|
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 3 hozzászólás ] |
|
Szerző |
Üzenet |
Sparow2
gyémánt tag
|
Fordítsd bele a linux kernelbe az SMP támogatást, akkor elvileg két külön processzornak fogják látni a progjamjaid a két magot.
|
pén. szept. 14, 2007 13:18 |
|
|
P5i
ezüst tag
|
Meg egy dolog. Megprobaltam windows alatt is, ahol mindig az alabbi uzenetet kaptam:
The RPC protocol sequence is not supported. (1703)
Azt latom, hogy a program szepen kette osztja a feladatot (csinal ket kb. azonos fajl, az egyik 1-essel, a masik meg 2-essel kezdodik, de utana meghal a fenti hibauzenettel, meg, hogy nem talan host-ot (neten is korulnez, hogy vannak-e eleerheto gepek)).
|
szer. szept. 12, 2007 9:40 |
|
|
P5i
ezüst tag
|
UHU+Msc Marc+dual proci
Sziasztok!
Linux alatt szeretnem kihasznalni a dual pentium processzorom mindket magjat Msc. Marc futtatasokhoz. A program sajat MPI-t probal hasznalni, de nekem mindig ugy tunik, mintha egyetlen CPU-t latna csak. Nem vagyok jaratos a parhuzamositasban, tehat nem tudom, hogy egyaltalan kepes-e egy tobb processzort kezelni tudo program ket magos processzorokon futni. A kerdes tovabb viheto 4 magosokra is, mivel, ha sikerulne a 2 magoson futtatni, akkor lehet, hogy vennek egy 4 magos procit.
Elore is koszi a segitseget:
Peter
|
szer. szept. 12, 2007 9:34 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 3 hozzászólás ] |
|