|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 35 hozzászólás ] |
|
Szerző |
Üzenet |
Dj Faustus
arany tag
|
Hogyha kevés lenne nektek az O-Zone által okozott zenei élmény, tessék itt van egy újabb trónkövetelő (csak 11 éves!): Ilona Mitrecey!!!!
Híres-neves zenéjének (Un Monde Parfait) részlete elérhető innen: http://mkmb.net/245038_catalogue.mp3, illetve a mélyen szántó tartalmat igazoló videóklipp: http://www.mcm.net/folder/index.php/11485/#clip, vagy
http://christopher.plaquet.free.fr/videoclip/videoclip.html, továbbá mindennek a szövege: http://www.allparoles.com/paroles/mitrecey/Un%20Monde%20Parfait.htm
És hogy lássuk, hogy Franciaországban mekkora sikk is ez, íme a bizonyíték:
http://allcharts.org/music/france/singles.htm,
http://www.mcm.net/top-50/,
És egy cikk a kisasszonyról: http://www.chartsinfrance.net/actualite/article.php3?id_article=1005
Sajnos mindez franciául van, de itt egy fordító: http://babelfish.altavista.com/
Éljen a kultúra!!!! Viva la france!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:
|
csüt. márc. 17, 2005 20:31 |
|
|
thegs
arany tag
Csatlakozott: kedd máj. 11, 2004 11:04 Hozzászólások: 358 Tartózkodási hely: Slovakia ;)
|
Nemtom mi a bajotok. Méllyenszántó szöveg, mely létfontosságú emberi kérdéseket boncolgat, egyedi és igényes dallam.
|
pén. márc. 04, 2005 11:27 |
|
|
dj atesz
ezüst tag
Csatlakozott: vas. feb. 13, 2005 16:24 Hozzászólások: 83 Tartózkodási hely: Komárom
|
Bocs ha valakit megsértek:
*** O-zon ***
DeeJay -ok réme... én ki nem állhatom, de játszani kell, mert a közönség erre tombol... táncolható, elélveztetős zene.
Volt barátnőm élt-halt érte, és volt pár konfliktusunk, amikor funky party közzepén leküldte, Ő ezt akarja...
ennyi.
*** igénytelen zene van, de méggénytelenebb közönség IS!
|
csüt. márc. 03, 2005 19:45 |
|
|
Archon
gyémánt tag
|
Aztaku... Ezt nem hiszem el!!!
Meg azt sem, hogy néhányan komolyan szeretik ezt az izét... (pl Szabibaby)
Hogy van-e értelme a feloszlásnak? Nem lett volna szabad megszületniük szvsz...
|
csüt. márc. 03, 2005 13:03 |
|
|
atejka
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 183 Tartózkodási hely: Budapest
|
O-zone-t kedvelitek?
|
hétf. feb. 21, 2005 1:43 |
|
|
Punto83
platina tag
|
Re: O-ZONE
Szabibaby írta: Én is nagyon kedvelem az O-zone-t!Nem akarok senkit megbántani de sajnos az O-zone májusban feloszlik!!!!!!!!!!!!Szerintem Nincs értelme annak hogy feloszladjanak?mert igen is nagyon kirrályak!!!!!!!!!!!!!!!Szerintetek van értelme annak hogy feloszladjanak?
Kár, hogy csak májusban. (Ha igaz).
|
vas. jan. 23, 2005 13:59 |
|
|
sazsmadar
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 205 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
Dj Faustus írta: Mazochisták figyelem! Itt az egész szöveg! Idézet: Má-já-hí, Má-já-hú, Má-já-hó, Má-já-há-á. Halló, én vagyok, egy betyár, Kérlek, szerelmem, fogadd a boldogság hívását. Halló, én vagyok az, Picasso, Csörögtem nézd, én a vitéz, De nem kérek tőled semmit.
Mennél máris, de nem velem, hej, Hanem nélkülem, hanem, hanem nélkülem. Arcod és hársfa, ó szerelem, Eszembe juttatja szemed.
Mennél máris, de nem velem, hej, Hanem nélkülem, hanem, hanem nélkülem. Arcod és hársfa, ó szerelem, Eszembe juttatja szemed.
Hívtalak, hogy tudd, mit érzek, Halló, szerelmem, én vagyok, a boldogság. Halló, én vagyok az megint, Picasso, Csörögtem nézd, én a vitéz, De nem kérek tőled semmit.
Má-já-hí. Má-já-hú. Má-já-hó. Má-já-há-á.
Hungarian translation (c) Péter Tófalvi, 2004. Forrás: http://www.geocities.com/tofalvip/htm/O-Zone.htm
Az irigyhonaljmirigy paródiájának több mondani valója van.
Egyébként én rühellem őket. Nem csak a zenéjük miatt, hanem azért is amik.
Olvastam valaki írását, hogy már német rtl-n is felléptek, és milyen sikeresek. Nem ők a jók hanem a managerük. Ezek tudják még a **** is eladni, ha megfeleően csomagolják. Mi meg megvesszük.
Hogy feloszlanak. Lehet jó is meg rossz is. Jó ha eltünnek. Rossz, ha mostmár három különböző csapból ömlik ránk a rózsaszín langyos takony.
|
csüt. jan. 20, 2005 13:06 |
|
|
Szabibaby
vas-tag
|
O-ZONE
Én is nagyon kedvelem az O-zone-t!Nem akarok senkit megbántani de sajnos az O-zone májusban feloszlik!!!!!!!!!!!!Szerintem Nincs értelme annak hogy feloszladjanak?mert igen is nagyon kirrályak!!!!!!!!!!!!!!!Szerintetek van értelme annak hogy feloszladjanak?
|
kedd jan. 18, 2005 15:31 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
kispedro írta: Töltösétek le az aláírásomban lévő videót! Egy kis film, hogy miért ne hallgass o-zone-t. Kicsit belehet tőle kattanni.
Ford Fairline kalandjai? De hogy jön ez ide?
|
vas. dec. 26, 2004 20:41 |
|
|
Sün Dóry
vas-tag
|
kispedro írta: Töltösétek le az aláírásomban lévő videót! Egy kis film, hogy miért ne hallgass o-zone-t. Kicsit belehet tőle kattanni.
Bocs de nem igazán értem mit akartál ezzel a videoval, mert vki ocsmányul beszél, de hogy ki???
|
vas. dec. 26, 2004 19:31 |
|
|
Sün Dóry
vas-tag
|
Re: Zeneileg2
Bianconeri írta: Egyébként meg a románoknak nagyon a vérükben van ez a mulatós stílus --csakúgy mint nekünk magyaroknak
Bocsesz de ők nem románok hanem Moldávok! (Dan ezt kiemeli!!)
|
vas. dec. 26, 2004 19:26 |
|
|
K.Zolee
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1304 Tartózkodási hely: Buda-neha Gyorskocsis utca
|
ozone pfuj. utalom idegesito cigany zene.
|
szomb. dec. 25, 2004 13:52 |
|
|
Bianconeri
ezüst tag
|
Zeneileg2
Egyébként meg a románoknak nagyon a vérükben van ez a mulatós stílus --csakúgy mint nekünk magyaroknak
|
szomb. nov. 06, 2004 13:14 |
|
|
Bianconeri
ezüst tag
|
Zeneileg....
Hát én csak a zenei aláfestést néztem az o-zone srácoknál..és azt kell hogy mondjam qrva jó
|
szomb. nov. 06, 2004 13:12 |
|
|
Dj Faustus
arany tag
|
Éppen Omara Portuondo-t hallgattam mikor elolvastam ajánlatodat. Kicsit félretettem Omara-t és megnéztem. Pár perc hajtépés, röhögőgörcs után visszatértem a kubai zenéhez. Inkább ezt hallgatok, mint O-Zone-t.
|
szer. okt. 20, 2004 1:05 |
|
|
tangerine
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 83 Tartózkodási hely: Paks
|
Kedves ELKO ez qib*szott jó.
Van egy kolleginám, aki szinte mindennap meghallgatja ezt a f0st, nekem meg a hátamon áll a szőr. Asszem most megbosszulom, és elküldöm neki.
|
kedd okt. 19, 2004 22:56 |
|
|
kispedro
gyémánt tag
|
Töltösétek le az aláírásomban lévő videót! Egy kis film, hogy miért ne hallgass o-zone-t. Kicsit belehet tőle kattanni.
|
vas. okt. 17, 2004 15:41 |
|
|
Gabo600
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 53 Tartózkodási hely: a monitor előtt, amúgy Somogy megye
|
Ma néztem a német RTL en , ott is felléptek, jól felkapták őket.
Ez van ,ez kell a mai fiatalságnak.
|
vas. okt. 17, 2004 15:17 |
|
|
takino
vas-tag
|
Sajnos napjainkban ennyi is elég a sikerhez. Ők csinálják jól! Persze a magyarok nem tudják őket "túlszárnyalni", még hazai szinten sem.
Ez van.
|
pén. szept. 10, 2004 14:26 |
|
|
Dj Faustus
arany tag
|
Mazochisták figyelem! Itt az egész szöveg!
Idézet: Má-já-hí, Má-já-hú, Má-já-hó, Má-já-há-á. Halló, én vagyok, egy betyár, Kérlek, szerelmem, fogadd a boldogság hívását. Halló, én vagyok az, Picasso, Csörögtem nézd, én a vitéz, De nem kérek tőled semmit.
Hívtalak, hogy tudd, mit érzek, Halló, szerelmem, én vagyok, a boldogság. Halló, én vagyok az megint, Picasso, Csörögtem nézd, én a vitéz, De nem kérek tőled semmit.
Má-já-hí. Má-já-hú. Má-já-hó. Má-já-há-á.
Hungarian translation (c) Péter Tófalvi, 2004.
Forrás: http://www.geocities.com/tofalvip/htm/O-Zone.htm
|
pén. szept. 10, 2004 10:37 |
|
|
sanyamusic
ezüst tag
|
Bocs mindenkitől, de folytatnom kell e könnyűzenei shokkot (ez amolyan belső kényszer )
"...Arcod és hársfa. Ó szerelem! Eszembe juttatja szemed. Má-já-hí..."
Irodalom órán a gimiben azt hiszem felhoztam volna. A költői eszközök hibátlan??? használatára páldaként.
ÉRZITEK??? Ez a művészet, a költészet... Arc és hársfa Hátbeszarok
Pá!
|
pén. szept. 10, 2004 9:20 |
|
|
Dj Faustus
arany tag
|
sanyamusic írta: Üdv! Én csak idéznék egy pár sort a "Dragostea Din Tei" című ÖRÖKZÖLDBŐL . "Má-já-hí, Mé-já-hú, Má-já-hó, Má-já-háá. Halló, én vagyok. Betyár! Kérlek szerelmem, fogadd a boldogság hívását! Halló! Én vagyok az Picasso! Sípoltam nézd! Én a vitéz! De nem kérek tőled semmit. Indulnál is, de nem velem. Hej! Hanem nélkülem, hanem, hanem nélkülem." Gondolom a többit el tudjátok képzelni... Szóval. Akad még itt O-Zone rajongó???
Gondoltam, hogy nem valami eget rengető szövege lehet. A zenei igénytelenségéből és a videóklippből fakadóan nem vártam tőlük túl sokat.
Mindegy! El fognak tünni a zenei világ latrinájában!
|
csüt. szept. 09, 2004 9:45 |
|
|
Wiki
Site Admin
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 18:31 Hozzászólások: 3429 Tartózkodási hely: IV.
|
sanyamusic, ez tényleg kemény volt Így magyarul..
|
hétf. szept. 06, 2004 10:59 |
|
|
johnnyrotten
gyémánt tag
|
De azért a csúcs mégis a Cheeky Girls volt. Ahogy az a két öregedő, szabályozásra szoruló fogsorú ikerliba a ványadt seggét tekergette... napokra hazavágta a libidómat.
|
vas. szept. 05, 2004 20:12 |
|
|
.Dester.
gyémánt tag
|
|
vas. szept. 05, 2004 18:35 |
|
|
sanyamusic
ezüst tag
|
Üdv!
Én csak idéznék egy pár sort a "Dragostea Din Tei" című ÖRÖKZÖLDBŐL .
"Má-já-hí, Mé-já-hú, Má-já-hó, Má-já-háá.
Halló, én vagyok. Betyár! Kérlek szerelmem, fogadd a boldogság hívását! Halló! Én vagyok az Picasso! Sípoltam nézd! Én a vitéz! De nem kérek tőled semmit. Indulnál is, de nem velem. Hej! Hanem nélkülem, hanem, hanem nélkülem."
Gondolom a többit el tudjátok képzelni...
Szóval. Akad még itt O-Zone rajongó???
|
vas. szept. 05, 2004 7:16 |
|
|
takino
vas-tag
|
Örülök, hogy írtál, üdv.: Takino
|
hétf. aug. 16, 2004 16:33 |
|
|
johnnyrotten
gyémánt tag
|
Persze. Te kérdeztél - én válaszoltam.
|
hétf. aug. 16, 2004 14:47 |
|
|
takino
vas-tag
|
Szerintem egyáltalán nem, de kinek-kinek más tetszik!
|
hétf. aug. 16, 2004 14:40 |
|
|
johnnyrotten
gyémánt tag
|
Hímnemű(?) Cheeky Girls. Gyomorforgató.
|
vas. aug. 15, 2004 20:10 |
|
|
takino
vas-tag
|
Az lehet, de még nem tűntek el!
|
pén. aug. 13, 2004 10:23 |
|
|
sazsmadar
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 205 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
Tipikus tömeg zene. Egy év múlva senki nem fog rá emlékezni.
|
pén. aug. 13, 2004 9:19 |
|
|
takino
vas-tag
|
Ezek a moldávok!
|
kedd aug. 10, 2004 10:55 |
|
|
Wiki
Site Admin
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 18:31 Hozzászólások: 3429 Tartózkodási hely: IV.
|
Ezek azok, akik remixelték a moldávok zenéjét? Vagy ezek maguk a moldávok? Csak egy számukat hallottam, az elég klitty-klatty, de azért meg lehet hallgatni.
|
hétf. aug. 09, 2004 22:23 |
|
|
takino
vas-tag
|
O-zone-t kedvelitek?
|
csüt. aug. 05, 2004 11:03 |
|
|