Szerző |
Üzenet |
VadGyermek
arany tag
Csatlakozott: pén. ápr. 18, 2008 21:47 Hozzászólások: 274 Tartózkodási hely: Padlásszoba kicsi számítógépasztala
|
Re: Hp Photosmart Essential képgaléria probléma
Akkor step-by-step: 1: Megnyitjuk a Fényképtár programot a HP Photosmart Essential 3.0 programban. 2.: Beállítások menü, 3.: Ezen belül "Fényképgyűjtemény", 4.: Ezen belül "Mappa", 5.: Itt ki van pipálva a jelölőnégyzetben a fényképeinket és a képeket tartalmazó mappa (pl. "Képek" mappa), 6.: Itt ráklikkelünk a pipára, és a jelölő négyzetben eltünik a pipa egy kis idő után, 7.: Ezek után egy másik mappánál a jelölőnégyzetben elhelyezzük a pipát. (pl. "Képek2" mappa.) A pipa meg is jelenik egy kis idő után és ráklikkelünk az "Alkalmaz" gombra. Ezek után is kell várni egy keveset. 8.: Ezek után a "Képek2" mappánál a jelölő négyzetben kivesszük a pipát. El is tünik a pipa egy kis idő után. 9.: Majd a "Képek" (eredetileg kijelölt) mappa mellett látható négyzetben elhelyezzük a pipát, és ráklikkelünk az "Alkalmaz" gombra. Ezek után is kell várni egy keveset.
Ekkor minden eredeti és újabban hozzáadott fénykép rendesen betöltődik a Fényképtárba.
Szerintem most már mindenkinek világos. Ha nem, akkor a privin szívesen segítek.
|
vas. okt. 16, 2011 19:32 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 11974 Tartózkodási hely: Budapest, Solymár
|
VadGyermek írta: Megoldottam a problémát.... Én meg nem értem.
|
pén. okt. 14, 2011 20:20 |
|
|
VadGyermek
arany tag
Csatlakozott: pén. ápr. 18, 2008 21:47 Hozzászólások: 274 Tartózkodási hely: Padlásszoba kicsi számítógépasztala
|
Megoldottam a problémát. A gépemet nemrég újratelepítettem, és sajna akkor is fennállt a fent leírt probléma. A megoldás: újra ki kell jelölni egy új "képek2" könyvtárt, miközben a régi "képek" könyvtárnál megszüntetjük a kijelölést. Miután elvégezte a műveleteket a program szépen megszüntetjük a "képe2" könyvtár kijelölését, és újra kijelöljük a régi "képek" könyvtárat. Ezek után a "képek" könyvtárba átmásolt új képfájlokat gond nélkül hozzáadja a fényképtárhoz. Ez leírva pofonegyszerű, de amíg az ember rájön a megoldásra....és ilyenkor ne legyen ideges az ember....
|
csüt. okt. 13, 2011 20:47 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 11974 Tartózkodási hely: Budapest, Solymár
|
VadGyermek írta: Sajnos valamiért nem akar feltelpülni a gépre. Megakad a település egy bizonyos részen, és fehér színű lesz a setup telepítési ablak. Kb. 30 percet vártam, de nem történt változás, így megszakítottam a telepítést. Valamilyen védelem letiltja (pl tűzfal fájlvédelme). Nincs egyéb ötletem.
|
szomb. szept. 03, 2011 14:34 |
|
|
VadGyermek
arany tag
|
Sajnos valamiért nem akar feltelpülni a gépre. Megakad a település egy bizonyos részen, és fehér színű lesz a setup telepítési ablak. Kb. 30 percet vártam, de nem történt változás, így megszakítottam a telepítést.
|
pén. szept. 02, 2011 20:39 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
|
VadGyermek írta: Esetleg van valami ötlet ... Nekem nem ilyen nyomtatóm van, de a kiegészítő programjaikról megvan a véleményem. Mivel ilyesmi fotó nyomtató programokat nem használok (én a CorelDraw-t használom, de sz egy más jellegű vektorgrafikus program). Próbáld meg a FinePrint programot: http://www.fineprint.com/ (csak angolul tud) Fizetős, de akad "megoldás", mindegyik vírusos. Ha megtetszene: pü, küldök valamit.
|
pén. szept. 02, 2011 18:19 |
|
|
VadGyermek
arany tag
|
Esetleg van valami ötlet, hogy melyik programmal tudom kihasználni a fotónyomtató részét a nyomtatómnak? Mivel a C5380-nak külön fotónyomtató része van, és a Windows-os nyomtatás lehetőség csak az alaptálcáról veszi el az A/4-es lapot, és arra nyomtatja pl. a 10x15-ös képet. Ennek a C5380-as nyomtatónak külön fényképnyomtató és Cd nyomtató része van. Ezeket a funkciókat eddig csak a Photosmart Essential 3.0-3.5 programmal tudtam elérni. Program neveket kérnék, amik jól hasznosíthatók. Köszönöm.
|
csüt. szept. 01, 2011 20:33 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
|
VadGyermek írta: A Photosmart Essential 3.0 és a 3.5 nem ad a képgalériájához új képeket és mappákat... Hát, én ezt az izét nem használnám. Egy előnye biztos van: jó nagy helyet foglal. És mint írod, sz*art sem ér. Én fel sem raktam a HP nyomtatómhoz. Van sok egyéb foto kezelő program, ha már mindenképpen kel ilyesmi neked.
|
csüt. szept. 01, 2011 19:05 |
|
|
VadGyermek
arany tag
|
Hp Photosmart Essential képgaléria probléma
A Photosmart Essential 3.0 és a 3.5 nem ad a képgalériájához új képeket és mappákat. A képeket egy "Képek" nevű mappa tartlmazza. Ha új mappát hozok létre a "Képek" nevű mappában, és megtöltöm képekkel, akkor hiába próbálom hozzáadni az új fényképeket a képgalériához, nem sikerül. Az új mappák már eleve be vannak jelölve (ki van pipálva előtte) amikor hozzá akarom adni a képeket a képgalériához (de nem jellenek meg a képgalériában az új képek), és így hozzáadni nem tudom az új képeket a meglévő képek listájához. Op.Rendszer:WinXpSp3Hu, Nyomtató: HP Photosmart C5380 A legújabb driver sem segít, sőt...rosszab mint a nyomtatóhoz kapott telepítő cd.
|
szer. aug. 31, 2011 20:48 |
|
|