Nvidia Direct Access 81.85 driver hiba
A jelenség: az NVIDIA 81.85-ör driverében (és néhány előzőben is már) megjelent egy új funkció NVIDIA Direct Access néven ami a DCC/CI komptaibilis monitoroknak tudja a fényerejét, kontrasztját stb állítani. Szóval miután feltettem ezt a drivert megnéztem milyen új dolgokat tett bele az NVIDIA és miután beállítások/speciális fül tartalma megjelent, a monitor fényerejét 0-ra a kontrasztot pedig 100-ra állította azonnal a driver anélkül, hogy hozzányúltam volna a Direct Access nevű részhez (az biztos hogy ennek a résznek van köze hozzá)
A fényerőt engedi módosítani manuálisan gombokkal a monitoron, de a kontrasztot nem, hiába próbálom állítani.
Már elég sok megoldást kipróbáltam de eddig egyik se működött:
a,) monitor kihúz 1 óráig táp nélkül hagyva hátha visszaállnak a gyári beállítások, nem ment
b,) monitor menü/reset (manuálisan a gombokon keresztül) nem ment
c,) régi driver letisztít a Driver Cleaner Pro -val új driver --> nem segített
d,) körülnéztem külföldi fórumokon is, nem csak velem történt az eset hanem még sok más emberrel is, de megoldást ezidáig még ők se találtak)
(
http://forums.guru3d.com/showthread.php ... did=156098)
Legtöbbször LG monitorokkal fordul elő, bár nem kizárólag.
Valaki esetleg tud egy univerzális progit ami hozzáfér a monitor kalibrációs chipjéhez DCC/CI interfészen keresztül (mint a mitshubishi/NEC monitoroknál a NAVISET) vagy valami módszert hogyan lehetne a gyári beállításokat visszaállítani?