|
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 3 hozzászólás ] |
|
Szerző |
Üzenet |
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 8673 Tartózkodási hely: Ahol fikázni könnyű alkotni nehéz!
|
ja csak most látom ne "idéző" jelet használj hanem 'aposztrófot'
Kód: <?php $link = mysql_connect('localhost', 'mysql_user', 'mysql_password'); if (!$link) { die('Could not connect: ' . mysql_error()); } echo 'Connected successfully'; mysql_close($link); ?>
javaslom tüzetesen:
http://hu.php.net/manual/hu/index.php
|
szer. jún. 29, 2005 21:48 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 8673 Tartózkodási hely: Ahol fikázni könnyű alkotni nehéz!
|
csak ez nem fut le, vagy más sem?
|
szer. jún. 29, 2005 21:43 |
|
|
vasporrobi
ezüst tag
Csatlakozott: vas. máj. 15, 2005 20:45 Hozzászólások: 75 Tartózkodási hely: Hungary
|
mysql_connect error
belekeztem a php elsajatitasaba, az elso lepesek mar amegvoltak telepitettem az APache2-t+PHP5+MySql+PHPMyAdmin eddig rendben is van, sikeresen elkeszitettem eslo par php oldalamat, es gondoltam el kene kezdejm az adatbazist is hasznalni, elinditottam ahat a MyAmint meg is csinaltam az adatbazisom, fel is toltottem nehany adattal.
amikor meg meg akartam hivni hat **** hibauzenetett adott, megpeddig a kovetkezot
Fatal error: Call to undefined function mysql_connect() in C:\Program Files\Apache Group\Apache2\htdocs\macromedia\proba.php on line 3
igy probaltam kapcsolodni
$kapcsolat = mysql_connect( "localhost", "root", "jelszo" );
if ( ! $kapcsolat )
die( "Nem lehet csatlakozni a MySQL kiszolgalohoz!" );
a MySql Turbo-val tudok csatlakozni a Mysql adatbazisaimhoz, megpedig azokkal az adatokkal mit a mysqlconnect-be behlyetesitek jelszo=***
|
szer. jún. 29, 2005 20:21 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 3 hozzászólás ] |
|