gyémánt tag

Hozzászólás 
Akko már inkább az f00! Az is kétoldalas csak sokkal királyabb (és drágább is).

hétf. márc. 26, 2007 12:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
mondjuk a legjobb ilyen szempontból a kinyitható. illetve abból is szerintem a Motorola Accompli sorozatának (és utódainak) megoldása, hogy az alsó részen van a kijelző, mert ilyenkor ha a füléhez szorítja az ember, akkor nem kel utána törölgetni.

ez a Samsung meg szerintem egyszerűen csúnya, és kész :) de egy előnye van: senkit sem hagy közömbösen...

hétf. márc. 26, 2007 11:24
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Egyetértek, ezért mondtam hogy ennél jobb a szétcsúsztatható/kinyitható..
Én mondjuk mostanában az élére rakom a telót és akkor egyik oldala se amortizálódik, mondjuk ez csak 6280-nál működik, mert stabilan megáll 5 oldalán a 6-ból. :lol:

hétf. márc. 26, 2007 0:03
arany tag

Hozzászólás 
Zoltanfi írta:
Arról, hogyha a billentyűzetes oldalra rátennénk a túloldali kijelzőt, akkor 5 centivel hosszabb lenne a teló..

Inkább rááldozok a méretre, és legyen vmennyivel nagyobb, mint hogy el kelljen döntenem, hogy a telefonom melyik felét és ezáltal melyik kijelzőjét akarom leamortizálni az asztal és egyéb bármely egyéb hely által, ahova épp lerakom.

vas. márc. 25, 2007 23:54
gyémánt tag

Hozzászólás 
Arról, hogyha a billentyűzetes oldalra rátennénk a túloldali kijelzőt, akkor 5 centivel hosszabb lenne a teló..

vas. márc. 25, 2007 22:27
arany tag

Hozzászólás 
Sokan mondjátok, hogy ez mennyivel egyszerűbb megoldás a csúszkánál vagy a szétnyitható kialakításnál. Lehet, hogy egyszerűbb, de akkor itt jön képbe a monoblokk kialakítás, lásd: N73, 6300, 6233, K800...

Kérdem én, akkor miről is beszélünk? :lol:

vas. márc. 25, 2007 22:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ha nem lennék olyan mohó a technikai újdonságok iránt, beszámolnék majd arról, hogy a 6280 sokat szidott csúszkája milyen állapotban van 2, 3, 5 év után: biztos hogy nem lenne semmi baja, mivel most egy év után is olyan mint újkorában..
Fogtam 5 éves végletekig leharcolt 7650-et is, annak is csak annyi baja volt, hogy túl könnyen járt a csúszka, mert már bekopott, de ezeknél az újaknál már nem lesz ilyen gond, mivel rugó segít a két végállásban tartani a szerkezetet.

vas. márc. 25, 2007 19:05
Moderátor

Hozzászólás 
Zoltanfi írta:
Én az sms írást-olvasást, internetést találom problematikusnak ennél a telónál. Szerintem a szétcsúsztatható-kihajtható telók praktikusabbak. Az beszél az ilyen telók ellen, akinek még nem volt..
Igaz lehet, valóban praktikusabbak, de technikailag jóval egyszerűbb és strapabíróbb ez a fajta megvalósítás.

vas. márc. 25, 2007 19:02
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én az sms írást-olvasást, internetést találom problematikusnak ennél a telónál. Szerintem a szétcsúsztatható-kihajtható telók praktikusabbak. Az beszél az ilyen telók ellen, akinek még nem volt..

vas. márc. 25, 2007 18:50
gyémánt tag

Hozzászólás 
Érdekes ötlet. Bár sosem használtam még se telefonomat, se PDA-mat zenélésre, vagy filmezésre, de tetszik ez a megoldás. Nem én vagyok a célközönség, de még belőlem is pozitív reakciót csikar ki. :wink:

vas. márc. 25, 2007 18:37
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Szvsz jó ötlet. Telefon funkció nagy gombokkal kis kijelzővel multimédia funkció meg nagy kijelzővel kevés gombal...
Ja és nem kell szétnyitni csúsztatni stb...

vas. márc. 25, 2007 10:43
gyémánt tag

Hozzászólás Janus arcú samsung
Samsung F-300
KépKép
Kép ennek már megint mi értelme,azon kívül hogy furcsa a kialakítása?

szomb. márc. 24, 2007 21:39
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 20 hozzászólás ]