Szerző |
Üzenet |
aronpapa
arany tag
|
Re: : )
derrik írta: Hali mindenkinek : ) Én 1 hete vicceltem meg magam, vettem 1 Omniát. Arra ügyessen rábírtam, hogy a Pannon kártyát elfogadja. De az internetre sajnos csak a szolgáltatója szerint szeretne csatlakozni. ?????????????????????????????????????????????????????????????????? MIT ? ÉS HOL ? kell átírni, hogy menjen a pannon net?
A segitséget előre is köcke !
Erre, és a többi, esetleg még felmerülő kérdésedre van kifejezetten ennek a típusnak szánt oldal ITT.
|
kedd jan. 26, 2010 12:18 |
|
|
derrik
ezüst tag
|
: )
Hali mindenkinek : )
Én 1 hete vicceltem meg magam, vettem 1 Omniát. Arra ügyessen rábírtam, hogy a Pannon kártyát elfogadja. De az internetre sajnos csak a szolgáltatója szerint szeretne csatlakozni.
??????????????????????????????????????????????????????????????????
MIT ?
ÉS HOL ?
kell átírni, hogy menjen a pannon net?
A segitséget előre is köcke !
|
hétf. jan. 25, 2010 18:37 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
medium84 írta: Szasztok!
Megviccelt ma reggel az Omniám, eltűnt róla kb. 800 fénykép nyom nélkül!
A MyStorage-on volt?
|
vas. jan. 03, 2010 13:43 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
De most komolyan: már előfordult ilyen és mégsem mentettél eszeveszett gyorsasággal???
Pont azt a programot javasoltam volna, ha nem írtad volna, hogy azzal már futottál egy kört.
Van még 1-2 hasonló és ugyanezt a célt szolgáló program, de a GetDataBack sajnos a jobbak közül való.
Ha az nem tudott mit kezdeni a kártyáddal (mert gondolom a képek azon vannak), akkor így jártál.
Persze van méregdrága mentőcég, de nagyvállalati vagy nemzetbiztonsági kategóriánál kisebb ráfordítási volumen alatt ez a lehetőség nem érhető el.
Szerezz be más programokat is (Ontrack Easy Recovery pl.) és próbálkozz, ha azok sem, akkor drága tanulság volt.
|
vas. jan. 03, 2010 12:23 |
|
|
medium84
vas-tag
|
Szasztok!
Megviccelt ma reggel az Omniám, eltűnt róla kb. 800 fénykép nyom nélkül! Máskor is történt már ilyen, de akkor egy újraindítás után "visszajöttek". Most azonban nem így történt.
Próbálkoztam GetDataBack-kel, először boldog voltam, amikor megláttam az elveszett file-okat, igaz más névvel és más nevű könyvtárakban, de a méret stimmelt, kb 1 megás file-ok.
Aztán jött a meglepetés, nem lehet megnyitni őket, leszámítva kb 2%-ot, amit valamiért igen.
Persze most mondhatjátok hogy miér nem mentettem, de most már ez van, aki tud segíteni írjon.
Előre is köszi.
|
vas. jan. 03, 2010 11:58 |
|
|
SamsungBootRepair
vas-tag
|
drbzs írta: Sziasztok! A segítségetek szeretném kérni mégpedig abban , hogy nemrém kaptam egy Omniát amit az előző tulaj állítása szerint egy hard reset után ment tönkre! Konkrétan az a baja, hogy amikor bebootol a gép és elér a kijelző kalibrálásához ,amit végig is csinál mindenféle nehézség nélkül kezdi újra az egészet! Egyszóval nem tud továbblépni a kalibrálásból! Már a Rom cserével is próbálkoztam de nem sok sikerrel mert szépen felment rá minden de amikor újraindult ,ugyanúgy leragadt a kijelző kalibrálásánál! Mi lehet a probléma? Előre is köszi a választ mindenkinek! ÜDV!
100% hogy rossz az érintő (touchscreen) felülete. Nemlesz olcso.
|
hétf. nov. 02, 2009 10:46 |
|
|
soolyom
vas-tag
|
Dannyboy írta: Láttam valami speckó rom-ot, amivel hihetetlen gyors lett az Omnia. Nem győztem csodálkozni, egészen használható volt! Lehet, hogy egyszer majd én is benevezek egyre, mert ami nálam volt 1 napig, nem igazán győzött meg, főleg a fényképezőjével és a készenléti idejével nem.
Valóban azzal a rommal, amivel a szolgáltató kiadja a gépet elég gyenge. Lassú, gyorsan merül és érzéketlen a kijelzője, valamint a GPS is lassan éled fel.
Tényleg van számos új rom, ráadásul magyarok is, amik megoldják ezeket a problémákat. Otthon is feltelepíthetőek egy kis hozzáértéssel.
Segít a http://www.i900.eoldal.hu/oldal/romfrissites oldal.
|
vas. júl. 19, 2009 17:41 |
|
|
soolyom
vas-tag
|
Nézd meg a Touch Player nevű programban. Ha nincs benne, akkor menj benne a "minden zene" pontra és ott a menüben válaszd ki a frissítést, majd a keresést. Ekkor betölti a gépen lévő összes zenét, amit le is tudsz játszani vele.
Vagy nyisd meg az intézőt, és ott a mappákban keresgélhetsz. Javaslom a Saját Eszköz / My Documents könyvtárat elsőként.
|
vas. júl. 19, 2009 17:29 |
|
|
Frubaby
vas-tag
Csatlakozott: vas. júl. 19, 2009 9:29 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: London
|
segitség az Omniához
Sziasztok
Szeretném a tapasztaltabb Omnia használok segitségét kérni.Tegnap vettem egy ilyen telefont és hát nem tul egyszerü a használata.Szoval a régi telefonomrol át szeretném rakni a zenéket erre a bizonyos omniára,tegnap el is kezdtem a bluetoothszal csakhogy nem találom sehol a atelefonban a zenét.Pedig biztos hogy átküldtem és meg is kérdezte az omnia hogy elmentem-e,rámentem hogy igen de nem találom sehol a zenét:(:(:(már millioszor átnéztem mindenhol a telefonon de sehol...... valaki kérlek segitsen....
Elöre is köszönöm
|
vas. júl. 19, 2009 9:48 |
|
|
Dester
Moderátor
Csatlakozott: kedd nov. 02, 2004 17:38 Hozzászólások: 5120 Tartózkodási hely: Budapest/Szeged
|
Nekem meg most a kijelző bal oldalának egy része várt érzéketlenné... Illetve jócskán mellékattint egy félkör alakú területen. A hagyományos Samsung billentyűzetnél a "q" és az "a" lenyomhatatlan, főleg az "a", egyfolytában "s"-nek érzékeli, az "s" felét meg "d"-nek. (A telefon álló helyzetében.) Kalibrálással is próbálkoztam, rohadtul bosszantó, nyilván visszaviszem...
|
kedd jún. 09, 2009 9:40 |
|
|
soolyom
vas-tag
|
drbzs írta: Sziasztok! A segítségetek szeretném kérni mégpedig abban , hogy nemrém kaptam egy Omniát amit az előző tulaj állítása szerint egy hard reset után ment tönkre! Konkrétan az a baja, hogy amikor bebootol a gép és elér a kijelző kalibrálásához ,amit végig is csinál mindenféle nehézség nélkül kezdi újra az egészet! Egyszóval nem tud továbblépni a kalibrálásból! Már a Rom cserével is próbálkoztam de nem sok sikerrel mert szépen felment rá minden de amikor újraindult ,ugyanúgy leragadt a kijelző kalibrálásánál! Mi lehet a probléma? Előre is köszi a választ mindenkinek! ÜDV!
Próbáld meg a pdafanclub.com samsung omnia fórumán feltenni ezt a kérdést, van sok hozzáértő.
|
kedd máj. 19, 2009 13:17 |
|
|
cooler21
platina tag
|
sziasztok, találkozott valaki olyannal, hogy a kijelző mellett mindkét oldalon "lepattogzik" a krómozás??
kb 4 hónapos a teló...elég gázul néz ki..
vajon ezt cserélik gariban?
|
hétf. máj. 18, 2009 11:00 |
|
|
drbzs
ezüst tag
|
Sziasztok! A segítségetek szeretném kérni mégpedig abban , hogy nemrém kaptam egy Omniát amit az előző tulaj állítása szerint egy hard reset után ment tönkre! Konkrétan az a baja, hogy amikor bebootol a gép és elér a kijelző kalibrálásához ,amit végig is csinál mindenféle nehézség nélkül kezdi újra az egészet! Egyszóval nem tud továbblépni a kalibrálásból! Már a Rom cserével is próbálkoztam de nem sok sikerrel mert szépen felment rá minden de amikor újraindult ,ugyanúgy leragadt a kijelző kalibrálásánál! Mi lehet a probléma? Előre is köszi a választ mindenkinek! ÜDV!
|
hétf. máj. 18, 2009 10:18 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
Jé, erre is készült OS X??
|
pén. máj. 08, 2009 13:48 |
|
|
Dannyboy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1538 Tartózkodási hely: A jelenben...
|
Láttam valami speckó rom-ot, amivel hihetetlen gyors lett az Omnia. Nem győztem csodálkozni, egészen használható volt! Lehet, hogy egyszer majd én is benevezek egyre, mert ami nálam volt 1 napig, nem igazán győzött meg, főleg a fényképezőjével és a készenléti idejével nem.
|
pén. máj. 08, 2009 10:58 |
|
|
Snakeman
arany tag
|
köszi szépen a választ!
lenne még egy kérdésem. Van a telóra valami komolyabb lejátszóprogi, amiben a zenéket ID3 tagek alapján rendezi előadó/album/stílus szerint, és esetleg lehet benne albumborítókkal lapozni, hasonlóan az iPhonehoz?
köszi!
|
pén. máj. 08, 2009 10:50 |
|
|
soolyom
vas-tag
|
Snakeman írta: Sziasztok!
Lenne néhány kérdésem az Omnia-val kapcsolatban.
1. Folyamatosan bekapcsolt bluetoothal ki tud húzni egy teljes napot az akksi? 2. Be lehet állítani, hogy a Bluetooth fogadás ELŐTT kérdezzen meg a fájl fogadásáról, és hogy jelezzen is, amikor valaki küld valamit? (hang/rezgés) 3. A 16GB-os tárat felismeri a PC cserélhető lemezként alapból, vagy kell hozzá activesync? 4. A 3. kérdés, csak memkarival. 5. Folyamatosan bekapcsolt WLAN-t mennyire bírja? 6. Ha nincs alapból iGo kártya hozzá, rá lehet tölteni a belső memre/sd-re úgy, hogy működjön?
Egyelőre ennyi lenne, és nagyon köszönöm a fáradságot annak aki válaszol!
Üdv: Snake
1. igen (SW verziótól függöen több napot is, újabb SW-ekkel többet)
2. SW verziótól függ
3. igen
4. igen
5. lásd, mint1.
6. igen SD-re
|
hétf. ápr. 27, 2009 11:46 |
|
|
Snakeman
arany tag
|
Sziasztok!
Lenne néhány kérdésem az Omnia-val kapcsolatban.
1. Folyamatosan bekapcsolt bluetoothal ki tud húzni egy teljes napot az akksi?
2. Be lehet állítani, hogy a Bluetooth fogadás ELŐTT kérdezzen meg a fájl fogadásáról, és hogy jelezzen is, amikor valaki küld valamit? (hang/rezgés)
3. A 16GB-os tárat felismeri a PC cserélhető lemezként alapból, vagy kell hozzá activesync?
4. A 3. kérdés, csak memkarival.
5. Folyamatosan bekapcsolt WLAN-t mennyire bírja?
6. Ha nincs alapból iGo kártya hozzá, rá lehet tölteni a belső memre/sd-re úgy, hogy működjön?
Egyelőre ennyi lenne, és nagyon köszönöm a fáradságot annak aki válaszol!
Üdv: Snake
|
vas. ápr. 26, 2009 22:12 |
|
|
soolyom
vas-tag
|
A hívásmegszakítás gomb hosszú nyomvatartása a billentyű ill. képernyő zár.
ajánlom neked: http://www.i900.eoldal.hu-t
|
pén. ápr. 17, 2009 14:54 |
|
|
rittinger zoltán
gyémánt tag
Csatlakozott: kedd aug. 15, 2006 17:50 Hozzászólások: 2060 Tartózkodási hely: tartózkodom tehát vagyok
|
Biztos meglepő a kérdésem de billenytűzár,ööö akarom mondani képernyőzár nincs abban a telefonban?
|
vas. ápr. 12, 2009 20:49 |
|
|
Cathrine
vas-tag
|
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban, hogy a Samsung i900-as készüléken hogy lehet az érintőképernyőt valahogy inkativálni, mikor nem használom? Mert a jobb alsó sarokban nekem a Vodafone Live menüpont jelenik meg. És sokszor, mikor a táskámban, vagy zsebemben van a telcsi, akkor megnyomódik, és bekapcsolva marad a net. Legutóbb 1,5 órát. :S És szépen ketyeg a percdíj... Szóval vagy valami lezárás kellene, vagy az, hogy esetleg valami más opciót hogy lehet a képernyő aljára kirakni. Fontos lenne!!!!
Ha valaki tud valamit az ügyben, előre is köszi!
|
vas. ápr. 12, 2009 20:38 |
|
|
oszi
ezüst tag
|
Sziasztok!
Közel két hét után visszakaptam a telefont!A T-Mobile nem találta az IGO kártyámat,amit leadtam a szervizbe. Most,hogy visszakaptam a telefont,most meg nem működik rendesen az IGO!Hol kapcsolódik és navigál,hol valami mezőre akar elvinni,de legtöbb estben be sem indul!
Most megyek megint a szervizbe,de ez lesz az utolsó útja,aztán a T-Mobilt feljelentem a trehány munkájukért!
|
szomb. feb. 07, 2009 8:23 |
|
|
oszi
ezüst tag
|
simico írta: oszi írta: nem értettem, hogy lehet tele a 8 giga memória? Nyomás a szervizbe, ahol ők is értettlenkedtek, de újra telepítették a szoftvert. Múlt héten ugyanilyen gonddal volt bent egy pár a westendben levő samsung boltban...
Ezekszerint nem én jártam,így egyedűl! Ezt azért sajnálom!Talán a Samsungnak jobban odakéne figyelni az ilyen problémákra!
|
vas. jan. 18, 2009 13:29 |
|
|
simico
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1975 Tartózkodási hely: "NEC ARTE NEC MARTE"
|
oszi írta: nem értettem, hogy lehet tele a 8 giga memória? Nyomás a szervizbe, ahol ők is értettlenkedtek, de újra telepítették a szoftvert.
Múlt héten ugyanilyen gonddal volt bent egy pár a westendben levő samsung boltban...
|
vas. jan. 18, 2009 13:10 |
|
|
oszi
ezüst tag
|
Sziasztok!
Én sajnos nagyon befürödtem ezzel a telefonnal! Egy hete kaptam Életem Párjától! Már régóta szemezgettem vele, mert a munkámhoz nagyon megfelő a tudása.
Természetesen nagy volt az öröm, mikor kézbe vettem a készüléket. Mivel már elötte sokat olvasgattam róla a fórumokon, meg nem ez volt az első telóm az életben, gondoltam ezzel sem lesz különösebb bajom.
Na itt kezdődtek igazán a problémák. Kezdtem volna feltölteni rá egy pár képet,csengőhangot, mire kiirta a készülék, hogy nincs elég tárhely! A leírásban semmi hír róla, hogy mit kell ilyenkor tenni!
Mivel én sehol nem találltam, még rejtett fájlokban sem hibát, nem értettem, hogy lehet tele a 8 giga memória? Nyomás a szervizbe, ahol ők is értettlenkedtek, de újra telepítették a szoftvert.
Ezzel megoldódott a probléma, elkezdett működni minden rendesen. Na ez az állapot két napig tartott, amikor elkezdte elfelejteni azonosítani a bejövő hívásokat! Ekkor már gyanakodni kezdtem, mire péntekre már navigáció sem indult el!
Nyomás vissza a T-Mobileba, ahol megint szoftvert frissítettek, de a navi csak nem indult el! Most elküldték a a Samsung szervizbe! Nagyon kiváncsi vagyok mi lehet a hiba? Szóval nem jól kezdődött ez a kapcsolatom az Omniával
Mindenesetre mind a Samsung, mind a Trémobil szégyellhetné magát a szegényes használati útmutató miatt! Szerintem ennél részletesebben kellett volna leírás egy ilyen nagy tudású készülékről!
Majd ha elkészült a készülék megírom mi is volt a hiba. Remélem végleg megoldódik, mert amúgy, míg működött meg voltam vele elégedve!
|
vas. jan. 18, 2009 8:46 |
|
|
K.Zolee
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1304 Tartózkodási hely: Buda-neha Gyorskocsis utca
|
masolas vedett az eredeti navngo microsd tartalma...
|
pén. jan. 09, 2009 10:15 |
|
|
nagyix
vas-tag
|
Punto83 írta: Sziasztok!
Torrentről leszedtem haveromnak ezt: iGo 8.0.0.44898 Samsung Omniára optimalizálva. Elkezdte telepíteni, ahogy ott írták. Utána haverom ezt írta: Úgy csináltam, hogy letöröltem az eredit és utána felmásoltam az egész cuccot a DVD-ről az SD-re. Aztán elindítottam a telóról az autorun.exe fájlt és rányomtam az "igen" instalállom-ra és kb.10%-ig ment el a csík, majd kiíírta, hogy a 2577 mappában lévő másik fájlhoz(autorun_8.nng) nincs társított alkalmazás.
Mi lehet a hiba?
Remélem csináltál az eredetiről biztonsági másolatot, különben a benne lévő SD-vel nem fog menni.
Próbáld egyből másolni a My Storage-ra, de ez már nem lesz frissíthető sajna
|
csüt. jan. 08, 2009 21:43 |
|
|
Punto83
platina tag
|
Sziasztok!
Torrentről leszedtem haveromnak ezt: iGo 8.0.0.44898 Samsung Omniára optimalizálva. Elkezdte telepíteni, ahogy ott írták. Utána haverom ezt írta: Úgy csináltam, hogy letöröltem az eredit és utána felmásoltam az egész cuccot a DVD-ről az SD-re. Aztán elindítottam a telóról az autorun.exe fájlt és rányomtam az "igen" instalállom-ra és kb.10%-ig ment el a csík, majd kiíírta, hogy a 2577 mappában lévő másik fájlhoz(autorun_8.nng) nincs társított alkalmazás.
Mi lehet a hiba?
|
kedd jan. 06, 2009 18:15 |
|
|
cooler21
platina tag
|
értem, akkor az IGO már világos...
tehát ha van hozzá ilyen kártya akkor valószínű, hogy magyarországra szánt a készülék, igaz? viszont ha nincs akkor biztos nem...
az IMEI re rá lehet kérdezni valahol?
|
kedd jan. 06, 2009 10:03 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
cooler21 írta: az IGO8 nem alapból van mindegyiken rajta? ha nem, akkor rá lehet tenni ingyen vagy csak pénzért?
Az Igo egy gyári Nav'n'Go MicroSD kártyán van, amit adnak a Magyarországon forgalmazott készülékekhez.
|
kedd jan. 06, 2009 9:36 |
|
|
cooler21
platina tag
|
fontos kérdésem lenne: kérdésem, hogy van-e a samsungnál olyan lehetőség,mint a nokiánál, hogy megnézuik imei alapján, hogy garis e a teló, illetve milyen piacra szánt készülék?
délelőtt nézek egyet meg, és jó lenne ha lenyomozható lenne...
illetve milyen a gyári samsungos garipapír? mire figyeljek?
ja, és az IGO8 nem alapból van mindegyiken rajta? ha nem, akkor rá lehet tenni ingyen vagy csak pénzért?
köszi!!!
|
hétf. jan. 05, 2009 19:31 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Ezen a képen tisztán látszik a törés... ez a javítás tényleg nem fog menni garanciában.
Túl új a telefon, de talán vkinek megadta magát az alaplapja és az eladja: apronet?
|
csüt. dec. 25, 2008 23:18 |
|
|
Volkov
arany tag
|
K.Zolee írta: ha nincs rajta tores repedes nyom, nem folyt el a folyadekkristaly, lelehet nyeletni gariban.
Kívülről, amíg be nem kapcsolod, semmi sem látszik rajta. Egy szögből egy icipici benyomodás van ott ahol a belső repedés indul. Lefényképezni lehetetlen.
A kijelző bal felső 1/4-e fekete, a többi részen piros-zöld kék csíkok futnak végig.
Egy pontvan tört be az üveg, onnan repedések futnak el minden irányba.
Hogy elfolyt-e: ez passz, ennyire nem vágom melyik hiba mit takar egy törött kijelzőn.
Itt van kép róla:
http://volkov84.uw.hu/omnia2.jpg
http://volkov84.uw.hu/omnia1.jpg
|
csüt. dec. 25, 2008 10:06 |
|
|
K.Zolee
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1304 Tartózkodási hely: Buda-neha Gyorskocsis utca
|
ha nincs rajta tores repedes nyom, nem folyt el a folyadekkristaly, lelehet nyeletni gariban.
|
csüt. dec. 25, 2008 9:47 |
|
|
Volkov
arany tag
|
Sziasztok!
Elöször is kellemes ünnepeket mindenkinek!
Aztán egy csöppet sem kellemes dolog: barátom Omnia-ja leesett egy komódról, de úgy, hogy az LCD megadta magát, frankón betört az egész :F
A külső teljesen sértetlen, tehát effektív nem az ütés törte be, hanem gondolom a gyorsulást (lassulást) nem bírta az LCD...
Szal: 99% biztos vagyok benne, hogy erre nem lesz gari.
Honnan lehet bele kijelzőt találni itthon? (leszámítva a 2 nagy boltot, ahol 35K bele a cucc :O )
És a másik kérdés, hogy szedett már szét vki Omniát? Youtube-on majdnem mindenhez van disassembly manual, ehhez nem találtam.
Köszi!
|
csüt. dec. 25, 2008 9:44 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
K.Zolee írta: a user is jo,csak nem mazochista
Pedig nem kell mazochistának lenni, hogy szeresd ezt a gépet.
|
pén. dec. 19, 2008 21:57 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Zoltanfi írta: A jó harver kevés, kell oda jó szoft is. Ha tudnátok milyen játékok vannak szifonra..
Az lehet.
Az én gépemen levő játékok száma konvergál a nullához.
|
pén. dec. 19, 2008 21:57 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Chain írta: Tudnátok olyan linket adni,ahol találok erre a telefonra pl. játékprogramokat? Win 6.1 omniára. Mivel kompatibilis? Pocket pc.. Köszönöm. Mi a telepítés menete?
http://www.i900.eoldal.hu/
|
pén. dec. 19, 2008 21:55 |
|
|
Zoltanfi
gyémánt tag
|
A jó harver kevés, kell oda jó szoft is.
Ha tudnátok milyen játékok vannak szifonra..
|
pén. dec. 19, 2008 17:16 |
|
|
Chain
arany tag
|
Tudnátok olyan linket adni,ahol találok erre a telefonra pl. játékprogramokat? Win 6.1 omniára. Mivel kompatibilis? Pocket pc..
Köszönöm.
Mi a telepítés menete?
|
pén. dec. 19, 2008 14:14 |
|
|
K.Zolee
gyémánt tag
|
a user is jo,csak nem mazochista
|
pén. dec. 19, 2008 11:07 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Zoltanfi írta: Hát inkább lemondok a Bt fájlküldésről, meg a videófelvevőröl, mint ilyen okosságok boldogítsanak nap mint nap a pixeles kijelzőn písz
A fenti neked is szól.
|
csüt. dec. 18, 2008 19:23 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
K.Zolee írta: majd leirom 2-3 nap nyomkodas utan. de ez mazochistaknak valo. eskuszom sz-a-r-a-bb az iphonenal.
Nem csak a hardware számít, a user is.
A hardware pedig jó.
|
csüt. dec. 18, 2008 19:22 |
|
|
K.Zolee
gyémánt tag
|
majd leirom 2-3 nap nyomkodas utan.
de ez mazochistaknak valo. eskuszom sz-a-r-a-bb az iphonenal.
|
csüt. dec. 18, 2008 18:41 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
|
Azért bővebben is kifejthetted volna, miért.
|
csüt. dec. 18, 2008 18:17 |
|
|
K.Zolee
gyémánt tag
|
kiprobaltam.
EZ EGY ULTRA NAGY F-O-S.
|
csüt. dec. 18, 2008 11:26 |
|
|
Dester
Moderátor
Csatlakozott: kedd nov. 02, 2004 17:38 Hozzászólások: 5120 Tartózkodási hely: Budapest/Szeged
|
Zoltanfi írta: Hát inkább lemondok a Bt fájlküldésről, meg a videófelvevőröl, mint ilyen okosságok boldogítsanak nap mint nap a pixeles kijelzőn písz
Nekem nem tűnik ez sem pixelesnek, de tény, hogy egy HTC Touch HD sokkal részletgazdagabb. Viszont nekem nem ez a legnagyobb problémám vele, sőt
|
szer. dec. 17, 2008 23:33 |
|
|
Zoltanfi
gyémánt tag
|
Hát inkább lemondok a Bt fájlküldésről, meg a videófelvevőröl, mint ilyen okosságok boldogítsanak nap mint nap a pixeles kijelzőn
písz
|
szer. dec. 17, 2008 19:41 |
|
|
Dester
Moderátor
|
blueye írta: Hogy állsz elégedettséggel? Most már van bőven rálátásod a készülékre.
Alapvetően elégedett vagyok, és sikerült meg is szeretnem a telefont, eléggé könnyen összebarátkoztunk. Néhány dolog viszont továbbra is nagyon tud bosszantani. Csak úgy, ömlesztve:
- akkumulátor üzemidő (akkor zavar csak, ha picivel is többet nyomkodom, mint szoktam, és a délután közepén lefittyed)
- iszonyat lassú reakció készenléti módból (mire újrarajzolja a képet a "sötét" állapotból, néha befonom a hajam)... Amikor megmutattam először az iPhone-os havernak, flegmán csak annyit mondott, hogy "látszik, hogy windows"...
- a "letesz" gomb valamiért néha belemegy a levelezésembe, ami nonszensz (nem a widgetes nézetet használom, hanem ahol középen nagy óra van, alatta pedig a hívásnapló, üzenetek és e-mail)
- néha a kijelző sötét marad, akármit csinálok, amúgy a telefon működik, ilyenkor reset
- kapok egy SMS-t, válasz, majd malmozok kb. 5-7 másodpercig, mire el tudom kezdeni írni az üzenetet
- SMS küldésénél a "küldés" gomb azonnal küld... különösen kellemetlen, ha pl. a shiftet akarnám megnyomni, de véletlen lejjebb csúszik az ujjam (Samsung 1 billentyűzet)
- Nagyon macerás elővadászni egy-egy kontakt második-harmadik mobilszámát, ha arra akarok SMS-t küldeni
- playlist összeválogatása zenékhez több, mint körülményes... mit nem adnék egy mobil foobarért, ahol könyvtárakat hozzáadhatnék, aztán ami nem kell, egy gombbal törölhetném a playlistről
- néha lassan csörög ki. Felvilágosodik a kijelző, innen már sejtem, hogy valami lesz. Nemsoká szépen lassan kirajzolja az ablakot, hogy valaki hív, majd ténylegesen el is kezd csörögni. Amikor felveszem, néha akkor is kell 2 másodperc, mire tényleg fel is veszi, és előfordul, hogy a csörgés megszűnése után sem hallja azonnal a túloldal, hogy beleköszöntem (és én sem a túloldalt).
Hirtelen ennyi jutott az eszembe.
|
hétf. dec. 15, 2008 13:22 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Hogy állsz elégedettséggel? Most már van bőven rálátásod a készülékre.
|
szomb. dec. 13, 2008 9:47 |
|
|