Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: pén. jan. 10, 2025 17:26

Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 
VCD,SVCD,Mpeg1,Mpeg2 
Szerző Üzenet

Hozzászólás 
Szia!
Inkább a DVD2SVCD nevű progit használd.Ezzel tudsz AVI file-t konvertálni SVCD-be igen jó minőségben,ha Cinema Craft Encodert használsz.Ez beépül a dvd2svcd progiba.
meg lehet adni hány cd-s legyen a film. 2-3 pass tömörítéssel szoktam csinálni,ez nálam kb 3 óra. XP 2600

sok sikert

kedd márc. 09, 2004 11:24
Profil Privát üzenet küldése
vas-tag

Hozzászólás 
Szevasztok!

Egy kicsit kezdő vagyok, de azért reménykedem feltétlen jóindulatotokban, és "szakmai" profizmusotokban, és persze abban, hogy nem vagyok sík hülye, és így segítetek nekem.

Az lenne a problémám, hogy kb 1hete kezdek divx-es és xvid-es filmekeket átnyomni SVCD-re és VCD-re. Svcd kódolás egy kicsit sokáig tart, de nem éppen szinpatikus, hogy egy 74 (kb 680MB) perces filmet kb. 3 GB-ba próbál kódolni.(ezt csupán 7 óra alatt.) Ezért inkább maradtam volna a "hagyományos" VCD-nél. Namármost ezt a xar filmet át is konvertálta, de a hang nem éppen stimmelt, mivel össze-vissza recsegett minden.
Kérlek segítsetek ki valamilyen programmal, és használati utasítással (pontos beállítások), hogy valami sikerélményem legyen 1hetes szenvedés után.

Progik miket használtam: Nero 6.3*** VCD kódolásra
Tmpeg encoder
avi2mpeg 1.***
Meg még egy párat, ami kiigazodni sem tudtam!
Esetleg filmvágásban is segíthetnétek, ha tudtok, és minden mással amivel tudtok, és ami videokódolással kapcsolatos!

(DVD rip már megy) :))

Na csaó, és előre köszönöm segítségeteket!

(remélem akadt olyan ember, aki végigolvasta terjedelmes mondókámat)

Písz mindenkinek! :))

pén. márc. 05, 2004 11:04
Profil Privát üzenet küldése
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 2 hozzászólás ]