Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. dec. 26, 2024 7:34

Hozzászólás a témához  [ 201 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5  Következő
Nokia E50 - a legkisebb üzleti S60-as 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Magyarítás titkai c. topikot olvastad-e már?

vas. jan. 17, 2010 15:32
Profil ICQ
vas-tag

Hozzászólás nokia e50
hello valaki tudna segíteni a nokia e50 nemrre szofverfrissítést csináltam de most nincs benne egyáltalán magyar nyelv és fogalmam sincs h hogy tudnék rá varázsolni!valaki segítsen

vas. jan. 17, 2010 14:08
Profil Privát üzenet küldése
vas-tag

Hozzászólás 
Akoska írta:
Igen. Törli a régi softot.

A kötőjel gombod nem működik??

Szia!

Sikerult!!!!! :lol: es nagyon szepen koszonom! Amugy a billentyuzetem rossz!!

kedd jún. 17, 2008 8:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
Igen. Törli a régi softot.

A kötőjel gombod nem működik??

pén. jún. 13, 2008 11:08
Profil ICQ
vas-tag

Hozzászólás 
Akoska írta:
EZ a topik a Te barátod.

Úgy látszik az új cím és a kiemelés sem elég neki :nemjottbe:

Koszi megkaptam ezt a topicot mar csak azt szeretnem volna tudni, hogy teljesen ujrateszie a softot! Mar atirtama verziojat, es vajon a kulfoldi szoftot leszedie?

Koszi

pén. jún. 13, 2008 11:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
EZ a topik a Te barátod.

Úgy látszik az új cím és a kiemelés sem elég neki :nemjottbe:

pén. jún. 13, 2008 11:01
Profil ICQ
vas-tag

Hozzászólás E50
Sziasztok!

Uj szoftot szeretnek iratni a telomra mert kulfoldi! Hogyan tegyem azt?

pén. jún. 13, 2008 10:58
ezüst tag

Hozzászólás 
OK.
Legközelebb így csinálom.
De akkor minden egyéb beállításom elveszik, nem?

Érdekes, hogy így, teljes visszatöltés után sem maradtak meg a korábban párosított BT eszközök. Az, hogy minden egyes alkalmazást újra kellett regisztrálnom/beállítanom, az is elég furcsa volt...
A visszaállítás nem visszamásolta byte-ról byte-ra a memória tartalmát, hanem újra telepítette azokat az alkalmazásokat, amik korábban a telefonon voltak...

Nem vagyok biztos benne, hogy a backup/restore eddig is így működött. Vagy igen?

A.

hétf. aug. 06, 2007 8:12
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem szabad kártyára készített mentésből újraéledni, mert abban MINDEN apróság benne van, a felesleges, rég törölt programok nyomaitól az összes memóriaszemétig.

PC-re kell mentést csinálni, de érdemes csak az adatokat menteni (SMS, naptár, telkönyv, stb.), a beállításokat NEM.

Így sw upgrade után az adatok meglesznek, de a memóriában tárolt szemét nem kerül vissza.

vas. aug. 05, 2007 12:24
Profil ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Firmware-t frissítettem a minap. A restore->restart után elkezdett telepítgetni a telefon. Először nem tudtam mit. Majd hibaüzenettel le is állt.
Bementem az alkalmazás kezelőbe, kiderült, hogy azokat az alkalmazásokat akarta telepítgetni automatikusan a telefon, amik a firmware frissítés előtt rajta voltak.
Kiderült az is, hogy 4-5 alkalmazás "Nincs telepítve" státuszban áll.
Elkezdtem telepítgetni őket.
Érdekes, hogy egyedül a "Golf pro contest" nem tudott újra felmenni, mert állítólag hibás a fájl. Pedig hivatalosan támogatott alkalmazás.
Annyira azért nem sajnálom, csak azt a pár forintot, amibe a wap-os letöltés került...
Szóval, a problémám az, hogy ez a nem települt alkalmazás még mindig ott figyel a "Telepítő"-ben. Se törölni, se telepíteni nem tudom.

Ismertek valami alkalmazást, amivel ki lehet takarítani ezt az "alkalmazás kezelő"-t? Vagy van erre valami más megoldás? Újra letöltés/telepítés, stb?

Üdv,
A.

vas. aug. 05, 2007 9:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
KrE írta:
Azóta ezek a szép idők örökre elmúltak...

Gondolom, a főnök bácsi akkor is rákoppintott volna a körmükre, ha megtudja, de azóta ami mégjobban motivál: pénz. Főleg, hogy a symbis telefonokért még többet el lehet kérni...

hétf. júl. 16, 2007 20:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
tominho írta:
a másik, hogy a pannonos szoftvert ki lehet valahogyan gyalultatni a telefonból?

Már a Pannon is brandelt szoftver tetet a telefonjaira? :roll:

Talán a legegyszerűbb/leggyorsabb megoldás: az E50 Smybian-os telefon, azaz válasz egy másik témát + cseréld le a háttérképet és ennyi.

hétf. júl. 16, 2007 19:58
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Akoska írta:
Volt már példa a világtörténelemben hivatalos helyen is unbranded soft feltételére, de ez kizárólag a szervizes jófejségén múlik.
A garancia ugyanis elvileg ARRA az állapotra (azaz brandra) szól, amivel a telefont vetted.

Sokkal egyszerűbb/gyorsabb/nemvagymásjóindulatáraszorulvabb a product code átírása és egy NSU frissítés.

Ám ehhez elengedhetetlen a kábel. Ha tényleg nem jár kábel a telóhoz, akkor elképzelhető, hogy jobban jársz a Nokia szervizzel (hátha...) vagy valamelyikünkkel, aki meg tudja csinálni, a kábelnél olcsóbban megvan a flash...

Amikor a 6230 megjelent a Vodánál, akkor járt le a hűségem, ezért azonnal megvettem, viszont az első bekapcsolásnál derült ki, hogy a jobb soft keyről nem lehet kiírtani a hülye live-ot. Rögtön mentem is a Nokiásokhoz, és akkor még szó nélkül frissítettek a gyári softra. Azóta ezek a szép idők örökre elmúltak...

vas. júl. 15, 2007 22:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
Volt már példa a világtörténelemben hivatalos helyen is unbranded soft feltételére, de ez kizárólag a szervizes jófejségén múlik.
A garancia ugyanis elvileg ARRA az állapotra (azaz brandra) szól, amivel a telefont vetted.

Sokkal egyszerűbb/gyorsabb/nemvagymásjóindulatáraszorulvabb a product code átírása és egy NSU frissítés.

Ám ehhez elengedhetetlen a kábel. Ha tényleg nem jár kábel a telóhoz, akkor elképzelhető, hogy jobban jársz a Nokia szervizzel (hátha...) vagy valamelyikünkkel, aki meg tudja csinálni, a kábelnél olcsóbban megvan a flash...

vas. júl. 15, 2007 22:17
Profil ICQ
Moderátor

Hozzászólás 
tominho írta:
köszi akoska! és ha fogom a garjegyet és elviszem nokia szervizbe, ott rárakják az unbranded softot?
Ezt hol írta Ákoska?

Te, otthon, ügyeskedve megcsinálhatod unbrandedre.
Vagy ha nincs affinitásod hozzá, akkor megfizethetsz olyanokat, akik rutinosak és megcsinálják Neked.

vas. júl. 15, 2007 19:23
ezüst tag

Hozzászólás 
köszi akoska! és ha fogom a garjegyet és elviszem nokia szervizbe, ott rárakják az unbranded softot?

vas. júl. 15, 2007 19:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
A Nokia mélyen hallgat a honlapján az értékesítési csomagokról. Túl gyakran esett ki ez-az mifelénk a dobozból a Nyugaton/Ázsiában forgalmazott készülékekhez képest, inkább nem is írnak semmit.

Azért egy adatkábelt odab.szhattak volna, pláne, hogy az E50 kifejezetten üzleti modellként van megjelenítve.
Szabadjon megjegyezni, hogy a méregdrága és tényleg minden elképzelhető fícsörrel rendelkező N95-höz sem volt pl. memkari, persze csak minálunk. Ny-EUban egy 512-es, Ázsiában 1GB-os jár mellé.

Unbranded softot pedig a PC átírásával lehet kapni (l. Nokia sw frissítős topikot a tudnivalókért és korábbi HSZokat itt a jó PC-okért)

szomb. júl. 14, 2007 22:53
Profil ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
sziasztok!

lenne két kérdésem: van egy pannonos e50-em, de a dobozban nem volt sem memóriakártya, sem usb-kábel. meg tudja valaki mondani, hogy pontosan mit kellene találnom benne?
(ami volt: telefon, akku, leírás, cd, töltő, töltőkonverter, fülhallgató)

a másik, hogy a pannonos szoftvert ki lehet valahogyan gyalultatni a telefonból?

kösz.

szomb. júl. 14, 2007 8:14
ezüst tag

Hozzászólás Re: Hangtárcsázás
tnoise írta:
Jól látom, hogy az S60-as naptárban nincs lehetőség "hívásra" figyelmeztetést beállítani, mint az S40-ben? :hm: Naptár->Új bejegyzés-> Találkozó/Emlékeztető/Évforduló/Teendő. :?:

Igen. Vannak hiányosságok, de a "3rd party" fejlesztőknek is meg kell élniük valamiből... :wink:
Én mindig találkozót állítok be, mindenre. A szövegből meg látom, hogy most mire is emlékeztet.

A BT-s dolog nem jelentkezett egy ideje. Lehet, hogy a nagy meleg okozhatta...

csüt. júl. 05, 2007 12:22
arany tag

Hozzászólás 
Alejandro írta:
Néha, de csak akkor, ha BT kapcsolat él, magától újraindul a telefon.

Nekem folyamatos a BT, mert a kocsiban BT kihangosítót használok, és nem szeretem ki-be kapcsolni a telefonon ezt a funkciót, de az általad említett problémával eddig még nem találkoztam (v.07.13.0.0, RM-170)

csüt. júl. 05, 2007 6:45
arany tag

Alejandro írta:
Talán annyit tudsz segíteni magadon, hogy ha jól emlékszem, akkor úgy van, hogy ha becenevet veszel fel a kontaktodhoz, akkor az lesz a hangtárcsázás alapja. Üdv,A.

Ez jó, köszi!

Jól látom, hogy az S60-as naptárban nincs lehetőség "hívásra" figyelmeztetést beállítani, mint az S40-ben? :hm: Naptár->Új bejegyzés-> Találkozó/Emlékeztető/Évforduló/Teendő. :?:

csüt. júl. 05, 2007 6:41
ezüst tag

tnoise írta:
Sziasztok!

Lehet ebben a készülékben hangtárcsázást aktiválni? Mondjuk úgy, hogy az én általam mondott név legyen az alapja? Mert akkor a bejövő hívásnál is az én hangomon mondhatná ki a hívó fél nevét...

Hasonló problémáim voltak/vannak, és én azt a megoldást találtam ki, hogy nem használom ezt a funkciót.
Vannak hasonló nevek a telefonkönyvemben, nem egyszer mellétárcsáztam már az N70-esemmel is.

Talán annyit tudsz segíteni magadon, hogy ha jól emlékszem, akkor úgy van, hogy ha becenevet veszel fel a kontaktodhoz, akkor az lesz a hangtárcsázás alapja.

Üdv,
A.

kedd júl. 03, 2007 14:47
arany tag

Hozzászólás Hangtárcsázás
Sziasztok!

Lehet ebben a készülékben hangtárcsázást aktiválni? Mondjuk úgy, hogy az én általam mondott név legyen az alapja? Mert akkor a bejövő hívásnál is az én hangomon mondhatná ki a hívó fél nevét...
Nem működik rosszul a gyárilag beállított hangfelismerő sem!! Csak van néhány név, amit én máshogy írtam be a telefonkönybe, mint ahogy mondanám híváskor (Pl: "A Tomi"-nál ne kelljen "a-tomi"-t mondani...)

? Ötlet ?

hétf. júl. 02, 2007 12:09
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Valaki észre vett hasonlót?

Néha, de csak akkor, ha BT kapcsolat él, magától újraindul a telefon.
Kompatibilitási táblázat szerint a HS-26W BT füles megfelelő.

Vajon, mi lehet a hiba???

A.

szer. jún. 27, 2007 21:04
arany tag

Hozzászólás 
tnoise írta:
Atos írta:
Most vettem egy Metal Black E50-t, de nagyon pici a joystickja....

Nézegettem Nokia boltban, és nekem nem tűnt kisebbnek a joy az MB-n. Lehet, hogy csak illesztési gond? De az is lehet, hogy átsiklottam felette, mert ez még a leveled előtt volt, és nem figyeltem rá célirányosan.
L.

Biztosan nem illesztési gond, mert láthatóan rövidebb a tövétől kiálló része, mint a símának. :?

csüt. jún. 21, 2007 12:31
arany tag

Hozzászólás Re: Hívásszűrés?
tnoise írta:
Sziasztok!

Hívásszűrés nokiáéknál még mindig csak a régi (némán csörög tovább) üzemmódban létezik?

Megmondom őszintén, ez nekem nagyon hiányzik a Nokiákból, mert a régi SonyEricssonokon (lehet hogy az újakon is van, nem tudom) ez nagyon jól ki volt találva. Én dönthettem el, hogy kitől fogadok hívást :roll: , a többiek pedig mentek a mellékvágányra :arrow: (foglalt, hangposta, stb.)

Vagy esetleg van erre Symbianos progi? :?:

Kérlek, segítsetek!
Üdv,L

Neked az alábbi progik segíthetnek: Best Blacklist v1.02.Os9.1 vagy Handy Blacklist v1.00.Os9.1
Tudtommal ezek foglalt jelzést is tudnak adni.
Megtalálod őket a nokiaprogramok.hu oldalon.

csüt. jún. 21, 2007 11:56
arany tag

Hozzászólás 
Atos írta:
Most vettem egy Metal Black E50-t, de nagyon pici a joystickja....

Nézegettem Nokia boltban, és nekem nem tűnt kisebbnek a joy az MB-n. Lehet, hogy csak illesztési gond? De az is lehet, hogy átsiklottam felette, mert ez még a leveled előtt volt, és nem figyeltem rá célirányosan.
L.

csüt. jún. 21, 2007 10:39
arany tag

Hozzászólás Hívásszűrés?
Sziasztok!

Hívásszűrés nokiáéknál még mindig csak a régi (némán csörög tovább) üzemmódban létezik?

Megmondom őszintén, ez nekem nagyon hiányzik a Nokiákból, mert a régi SonyEricssonokon (lehet hogy az újakon is van, nem tudom) ez nagyon jól ki volt találva. Én dönthettem el, hogy kitől fogadok hívást :roll: , a többiek pedig mentek a mellékvágányra :arrow: (foglalt, hangposta, stb.)

Vagy esetleg van erre Symbianos progi? :?:

Kérlek, segítsetek!
Üdv,L

csüt. jún. 21, 2007 10:33
arany tag

Hozzászólás 
Most vettem egy Metal Black E50-t, de nagyon pici a joystickja.
Egy síma E50-el összehasonlítva kb 1mm-rel rövidebb, alig áll ki a házból és folyton lecsúszik róla az ujjam.
Van esetleg más is, akinek ilyen (MB) verziója van és hasonló cipőben jár (esetleg pont az ellenkezője, normál méretű a joystickja)?
Lehet ezt cserélni?
Speedshopban van egy joy 1290-ért (gyári), de a kép alapján úgy tűnik, hogy a teteje nem tartozik hozzá, csak a belső rész...

szer. jún. 20, 2007 15:18
arany tag

Hozzászólás 
peet13 írta:
aronpapa KÖSZÖNÖM a segítséget, neki is leselkedek a dolognak. :potyog: !-B

Nincs mit.
Nekem elsőre sikerült, bár hallottam olyanról, akinek sokadjára ment csak fel a telcsire.
Mindenesetre biztonsági másolatot csinálj az egész tecsiről, mielőtt neki kezdesz.

csüt. máj. 31, 2007 11:21
vas-tag

Hozzászólás 
aronpapa KÖSZÖNÖM a segítséget, neki is leselkedek a dolognak. :potyog: !-B

csüt. máj. 31, 2007 11:19
arany tag

Hozzászólás Re: tomtom
peet13 írta:
Sziasztok én is szivesen vennék telepítési segédletet.
Én a smart2go_beta_WM5 megnevezésű progit szettem le zip formátumba. A problémám az, hogy nem tudom hogyan telepítsem a készülékre :cry: . Ha valaki tudna segíteni szivesen venném a fent említett tomtom nevű progi telepítésének folyamatát is. Kérdés: hol és mennyi a készülékhez kompatibilis Gps vevő?
Segítségeteket előre is köszönöm. üdv :)

Itt minden részletesen le van írva a TomTom telepítéséről:

http://www.bicskei.hu/tomtom/tomtom6.txt

SIRF III vevők 20e Ft-tól kaphatóak:

http://www.gpsmindenkinek.hu
http://www.gportal.hu/portal/holuxgps/
http://www.gps4everyone.atw.hu/

csüt. máj. 31, 2007 10:31
vas-tag

Hozzászólás Re: tomtom
thashas írta:
Sziasztok!
Tudna valaki nekem segíteni?
E50-m van szeretnék rá tomtom-t.
Gps vevöm már van! A progi a gond!!!!
Kösszi elöre is!

Sziasztok én is szivesen vennék telepítési segédletet.
Én a smart2go_beta_WM5 megnevezésű progit szettem le zip formátumba. A problémám az, hogy nem tudom hogyan telepítsem a készülékre :cry: . Ha valaki tudna segíteni szivesen venném a fent említett tomtom nevű progi telepítésének folyamatát is. Kérdés: hol és mennyi a készülékhez kompatibilis Gps vevő?
Segítségeteket előre is köszönöm. üdv :)

csüt. máj. 31, 2007 9:51
arany tag

Hozzászólás Re: kérdések
szbuser írta:
...
Én szeretném a tárcsázott, és fogadott nem fogadott hívásokat látni, de onnan bizonyos hívásokat törölni, és a törölt hívások a naplóban se jelenjenek meg. megoldható vhogy?

És ez mire lenne jó?

Esetleg arra, hogy valaki más meg ne lássa, kiket hívtál/kik hívtak téged?
Erre a legjobb megoldás az Eszközök -> Beállítások -> Biztonság -> Telefon és SIM -> Automata zár ideje
Ekkor kód nélkül senki sem tudja feloldani a billentyűzáradat, és hozzájutni a titkos információidhoz.

szer. máj. 23, 2007 8:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
Azt a gondot, hogy kirakja a hívást a kihangosítóra, már más is tapasztalta (bővebben nézd meg a prohardver fórumán). Többek vmi híváskezelő progira gyanakodtak. Volt, akinek a progi törlése megoldotta, aztán volt olyan is, akinek a szervizt is megjárta a telefonja, de nem változott a helyzet :(

kedd máj. 22, 2007 22:07
vas-tag

Hozzászólás kérdések
Sziasztok!

Több kérdésem van a telcsivel kapcsolatosan. Ha tudtok segítsetek.
1. Ha hiváslistából (tárcsázott hívások vagy fogadott vagy nem fogadott hívások) kitörlök egy számot, attól még hogyhogy a menü-napló-jobbra joy-napló menüpontban hogyhogy még látható?
Ha úgy állítom be, hogy ne legyen napló, akkor nem tárolja a tácsázott hívásokat meg a többit sem. Én szeretném a tárcsázott, és fogadott nem fogadott hívásokat látni, de onnan bizonyos hívásokat törölni, és a törölt hívások a naplóban se jelenjenek meg. megoldható vhogy?
2. A hívócsoportoknál ha beállítom, hogy legyen rezgés, akkor ha csoportben nem szereplő embertől sms-t kapok, akkor hangjelzés nincs, de rezeg. Ha nem akarok rezgést, akkor viszont hangot ad, attól függetlenül, hogy szerepel-e a csoportban.
3.néha ha felveszem a hívást egyből kihangosítóra teszi, és nem áll vissza normál módba bármit nyomok meg. ezután a hívást se bontja (mintha lefagyna) csak az aksilevétel segít. A szoftververziószám: V06.41.3.0 24-10-2006

Van ötletetetek?

kedd máj. 22, 2007 20:01
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én is szemeztem vele, de mégis az N70-es mellett döntöttem.

hétf. máj. 21, 2007 0:57
ezüst tag

Hozzászólás 
Szia thashas!
Mi a gond a programmal?

szer. máj. 16, 2007 6:23
vas-tag

Hozzászólás tomtom
Sziasztok!
Tudna valaki nekem segíteni?
E50-m van szeretnék rá tomtom-t.
Gps vevöm már van! A progi a gond!!!!
Kösszi elöre is!

pén. máj. 11, 2007 22:22
arany tag

Hozzászólás Re: E50 magyar nyelv visszaállítása ???
figee írta:
Sziasztok!

Légyszíves segítsetek, hogyan tudom visszaállítani a magyar nyelvet
egy szoftverfrissítés után az E50-en ?[/b]

Át kell írnod a product kódját, és újra frissítened a soft-ot.

E50 RM-170
0536323 EURO 3 WHITE(magyar)
0536324 EURO 3 BLACK(magyar)

Olvasgass többet erről ebben a topicban:
http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=32024

szomb. márc. 24, 2007 20:37
vas-tag

Hozzászólás E50 magyar nyelv visszaállítása ???
Sziasztok!

Légyszíves segítsetek, hogyan tudom visszaállítani a magyar nyelvet
egy szoftverfrissítés után az E50-en ?[/b]

szomb. márc. 24, 2007 19:56
vas-tag

Hozzászólás 
Kedves RadyR!
Köszönöm szépen a választ, bár közben Babarnew-tól priviben már megkérdeztem mert a vásárláshoz kellett a döntés. :oops:
Tegnap megérkezett egyébként a kicsike és azóta "dúl a láv". :D

csüt. márc. 22, 2007 10:06
arany tag

Hozzászólás 
Zaji írta:
Sziasztok!

PC suite-tal vannak gondjaim. Azt írja hibának, ha valamit el szeretnék índítani(szinkronizáció, névjegyek,stb.), hogy: nem sikerült csatlakozni a telefonhoz. Ugyan ez a helyzet, ha az intézőben rákattintok a Nokia phone browser mappában a telefonra. Különben Bluetooth-on szeretném csatlakozást létrehozni. Kábellel működik.
Fájlt küldeni illetve fogadni BT-n keresztül tudok. Próbáltam már frissebb PC Suite-tal, de azzal sem volt sikerem.
Van valakinek ötlete mi lehet a hiba forrása?
A válaszokat előre is köszönöm.

hali,
lehet hogy nincs beállítva a PC Suite BT kapcsolat ( a kábeles elvileg automatikus..)
PC Suite/Kapcsolatok kezelése/BT -nél egy pipa és ha rajta álsz, Konfiguálás gomb megnyomás. Végigmész rajta, felismeri a telefont és ha beállítottad akkor onnantól tudja a BT PC Suite kapcsolatot.
remélem segít
B

szer. márc. 21, 2007 22:54
ezüst tag

Hozzászólás 
Az lehet. Ahogy hazaérek adok neki! :)
sztikac írta:
KrE írta:
Zaji írta:
Sziasztok!

PC suite-tal vannak gondjaim. Azt írja hibának, ha valamit el szeretnék índítani(szinkronizáció, névjegyek,stb.), hogy: nem sikerült csatlakozni a telefonhoz. Ugyan ez a helyzet, ha az intézőben rákattintok a Nokia phone browser mappában a telefonra. Különben Bluetooth-on szeretném csatlakozást létrehozni. Kábellel működik.
Fájlt küldeni illetve fogadni BT-n keresztül tudok. Próbáltam már frissebb PC Suite-tal, de azzal sem volt sikerem.

Be van kapcsolva a tűzfal?
Nálam mind az Activesync, mind a PC Suite csak akkor hajlandó normális működésre, ha lelövöm a Zone Alarmot...

Nálam rendesen működik Zone Alarmmal is. Nálam XP + SP2 + widcomm kombinációval megy rendesen. Nem lehet hogy a PC Suitenak kéne egy virtuális soros port?

szer. márc. 21, 2007 13:56
ezüst tag

Hozzászólás 
KrE írta:
Zaji írta:
Sziasztok!

Nálam mind az Activesync, mind a PC Suite csak akkor hajlandó normális működésre, ha lelövöm a Zone Alarmot...

Nálam rendesen működik Zone Alarmmal is. Nálam XP + SP2 + widcomm kombinációval megy rendesen. Nem lehet hogy a PC Suitenak kéne egy virtuális soros port?

szer. márc. 21, 2007 12:16
ezüst tag

Hozzászólás 
[/quote]
Nálam mind az Activesync, mind a PC Suite csak akkor hajlandó normális működésre, ha lelövöm a Zone Alarmot...[/quote]

Próbáltam azt is, de nem sikerült úgy sem. Bár nekem Kerio Laerning mod-dal soha nem volt ilyen gondom.

szer. márc. 21, 2007 12:00
ezüst tag

Hozzászólás 
csupi írta:
Sziasztok! Fekete E50 tulajoktól szeretném megkérdezni, hogy a joy körüli figyelmeztető fény (sms, vagy nem fogadott hívás esetén) milyen színű? (Az alapszínnél zöldnek írják, de nem tudom a fekete műanyagon mennyire látszik.) Bocs a hülye kérdésért, de nekem lényeges. A választ pedig előre is köszönöm.

A jelzőfény a fekete E50-nél is zöld és simán látható napfényben is.

szer. márc. 21, 2007 11:16
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Zaji írta:
Sziasztok!

szer. márc. 21, 2007 10:42
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

kedd márc. 20, 2007 22:52
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok! Fekete E50 tulajoktól szeretném megkérdezni, hogy a joy körüli figyelmeztető fény (sms, vagy nem fogadott hívás esetén) milyen színű? (Az alapszínnél zöldnek írják, de nem tudom a fekete műanyagon mennyire látszik.) Bocs a hülye kérdésért, de nekem lényeges. A választ pedig előre is köszönöm.

pén. márc. 16, 2007 21:19
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 201 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5  Következő