Szerző |
Üzenet |
Rolomen
vas-tag
|
Hali mindenki!
Sikerült megoldanom a problemát. Igaz ráment egy jó pár hetem.
Köszi mindenkinek a segitséget.
Asszem végül avval sikerült megoldanom amit a Johnny rotten ajánlott neki külön is köszi.
Azt már ugyan nemtudom hogy csináltam de most jó lett.
Hiába na enniyt ér az Xp!!!
A másik gépemen millenium van azon ilyen hiba soha nemjött még elő. Na mindegy ez van nincs jobb....
|
csüt. ápr. 29, 2004 21:06 |
|
|
Tom-y
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 526 Tartózkodási hely: Itt-ott,amott
|
Rolomen írta: Hát nem boldogulok vele sehogy sem. Azt a spywaret is kipróbáltam egyesével kiszedtem átirtam a regystrit de semmi ujra vissza rakja magát. Pont az a bajon mint PG-nek. Úgy néz csak a format oldja meg a próblemát? Ilyen gagyi az xp nincs mit tenni. Csak aza baj ha megformázom utána megint feltelepül ez a rák ez az nkvd.us s akkor megint formatálhatok. Senki nem tud rá megoldást. Még próbálkozom avval amit johnnyrotten tanácsolt. Mert eddig azt nem tudtam elinditani nem engedte. De majd most:) hy
Próbád meg ezzel: CWShredder,innen töltheted le:
http://www.majorgeeks.com/download4086.html
Nekem egy korábbi verziója van meg,de az is tökéletesen leirtotta a gépről.Az újabb(talán)még hatékonyabb.Üdv:Tom
|
hétf. ápr. 26, 2004 20:38 |
|
|
subbass
ezüst tag
|
A múlt héten én is bekaptam 3 napom ment rá mig lesikáltam a Windows/System32 könyvtárba kölünböző nevű dll-eket tesz, aznapi
dátummal, hiába kerestem előtte a registribe ki azt az **** nk valamit és írta vissza a kezdőlapot mig a dll-k bent vannak, csökkentettmódban töröl ki őket, total commanderrel beletudsz nézni a dll-be (nézőkével )
és az alsó sorokba lesz valami értelmezhető, és sorba írja, hogy melyik dll-t írta be a legnagyobb méretűben találtam ezt meg mindegyik percre azonos időpontja van.Jó sikálást.Utána a vezérlőpultban visszaírod a kezdőlapot és már nem írja át a szemét, azon a napon amikor bekaptad ha nem raktál fel valamilyen programot nyogudtan töröld az aznapi dll-t.
|
szomb. ápr. 24, 2004 6:05 |
|
|
Rolomen
vas-tag
|
Hát nem boldogulok vele sehogy sem.
Azt a spywaret is kipróbáltam egyesével kiszedtem átirtam a regystrit de semmi ujra vissza rakja magát. Pont az a bajon mint PG-nek. Úgy néz csak a format oldja meg a próblemát?
Ilyen gagyi az xp nincs mit tenni. Csak aza baj ha megformázom utána megint feltelepül ez a rák ez az nkvd.us s akkor megint formatálhatok.
Senki nem tud rá megoldást.
Még próbálkozom avval amit johnnyrotten tanácsolt. Mert eddig azt nem tudtam elinditani nem engedte. De majd most:)
hy
|
csüt. ápr. 22, 2004 12:13 |
|
|
johnnyrotten
gyémánt tag
|
Az általam néhánnyal előbb ajánlott dolgokat is kipróbáltad?
|
szer. ápr. 21, 2004 19:11 |
|
|
zocsa001
arany tag
|
Nekem is ez volt a problémám,ha nem irtam elé http-t,a keresőn
keresztül nyitotta meg az oldalakat,és ott figyelt a képernyő
tetején a reklám,széles piros csíkban.
Az adaware nem tudott vele mit kezdeni,azután meguntam.(format c:/)
|
szer. ápr. 21, 2004 13:59 |
|
|
Rolomen
vas-tag
|
Ő nem tudom nekem itt öszetettebb a bajom. Lefuttattam azt az adawre programot amit irtak a többiek. Ugy nagyjából annyira megy a explorer hogy ha beirom elé a httpt kézzel akkor megnyitja az oldalt de ha nem akkor semmi akkor tök halott.
A kezdőlapom pedik az about:blank s ezen az üres lapon bejön valami kereső oldal a cimét nem tudom mert az üres lapra telepedett rá.
|
kedd ápr. 20, 2004 22:08 |
|
|
pg
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 828 Tartózkodási hely: Szeged
|
Mi az a kezdőoldal?
Mert ha simán google-ban rákeresel, nagy valószínűséggel találsz egy külföldi fórumot, ahol ott virít a megoldás. Nem egyszer csináltam már és működött.
De megteszem neked, csak mondd meg mi az az oldal!
|
kedd ápr. 20, 2004 21:31 |
|
|
Rolomen
vas-tag
|
Hali emberek!
Na én sokkal ügyesebb voltam mint passat007 mert én fogtam bementem a registrybe s mindent kiirtottam a géppből amit jónak láttam.
De a hiba maradt ugyanugy ottvan az a ****** oldal a kezdőlapomon s most már semmit se tudok megnyitni az explorerrel mert mindenre azt az oldal keresi s csak megy a folyamatjelző de semmi.
Próbáltam már leszedni s ujra rakni az iexplorert de semmi ugyanugy ottvan az a genya oldal.
Nekem is jó megoldás az a adware vagy szerintetek mit tudok csinálni??
(a formaton kivül)
|
kedd ápr. 20, 2004 21:07 |
|
|
johnnyrotten
gyémánt tag
|
Re: Beeszi magát az oldal, az explolerbe
passat007 írta: Szóval hogyan lehet kiiktatni egy weboldalt végleg, ha alapértelemezetté teszi magát. Bármit csinálok ez az inditó oldalam. Köszi a segítséget Erre a problémára inkább a következőket próbáld ki:
http://www.spywareinfo.com/~merijn/files/CWShredder.exe
http://www.spywareinfo.com/~merijn/files/HijackThis.exe
|
kedd ápr. 13, 2004 18:37 |
|
|
Dumbo
vas-tag
|
Re: Beeszi magát az oldal, az explolerbe
passat007 írta: Szóval hogyan lehet kiiktatni egy weboldalt végleg, ha alapértelemezetté teszi magát. Bármit csinálok ez az inditó oldalam. Köszi a segítséget
Helló!
Tudom javasolni az Ad-aware nevezetű programot mivel valószinűleg beszedtél egy jó kis kém progit.Ezzel ki tudod szűrni és irtani is.
Innen le is töltheted.Otthoni használatra ingyenes:
http://www.lavasoft.de/default.shtml.en
Üdv:Dumbo
|
kedd ápr. 13, 2004 18:13 |
|
|
VaFec
gyémánt tag
|
Üdv!
Nekem is volt hasonló problémám, de a windows install megoldotta.
Próbálj meg a registryben kutakodni.
|
kedd ápr. 13, 2004 18:01 |
|
|
passat007
ezüst tag
|
Beeszi magát az oldal, az explolerbe
Szóval hogyan lehet kiiktatni egy weboldalt végleg, ha alapértelemezetté teszi magát. Bármit csinálok ez az inditó oldalam. Köszi a segítséget
|
kedd ápr. 13, 2004 11:42 |
|
|