Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. jan. 05, 2025 4:43

Hozzászólás a témához  [ 18 hozzászólás ] 
Revolution Számla No. 1. módosítás 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
jaja
És hogy bejuss egy programozóhoz, valami jó bonyolultan foglamazott mondattal fordulj az ügyfélszolgálatoshoz :)!

kedd júl. 15, 2008 10:40
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Hozzászólás 
Off: Mégis, Te mit válaszolnál egy ehhez hasonló levére,ha a céges postaládádba érkezik,ha nem a hivatalos válaszformátumot? :wink:
On
Beszélj telefonon,egy programozóval,ne az üf.szolgálattal!

hétf. júl. 14, 2008 20:51
Profil Privát üzenet küldése ICQ YIM Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Egyelőre egy emilre futotta tőlem, íme:
Kód:
Tisztelt Cím!

Egyik ügyfelem évek óta a tárgybeli programot használja számlázásra, most
azonban egy minimális módosításra lenne szükség. A vevo információnál a
számlára rá kéne nyomtatni a vevo adószámát is, ami ugyan felviheto a
vevoadatoknál, azonban a nyomtatásnál ez nem jelenik meg. Van arra mód
esetleg valamilyen paraméterfájl módosításával, hogy ez így muködjön, vagy
felejtos a dolog? Válaszukat elore is megköszönve,

Tisztelettel:

és a válasz:

Kód:
Tisztelt Ügyfelünk!

A korábbi verziók közül még elképzelhető, hogy nem mindegyik írta rá a számlára az adószámot. Ezt viszont már megteszi az idei törvényeknek megfelelő 5.2-es verzió, amely már Revol Express néven rendelhető meg nálunk. Ezt megrendelheti a http://www.revolexpress.hu/ címen, vagy a mellékelt megrendelő kitöltésével. Ilyenkor utánvéttel kapja meg a programot. Ha személyesen jön be irodánkba, akkor el is viheti azt. Irodánk 10-12-ig és 13-15:30-ig van nyitva.

Aranyosak.

hétf. júl. 14, 2008 15:29
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nem kimondottan erre gondoltam....én sem vagyok náluk ügyfél:
Én is valami hasonló f*sba tenyeredtem kb 5-6 éve v.tán régebben is:
Telefonon megberregtettem a céget,ahol valóban a "telefonyos kisasszony" vm. hasonlóval szerette volna elkölteni a drága pénzemet,de határozott módon kell kérni egy helybéli szakit,aki már valóban belülről is látta a program bármelyik verzióját és annak a fülébe súgdosni a problémádat, :arrow: erre írtam,hogy azok nem annyira szőrösszívűék-az más kérdés hogy én is szereztem neki meglepetést,amikor felkerestem...na nem azért hogy jól megverjem,vagy szeretkezzek vele,hanem mert Krisztus koporsóját sem...
:P

pén. jún. 27, 2008 21:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
Éltalában a másodkézből kapott infó sokszor nem a valós dolgoat tükrözi. Mert valóban, ki tudja hogy és mi módon kérte az illető a segitséget. Sokan nem tudnak jól ügyeket intézni, a mégha a legjobb szándékkal is próbál. Ez egyén és hozzállás kérdése. :)
Tényleg az az igazi, ha te jársz utánna!

pén. jún. 27, 2008 20:53
gyémánt tag

Hozzászólás 
energoman írta:
bocs az uszitásért! Nem volt szándékos! Természetesen feltételeztem hogy a telefonos segitcségkérés már megvolt!

Nem volt ez uszítás, csak nem én hívtam őket, hanem az illető, akinél üzemel a program. Ezért kezdte el piszkálni nekem is a csőrömet, hogy mi a fenét mondhattak neki. Sajnos még nem jutottam el a telefonig, de rövidesen.

pén. jún. 27, 2008 20:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
bocs az uszitásért! Nem volt szándékos! Természetesen feltételeztem hogy a telefonos segitcségkérés már megvolt!

hétf. jún. 23, 2008 20:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
nacorvus írta:
Még mielőtt élve temetnénk a halottat..megpróbáltad már hívni őket?-mert én nem ilyen vaskalaposnak ismerem a az Ő progamozóikat.. :wink:

Holnap teszek egy kísérletet.

hétf. jún. 23, 2008 19:27
a fórum lelke

Hozzászólás 
Még mielőtt élve temetnénk a halottat..megpróbáltad már hívni őket?-mert én nem ilyen vaskalaposnak ismerem a az Ő progamozóikat.. :wink:

hétf. jún. 23, 2008 19:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hát igy valóban megértem reményedet a belebuherálásba.
Sajnos annyit lehet tenni hogy hinted a hirt milyne szemét társaság.

Mert egy ellenpélda.
A fogorvosok által használt adatbázis ingyenesen és ktelezően használandó. Na egyszer segitséget kértek hogy elszált a gép ujratették a rendzsert a programmal, és a legfontosabbat a betegek adatbázisát nem lehet beimportálni, és hgy tudok e segiteni. Hát egy csomó szenvedés után nem sikerült. Fel is hivtam a szoftverben megadott telefont, és egy nagyon kedves ember próbált segiteni, de mint kiderült az én problémám mélyebb eredetü egy közvetlenül a szoftver irójához irányitottak, aki minden további nélkül elkérte az adatbázist és kijavitva visszaküldte.
A probláma az volt hogy az adatbázist egy beta program alatt használták és az nem volt kompatibilis az uj verziókkal, és mondhatni a régiekkel sem. :)

hétf. jún. 23, 2008 16:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
Igen, de ez a szoftver bőven öregebb, mint 1 év. Telefonon elhajtják az embert, mondván, hogy már nem foglalkoznak vele. Egyébként pedig a dolog valóban úgy működött, hogy a vásárlástól számított 1 évig ingyen lehetett tőlük kérdezni, utána pedig valami horror összegért (5000/alkalom, ha jól emlékszem). Azon a pénzen meg megint majdnem vesz az ember egy új számlázóprogit.

hétf. jún. 23, 2008 14:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
Mit mondtak miért nem segitenek?
Gondolom őket hivtad:
rEVOLUTION Software Kft.
Budapest 1072, Nyár utca 32.
Telefon: (06) 1 461-8030, Fax.: (06) 1 352-1553

Megj: Én ezt olvastam a linkelt lapon:
"A szoftver mellé 1 éves terméktámogatás jár, melynek keretében a rEVOLUTION szakértő csapata segít a program használata során felmerülő kérdések, problémák megoldásában. A programokat rendszeresen fejlesztjük, így nem csak a törvényi változásoknak megfelelő módosításokkal, hanem a változó piaci körülményeknek megfelelő új funkciókkal is folyamatosan bővül a szoftvercsalád."

hétf. jún. 23, 2008 12:03
Moderátor

Hozzászólás 
OFF: azért fórum a fórum, hogy segítséget kérjünk, hátha találkozott már valaki a problémával és megtalálta a megoldást.

On

hétf. jún. 23, 2008 12:02
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
MotoHacker írta:
Szoval szerinted akad majd itt valaki,aki "tudja hova kell nyúlni", mielőtt vennél egy új programot?
Meglehetősen valószínűtlennek tűnik ,hogy a program fejlesztője olvasná ezt a fórumot és puszta szívjóságból segítene neked...vagy nem így látod?

Hogy őszinte legyek, sajnos pontosan így látom, csak azért egy pici reményem van, hogy hátha "onnan" olvassa valaki a fórumot. Talán nagyobb az esélye, mint a lottó ötösnek. :(

hétf. jún. 23, 2008 11:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
Szoval szerinted akad majd itt valaki,aki "tudja hova kell nyúlni", mielőtt vennél egy új programot?
Meglehetősen valószínűtlennek tűnik ,hogy a program fejlesztője olvasná ezt a fórumot és puszta szívjóságból segítene neked...vagy nem így látod?

hétf. jún. 23, 2008 11:00
gyémánt tag

Hozzászólás 
MotoHacker írta:
http://www.compoffice.hu/szoftverek/revolution/szamlano1.htm

Ez volna az??
Ha egyetlen exe az egész, és nincs hozzá forrás(miért is lenne),eléggé reménytelen ilyen szitnen belenyúlni.. :?

Igen, ez lenne az, de nem cak egy exe, hanem mindenféle text fájlokban vannak a paraméterek (olyan nyelvezet szerint, amit nem tudtam megfejteni), illetve például a vevőadatbázis egy access kompatibilis mdb fájl. Tehát nem reménytelen vállalkozás, csak tudni kéne, hova kell nyúlni. Próbálkozni is lehet, de annyira az már nem éri meg, akkor inkább vesz az emberfia egy új programot. :wink:

hétf. jún. 23, 2008 10:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
http://www.compoffice.hu/szoftverek/rev ... mlano1.htm

Ez volna az??
Ha egyetlen exe az egész, és nincs hozzá forrás(miért is lenne),eléggé reménytelen ilyen szitnen belenyúlni.. :?

hétf. jún. 23, 2008 9:02
gyémánt tag

Hozzászólás Revolution Számla No. 1. módosítás
Van ez az őskövület, amihez a gyártó még pénzért sem ad semmilyen supportot. Azt szeretnénk, ha a vevő adataihoz a számlára rányomtatná a vevő adószámát is. Magában a programban van olyan rész a vevőnél, ahová ez beírható, de a számlára nem nyomtatja ki. Tud valaki segíteni?

vas. jún. 22, 2008 17:44
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 18 hozzászólás ]