Szerző |
Üzenet |
nbela
gyémánt tag
Csatlakozott: pén. aug. 06, 2004 22:20 Hozzászólások: 3587 Tartózkodási hely: Miskolc
|
thegs írta: A félig nyitott és nyitott füleseknek állítólag jobb a hangjuk, de kifelé is hangosabbak. Tehát akkor a fülhallgató kialakításától (is) függ. Köszi az infót.
|
kedd ápr. 03, 2007 8:10 |
|
|
thegs
arany tag
Csatlakozott: kedd máj. 11, 2004 11:04 Hozzászólások: 358 Tartózkodási hely: Slovakia ;)
|
Ha jól tudom vannak zárt, félig nyitott és nyitott fülesek. A félig nyitott és nyitott füleseknek állítólag jobb a hangjuk, de kifelé is hangosabbak.
Ha zavar a hangerő igaz drágán, de lehet kapni olyan fülest is, ami kiszűri a külső hangokat (ellenkező fázisú hanghullámot generál? majd utánnanézek). Philips gyárt ilyet. Shure is vmi hasonló, de baromi drága (nálunk 5000 Sk LOL!!!), de akad sztem más is.
|
hétf. ápr. 02, 2007 23:25 |
|
|
nbela
gyémánt tag
Csatlakozott: pén. aug. 06, 2004 22:20 Hozzászólások: 3587 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Sziasztok!
Utazok buszon, vonaton és egyre több gyerkőc hallgatja olyan hangerővel a füldugóját, hogy méterekre elhallatszik. Persze nem a zene, hanem csak ami kiszűrődik: fűrészelő idegesítő sistergés. A sajátomat fel kell hangosítani, hogy ne halljam a másokét. Gyerekeimet megkértem, hogy hallgassák már max hangerővel az empíjüket. Lányom arca eltorzul, de kifelé akkor sem hallatszik semmi. A sajátom is befelé szól. Kérdés: ezek a buszon ciripelő srácok milyen fülhallgatót használnak? Kifelé van fordítva a membrán és kifelé szól, hogy a kiscsajok bukjanak a tüf-tüf nagymenőre? Vagy ezek már mind süketek? Fel nem foghatom. Nem háborgok, de műszakilag tényleg nem tudom megérteni! Tudna valaki magyarázatot adni? Köszi.
|
hétf. ápr. 02, 2007 21:42 |
|
|
istipisti
platina tag
|
Az új fülhallgatód ellenállása megegyezik a régivel?
|
pén. márc. 18, 2005 19:04 |
|
|
glad
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 445 Tartózkodási hely: néha itt, néha ott
|
k.krisz írta: Idézet: **** a discman. szóval ez azért sistereg, mert "átviszi a magasat" is H@li! Nem sz*r a discman, mert más fülhallgatóval jó. Én nem a magas hangok sistergésére gondolok, hanem egy sostorgó alapzajra. Üdv Krisz
Minden ilyen esetben használd a kizárásos módszert.
Próbáld ki a fülest más, lehetőleg megbizható gépen, ha ott is csinálja akkor gyári hibás, ha nem akkor a géped nem szereti s fülest.
|
pén. márc. 11, 2005 1:57 |
|
|
dj atesz
ezüst tag
Csatlakozott: vas. feb. 13, 2005 16:24 Hozzászólások: 83 Tartózkodási hely: Komárom
|
tul érzékeny a fülesed
|
vas. márc. 06, 2005 9:50 |
|
|
k.krisz
arany tag
|
Idézet: **** a discman. szóval ez azért sistereg, mert "átviszi a magasat" is
H@li!
Nem sz*r a discman, mert más fülhallgatóval jó.
Én nem a magas hangok sistergésére gondolok, hanem egy sostorgó alapzajra.
Üdv
Krisz
|
vas. márc. 06, 2005 9:27 |
|
|
gris
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 683 Tartózkodási hely: lehetőleg üvegközelben
|
bocs! ****=széklet
|
pén. márc. 04, 2005 20:57 |
|
|
gris
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 683 Tartózkodási hely: lehetőleg üvegközelben
|
az új füles túl jó lett.
**** a discman.
n+1 éve kaptam egy KOSS fejhallgatót. akkor hallottam először, hogy
"búg" egy pink floyd lemezem. kiderült, hogy az benne van a "zenében"
szóval ez azért sistereg, mert "átviszi a magasat" is
SZERINTEM!
|
pén. márc. 04, 2005 20:56 |
|
|
k.krisz
arany tag
|
Fülhallgató sistereg
H@li!
Vettem az mp3-as discmanemhez (Goodmans gcd 910 pllmp) egy Panasonic RP-HV103 XBS fülhallgatót, és az a gondom vele, hogy akár CD-ről hallgatok valamit, akár a rádióját hallgatom, idegesítő sistergés van a háttérben. Mitől lehet ez? Lehet valamit kezdeni vele? Ez a fülhallgató, ha a számítógépre dugom, tökéletesen müxik, meg a discman gyári füllhallgatója is tökéletes a discmannel.
Előre is köszi a segítséget.
Üdv
Krisz
|
pén. márc. 04, 2005 17:52 |
|
|