Szerző |
Üzenet |
kissjanko
vas-tag
|
programok
Üdv!
Hogyan lehet erre a telefonra programokat telepíteni?
|
csüt. ápr. 15, 2010 19:39 |
|
|
kendtamas
vas-tag
|
Nos még az elején vettem egy ilyen készüléket.
Hát igen, a 2.vonal kezelése gyatra hangminőséggel párosul.
Én ezt úgy védtem ki, h a ritkábban használt sim-et állítottam be másodlagosként.
Nekem nem csak a hangminőséggel volt/van problémám, hanem pl a kamera is egy fos.
A samsung mobiloknak olyan jó kamerái voltak általánosságban a telókban, de ez egy siralmas. Az LG Shine a 2Mpixeles kamerával messze lealázza a D880-at, a vaku hiányáról utóbbiban inkább nem is említem...
Amikor kaphatóvá vált, akkor olvastam a 'hivatalos' teszteket, un szaksajtóban...ahol persze magasztalták h milyen ****...hát a kisfasz*-omat kapja be a szakcikk író társaság!
Ekkorát régen csalódtam, de legyen öröme is a samsung zrt-nek...használom míg szét nem hullik...SAMSUNG soha többet....KÖSZI.
|
szomb. aug. 29, 2009 18:42 |
|
|
csipuka
ezüst tag
|
Re: Hamarosan
hurikan írta: Hamarosan érkezik ez a típusú telefonom. Amiről tapasztalataimat megosztom majd veletek.
Erdeklodnek, hogy megvan-e a telefon.
Szivesen olvasnek tapasztalatokat elso kezbol.
Persze ha masnak is van ilyen telefonja, es ir rola, az is suti.
Elsosorban az erdekel, hogy milyen a 2. vonal, es a kapcsolat minoseg BT-n, mert kocsiba hasznalnam kihangositon.
Csipu
|
szomb. aug. 15, 2009 18:35 |
|
|
gtr323
vas-tag
|
aronpapa írta: OFFgtr323 írta: Ma megérkezett végre a várva várt teló: Philips X710 Ez a 4. készülékem, amivel a 2 simet egyszerre nyúzom. Az első ezelőtt 1,5 évvel egy kínai sz*r volt, a második a D880 (semmirevaló, én utáltam) a harmadik iphone klón (az se jó semmire). Ez most ígéretes: 1900 mAh akksi, korrekt, a Philipstől el is várható. Hangminőség különbség a két kártya között egyáltalán nem hallható, mint a Samukban, a bluetooth-os kihangosítót is szépen kezeli. Ha valaki be meri vállalni, hogy baj esetén a garancia nehezen intézhető, akkor nagyon jó választás. Az ebay-en található, magyar forgalmazók nem merték vállalni a behozatalt, gondolom, az ára miatt. Miért, mennyibe fájt mindennel együtt Neked? ON
78e lett a vége tokkal-vonóval.
|
pén. aug. 07, 2009 10:01 |
|
|
aronpapa
arany tag
|
OFF
gtr323 írta: Ma megérkezett végre a várva várt teló: Philips X710 Ez a 4. készülékem, amivel a 2 simet egyszerre nyúzom. Az első ezelőtt 1,5 évvel egy kínai sz*r volt, a második a D880 (semmirevaló, én utáltam) a harmadik iphone klón (az se jó semmire). Ez most ígéretes: 1900 mAh akksi, korrekt, a Philipstől el is várható. Hangminőség különbség a két kártya között egyáltalán nem hallható, mint a Samukban, a bluetooth-os kihangosítót is szépen kezeli. Ha valaki be meri vállalni, hogy baj esetén a garancia nehezen intézhető, akkor nagyon jó választás. Az ebay-en található, magyar forgalmazók nem merték vállalni a behozatalt, gondolom, az ára miatt.
Miért, mennyibe fájt mindennel együtt Neked?
ON
|
kedd aug. 04, 2009 13:42 |
|
|
gtr323
vas-tag
|
Ma megérkezett végre a várva várt teló: Philips X710
Ez a 4. készülékem, amivel a 2 simet egyszerre nyúzom.
Az első ezelőtt 1,5 évvel egy kínai sz*r volt, a második a D880 (semmirevaló, én utáltam) a harmadik iphone klón (az se jó semmire).
Ez most ígéretes: 1900 mAh akksi, korrekt, a Philipstől el is várható. Hangminőség különbség a két kártya között egyáltalán nem hallható, mint a Samukban, a bluetooth-os kihangosítót is szépen kezeli.
Ha valaki be meri vállalni, hogy baj esetén a garancia nehezen intézhető, akkor nagyon jó választás. Az ebay-en található, magyar forgalmazók nem merték vállalni a behozatalt, gondolom, az ára miatt.
|
hétf. aug. 03, 2009 13:55 |
|
|
Nollo
vas-tag
|
SAMSUNG D880
Köszi Aronpapa és Macika, azt hiszem felfogtam!
|
vas. júl. 19, 2009 20:09 |
|
|
aronpapa
arany tag
|
Re: SAMSUNG D880
Macika írta: Nollo írta: Üdv aronpapa!
Mit értesz ezalatt a mondatrész alatt pontosan: "nem tud profilt váltani a csatlakozáskor" ? (bluetooth)
Válaszodat köszönöm. Nollo Bizonyos eseményekhez lehet hozzárendelni automatikus profilváltást. Ilyen, ha pl. töltőre teszed, ilyen, ha beledugod a fülest, stb-stb. Gondolom, erre értette...
Pontosan, ahogy Macika írja.
A pontosság kedvéért azonban: "Ha már a BT-nél tartok: az autómban található, NOKIA CK-1W tip. BT kihangosítóval tökéletesen együttműködik, csak nem tud profilt váltani a csatlakozáskor, mint a Nokia telefonok."
Tehát, ha az autós BT-hez csatlakoztattam, és létre volt hozva egy pl. AUTÓ nevű profil (üzemmód), akkor nem váltott át automatikusan, mint amit a Symbianos NOKIA telcsik tudnak (ezeknél a Tartozék beállításokoknál lehet megadni, milyen profilra váltson, ha vezeték nélküli autós készlethez csatlakozik a telcsi).
Remélem így már érthető.
|
vas. júl. 19, 2009 17:48 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Re: SAMSUNG D880
Nollo írta: Üdv aronpapa!
Mit értesz ezalatt a mondatrész alatt pontosan: "nem tud profilt váltani a csatlakozáskor" ? (bluetooth)
Válaszodat köszönöm. Nollo Bizonyos eseményekhez lehet hozzárendelni automatikus profilváltást.
Ilyen, ha pl. töltőre teszed, ilyen, ha beledugod a fülest, stb-stb.
Gondolom, erre értette...
|
vas. júl. 19, 2009 17:02 |
|
|
Nollo
vas-tag
|
SAMSUNG D880
Üdv aronpapa!
Válaszodat köszönöm.
Nollo[/u]
|
vas. júl. 19, 2009 16:28 |
|
|
Mighty
vas-tag
|
Szia!
Nem lehet az, hogy hosszú ékezetes karakterek vannak azokban az mp3 file nevekben, amit nem lát?
pl íűúő?
Feleségem készülékén kipróbálhatom.
Esetleg még lehet az is, hogy bár .mp3 a kiterjesztése az adott zenéknek, de más formátumban vannak kódolva. A PC-den lévő lejátszó ismerheti, a telefon meg nem.
|
szer. jún. 17, 2009 11:52 |
|
|
Ripper1
vas-tag
|
Azért köszi a segítséget.
|
csüt. máj. 14, 2009 18:36 |
|
|
seck
ezüst tag
Csatlakozott: hétf. jún. 16, 2008 20:25 Hozzászólások: 24 Tartózkodási hely: Csongrád
|
Ripper1 írta: A számítógép látja csak a teló nem . 100-ból 6-8-at .
Neharagudj de fogalmam sincs hogy mi lehet a gond. Ha látnám lehet tudnék hozzászolni valamit...
|
csüt. máj. 14, 2009 16:44 |
|
|
Ripper1
vas-tag
|
A számítógép látja csak a teló nem . 100-ból 6-8-at .
|
csüt. máj. 14, 2009 16:00 |
|
|
seck
ezüst tag
Csatlakozott: hétf. jún. 16, 2008 20:25 Hozzászólások: 24 Tartózkodási hely: Csongrád
|
Ripper1 írta: Hali ! Ezt olvastam én is , de mégis vannak olyan mp3-as számok amiket kihagy azaz nem is lát hogy rajta van a memória kártyán.
Akkor nem tudom... lehet hogy rajta sincs a kártyán
kösd rá gépre és nézd meg számítógépen, hogy az látja-e.
|
csüt. máj. 14, 2009 15:38 |
|
|
Ripper1
vas-tag
|
Hali !
Ezt olvastam én is , de mégis vannak olyan mp3-as számok amiket kihagy azaz nem is lát hogy rajta van a memória kártyán.
|
szer. máj. 13, 2009 20:28 |
|
|
seck
ezüst tag
|
Re: D880
Ripper1 írta: seck írta: Szia,
Nekem még nem volt ilyen gondom de szerintem a zene file formátumával lehet gond... Helló ! Akkor milyen formátumú zenét vagy milyen tipusú mp3-at lehet lejátszani. Elvileg ezeket: MP3, MP4a (AAC, AAC+, e-AAC+). Gyakorlatilag az mp3-at tuti le kell neki.
|
kedd máj. 12, 2009 8:38 |
|
|
Ripper1
vas-tag
|
seck írta: Ripper1 írta: Sziasztok ! Nekem is van egy D880 ,a hibái ellenére meg vagyok vele elégedve ,bár nem egy SE,de már megvettem . Egy kis segítség kellene , Mp3 lejátszásnál nem talál minden mp3 számot amit rá töltötttem. Valami trükje van? Próbáltam a gyári prorammal is , először azt hittem hogy ha nagyon nagy a fájl azért nem játsza le. Előre is köszi Szia, Nekem még nem volt ilyen gondom de szerintem a zene file formátumával lehet gond...
Helló !
Akkor milyen formátumú zenét vagy milyen tipusú mp3-at lehet lejátszani.
|
kedd máj. 12, 2009 6:17 |
|
|
seck
ezüst tag
|
Ripper1 írta: Sziasztok ! Nekem is van egy D880 ,a hibái ellenére meg vagyok vele elégedve ,bár nem egy SE,de már megvettem . Egy kis segítség kellene , Mp3 lejátszásnál nem talál minden mp3 számot amit rá töltötttem. Valami trükje van? Próbáltam a gyári prorammal is , először azt hittem hogy ha nagyon nagy a fájl azért nem játsza le. Előre is köszi
Szia,
Nekem még nem volt ilyen gondom de szerintem a zene file formátumával lehet gond...
|
hétf. máj. 11, 2009 7:37 |
|
|
Ripper1
vas-tag
|
D880
Sziasztok !
Nekem is van egy D880 ,a hibái ellenére meg vagyok vele elégedve ,bár nem egy SE,de már megvettem .
Egy kis segítség kellene , Mp3 lejátszásnál nem talál minden mp3 számot amit rá töltötttem. Valami trükje van?
Próbáltam a gyári prorammal is , először azt hittem hogy ha nagyon nagy a fájl azért nem játsza le.
Előre is köszi
|
vas. máj. 10, 2009 18:04 |
|
|
seck
ezüst tag
|
Akoska írta: A 2SIM-es telefon önmagában NAGYON jó dolog, nem is gondoltam volna, hogy ennyire beválik a D880 nálam.
Csak ha gagyi a megvalósítás...
De arról nem a 2SIMesség tehet.
Igen én is ugyenezen a véleményen vagyok és nekem is d880-om van:) és azért is érdekelne hogy az érintőképernyős samsungon sikerülhetett-e már megoldani a másodlagosnak a hang minőségét.
|
csüt. ápr. 30, 2009 9:26 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
A 2SIM-es telefon önmagában NAGYON jó dolog, nem is gondoltam volna, hogy ennyire beválik a D880 nálam.
Csak ha gagyi a megvalósítás...
De arról nem a 2SIMesség tehet.
|
szer. ápr. 29, 2009 18:50 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
seck írta: Macika írta: seck írta: A d980, az érintő képernyősről mit tudtok? Ugyanolyan a másodlagosnak a hangja mint a d880-é? Állítólag már a D780-nak sem... hát én nem így hallottam... Nézd, addig szokott ilyen a kezemben lenni, míg rátöltöm a magyar nyelvet
Szóval nekem mondhat bárki bármit, nekem azt mondták.
Nekem az egész 2SIM-es mizériáról megvan a véleményem, szóval...
|
szer. ápr. 29, 2009 15:37 |
|
|
seck
ezüst tag
|
Macika írta: seck írta: A d980, az érintő képernyősről mit tudtok? Ugyanolyan a másodlagosnak a hangja mint a d880-é? Állítólag már a D780-nak sem...
hát én nem így hallottam...
|
szer. ápr. 29, 2009 15:06 |
|
|
Macika
Moderátor
|
seck írta: A d980, az érintő képernyősről mit tudtok? Ugyanolyan a másodlagosnak a hangja mint a d880-é? Állítólag már a D780-nak sem...
|
kedd ápr. 28, 2009 18:07 |
|
|
seck
ezüst tag
|
A d980, az érintő képernyősről mit tudtok? Ugyanolyan a másodlagosnak a hangja mint a d880-é?
|
kedd ápr. 28, 2009 15:57 |
|
|
hurikan
ezüst tag
Csatlakozott: kedd ápr. 14, 2009 17:57 Hozzászólások: 20 Tartózkodási hely: Füzesabony
|
Hamarosan
Hamarosan érkezik ez a típusú telefonom.
Amiről tapasztalataimat megosztom majd veletek.
|
szomb. ápr. 25, 2009 22:07 |
|
|
Virgi44
vas-tag
|
Samsung B5702, a D880 utódja
http://www.bloggersbase.com/articles/technology/gadgets-and-Mobile/new-samsung-dual-sim-samsung-b5702-slide/
Sziasztok,
Marhára kíváncsi vagyok megoldották-e a hangminõség problémát. A specifikációk alapján van rá esély. Állítólag itt mindkét kártya tud quadband-ot. Míg a a D880 ugye 3 ill. 2 frekitartományban tudott üzemelni kártyától függõen. A végfokokkal tehát biztosan variáltak valamit.
Várom az építõjellegû hozzászólásokat:)
Egy komplett review, egyelõre oroszul, de szerintem napok kérdése az angol fordítás.
http://www.mobile-review.com/review/samsung-b5702.shtml
|
kedd ápr. 21, 2009 8:48 |
|
|
vanti
vas-tag
|
Kimenő üzenetek előállítása Samsung D880-on
Köszi, már tudom, de elég fapados a megoldás, s a rejtély is megoldódott, hogy miért sikerült egyszer "véletlenül".
A Kimenő üzenetek folderbe én nem rakhatok üzenetet, csak a D880. Ő akkor teszi, ha nem éri el a hálózatot. Ilyenkor beteszi szöveggel és címzettel, s ha újra elküldöm automatikusan ki is törli.
Ezt a szitut elő lehet idézni, ha a profilok között az Offline-t választva megakadályozom, hogy elküldhesse. Ilyenkor beteszi a Kimenő üzenetek közé. Utána elküldhetem, s most már csak az a baj, hogy automatikusan törli is. Próbáltam az SMS-t védetté tenni, de ez sem zavarta, akkor is törölte.
Azonban ha a Küld gombot csak egy pillanatra nyomom meg, s utána azonnal a Vissza gombot, akkor elmegy ugyan az SMS, de nem törlődik.
Érdekes módon nem lehet olyan gyorsan megnyomni a Vissza gombot, hogy az SMS el ne menjen. Az azonnal elstartol, a Vissza gomb megnyomására pedig van egy pici, de biztonságos idő.
Emiatt neveztem fapadosnak, de a módszer holtbiztosnak tűnik.
Üdv:
Vanti
|
vas. márc. 22, 2009 17:12 |
|
|
vanti
vas-tag
|
Kimenő üzenetek előállítása Samsung D880-on
Tudja-e azt valaki hogy Samsung D880-on hogyan lehet Kimenő üzenetet előállítani?
Ezek az Üzenetek -> Saját üzenetek -> Kimenő üzenetek menüelemeken keresztül érhetők utána el.
A mentés, küldés és mentés nem oda viszi, s át sem lehet oda másolni sehonnan. A PC-n futtatható Samsung progival sem lehet sem előállítani, sem máshonnan odahúzni.
Pedig jó lenne, mert ez az egy módja annak, hogy az előre letárolt üzenethez egyúttal címet is adjunk előre.
A sok próbálkozás folyamán egyszer már "véletlenül" sikerült Kimenő üzenetet bevinnem, csak a hogyant nem tudom rekonstruálni. A dokumentációkban nem találok róla leírást.
Köszi és üdv:
Vanti
|
csüt. márc. 19, 2009 11:53 |
|
|
vanti
vas-tag
|
Telefon profilok beállítása
A következő menü útvonalon található témával kapcsolatban szeretnék segítséget kérni:
Beállítások -> Telefonbeállítások -> Telefon profilok
A Vezetés, Találkozó, s esetleg az Utcai profilokat szívesen kihagynám a menüből, mert nem akarom használni őket, de úgy tűnik, hogy ezeket a gyári profilokat nem lehet törölni.
Definiáltam viszont magamnak 2 db saját profilt, amelyeket kizárólag a gyáriak után helyez al D880 a profilokat felsoroló listában. Számomra a sajátok lennének a legfontosabbak, és mivel csak a gyáriak után szereplhetnek, jó lenne a gyáriak egy részét valamilyen módon kihagyni.
Azt látom, hogy törölni nem lehet a gyáriakat, viszont a profilok szerkesztése közben a képernyő alján az Opciók és a Vissza között középen látható egy bepipált mező.
A dokumentációban nem akadtam rá ennek a pipának a rendeltetésére. Lehet pl., hogy csak az alatta lévő OK nyomógomb megnyomására bíztat, egy fix rajz az egész és nem is lehet ezt a pipát kiszedni. Nagyon örülnék, ha kiszedhetőnek bizonyulna, és pláne ha a rendeltetése az lenne, hogy ha már a gyári profilokat nem lehet törölni, ezzel legalább vizuálisan ki lehetne hagyni egy részüket a profilok listájából.
Ismeri valaki ennek a pipának a jelentését és hogy ki lehet-e szedni?
Előre is köszönöm:
Vanti
|
szer. márc. 18, 2009 15:51 |
|
|
díler
vas-tag
|
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a pitlákba kell a modemes betárcsázást beállítani?
Létrehoztam egy T-Mobile profilt a szolgáltató alapján.
Persze a WAP sem műxik eleve.
Betárcsázás már sikerült párszor, de az adatforgalom nulla.(kábellel)
Nem megy.
Sikerült már valakinek?
Van vmi trükk?
|
szer. dec. 03, 2008 18:58 |
|
|
LBandy
vas-tag
|
Az komoly. Pedig fotókon látva az bizony át van állítva...
|
kedd dec. 02, 2008 15:38 |
|
|
aronpapa
arany tag
|
LBandy írta: Sziasztok!
Bocsi a hülye kérdésért, de vettem ma egy D880-as csúcstelefont, és akármerre kerestem, nem találtam meg a két felső gomb funkciójának átállítási lehetőségét, ahol defaultban Üzenetek és WAP van. Van valakinek tippje, hogy merrefelé keressem ezeket? (a középső 4 megvan, de azokhoz nem találtam menüpontot)
Köszönöm a segítséget.
Nem lehet módosítani.
|
kedd dec. 02, 2008 11:08 |
|
|
LBandy
vas-tag
|
Sziasztok!
Bocsi a hülye kérdésért, de vettem ma egy D880-as csúcstelefont, és akármerre kerestem, nem találtam meg a két felső gomb funkciójának átállítási lehetőségét, ahol defaultban Üzenetek és WAP van. Van valakinek tippje, hogy merrefelé keressem ezeket? (a középső 4 megvan, de azokhoz nem találtam menüpontot)
Köszönöm a segítséget.
|
hétf. dec. 01, 2008 20:50 |
|
|
díler
vas-tag
|
|
vas. nov. 23, 2008 18:54 |
|
|
díler
vas-tag
|
Sziasztok!
Nekem is van egy ilyen kütyü.
Kezdem megszeretni.
VAn egy problémám, ha volt róla szó, akkor bocsi az ismétlésért:
NÉVJEGYALBUM: a vezetéknév/ keresztnév prioritást hiába módosítom, nem változtat.
Outlookban szépen rendbe tettem mindet, át is szinkronizálta, de fordítva van az egész.
Nem fordítja vissza a telefon.
Már a SIM kártyákat is töröltem.
MIT TEGYEK?
THX: díler
|
vas. nov. 23, 2008 18:16 |
|
|
steven01
vas-tag
|
|
vas. szept. 28, 2008 11:49 |
|
|
aronpapa
arany tag
|
gryphus írta: Sziasztok,segítene valaki hogy a T-mobilos MMS küldést hogyan kell beállítani?-D880 ,de nincs GPRS előfizetésem- Köszi sikerűlt!! Ennek a topicnak a 4. oldalának a közepén pontosan erről van szó. Még csak nem is 200 oldalt kellett volna visszaolvasnod. aronpapa írta: drbubo2 írta: ... Más: egy kis segítséget kérnék. Az MMS beállításokkal valami baj lehet mert a fogadott MMS-ről csak a notification érkezik meg, letölteni /retrieve/ nem tudja, fél óráig szöszmötöl vele. Törölve az értesítést minden nap ugyanabban az időpontban újra megérkezik Próbáld meg ITT lekérni az MMS beállításokat OTA-n keresztül, de a SAMSUNG D900 add meg majd telefontipusnak. Akkor tuti, hogy a jó beállításokkal fogod használni az MMS-t. Más ötletem sajna nincs.
|
pén. szept. 12, 2008 11:21 |
|
|
gryphus
vas-tag
|
Sziasztok,segítene valaki hogy a T-mobilos MMS küldést hogyan kell beállítani?-D880 ,de nincs GPRS előfizetésem-
Köszi
sikerűlt!!
|
csüt. szept. 11, 2008 18:22 |
|
|
seck
ezüst tag
|
aronpapa írta: seck írta: Nekem most 1 gáz dolog van vele: Elkezdem egy üzenetet írni, 70 karaktert ír egy sms-re. Az meg nem valami jó Állítsd át a karakter támogatást csökkentettre.
Megvan köszönöm
|
hétf. szept. 01, 2008 9:19 |
|
|
Macika
Moderátor
|
seck írta: Nekem most 1 gáz dolog van vele: Elkezdem egy üzenetet írni, 70 karaktert ír egy sms-re. Az meg nem valami jó Ilyen a GSM-szabvány. Amikor megalkották, mi még a erősen a vasfüggöny mögött voltunk az ékezetes karaktereinkkel.
Ezért ha teljes, ékezetes karaktertámogatásra állítod a telódat, akkor csak 70 db karaktert tud elküldeni SMS-enként.
Megoldás lehet az SMS-Zipper nevű java-s progi, ami 3x annyit enged elküldeni, tömöríti, ugyanakkor viszont a fogadónak is kell fusson a kicsomagoláshoz ugyanez a program.
|
pén. aug. 29, 2008 14:48 |
|
|
aronpapa
arany tag
|
seck írta: Nekem most 1 gáz dolog van vele: Elkezdem egy üzenetet írni, 70 karaktert ír egy sms-re. Az meg nem valami jó
Állítsd át a karakter támogatást csökkentettre.
|
pén. aug. 29, 2008 12:38 |
|
|
seck
ezüst tag
|
Nekem most 1 gáz dolog van vele:
Elkezdem egy üzenetet írni, 70 karaktert ír egy sms-re. Az meg nem valami jó
|
pén. aug. 29, 2008 12:31 |
|
|
thjozsef
vas-tag
|
A 880D-vel kapcsolatban megoldódott a problémám, ugyan is teljesen véletlenül jöttem rá, hogy ha várok a megerősítésre és nem nem nyomok meg semmit sem, akkor magától folytatja tovább a telefon a zene lejátszást. Kipróbáltam a fentiekben leírt problémákat a telefonnal és meg kell, hogy mondjam nekem mind működött.
|
hétf. aug. 18, 2008 6:54 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Re: dual sim
5210 írta: Üdv Kipróbáltam egy http://www.dualsimmobil.hu/n95/ készüléket. És láss csodát,ugyanazt csinálja. A 2. sim gyengébb a bluetooth kihangosítóban. Nem vettem meg,várok még. Nézd, ez egy kínai gagyi. Nem is kicsit gagyi. 20 rugót sem ér...
|
csüt. aug. 14, 2008 20:40 |
|
|
5210
ezüst tag
Csatlakozott: hétf. márc. 10, 2008 17:10 Hozzászólások: 42 Tartózkodási hely: BFÜRED
|
dual sim
Üdv
Kipróbáltam egy http://www.dualsimmobil.hu/n95/ készüléket.
És láss csodát,ugyanazt csinálja. A 2. sim gyengébb a bluetooth kihangosítóban. Nem vettem meg,várok még.
|
csüt. aug. 14, 2008 20:30 |
|
|
Macika
Moderátor
|
thjozsef írta: Részleteznéd, hogy pontosan mikre gondolsz, mert a fentiekben leírt hibák nálam mind működnek. Lehet, hogy azért, mert ugyan az a szolgáltatótol van mind a két sim kártyám, vagy új frissített pogramom van? Mivel nekem nem szokásom Samsungot venni, ezért csak az itt a topicban leírt hiba-csokor ismert előttem.
|
csüt. aug. 14, 2008 7:09 |
|
|
thjozsef
vas-tag
|
Macika írta: thjozsef írta: Nos, felhívtam az ügyfélszolgálatot és ott tájékoztattak, hogy sajnos ezt az opciót nem lehet kikapcsolni. Hekkelés garancia vesztéssel jár. Megtudtam, hogy a honlapon írtakkal ellentétben 2Gb bővíthető a memória és a Scandisk termékekre esküsznek. Attól tartok, a D880-nál nem ez a legzavaróbb rossz tulajdonság...
Részleteznéd, hogy pontosan mikre gondolsz, mert a fentiekben leírt hibák nálam mind működnek. Lehet, hogy azért, mert ugyan az a szolgáltatótol van mind a két sim kártyám, vagy új frissített pogramom van?
|
csüt. aug. 14, 2008 3:39 |
|
|
aronpapa
arany tag
|
thjozsef írta: Megtudtam, hogy a honlapon írtakkal ellentétben 2Gb bővíthető a memória és a Scandisk termékekre esküsznek.
Nekem 2 GB NOKIA kari volt a D880-ban, ami most az i550v-ben teljesít szolgálatot. Addig is tökéletesen működött, és most sincs gondom vele.
|
szer. aug. 13, 2008 11:27 |
|
|