Szerző |
Üzenet |
cooler21
platina tag
|
régen a nero is így írta, 2-3 éve... ma már tudom, h nem:(
|
vas. jan. 09, 2005 22:04 |
|
|
K.Zolee
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1304 Tartózkodási hely: Buda-neha Gyorskocsis utca
|
most irtam igy egy cd-t es mukodik... hifin kiprobalva jo
nero verzio: 6.3
|
csüt. dec. 23, 2004 10:37 |
|
|
K.Zolee
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1304 Tartózkodási hely: Buda-neha Gyorskocsis utca
|
nero ban van egy olyan: no pause beetween tracks. nekem igy mukodik... es nincs szunet kozte semmi.
|
csüt. dec. 23, 2004 10:31 |
|
|
Krisz
ezüst tag
|
Ok. Köszi majd megprószálom a dolgot.
|
szomb. nov. 13, 2004 11:56 |
|
|
urughai
ezüst tag
Csatlakozott: kedd nov. 09, 2004 20:10 Hozzászólások: 33 Tartózkodási hely: A föld alatt,meg néha Középfölde
|
Az eszköztár kis ikonjai között van egy ceruza képe.Lehet,hogy hivatalosan nem így hívják,én így jegyeztem meg.Azt,hogy melyik menü,melyik almenüje,ne kérdezd,nem tudom.
Ha teljesen ránagyítasz a két "track" találkozására,akkor látni fogod,hogy a hullámban van egy törés.Na az okozza a bibit.A cetka nélkül,akárhogy farigcsálod a track-eket mindig hallható lesz !!!
Pl.:Az elsö track legvége felfelé futó hullám,a másodiké lentröl indul.Kis(nagyon kis) szünetet hagyva a két track között,a ceruza végét leteszed a felfelé mutató végére és a kis szünetet áthidalva,húzol egy vonalat a lentröl induló végébe.Próbáltam kifilózni,mit is csinál ilyenkor a program.Kever,serceg,áthidal,gözöm sincs .A lényeg az,hogy müködik a dolog.JA!Sound forge 6-tal csináltam.A 7-ben nem tudom van-e ez a funkció(szerintem benne kéne lennie). Idézet: Heló Urughai!
Megírnád, hogy mi a ceruza funkció? Melyik menü, melyik pontja a proginak, én is a Sound Forge-ot használom és érdekelne a dolog .
|
csüt. nov. 11, 2004 16:43 |
|
|
Krisz
ezüst tag
|
Heló Urughai!
Megírnád, hogy mi a ceruza funkció?
Melyik menü, melyik pontja a proginak, én is a Sound Forge-ot használom és érdekelne a dolog .
Köszi
|
szer. nov. 10, 2004 23:03 |
|
|
urughai
ezüst tag
Csatlakozott: kedd nov. 09, 2004 20:10 Hozzászólások: 33 Tartózkodási hely: A föld alatt,meg néha Középfölde
|
rombolo írta: Megpróbáltam sajna nem megy sehogyan se! Nero audio ki irásához eleve DAO-t használ Akkor is lesz benne torpanás track váltásnál Várom a további tippeket megoldásokat köszi elöre is!
Na akkor mondom:Sound forge-Egy nagy wav-ot csinálsz,Nero audio cd írás,ezután duplakatt a behúzott wav-ra,indexek kettéosztás fülön be tudod jelölgetni a "számok" végeit,amennyit csak akarsz.Ezt az opciót direkt erre találták ki !Fontos,hogy a sound forge-ban ne csak a szüneteket vágd ki,hanem a ceruza ezközzel a két csonkot kösd össze Csak így tudod a "torpanást" kiküszöbölni!Egy pár ilyet már csináltam.Koncert cd-k stb...
|
kedd nov. 09, 2004 20:25 |
|
|
Dj Faustus
arany tag
|
kisvuk írta: A teljes megoldást a Sound Forge, vagy valamilyen más zeneszerkeztő jelentheti. Ezzel ugyanis le tudod vágni a szüneteket a számok elején és végén. Ezután Nero 0 sec szünet és már jó is.
Ehhez tényleg hangszerkesztő program (Goldwave,Soundforge,Adobe Audition) kell.
1. Megnyitod az MP3 file-t, és az elejéről kiszeded a szünetet.
2. Elmented WAV formátumban (tömörítetlenűl!)
3. Megcsinálod ezt a többivel is
4. A Nero-ban, pedig beállítod minden egyes tracknél : Pause 0 Seconds
|
csüt. szept. 09, 2004 9:54 |
|
|
rombolo
ezüst tag
|
Megpróbáltam sajna nem megy sehogyan se!
Nero audio ki irásához eleve DAO-t használ
Akkor is lesz benne torpanás track váltásnál
Várom a további tippeket megoldásokat
köszi elöre is!
|
csüt. szept. 02, 2004 10:10 |
|
|
rombolo
ezüst tag
|
Köszönöm a tanácsokat! megpróbálom szolok ha sikerült!
Ezer köszönet
|
szer. szept. 01, 2004 21:35 |
|
|
kisvuk
ezüst tag
|
A teljes megoldást a Sound Forge, vagy valamilyen más zeneszerkeztő jelentheti. Ezzel ugyanis le tudod vágni a szüneteket a számok elején és végén. Ezután Nero 0 sec szünet és már jó is.
|
szer. szept. 01, 2004 17:13 |
|
|
Alias
arany tag
|
Szia!
A problémát teljesen ismerem kb. '98 óta... Koncert CD-k...
Nekem akkor a DAO (Disc at once) módban írt CD hozta a megoldást, egy újraírható CD-n megéri kipróbálni... (Akkor a szoftver az Adaptec Easy CD-je volt....)
Remélem, segítettem...
|
szer. szept. 01, 2004 17:02 |
|
|
rombolo
ezüst tag
|
MP3 ki irása rendes audioba hogy ne legyen szünet...
Sziasztok!
Egy olyan problémával fordulok hozzátok amit igazából nehéz leirni mert nem sok ember érti meg elsöre mit akarok!
A lényege a dolognak az hogy van 15db mp3 szám ami valójában egy mix!
Na most akár hogy próbáltam már ki irni (Audio-nak) mindig volt a számok között szünet! Néróba ha visszaveszem a 0-ra a szünetet akkor is van egy megtorpanás a zenében amikor Tracket vált!
Azt szeretném elérni hogy amikor beteszem a cd-t a lejátszóba és az elkezdi lejátszani csak a kijelzöböl tudjam azt hogy már a következö számot játsza és a zenében egy "deka" kattanás ne legyen amikor ez megtörténik és az egész elejétöl a végéig egy mix legyen!!!
Ha valaki azt az ötletet adná hogy füzzem össze az mp3-akat már elöre szólok hogy megtörtént! valóban 1mix lett viszont 1 szám is azaz 1 Track és ezáltal ha valamit a szám közepén szertnék meghalgatni akkor tekernem kell pl: 38-adik percre!! Ami lássuk be egy vicc! )
Ha valaki azt mondaná ezt nem lehet megoldani nagyon téved mert 10-esével álnak nekem lemezek (gyárik/másoltak) amik ilyen dj mix-eket tartalmaznak a fent leirt módon játszva!
Csak egyetlen problémával küzködök nem tudom hogy kell ezt megcsinálni!
Aki tudja miröl beszélek és mit akarok legyen kedves irja le mit hogyan és legföképp mivel csináljam.
Elöre is megköszönöm kedvességét az ügyben!
|
kedd aug. 31, 2004 12:02 |
|
|