Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: pén. nov. 08, 2024 10:40

Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 
Samsung YP-U1X átviteli sebesség probléma 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Ha esetleg érdekel valakit, elmondanám, megoldódott a probléma.
A 6.03-mas Total Commander volt a ludas. 6.53-masssal már tökéletesen hozza fel-le a sebességet.

wlf

szer. jan. 25, 2006 11:56
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás Samsung YP-U1X átviteli sebesség probléma
Sziasztok.

Nem is tudom, hogy ez a téma ide való, vagy a hardverbe, esetleg a windowsba, mindenesetre kérdeznék.
Vételeztem egy példányt a fent említett mp3 lejátszóból, és mindössze annyi bajom van vele, hogy ha másolok rá zenét, akkor lassú. Kb 600 kilóval hajlandó csak másolni rá, ha a lejátszóról másolok a gépre, akkor hozza a 18 mbps sebességet (ennyi a max, ezt a doksijában olvastam). Mindezt windows xp alatt, egyéb oprendszer alatt nem próbáltam még. Az eszközkezelőben a tulajdonságainál gyors eltávolításra volt optimalizálva (tehát nem volt írási gyorsítótárazás), ezt átállítottam sebességre, de nem lett gyorsabb. Ha a saját szoftverével másolok, akkor sem. Az USB 2-es pendrive-ok egyébként gond nélkül, nagy sebességgel működnek, tehát a lejátszóval lesz valami. Tud valaki segíteni?

A lejátszóról néhány szót:
Kicsi, könnyű, fekete és nagyon jó. Elég jól testre szabhatók a beállításai, könnyen kezelhető menüje van, ami többé-kevésbé magyar (néhány menüpont angol maradt). A kijelzője négy soros, minden infót mutat a lejátszott számról, valamint a következő fájl nevét. Beépített lítium-polimer akksi, gyári adatok szerint 13 órát bír, még nem tudom, reális-e (nyilván nem). Takarólap mögül kihajtható usb csatolója van, ezen keresztül tölti az akksit is (2,5 óra, gyári adat). Nem vagyok különösebben vájt fülű, de a hangzással és a fülhallgatóval nincs bajom.
Én 512 MB-ost vettem, az egyik kék-sárga üzletben 24999,- pénz. Szerintem megérős.

wlf

-----------------------
Bocs, nem EW-ben vettem, kijavítottam.

hétf. dec. 05, 2005 10:50
Profil Privát üzenet küldése
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 2 hozzászólás ]