|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 9 hozzászólás ] |
|
Szerző |
Üzenet |
hanky
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 512 Tartózkodási hely: biztos helyen...
|
Kicsit még lassú a szoftver valóban, de szerintem hamar lesz hozzá újabb. Maúgy jó kis teló, nagyon jól eltalálták a csúszkát rajta, a kijelző is valóban gyönyörű. Egyetlen pici hibát a kameráján látom, mert az igaz, hogy 2 megapixeles, de nem autofocus-os .
|
pén. nov. 23, 2007 18:05 |
|
|
germinator
arany tag
|
Nekem is T-Mobile-os verzió van. és tényleg nagyon lassú! Ráadásul egy idő után a média-lejátszó nem látja a fáljokat, csak egy hard-reset segít, de egy nap után ismét nem lát semmit. A másik, hogy ha belépek a Fénylépek menübe, újraindul....
Először megilyedtem, hogy lassabb mint a k800, de ezek szerint csak a szoft rossz rajta.
|
pén. nov. 23, 2007 15:23 |
|
|
bebar
arany tag
Csatlakozott: kedd ápr. 04, 2006 20:55 Hozzászólások: 312 Tartózkodási hely: Tartózkodom a kérdéstől!
|
Rusi írta: viraxo írta: A T-Mobile kissé túlárazta szerintem! A telefon már volt a kezemben, nagy várakozással nyúltam hozzá, de nagy csalódás lett a vége! A forma és a csúszka a tökéletesség határát súrolja, ugyanígy a kijelző minősége is, de a firmvare elég lassú, döcögős, és összességében nem nyújt sok újdonságot mondjuk egy K800 vagy K810-hez képest! Vannak persze benne frankó kis dolgok, de a jelenlegi akciós árát messze nem éri meg! Lassú? No ez felettébb érdekes! Mi a hét elején teszteltük (Mobil Portálon, linket nem adhatok), nálam is volt néhány napot a teló és kifejezetten gyors volt, szinte száguldott az egész. Az is igaz, hogy a mi példányunkban full gyári, utolsó verziós szoftver volt. Kérdés, hogy a T-Mobile mennyiben nyúlt bele a menübe (elvileg a böngészővel szoktak kavarni, meg kiveszik a PlayNow-t), de ha ettől belassulna, az elég fura... Ja, és tényleg túl van árazva.
Walkman résznél érezni, meg sem közelíti az eddigieket.
Pláne ha van bent 50 szám, és előadóként akarok kereseni, elég lassan listáz, és látni a menüben is, hogy azért akadozva vált.
Nekem is gyári sw van rajt, magyar garis, stb..
|
pén. nov. 09, 2007 19:45 |
|
|
viraxo
arany tag
|
Finomítok! Szóval - lassú. de persze nem mindegy mihez képest! Pl. egy N73 hoz képest a funkciók, vagy a képernyők közötti váltás megy mint a rakéta! De az én K800-amhoz képest érezhetően lassabb!
|
pén. nov. 09, 2007 19:03 |
|
|
Rusi
platina tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 18:49 Hozzászólások: 687 Tartózkodási hely: Bárhol felbukkanhatok
|
viraxo írta: A T-Mobile kissé túlárazta szerintem! A telefon már volt a kezemben, nagy várakozással nyúltam hozzá, de nagy csalódás lett a vége! A forma és a csúszka a tökéletesség határát súrolja, ugyanígy a kijelző minősége is, de a firmvare elég lassú, döcögős, és összességében nem nyújt sok újdonságot mondjuk egy K800 vagy K810-hez képest! Vannak persze benne frankó kis dolgok, de a jelenlegi akciós árát messze nem éri meg!
Lassú? No ez felettébb érdekes!
Mi a hét elején teszteltük (Mobil Portálon, linket nem adhatok), nálam is volt néhány napot a teló és kifejezetten gyors volt, szinte száguldott az egész. Az is igaz, hogy a mi példányunkban full gyári, utolsó verziós szoftver volt. Kérdés, hogy a T-Mobile mennyiben nyúlt bele a menübe (elvileg a böngészővel szoktak kavarni, meg kiveszik a PlayNow-t), de ha ettől belassulna, az elég fura...
Ja, és tényleg túl van árazva.
|
pén. nov. 09, 2007 12:55 |
|
|
bebar
arany tag
Csatlakozott: kedd ápr. 04, 2006 20:55 Hozzászólások: 312 Tartózkodási hely: Tartózkodom a kérdéstől!
|
viraxo írta: A T-Mobile kissé túlárazta szerintem! A telefon már volt a kezemben, nagy várakozással nyúltam hozzá, de nagy csalódás lett a vége! A forma és a csúszka a tökéletesség határát súrolja, ugyanígy a kijelző minősége is, de a firmvare elég lassú, döcögős, és összességében nem nyújt sok újdonságot mondjuk egy K800 vagy K810-hez képest! Vannak persze benne frankó kis dolgok, de a jelenlegi akciós árát messze nem éri meg!
Így van, max. 40-45e. lehetne a reális ára.
Sajna az SW lassúcska..
|
pén. nov. 09, 2007 11:52 |
|
|
viraxo
arany tag
|
A T-Mobile kissé túlárazta szerintem!
A telefon már volt a kezemben, nagy várakozással nyúltam hozzá, de nagy csalódás lett a vége!
A forma és a csúszka a tökéletesség határát súrolja, ugyanígy a kijelző minősége is, de a firmvare elég lassú, döcögős, és összességében nem nyújt sok újdonságot mondjuk egy K800 vagy K810-hez képest! Vannak persze benne frankó kis dolgok, de a jelenlegi akciós árát messze nem éri meg!
|
csüt. nov. 08, 2007 20:34 |
|
|
bebar
arany tag
|
Hozzuk fel akkor!
2 napja már kapható hivatalosan is!
http://bebar.extra.hu/w910i
|
csüt. nov. 08, 2007 19:37 |
|
|
viraxo
arany tag
|
Sony Ericsson W910i
Ha jól láttam ennek a készüléknek még nincs topic-ja! Ide gyűjtsük össze a híreket és később majd a tapasztalatokat erről a telcsiről!
Nekem nagyon bejön, a S.E. jól eltalálta ezt a formát!
Itt meg lehet nézni:
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc= ... &pid=10982
Érdemes a reklámvideóra is kattintani egyet!
|
hétf. júl. 02, 2007 18:37 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 9 hozzászólás ] |
|