Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: kedd nov. 19, 2024 12:08

Hozzászólás a témához  [ 106 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3  Következő
Sony Ericsson Xperia X10 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás Re: Sony Ericsson Xperia X10
Macika írta:
Elektromann írta:
Hát akkor ezt tisztáztuk, most már tudom, hogy nekem az Xpedia mini pro van, és nem az X10 :oops:
Köszönöm a segítségeteket, és elnézést kérek a félreértésért.

Majdnem.

Xperia.

Rendben :)

vas. jún. 24, 2012 10:35
Profil Privát üzenet küldése
Moderátor

Elektromann írta:
Hát akkor ezt tisztáztuk, most már tudom, hogy nekem az Xpedia mini pro van, és nem az X10 :oops:

Majdnem.

Xperia.

szomb. jún. 23, 2012 21:06
gyémánt tag

szomb. jún. 23, 2012 15:41
a fórum lelke

Elektromann írta:
Igazad van. Nyomtam egy gyári állapotba vissza állítást, és tökéletesen működik. Lehet, hogy X10 nélkülim van? :D Egyáltalán mi a különbség a kettő között?

Hát van köztük jó 2 év, és ez a tudásukban, és a SW-ben is jelentkezik. Ezért mondtam, hogyha X10-re tettél 4.0-t, akkor gyorsan szedd is le, mert jobb biztosan nem lesz tőle, ha az új mini pro-ra, akkor annak mennie kell...

X10 mini pro:
Kép

mini pro:
Kép

szomb. jún. 23, 2012 9:47
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Trabi TM írta:
Akkor pedig Neked nem Sony Ericsson X10 Mini Pro-d van, mert ahhoz nem készült a 2.1-nél újabb, még 2.2-sem nem hogy 4.0...
Ezek szerint akkor Sony Ericsson Mini Pro-d lehet (X10 nélkül), mert ahhoz van 4.0-s android már, arra tudsz hivatalos 4.0-t tenni, ha viszont annál a telefonnál merült fel a probléma, akkor először egy gyári állapotba visszaállítást nyomjál, ha nem segít, akkor meg érdemes lenne szervizbe beadni, elvileg még garanciális kellene legyen, ezekre 2 év gari van...

Igazad van. Nyomtam egy gyári állapotba vissza állítást, és tökéletesen működik. Lehet, hogy X10 nélkülim van? :D Egyáltalán mi a különbség a kettő között?

pén. jún. 22, 2012 16:26
a fórum lelke

Elektromann írta:
Van egy program, amit a telefon telepített fel, azzal próbáltam vissza hozni az eredetit, de csak a beállításokat állította vissza, és a telefonon levő alkalmazásokat törölte. A rendszert meg nem erőszakoltam rá, egyszerűen csak felajánlotta, és elfogadtam, aztán magától felrakta, mint a másik frissítést (a legutolsó frissítés előtti verzió volt fenn rajta alapból). Google-ban is keresgélek, de nem sok mindent találok. Van egy SD kártyám, amit a vásárláskor adtak vele. Holnap megpróbálom ezzel visszaállítani.

Akkor pedig Neked nem Sony Ericsson X10 Mini Pro-d van, mert ahhoz nem készült a 2.1-nél újabb, még 2.2-sem nem hogy 4.0...
Ezek szerint akkor Sony Ericsson Mini Pro-d lehet (X10 nélkül), mert ahhoz van 4.0-s android már, arra tudsz hivatalos 4.0-t tenni, ha viszont annál a telefonnál merült fel a probléma, akkor először egy gyári állapotba visszaállítást nyomjál, ha nem segít, akkor meg érdemes lenne szervizbe beadni, elvileg még garanciális kellene legyen, ezekre 2 év gari van...

pén. jún. 22, 2012 9:46
a fórum lelke

Most csak az a baj, hogy eszi az akkut az új rendszer?
Az utóbbi időben többször tapasztalok ilyet én is ROM vagy kernel csere után.
Kiszedem az akkut, majd vissza, törlöm a battery statsot, és általában valahogy beáll a normális rend. Hogy ettől, vagy mástól, a jó ég tudja.

csüt. jún. 21, 2012 21:11
gyémánt tag

Van egy program, amit a telefon telepített fel, azzal próbáltam vissza hozni az eredetit, de csak a beállításokat állította vissza, és a telefonon levő alkalmazásokat törölte. A rendszert meg nem erőszakoltam rá, egyszerűen csak felajánlotta, és elfogadtam, aztán magától felrakta, mint a másik frissítést (a legutolsó frissítés előtti verzió volt fenn rajta alapból). Google-ban is keresgélek, de nem sok mindent találok. Van egy SD kártyám, amit a vásárláskor adtak vele. Holnap megpróbálom ezzel visszaállítani.

csüt. jún. 21, 2012 19:27
a fórum lelke

By Elektromann:
Idézet:
..de tévedni emberi dolog..
:mondta süni a gyökérkefének..
'Aztatat magyarul úgy híják': 'Felhaszálói kézikönyv'=az a füzet ami több nyelven is leírja hogyan kel a készüléket használni..többnyire papír alapú('bóhaszarnyi betűkkel')-Megint eljutottunk a Trabant-Jaguar motorral esetéhez:az egy csuda lenne ha ez így "Normálisan'=a készülék alapvető rendeltetési funkcióival működne..4.0.x.droid ezen az xperian :gigalol:

Ámbátor, ha ez ÍGY,ebben a formában bejön :hm: akkor just do it!-bár nem tudom hogy hogyan erőszakoltad rá :hm:
Mindenesetre,ha 2.3-nál újabb vers a droid (akkor jelenik meg hogy alkalmazásokat a memória kártyára mentesz és onnan futtatod)akkor a memóriakártyáról simán visszateheted a régi működőképes rendszeredet, régebbi verzióknak pontosan ez volt a hátránya,felülírta a telefon sw-jét és nem volt miből visszatenni,hacsak nem csináltál előtte mentést számítógépre ahonnan mindenféle bűvésztrükkökkel visszarootoltad

PS:nem vagyok telefonguru,,viszont tanult szakmám az alkamazás-tecnika. :arrow: meg lehet erőszakolni egy bankautomatát üvegvisszaváltásra is,-persze megfelelő fogadónyílásokkal :oops: ,de ennek alapvetően hányan örülnének,ámbátor ahogy elszemlélem a dolgok állását.. egyre többen :twisted:

csüt. jún. 21, 2012 19:01
Profil Privát üzenet küldése ICQ YIM Honlap
gyémánt tag

Az Igo-van semmi bajom, régebben csak azért volt bajom vele, mert amit letöltöttem, az hibás volt, letöltöttem egy másikat, és az már tökéletesen működik. A frissítést meg azért raktam fel, mert felajánlottam, és úgy gondoltam, azért ajánlja, mert az jó a telefonnak, de tévedni emberi dolog...

nacorvus írta:
Azzal a ketyerével valami igen komoly gondok lehetnek hardver téren is.
A 4.0-s droidot eredetileg a tatpi-tabletekre találták ki,de hogy egy 8.4 Igo v Amigo szaggasson rajta.az erősen kétséges..
Vissza tudod rángatni a gyári beállításokra,de előtte olvasd el legalább a telefonban a beállítások menü alatt,hogy hogyan (tudom más topikokból:ezt nem szoktál,csak kapkodsz! :roll:-ezért fel sem tételezem hogy a magyar nyelvű user-gudét elolvasnád ) !-F

Azt elismerem, hogy kapkodó típus vagyok. Ezt a valamit meg nem tudom elolvasni, mert nem találom, azt sem tudom, hol kellene lennie :D

csüt. jún. 21, 2012 15:56
a fórum lelke

Elektromann írta:
Kösz a segítséget, ezzel már ki tudok indulni a dolog felé.

Lenne egy újabb problémám:
Frissítettem a Sony Ericsson Xperia X10 mini pro telefonom 4.0.4-es verzióra, és valamiért most egy nap alatt lemerült, miközben kb. egy hétig szokta bírni. Mi lehet a probléma? Újra kell kalibrálódnia, vagy a frissítés a hibás? Ha nem javul a helyet, hogyan tudok a frissítés törölni?

Az lehet a fő probléma, hogy hivatalosan arra a készülékre a 2.1-es android verzió a legutolsó, minden ennél frissebb SW csak valakik által összetákolt változat, nem szabad elvárni tőle, hogy azt tudja, mint a gyári. Keress másik SW-t, vagy tedd vissza a gyári 2.1-et, azzal ismét 1 hetet fog bírni, ha előtte annyi volt...
(hozzáteszem nekem a gyári ROM-mal, új korában sem bírt 1 napnál többet a készülék, ha használtam is, és nem csak a zsebemben pihent)

csüt. jún. 21, 2012 8:32
a fórum lelke

Azzal a ketyerével valami igen komoly gondok lehetnek hardver téren is.
A 4.0-s droidot eredetileg a tatpi-tabletekre találták ki,de hogy egy 8.4 Igo v Amigo szaggasson rajta.az erősen kétséges..
Vissza tudod rángatni a gyári beállításokra,de előtte olvasd el legalább a telefonban a beállítások menü alatt,hogy hogyan (tudom más topikokból:ezt nem szoktál,csak kapkodsz! :roll:-ezért fel sem tételezem hogy a magyar nyelvű user-gudét elolvasnád ) !-F

szer. jún. 20, 2012 20:08
gyémánt tag

Kösz a segítséget, ezzel már ki tudok indulni a dolog felé.

Lenne egy újabb problémám:
Frissítettem a Sony Ericsson Xperia X10 mini pro telefonom 4.0.4-es verzióra, és valamiért most egy nap alatt lemerült, miközben kb. egy hétig szokta bírni. Mi lehet a probléma? Újra kell kalibrálódnia, vagy a frissítés a hibás? Ha nem javul a helyet, hogyan tudok a frissítés törölni?

szer. jún. 20, 2012 18:10
Moderátor

Elektromann írta:
Egy régi reklámban láttam csengőt telefonra, mikor megráztág a telefont, csólt a csengő. Most jutott eszembe a reklám, és arra gondoltam, utánna járok, létezik-e ilyen a Sony Ericsson telefonomra. Az android market-en megpróbáltam a bell, és csengő szavakkal, de nem találtam meg. Tudja valaki, mi a csengő neve?

T-mobile volt és karácsony. Hátha ez segít. Persze angolul.

Azon kívül meg szemfényvesztés. A reklámnak vágták össze a zenét, nem úgy szól az, ha többen rázzák...

szer. jún. 20, 2012 0:09
gyémánt tag

Egy régi reklámban láttam csengőt telefonra, mikor megráztág a telefont, csólt a csengő. Most jutott eszembe a reklám, és arra gondoltam, utánna járok, létezik-e ilyen a Sony Ericsson telefonomra. Az android market-en megpróbáltam a bell, és csengő szavakkal, de nem találtam meg. Tudja valaki, mi a csengő neve?

kedd jún. 19, 2012 20:11
gyémánt tag

nálam kicsit szaggat a program, de amúgy tökéletesen működik. Kösz a segítséget :)

vas. ápr. 08, 2012 9:30
Moderátor

Elektromann írta:
Sony Ericsson Xperia Mini Pro telefonomra IGO navigációs alkalmazást szeretnék felrakni, de nem tudom, az alkalmazáshoz tartozó mappát az SD kártyán hová kell tenni. Tudtok segíteni?

Bele a gyökerébe, az apk-t a könyvtárból kell futtatni.

szomb. ápr. 07, 2012 20:45
gyémánt tag

Sony Ericsson Xperia Mini Pro telefonomra IGO navigációs alkalmazást szeretnék felrakni, de nem tudom, az alkalmazáshoz tartozó mappát az SD kártyán hová kell tenni. Tudtok segíteni?

szomb. ápr. 07, 2012 20:38
arany tag

Macika írta:
A szállodában más kollégáim büszkén mutatták frissen szerzett, 128 GB-os pendrive-jaikat...

Őrület, egyszer már én is belefutottam egy ilyen átverésbe az eBay-n, de azért a Sandisk névben bíztam, csak hát az eladó volt gyanús... Na mindegy ezt már beszívtam, lehet veszek egyet a Media Marktban és másnap vissza viszem a gagyit, hogy hibás, cseréljék ki :lol: Elvégre tuti olyan mint az eredeti, még az eszközkezelőben is :lol: :lol: :lol: Na jó csak vicceltem.

hétf. aug. 09, 2010 20:08
Moderátor

pucok írta:
Macika írta:
Akkor viszont sanszos, hogy átvertek és egy 'felfúrt', átszitázott 4 GB-ost sóztak Rád...
Remélem, legalább olcsó volt...

Igen, sajnos szerintem ez is ez tortent... :shock: Majd szetb..z az ideg, de legfokepp azert mert 2 napom rament, mire kenytelen voltam beismerni hogy **** a kartya. Hiaba formaztam igy - ugy, probaltam irni ra ezzel - azzal, fos. Az volt az erdekes, hogy a csomagolas tokeletesen eredeti Sandisk 16 GB, maga a kartya is szepen nyomott, abszolut originalnak tuno, es megsem mukodik. Minden eszkoz 16-nak latta, a memtest progi is lefutott rajta rendben, csak az tunt fel hogy max. 2 mb/sec.-al tudtam ra masolni (ha tudtam volna).
Tobb memoriat vasaroltam mar a neten, eddig ez a masodik szivas, pedig hogy orultem, hogy 25 euro-ert sikerult megvenni :lol:

Hááát, a 16 GB-os SanDisk kártyának nem annyi az ára.
Arra legalább 9-10e Ft-ot rá kell szánni, érdemes az ilyet tuti helyről venni.

Télen voltam megint Kínában, olyan átverést láttam, hogy na, Kingston pendrive-okat adtak 3-4e Ft-nyi Jüanért, 128 GB-osakat!!!
És volt a piacon az eladónak laptopja is, szépen másolt rá ott előtted, mutatta, hogy valóban 128 GB-ot mutat a Total Commander, azt meg senki sem várta ki, hogy átmenjen rá 2 GB + 1 kB...
Én ki akartam várni, mert kíváncsi voltam, mit csinál a srác, amikor közeledik 2 GB felé a csík.
És bejött, leállította még jóval előtte, hogy akkor kell vagy nem?!
Mondtam, hogy mivel ez hamisított 2 GB-os, így nem, sőt a kollégáimat is le fogom beszélni a vásárlásról.
Persze rögtön elfelejtett angolul, és kezdett kiabálni.
Otthagytuk őket.
A szállodában más kollégáim büszkén mutatták frissen szerzett, 128 GB-os pendrive-jaikat...

vas. aug. 08, 2010 12:30
arany tag

Macika írta:
Akkor viszont sanszos, hogy átvertek és egy 'felfúrt', átszitázott 4 GB-ost sóztak Rád...

Igen, sajnos szerintem ez is ez tortent... :shock: Majd szetb..z az ideg, de legfokepp azert mert 2 napom rament, mire kenytelen voltam beismerni hogy **** a kartya. Hiaba formaztam igy - ugy, probaltam irni ra ezzel - azzal, fos. Az volt az erdekes, hogy a csomagolas tokeletesen eredeti Sandisk 16 GB, maga a kartya is szepen nyomott, abszolut originalnak tuno, es megsem mukodik. Minden eszkoz 16-nak latta, a memtest progi is lefutott rajta rendben, csak az tunt fel hogy max. 2 mb/sec.-al tudtam ra masolni (ha tudtam volna).
Tobb memoriat vasaroltam mar a neten, eddig ez a masodik szivas, pedig hogy orultem, hogy 25 euro-ert sikerult megvenni :lol:

vas. aug. 08, 2010 6:53
Moderátor

pucok írta:
BoGar írta:
Próbáld meg leformázni, újra felmásolni rá az adatokat, majd leválasztani az USB meghajtót, ne csak kihúzd, hátha!

Elnézést a többiektől az ide nem illő kitérőért, de már 2 napja szenvedtem ezzel a nyomorult X10 mini Pro SD problémával....
Mielőtt megjött a teló, direkt vettem egy Sandisk 16 GB-s memóriakártyát biztos ami biztos. Az a gond, hogy így utólag visszagondolva csak egy gyorsformázást csináltam, s 3,8 GB után egyszerűen nem tudtam írni rá...
Most fut a teljes formázás, de addig is kipróbáltam a 2 GB-s gyári kártyával és a panaszolt progik egyből felmentek (Copilot, Sygic).

Köszi a tippet :wink:

vas. aug. 08, 2010 1:58
arany tag

BoGar írta:
Próbáld meg leformázni, újra felmásolni rá az adatokat, majd leválasztani az USB meghajtót, ne csak kihúzd, hátha!

Elnézést a többiektől az ide nem illő kitérőért, de már 2 napja szenvedtem ezzel a nyomorult X10 mini Pro SD problémával....
Mielőtt megjött a teló, direkt vettem egy Sandisk 16 GB-s memóriakártyát biztos ami biztos. Az a gond, hogy így utólag visszagondolva csak egy gyorsformázást csináltam, s 3,8 GB után egyszerűen nem tudtam írni rá...
Most fut a teljes formázás, de addig is kipróbáltam a 2 GB-s gyári kártyával és a panaszolt progik egyből felmentek (Copilot, Sygic).

Köszi a tippet :wink:

pén. aug. 06, 2010 21:29
arany tag

pucok írta:
pucok írta:

Én ilyent még nem láttam! :evil:
Kártyaolvasóban mintha rámásolná az adatokat, aztán kiveszem - visszateszem: és csak az üres mappát találom ott ezek után gggggggggggg

Ötletem sincs mi lehet ez???

pén. aug. 06, 2010 20:27
arany tag

pucok írta:
Macika írta:
És a kártyát a PC az olvasóban (kivéve-visszatéve) simán vissza tudtad olvasni? Több fájlnál is próbáltad?

Este meg majd probalkozok, koszi a tippet.

Én ilyent még nem láttam! :evil:
Kártyaolvasóban mintha rámásolná az adatokat, aztán kiveszem - visszateszem: és csak az üres mappát találom ott ezek után gggggggggggg

Ötletem sincs mi lehet ez???

pén. aug. 06, 2010 20:21
arany tag

Macika írta:
És a kártyát a PC az olvasóban (kivéve-visszatéve) simán vissza tudtad olvasni? Több fájlnál is próbáltad?

Este meg majd probalkozok, koszi a tippet.

pén. aug. 06, 2010 14:34
Moderátor

pucok írta:
Az a problema, hogy vegso elkeseredesemben mar azt is probaltam tegnap. SD kartya adapterbe be, aztan kartyaolvasoban ramasolni az adatokat - de ugyanaz a tunet, mintha rairta volna, aztan mikor beraktam a telefonba nem latott semmit.
Erdekes, mert Sandisk, markas kartya, es a kartyatesztet lefuttatva minden rendben volt...

pén. aug. 06, 2010 13:09
arany tag

Macika írta:
pucok írta:
Érdeklődni szeretnék, van e valami ötletetek arra, hogy amikor csatlakozok a PC-hez usb-vel, és adatot akarok átmásolni, úgy tűnik hogy átment rendben, de aztán amikor lecsatlakozom a memóriakártya mégis üres... :roll:
Mindegy melyik módot választom az usb választásnál a telefonon, sehogy sem sikerül.

kösz

<3e Ft egy USB-s kártyaolvasó, mindig gyorsabb és mindig biztonságosabb...

Az a problema, hogy vegso elkeseredesemben mar azt is probaltam tegnap. SD kartya adapterbe be, aztan kartyaolvasoban ramasolni az adatokat - de ugyanaz a tunet, mintha rairta volna, aztan mikor beraktam a telefonba nem latott semmit.
Erdekes, mert Sandisk, markas kartya, es a kartyatesztet lefuttatva minden rendben volt...

pén. aug. 06, 2010 13:04
Moderátor

pucok írta:
Érdeklődni szeretnék, van e valami ötletetek arra, hogy amikor csatlakozok a PC-hez usb-vel, és adatot akarok átmásolni, úgy tűnik hogy átment rendben, de aztán amikor lecsatlakozom a memóriakártya mégis üres... :roll:
Mindegy melyik módot választom az usb választásnál a telefonon, sehogy sem sikerül.

kösz

<3e Ft egy USB-s kártyaolvasó, mindig gyorsabb és mindig biztonságosabb...

pén. aug. 06, 2010 12:15
arany tag

kösz

pén. aug. 06, 2010 9:24
arany tag

Tegnap megrendeltem a T webshopjában, kedden érkezik. Már várom.

vas. júl. 11, 2010 22:02
gyémánt tag

Valószínűleg működnek,ellenkező esetről csak a mini-n előforduló szétcsúszott képről olvastam.

vas. júl. 11, 2010 20:54
arany tag

rittinger zoltán írta:
Sygic drive,Ndrive,Igo.Lehet választani,bár az igo azt hiszem nem fog rendesen működni az x10 mini kicsi felbontása miatt.

Ezek nem minin simán működnek?

vas. júl. 11, 2010 10:46
arany tag

rittinger zoltán írta:
Sygic drive,Ndrive,Igo.Lehet választani,bár az igo azt hiszem nem fog rendesen működni az x10 mini kicsi felbontása miatt.

Köszönöm szépen. Igazából csak alkalmi navigációra kellene, néha megtalálni egy-egy címet :roll:
Tegnap volt szerencsém egy minit a kezemben tartani, s el sem akartam hinni mennyire kényelmes és praktikus a kis mérete. Elgondolkodtató merre halad a mostani irányzat a minél nagyobb kijelzőkkel, lassan el is veszti a mobil jelzőt, hisz mintha egy kisebb laptopot kellene az embernek cipelnie magával.... :nemjottbe:

Németországból most meg lehet venni a mini pro-t függetlenül 250 euroért, azt hiszem ez elég baráti ár.

üdv

vas. júl. 11, 2010 9:39
gyémánt tag

vas. júl. 11, 2010 9:20
arany tag

Sziasztok,

A mini x10 pro valtozat megjelenesevel es kedvezo araval azt hiszem be fogok probalkozni az androiddal.
Egyetlen kerdesem lenne:
- van mar ezen az oprendszeren mukodo navigacio?

Koszi a segitseget

szomb. júl. 10, 2010 21:36
arany tag

Szerintetek mikorra várható, hogy megjelenik hozzá a frissítés?

csüt. júl. 08, 2010 19:15
Moderátor

Hozzászólás 
JohnLocked írta:
Nekem csak annyit ír az sms-ben, hogy bejelentkezés az XY számlán, adja az azonosítót meg hogy mikor lett lekérve tőlük, az sehol sem szerepel, hogy meddig jó benne, én mindig csak az oldalon láttam és ott meg azt az 5-6 percet írták.

Lehet azért mert más fajta számlánk van vagy nemtom
A bejelentkezésre jogos, hogy nem vár, hiszen értelmetlen lenne, 2 perc idle után kivág a rendszer.

Én a netről indított utalások megerősítését végző SMS-re gondoltam, lehet, hogy félreértettem.

pén. máj. 14, 2010 16:08
ezüst tag

Hozzászólás 
ICT írta:
Amúgy igaz hogy a 2.1-es androiddal már lesz benne DLNA? Tudom hogy manapság még annyira ezt nem lehet kihasználni de mindenesetre érdekes dolog. Ára valamikor fog lejjebb menni mostanság,nagyon tetszik,csak nekem most még túl drága?

Lesz benne, a DLNA-t várom igazából a legjobban. A másik a HD felbontás. Csak sajna még messze van az a 2010 ősz.

pén. máj. 14, 2010 14:37
arany tag

Hozzászólás 
Nekem csak annyit ír az sms-ben, hogy bejelentkezés az XY számlán, adja az azonosítót meg hogy mikor lett lekérve tőlük, az sehol sem szerepel, hogy meddig jó benne, én mindig csak az oldalon láttam és ott meg azt az 5-6 percet írták.

Lehet azért mert más fajta számlánk van vagy nemtom

pén. máj. 14, 2010 13:08
Profil Privát üzenet küldése YIM
Moderátor

Hozzászólás 
JohnLocked írta:
hát nemtudom, én az OTP-nél vagyok ott az oldlaon amikor kéri ezt a kódot mindig azt írja hogy 5-6 percen belül be kell írni a kódot. Lehet, hogy később is elfogadná de ezt írják én meg nem próbáltam később beirogatni
Én is az OTP-nél vagyok.

És benne van a kapott SMS-ben, hogy a megkapásától számított PONTOSAN 60 percig használható fel.

pén. máj. 14, 2010 12:51
arany tag

Hozzászólás 
hát nemtudom, én az OTP-nél vagyok ott az oldlaon amikor kéri ezt a kódot mindig azt írja hogy 5-6 percen belül be kell írni a kódot. Lehet, hogy később is elfogadná de ezt írják én meg nem próbáltam később beirogatni

pén. máj. 14, 2010 12:19
Moderátor

Hozzászólás 
JohnLocked írta:
Pl van hogy ha neten akarom megnézni a bankszámlám akkor belépés után küldenek sms-ben egy kódot is amit csak 1-2 percig lehet felhasználni, ha ez rendszeresen klésve jönne meg akkor értelmét vesztené az egész ugye.
Nemn a témához tartozik, de az SMS-ben küldött ellenőrzőkódok általában 60 percig használhatók fel.

Elnézést a pontosításért.

pén. máj. 14, 2010 11:46
arany tag

Hozzászólás 
vombat írta:
Nem értem, hogy miért akadtatok fent ezen... Ha normálisan van implementálva teljesen mindegy, hogy a két dolog közül melyiket használod. Egy emailt is lehet rövid szöveges üzenetként használni. Nem tudom mióta számít az (pont ugye egy sms-nél...), hogy milyen gyorsan kapod meg? Úgy sem válaszolsz rá, csak akkor, amikor ráérsz!

nacorvus-nak igaza van abban hogy ez email a lassabb és néha fontos az sms gyorsasága. Pl van hogy ha neten akarom megnézni a bankszámlám akkor belépés után küldenek sms-ben egy kódot is amit csak 1-2 percig lehet felhasználni, ha ez rendszeresen klésve jönne meg akkor értelmét vesztené az egész ugye.

De mint mondtam hétköznapokban simán van létjogosultsága, vagy az is lehet hogy valahogy majd begyorsítják az emailezést, ki tudja.

ICT: igen lesz benne DLNA, bár magyarországon nem sok hasznát veszi az ember valszeg (aztán lehet külföldön se igazán)

pén. máj. 14, 2010 11:05
ezüst tag

Hozzászólás 
Amúgy igaz hogy a 2.1-es androiddal már lesz benne DLNA? Tudom hogy manapság még annyira ezt nem lehet kihasználni de mindenesetre érdekes dolog. Ára valamikor fog lejjebb menni mostanság,nagyon tetszik,csak nekem most még túl drága?

pén. máj. 14, 2010 9:56
vas-tag

Hozzászólás 
ha számít a gyorsaság, akkor kell felhívni az illetőt, és nem sms-ezni vagy email-ezni..

szer. máj. 12, 2010 15:31
ezüst tag

Hozzászólás 
Nem értem, hogy miért akadtatok fent ezen... Ha normálisan van implementálva teljesen mindegy, hogy a két dolog közül melyiket használod. Egy emailt is lehet rövid szöveges üzenetként használni. Nem tudom mióta számít az (pont ugye egy sms-nél...), hogy milyen gyorsan kapod meg? Úgy sem válaszolsz rá, csak akkor, amikor ráérsz!

szer. máj. 12, 2010 9:49
arany tag

Hozzászólás 
Igaz erre nem gondoltam, hogy lassabb lehet. Bár mondjuk hétköznapi kommunikációnál ezt annyira nem érzem problémának, inkább csak ahogy említetted a bankos dolgoknál lehet az.

Mindenesetre ettől még úgy érzem van létjogosultsága a mobilról való emailezésnek, ha sokan már fórumozásra meg hasonlókra is használják :)

szer. máj. 12, 2010 8:53
a fórum lelke

Hozzászólás 
:wink:
Idézet:
Egy email is lehet ám rövid Wink szóval ilyen szempontból az email a jobb.

Meg most gondoljatok bele, mi a különbség az email és az sms között a küldő fél szempontjából? csupán annyi hogy címzetthez emailcímet kell megadni telefonszám helyett illetve lehet megadni tárgyat is az üzenetnek. No meg annyi plusz hogy csatolhatsz hozzá fájlokat

Egyet azért elfelejtesz!-minekutána teljesen más a csomagküldés technikája és kódolásmódja akkor is lassabban kapod meg az egyiket,mint a másikat.
Pl:ha bankkártyával fizetsz egy kasszánál és visszaigazolást kérsz a banktól Sms-ben is,meg mailen is,melyik fog előbb jelezni ua. szerverről,pedig a szöveg hasonló:Sikeres tranzakció..?

pén. máj. 07, 2010 16:17
ezüst tag

Hozzászólás 
végülis jó sok különbséget sikerült felsorolnod az sms és e-mail között...

pén. máj. 07, 2010 15:46
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 106 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3  Következő