|
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 4 hozzászólás ] |
|
Szerző |
Üzenet |
koma106
ezüst tag
|
Szerintem térj át a Media Player Classic-ra!
|
csüt. nov. 27, 2003 17:32 |
|
|
mortin
ezüst tag
|
A Media Playerrel nekem is voltak gondjaim, főleg az újjabbakkal. Egy darabig arra gondoltam codec gond - nyitottam is egy topicot, hogy informálódjak - de valószínűbb, hogy az MP hibája, mert később a BSPlayerrel (ami benne van az ACE csomagban) majdnem minden problémás fájlt letudtam játszani.
Egy újjabb codec felrakásával persze mindenképpen érdemes megpróbálkozni, hátha!
|
szer. nov. 05, 2003 22:51 |
|
|
kovgabi
vas-tag
|
Szerintem a legegyszerűbb megoldás, ha leszeded (uninstall) az összes codecet és felrakod az új ACE 590-et. Ez most "mindent visz"!
Üdv: Kovi
> Az alábbi dolog a problémám. Elindítok bizonyos filmeket, a media player bezáródik, a tasktrayben megjelenik egy felfele mutató zöld nyíl, ami rögtön el is tűnik utána. Hol lehet a probléma? Van fenn Ace Megacodecs Pack és eddig semmi ilyen problémám nem volt filmekkel. Mondjuk nemrég frissítettem a media playerem, lehet hogy az a gond? Ha igen mi lenne a megoldás? Vagy lehet hogy régi a codec packem? Előre is köszi a segítséget. >
|
szer. nov. 05, 2003 12:03 |
|
|
Fonixx
ezüst tag
|
Az alábbi dolog a problémám. Elindítok bizonyos filmeket, a media player bezáródik, a tasktrayben megjelenik egy felfele mutató zöld nyíl, ami rögtön el is tűnik utána. Hol lehet a probléma? Van fenn Ace Megacodecs Pack és eddig semmi ilyen problémám nem volt filmekkel. Mondjuk nemrég frissítettem a media playerem, lehet hogy az a gond? Ha igen mi lenne a megoldás? Vagy lehet hogy régi a codec packem? Előre is köszi a segítséget.
|
szer. nov. 05, 2003 9:35 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 4 hozzászólás ] |
|