|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 10 hozzászólás ] |
|
Szerző |
Üzenet |
ixess
ezüst tag
|
nem kérdés....suse
|
hétf. nov. 17, 2003 8:15 |
|
|
zgy
|
Sziasztok!
Hááát, én az UHU-t kiforratlannak találtam egy kicsit a nyáron. Azóta lehet, hogy javítgatták, nem tudom.
SuSE: csinál időnként rejtélyes dolgokat, de alapjában véve nem annyira rossz, mint ahogy szidják némelyek...
Én a Mandrake 9.1-et javasolnám. Nekem most az van fent, és nagyon tecc. Mindent tud, kezdőnek szerintem tökély. Ja, és letölthető természetesen (3cd).
üdv
zgy
|
szer. okt. 29, 2003 16:50 |
|
|
kroo
|
> > Az első gondom, hogy nem tudom mi a különbség a Suse 8.2 és az Uhulinux között. Eg es a fold! ) > Eloszor probald ki mindkettot, aztan donts, neked melyik fexik jobban. Ja, probalkozni azt lehet, de ha megfogadsz egy tanacsot: SuSE SoSE. (Remelem erezheto, hogy nem szeretem a SuSE-t! De a lenyeg az, hogy valaszz egy disztibet, es lodd be magadnak ugy, hogy fekudjon, es akkor az lesz a legjobb. -- [chris] # /usr/games/fortune -a #define FALSE 0 /* This is the naked Truth */ #define TRUE 1 /* and this is the Light */ -- mailto.c
|
kedd okt. 28, 2003 22:50 |
|
|
Embeer
vas-tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 9 Tartózkodási hely: Budapest
|
Proxi
IpTables
Addig míg nincs más:)9
|
hétf. okt. 27, 2003 18:41 |
|
|
voicex
|
Vagy lehet a squid segitsegevel is... ami egy proxy csomag - vagyis egy internet kapcsolatot megoszto csomag ...persze, kell a tuzfal is hozza (es ez is barmelyik linuxon hasznalhato) On Po, 2003-10-27 at 17:43, IroNiQ wrote: > ----------------------------------------------------------------- > Elindult Magyarország Legnagyobb Álláskereső Szolgáltatása: > http://www.jobinfo.hu> ----------------------------------------------------------------- > 2003-10-27, h keltezéssel . ezt írta: > > ----------------------------------------------------------------- > > Elindult Magyarország Legnagyobb Álláskereső Szolgáltatása: > > http://www.jobinfo.hu> > ----------------------------------------------------------------- > > A Suse-vel tudok internetet megosztani ? Vagy azt csak az Uhu tudja ? > > Barmelyik linux alapu disztribucioval tudsz netet megosztani, amelyikben > van iptables, vagy vmi ehhez hasonlo tudasu csomagszuro - tuzfalnak > nevezett - program. > > > IroNiQ
|
hétf. okt. 27, 2003 18:19 |
|
|
ironiq
|
2003-10-27, h keltezéssel . ezt írta: > ----------------------------------------------------------------- > Elindult Magyarország Legnagyobb Álláskereső Szolgáltatása: > http://www.jobinfo.hu> ----------------------------------------------------------------- > A Suse-vel tudok internetet megosztani ? Vagy azt csak az Uhu tudja ? Barmelyik linux alapu disztribucioval tudsz netet megosztani, amelyikben van iptables, vagy vmi ehhez hasonlo tudasu csomagszuro - tuzfalnak nevezett - program. IroNiQ -- Web: http://ironiq.huE-mail: iron@ironiq.hu
|
hétf. okt. 27, 2003 17:41 |
|
|
rabbi
vas-tag
|
A Suse-vel tudok internetet megosztani ? Vagy azt csak az Uhu tudja ?
Egyébként köszi a tanácsotokat vkitől a közelemből megpróbálom megszerezni.
|
hétf. okt. 27, 2003 17:20 |
|
|
pg
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 828 Tartózkodási hely: Szeged
|
Suse 8.2 (Csak DESKTOP verzió!, szerver dolgokat nem tudja, de ottohn neked attól jó lehet), volt nemrégen CP CD-n.
|
vas. okt. 26, 2003 22:51 |
|
|
ironiq
|
2003-10-26, v keltezéssel . ezt írta: > Talán rászántam magam, hogy feltelepitsem a linux-t. > Az első gondom, hogy nem tudom mi a különbség a Suse 8.2 és az Uhulinux között. > Melyiket érdemes feltelepíteni, illetve érdemes-e egyáltalán megvenni a boltokban. > A Suse assszem kb20000+Áfa, mig a Uhu 9900+Áfa > > Vagy nézzek körül a neten és töltsem le.... SuSE -t nem tucc letolteni, de barkitol, akinek megvan, elkerheted. UHU -t tucc letolteni... Eloszor probald ki mindkettot, aztan donts, neked melyik fexik jobban. Segitseget kerhetsz mind2ben forumokon, de azt nem tudja senki sem, neked mi tetszik, neked melyik fexik jobban... IroNiQ -- Web: http://ironiq.huE-mail: iron@ironiq.hu
|
vas. okt. 26, 2003 19:07 |
|
|
rabbi
vas-tag
|
Sziasztok !
Talán rászántam magam, hogy feltelepitsem a linux-t.
Az első gondom, hogy nem tudom mi a különbség a Suse 8.2 és az Uhulinux között.
Melyiket érdemes feltelepíteni, illetve érdemes-e egyáltalán megvenni a boltokban.
A Suse assszem kb20000+Áfa, mig a Uhu 9900+Áfa
Vagy nézzek körül a neten és töltsem le....
A segitségeteket szeretném kérni, amit előre is köszönök
|
vas. okt. 26, 2003 14:39 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 10 hozzászólás ] |
|