|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 5 hozzászólás ] |
|
Szerző |
Üzenet |
chx
arany tag
|
"azt kellene inkabb rairni, hogy pl. designed for olyan gep, amiben van pci busz es megfelelo csatlakozasi lehetoseg."
Hát igen, jó lenne, ez pl az amigáknál még működött (pl zorro kell hozzá, azt annyi), ma már nem nagyon. Amúgy szerintem pozitívan mozdul el a dolog a többi os irányába, lassan de pozitívan.
chx
|
kedd dec. 02, 2003 9:11 |
|
|
pint
ezüst tag
|
> a nagy cegek ugyanis azert irkalnak ilyen es hasonlo
baromsagokat,
> mert a felhasznalok tobbsege egy idiota, buta ****.
Es az ilyen buta **** miatt olcsobbak jelentosen a
hardware-ek, mint akar 10 evvel ezelott is. Ugyhogy ha te
olcson jutsz hozza az alkatreszekhez, azt pont a
tomeggyartasnak koszond. Es a tomeggyartashoz meg kell
tomeg, aki a fogyaszto, es a tomeg sosem lesz az ertelmisegi
elit.
Nelkuluk nem tartana ott ez a dolog, mint ma.
|
kedd dec. 02, 2003 3:10 |
|
|
kroo
|
On Sun, Nov 30, 2003 at 11:53:59AM +0100, c wrote:
> [...] > Akkor lesz majd szép világ, ha rájuk lesz írva hogy designed for linux!
szerintem a vilag akkor lesz szep, ha a hardware gyartok nem fognak olyan **** irkalni a termekeikre, hogy a hardware-t valamilyen software-hez design-oltak.
azt kellene inkabb rairni, hogy pl. designed for olyan gep, amiben van pci busz es megfelelo csatlakozasi lehetoseg.
azt termeszetesen ra lehet irni, hogy a mellekelt cd-n van valami meghajto-program, esetleg egyeb software az xy operacios rendszerhez.
remelem te is valahogy igy gondoltad.
a nagy cegek ugyanis azert irkalnak ilyen es hasonlo baromsagokat, mert a felhasznalok tobbsege egy idiota, buta ****.
(es ha valaki megrokonyodne azon, hogy miert kell csunya, kozonseges szavakat hasznalni, az kapja is be. sajnos e szavak altal kifejezheto erzelmek jelolesere meg nem talaltam megfelelo smiley-kat, s nem is fogom magam megeroltetni, csak hogy a kepmutato pocsoket kielegitsem. ha meg azt irom, "a felhasznalok tobbsege nem ert ahhoz, amit csinal", az meg nem tukrozi huen a velemenyemet.)
-- [chris]
# /usr/games/fortune -a If someone can point me to a good and _FREE_ backup software that keeps track of which files get stored on which tape, we can change to it. -- Mike Neuffer, admin of i-Connect Corp.
|
vas. nov. 30, 2003 23:52 |
|
|
Chaos
|
És szerinted akkormelyiket vegyem meg?
A Leadteket, vagy az Asust?
Vagy egy harmadikat?
|
vas. nov. 30, 2003 19:21 |
|
|
chx
arany tag
|
Vindóz alatt nem lesz gondod, mert ami a drivercd-n van, azt le is lehet tölteni. Szerintem linux alatt se, a tv kártyák többsége két chipsetet használ, ezeket a linux ismeri, a zappingal meg frankón lehet tv-t nézni. Nekem bt chipes volt, kapásból ment. Akkor lesz majd szép világ, ha rájuk lesz írva hogy designed for linux!
chx
|
vas. nov. 30, 2003 11:53 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 5 hozzászólás ] |
|