Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. nov. 17, 2024 11:27

Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 
Thinkpad-probléma 
Szerző Üzenet
vas-tag

Hozzászólás Re: Thinkpad-probléma
korfuresz írta:
Üdv!
Van egy IBM Thinkpad T21-es laptopom, magyar Windows XP Pro SP2-vel. Épp MSN-eztem, amikor egyszercsak lefagyott, nem reagált se az egérre, se a billentyűzetre. Újraindítottam, el is jutott a töltőképernyőig, de itt is lefagyott, a szaladgáló csík megállt. Próbáltam kihúzott wifi-kártyával is elindítani, de semmi. Csak csökkentett módban indult. A csökkentett módból telepítettem újra az XP-t frissítés-módban, és ezután újra elindult a gép rendesen. De azóta már még egyszer megismétlődött ez az egész, és nem tudom, mi lehet a gond. A NOD32-vel leellenőriztem mindent, nem talált semmit. Talán a memória a hibás?

Nekem is T21 van, nekem is szokott fagyni, volt, hogy az indítóképernyő is lefagyott, de újraindítás után minden jó volt. Május elejétől van nálam, azóta 2x csinálta ezt. Én arra tippelek, hogy túlmelegszik egy kicsit. (Nekem játék közben fagyott...)

szomb. júl. 08, 2006 10:27
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás Thinkpad-probléma
Üdv!
Van egy IBM Thinkpad T21-es laptopom, magyar Windows XP Pro SP2-vel. Épp MSN-eztem, amikor egyszercsak lefagyott, nem reagált se az egérre, se a billentyűzetre. Újraindítottam, el is jutott a töltőképernyőig, de itt is lefagyott, a szaladgáló csík megállt. Próbáltam kihúzott wifi-kártyával is elindítani, de semmi. Csak csökkentett módban indult. A csökkentett módból telepítettem újra az XP-t frissítés-módban, és ezután újra elindult a gép rendesen. De azóta már még egyszer megismétlődött ez az egész, és nem tudom, mi lehet a gond. A NOD32-vel leellenőriztem mindent, nem talált semmit. Talán a memória a hibás?

hétf. júl. 03, 2006 12:06
Profil Privát üzenet küldése
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 2 hozzászólás ]