|
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 3 hozzászólás ] |
|
Laptop billentyűzet probléma
Szerző |
Üzenet |
Pojka
arany tag
|
Fujitsu-Siemens asszem valami 17xx... Sulinetben volt 150e Ft.
Néztem a saját ASUS-omon, hogy tudok-e ilyet produkálni azon is, de semmilyen bill. kombinációval nem tudtam előidézni....
|
hétf. nov. 07, 2005 9:19 |
|
|
gall
arany tag
|
Elképzelhető, hogy vannak a "normális" billentyűkön kívül egyéb funkciójú billentyűk is? (Már ahogy ez szokott lenni egy laptopnál). Mivel én sem találkoztam még ilyennel, ott kezdeném a nézelődést. Esetleg márka-típus megjelölés? Az segíthet nekünk is, hogy segítsünk, de persze lehet, hogy bagatel a probléma, lehet más kapásból mondja...
|
szomb. nov. 05, 2005 10:22 |
|
|
Pojka
arany tag
|
Laptop billentyűzet probléma
Adott egy kollegám laptopja, aminél nem tudom, hogy mit nyomott el, de a billentyűzetet mikor a numlockkal arra állítanánk, hogy a számokat írja, középen a betűk helyett, akkor nem azokat írja, hanem olyan, mint a rendes billentyűzeteken numlock nélkül a szélső kiosztás, tehát nyilak fel-le, meg minden más.....
Szal az lenne a kérdésem, hogy mit kellhet visszaállítani...... még nem láttam ilyet, így nem tudom mit nyomhatott el.
Köszi!
|
pén. nov. 04, 2005 14:44 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 3 hozzászólás ] |
|