Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: kedd jan. 07, 2025 10:45

Hozzászólás a témához  [ 8 hozzászólás ] 
pint rajongóknak 
Szerző Üzenet
platina tag

Hozzászólás 
Shanar:

Igen, némileg hirtelen felindulásból követtem el a dolgot. De azért kíváncsi voltam, csak én állok így vele, vagy mások is. És azért nem érzem magam egyedül.

Én nem érzem sárdobálózásnak. Inkább amolyan szembesítésnek.

1. Szókratész kényszerből önkéntesen öngyilkos lett, nem? Ezt azért nem akarom pinttől.

2. Én sem vontam kétségbe a tudását. (Lásd valamelyik topic.) De azért elég ****, ha úgy segít, hogy az embernek nincs kedve megköszönni!

4. Igen. Én is így szoktam lenni. Van, hogy inkább azt mondom magamban: cseszdmeg, olvass, mindjárt rájössz, és nem reagálok egy kérdésre, legfeljebb jóval később, ha még mindig ott szerencsétlenkedik.

5. Én a példákat a stílusára hoztam fel. Nem a tudására. Arra is lehet találni, persze, sőt ezekben is látszik, hogy nem kezdő.

Üdv

hétf. okt. 06, 2003 21:57
Profil Privát üzenet küldése ICQ

Hozzászólás 
talan van igazsag abban amit mondasz (de te nem is vagy
"belinkelve" :]), talan 1 kicsit elragadtattam magam, de
szerintem nincs miert bocsanatot kernem. nekem nem segitett,
es amikor en a [bold]csekely[/bold] :] tudasommal
megprobaltam segiteni masnak, annak a masnak sem segitett,
viszont engem is elkuldott a f@..ba
ha tenyleg olyan nagy tudasu, mint amilyennek tetteti magat,
miert nem iranyit minket a sajat weblapjara, -mint ahogy sok
komoly hacker teszi- hiszen ott sok az altalunk feltett,
-szamara evidens- kerdesre megtalaljuk a MEGOLDASHOZ VEZETO
leirast.

/me lezartam, peace :)

hétf. okt. 06, 2003 21:56
Profil Privát üzenet küldése
vas-tag

Hozzászólás 
Véleményem szerint azért kicsit átestetek a ló másik oldalára, ami a sértettség tudatában -bár nem elítélendõ-, mégis sárdobálózásba fulladt.
Nekem is anno volt -nem is olyan rövid- szóváltásom pinttel, sõt nem is egyszer megpróbáltam segíteni neki, aminek megint csak -a stílusának köszönhetõen- burkolt anyázás lett a vége. Így hát a józanság látszatát megõrizve a következõket tartom reálisnak:

1. A stílusa valóban pocsék, és legtöbbször kellõen bántó is. Valószínûleg nem tudjuk meg mi az oka ennek, de a legtöbbször Szókratészi tanítási módszert fedezek fel benne.

2. Tudását sem az "anyázáskor" sem utána nem vontam kétségbe. Inkább hasonlít a Bruce Lee effektusra, amikor is valaki nagyszájú, de van is mire.

3. Ha nem alapdolgokról van szó, akkor azért ott szokott lenni a megoldás is, vagy valamilyen a megoldásra elvezetõ út, ellentétben azokkal, akik csak rtfm,stfg-t nyomják.

4. 100%-ig egyetértek azzal, hogy ha nem akar, vagy nem tud segíteni, akkor inkább ne írjon be.

5. Azért hogy legyen ellenpélda is. 1x elõfordult, hogy volt egy problémám, és bár a már megszokott stílusban elõadva, de egyedül õ segített, letöltötte a drivert, és megnézvén a makefilet megmondta, hogy mit írt rosszul a programozó. Utána mûködött.

Konklúzió: Ha olyan kérdéssel fordulok ide, amit nem lehet manuálból megtudni, akkor biztos vagyok benne, hogy érdemben fog segíteni. Ellenkezõ esetben számolni kell azzal, hogy elõadja stílusát. (Brrr.. :)

hétf. okt. 06, 2003 19:17

Hozzászólás 
cyberde: :))
Ez a "jaj de okos vagyok, jaj de okos vagyok" cimu ontomjenezo, lenezo es nagykepu stilusert en sem rajongok. Errol szerintem surgosen le kene szokni mert egy munkahelyen sem fogjak dijjazni.
p

hétf. okt. 06, 2003 9:06
platina tag

Hozzászólás 
Éngem õszintén szólva nem az zavart, hogy kijavította a (valóban) pontatlan hozzászólásom, hanem az, hogy a topic-hoz a mai napig egy árva hozzászólása nem volt!
De amúgy meg engem is inkább szórakoztat a dolog, mint zavar! :)

Üdv: Deka

szomb. okt. 04, 2003 0:50
gyémánt tag

Hozzászólás 
cyberde ! Nem volt rossz ! :-)))) Nagy igazság, amit mondasz !
pg ! A kimoderálással kapcsolatban: engem már kezd szórakoztatni ez az idióta, bár természetesen több hasznot hozna, ha távolmaradna, mintha beleböfögne állandóan más témájába.
Arra lennék csak kíváncsi, hogy négyszemközt képes lenne-e megszólalni.
Szerintem nem nagy tehetség ! Majd elsikkad....

pén. okt. 03, 2003 5:07

Hozzászólás 
nem szeretek belemenni ilyen temakba, de ha mar igy megszolittattam:
kb 15 -nem csak magyar- forumon regisztraltam magam, neha meg olvasom is oket es sajat tapasztalataimbol kiindulva, sajnos tudomasul kell venni, hogy mindenhol elofordul egy-ket ilyen paranoid-skizofren szerencsetlen, akik ebbol a pszihes-mentalis betegsegebol, nameg az eletben elert sikertelensegukbol adodoan ezt a stilust kepviselik, mert itt az anonim alarc mogott jatszhatjak a nagymenot.
ahol erosebb a moderacio, hamar kibannolja oket, akkor vagy visszajonnek, -de azt altalaban hamar levagjak, mert a borukbol kibujni nem tudnak, ui. a szokincsuk, szakmai tudasuk nem lesz nagyobb egy uj nicktol- vagy tovabballnak es mashol keseritik masok eletet.
nem eri meg energiat pazarolni rajuk
szvsz ez az arc egyebkent komoly "chief IT engineer" lehet, (talan adatrogzito a postanal :]) es neha a bufeben egy olcso kave mellett kihallgatja a rendszergazdak beszelgeteset, aztan a frissen felcsipett altalanossagokat este beleboxolja a 486 hi-tech gepebe, es amikor konkretumokrol kerdezik atugrik egy masik topicba iget osztani.
en beraktam -1-be es kesz

pén. okt. 03, 2003 0:11
platina tag

Hozzászólás 
http://www.lx.hu/messages.php?lang=hu&s ... ow=2&nom=8

"RedHat 9.0 Miért nem látok semmit?"

http://www.lx.hu/messages.php?lang=hu&s ... w=2&nom=17

40 MB-os Linux?

http://www.lx.hu/messages.php?lang=hu&s ... ow=2&nom=7

Coyote + firewall

http://www.lx.hu/messages.php?lang=hu&s ... ow=2&nom=6

Milyen hátrányokkal jár az internet megosztás?

http://www.lx.hu/messages.php?lang=hu&s ... ow=2&nom=6

1floppy router

http://www.lx.hu/messages.php?lang=hu&s ... w=2&nom=17

Apróbetűs notebook képernyő

http://www.lx.hu/messages.php?lang=hu&s ... 0919112350

Biztonság: internet+megosztás

-----------------------------------------------------------------
A fentiekből gyűjtögetve eddig Deka, cyberde, malvin2, signal, utini és jómagam tartozunk a "pint-rajongótáborhoz". (Elnézést tőletek, ez hogy én ezt írom, nem jelenti, hogy egyetértetek velem.)

pint: nem érzel valami visszásságot? Mi hatan (vagy többen) vagyunk értetlen, kötekedő, tudatlan, "csináld-meg-helyettem" fórumozók? Érdekes, hogy egyikünknek sem tetszik a modorod, de biztos bennünk van a hiba. Te bezzeg...

Az én véleményem szerint te vagy némileg paranoiás, feleslegesen kötekedő, goromba bunkó. Nem tudom minek jársz ide. (A tanulástól nem leszel több, mint tudjuk, dehát mivel hozzád képest mindenki hülye, ezt gondosan érezteted velünk, ostoba halandókkal.) Korlátlan neted van biztos, vagy nincs kutyád, nem tudom. Viszont belőled elegem van. Azt veszem észre magamon, hogy ha egy témához hozzászólsz, oda már nincs kedvem írni, mert nem akarom dühíteni magam köcsög megnyilvánulásaidon. És ennek sajnos a többiek isszák meg a levét.

Nem tudok mit tenni, sajnos nem én vagyok a moderátor, így a többiektől kérek elnézést. Ez van.

A moderátoroknak: Nem tudom ki itt az illetékes, a fenti topicok alapján tehettem volna ezt az internet vagy a windows csoportba is, de itt van a legtöbb. Talán nem kellett volna megnyitnom ezt a topicot, de azért van benne tanulság, úgy érzem.

Bocsánat az óriási OFF-ért.

(Aki pedig még egyszer idéz tőlem, a "jóindulatú, bammeg"-et, attól már pénzt fogok kérni. :-)))))

csüt. okt. 02, 2003 22:21
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 8 hozzászólás ]