Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: kedd nov. 19, 2024 6:46

Hozzászólás a témához  [ 386 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Következő
web-kritika 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Ezexerint a felbontsa sem hiba. :) Vegul is nekem ezt tok jo! En meg nem nagyon merem megcsinalni, hogy nem torodok a 800*600-zal, (mert azert a satatisztikak azt mondjak, hogy meg sok a 800*600) de orulok, hogy vannak akik bevalaljak. Igy ha valaki 800*600 ban nezi, az titeket szid, es legalabb szoktatjatok a nepet, hogy valtsanak felbontast. Jo lenne mar elfelejteni a 800*600 at. Elegy nyomaszto. :)
Amugy meg meg 2 tanacsom ezzel kapcsolatban....
Szerintem az oldalt nagyon konnyu lenne atalakitani 800*600 ra.
Annyit kellene csinalni, hogy a menut 1 picivel feljebb viszed. Az kapcsolataink linknek kellene az elerhetosegunk magassagaban lenni.
Ezt mindenkeppen javasolnam, mert szerinten nem valtoztatna a kinezeten az oldalnak 1024 ben sem, es azert ez fontos, hogy 800*600 ban is minden infot lassanak.
Ezenkivul maximum A milic.hegymaszo.tura.egyesulet kellene valrabb hozni, de vegulis az mar nem lenyeges. Szoval szerintem a menut feltetlenul csinald meg, mert 1 perces munka, es ennyit szerintem meger..
A masik hogy en a nyito oldalra a belepes gomb ala betennem, hogy ajanlott felbontas 1024*768 Sot en azt is odatennem, hogy az eoldalt a SaduSunday Internet Studio keszitette, es az egy link lenne az oldalunkra :P
A forumot te irtad? Adatbazisban tarolja a dolgokat? Igy elsore nagyon tetszett. Ha free a forrasa, akkor mond meg legyszi, hogy juthatok hozza. Van egy Jatekom amit irok, es nem akarok idot tolteni azzal, hogy forumot irok hozza. Ez pont jo lenne hozza :P
Koszi! :)

kedd feb. 15, 2005 8:34
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
MadNed írta:
www.milic.hu
dudikoph: Az elso benyomasom kellemes volt. Jol attekintheto, korrekt honlap, bar hogy oszinte legyek nekem a grafika nem nagyon tetszik. Nem mondanam, hogy komoly baj van vele, csak szerintem tul egyszeru, es nem megy a hegymasashoz....
(persze lehet, hogy masoknak tetszik, ez csak az egyeni velemenyem)
Ami viszont szerintem nagyobb problema, hogy 800*600 ban nem jelennek meg dolgok. Lecsuszik a menubol is egy darab, pld a Kapcsolataink gombra. Es felul is a milic hegymaszo.... nem fer ki.

Osszesitve, nekem tetszik, bar lehetne szebb, elegansabb, de szerintem hasznos oldal az egyesuletnek.
Ami kifelyezetten hiba az a felbontas. Azert most meg eleg sokan hasznaljak a 800*600 ban a gepuket, ugyhogy szeriontem nem lehet figyelmen kivul hagyni.
Udv MadNed

Nem viccelek, de én kb 6 éve nem láttam embert, aki 800*600ban használta volna a gépet:) ettől függetlenül tudom, hogy még vannak azért szép számmal. És mondjuk az is tény, hogy csak az 1024< képernyőkre gondoltam. Kb 2 hónapja sincs, hogy elkészült az oldal béta verziója, és azóta folyamatosan javítgatom, bővítgetem, ahogy épp van időm. Az egyszerűség pedig direkt, ui elsősorban arra építettem, hogy gyors legyen az oldal, sok tartalommal(a tagok most írják az útleírásokat), és vhogy azért nézzen is ki. Ha megnézed, az oldalak kb 50%-án nincs is kép(vagy ha van, akkor az kb egy 5kb-s gif:)), a táblázatokkal, egyebekkel próbáltam meg úgy játszani, hogy vmennyire szép is legyen:) ahol a komoly méretű képek vannak, az a rész teljesen el van különítve(Galéria). Amúgy a hosszútávú cél, hogy egy kisebb portál legyen fent, mint Milic honlap, ezt kb 1 év múlvára tervezzük, addig még van időm megírni a portált:) szóval köszi a véleményt, és ha úgy érzem, hogy kész a honlap, teljesen, akkor megint írok ide, v neked, és megint kérek véleményt!:)

hétf. feb. 14, 2005 23:18
arany tag

Hozzászólás 
www.milic.hu
dudikoph: Az elso benyomasom kellemes volt. Jol attekintheto, korrekt honlap, bar hogy oszinte legyek nekem a grafika nem nagyon tetszik. Nem mondanam, hogy komoly baj van vele, csak szerintem tul egyszeru, es nem megy a hegymasashoz....
(persze lehet, hogy masoknak tetszik, ez csak az egyeni velemenyem)
Ami viszont szerintem nagyobb problema, hogy 800*600 ban nem jelennek meg dolgok. Lecsuszik a menubol is egy darab, pld a Kapcsolataink gombra. Es felul is a milic hegymaszo.... nem fer ki.

Osszesitve, nekem tetszik, bar lehetne szebb, elegansabb, de szerintem hasznos oldal az egyesuletnek.
Ami kifelyezetten hiba az a felbontas. Azert most meg eleg sokan hasznaljak a 800*600 ban a gepuket, ugyhogy szeriontem nem lehet figyelmen kivul hagyni.
Udv MadNed

hétf. feb. 14, 2005 21:37
ezüst tag

Hozzászólás 
akkor má' az én oldalam is... .:S

hétf. feb. 14, 2005 20:36
ezüst tag

Hozzászólás 
Ja, és nyugodtan írjatok a vendégkönyvbe:)

hétf. feb. 14, 2005 13:17
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok! Nemrég akadtam rá erre a topikra, és sztem elég jó, hogy van ilyen is. Úgyhogy szeretnék véleményezést kérni egy honlapról:)

www.milic.hu

Ez egy hegymászó/sziklamászó egyesület honlapja, a honlapot én csináltam+tagja vagyok az egyesületnek alapítás óta (meg a acsapatnak is előtte). Még vannak hiányos részek, de alapvetően inkább csak tartalmi lyukak vannak a oldalon. A W3c validator kva sok hibát jelzett a honlapon, és ezek 95%-a az, hogy nem töltöttem ki a képeknél az "ALT" mezőket:)
Várom a véleményeket!:)

hétf. feb. 14, 2005 13:13
arany tag

Hozzászólás 
MadNed írta:
Jo hogy mondod. Erre mindig ra akartam kerdezni. Mennyire jok azok az oldalak, ahol a lap tulajddonosa tudja frissiteni az oldalat. Mennyire tudja megcsinalni amit szeretne. Mik a lehetosegei? Gondolom, hogy programotol fugg, de azert kivancsi lennek, ahogy altalaban mit tudnak ezek a programok. Gondolom nem tudja az egesz weblapot valtoztatgatni, csak 1-2 oldalnak a szoveget. Pld hirresz....
Ha valaki tudna nekem mutatni egy demot, azt megkoszonnem.
Udv MadNed

Kimondott példa nekem nincs, én küzdöm össze az admin felületet. Kb úgy képzeld el, mint itt a fórumon. Begépeli a szöveget, képet is beszúrhat, aztán kalap kabát.

Teljes önállóságot nem érdemes csinálni... Szerintem...

vas. feb. 13, 2005 22:00
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
Jo hogy mondod. Erre mindig ra akartam kerdezni. Mennyire jok azok az oldalak, ahol a lap tulajddonosa tudja frissiteni az oldalat. Mennyire tudja megcsinalni amit szeretne. Mik a lehetosegei? Gondolom, hogy programotol fugg, de azert kivancsi lennek, ahogy altalaban mit tudnak ezek a programok. Gondolom nem tudja az egesz weblapot valtoztatgatni, csak 1-2 oldalnak a szoveget. Pld hirresz....
Ha valaki tudna nekem mutatni egy demot, azt megkoszonnem.
Udv MadNed

vas. feb. 13, 2005 20:33
arany tag

Hozzászólás 
MadNed írta:
www.szombathelyiak.hu
A tamogatoknal a mav, es a szombathely erdekesen sikerult. Miiutan rakattintasz, egy kulon ablakban egy meg kisebb kep jelenik meg. Azthiszem ezt vehetjuk hibanak.
A ket oldalt a hatter nekem special nem tetszik, de ez nem feltetlenul hiba. Izlesek es pofonok.
Amugy ezt a ket aprosagot tekintve nekem nagyon tetszik. Egyszeru, de latszik, hogy nem azert az, mert ez a max tudasotok, hanem mert ez igy van kitalalva.
Szeretem az egyszeru, attekintheto, de igenyes oldalakat, ugyhogy Gratula!
800*600 ban es 1024*768 ban is tokeletes.
Mas bongeszovel nem neztem meg, pedig arra kivancsi lennek....
Es az utolso vitatott kerdes, a validitas.... Szerintem fontos, masok szerint nem annyira... Mindenesetre ha a html szavbanyokat nezzuk, akkor azert eleg sok hiba van benne.
http://validator.w3.org/check?uri=http% ... helyiak.hu

Udv MadNed
Tovabbra is varom a kritikakat a www.flashback.hu rol

Köszi a kritikát! Dögös a Te oldalad is!
Macromediát használok, miel lusta ember vagyok, és ezeket a "hibás " kódokat ő generálta.
Tesztelni IE-e, Mozzillával, és Operával szoktam, de ott is jó, nincs szétesve, nincs különbség.
Ennek az oldalnak az a lényege, hogy a lap gazdája tudja frissíteni.

vas. feb. 13, 2005 17:02
arany tag

Hozzászólás 
www.szombathelyiak.hu
A tamogatoknal a mav, es a szombathely erdekesen sikerult. Miiutan rakattintasz, egy kulon ablakban egy meg kisebb kep jelenik meg. Azthiszem ezt vehetjuk hibanak.
A ket oldalt a hatter nekem special nem tetszik, de ez nem feltetlenul hiba. Izlesek es pofonok.
Amugy ezt a ket aprosagot tekintve nekem nagyon tetszik. Egyszeru, de latszik, hogy nem azert az, mert ez a max tudasotok, hanem mert ez igy van kitalalva.
Szeretem az egyszeru, attekintheto, de igenyes oldalakat, ugyhogy Gratula!
800*600 ban es 1024*768 ban is tokeletes.
Mas bongeszovel nem neztem meg, pedig arra kivancsi lennek....
Es az utolso vitatott kerdes, a validitas.... Szerintem fontos, masok szerint nem annyira... Mindenesetre ha a html szavbanyokat nezzuk, akkor azert eleg sok hiba van benne.
http://validator.w3.org/check?uri=http% ... helyiak.hu

Udv MadNed
Tovabbra is varom a kritikakat a www.flashback.hu rol

szomb. feb. 12, 2005 10:45
arany tag

Hozzászólás 
www.flashback.hu

Tessék kitizálni. Kiváncsi vagyok.
Az hogy ilyen kevés színből tevődik össze az a megrendelő kivánsága volt, Valamint az is, hogy egyszerű, és áttekinthető legyen.
Még vannak felttőltetlen oldalak, mert meg nem vagyunk kész.

Előre is köszi!

pén. feb. 11, 2005 14:15
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Dobjatok egy kritikát az én munkámról is.

www.szombathelyiak.hu

csüt. feb. 03, 2005 17:49
vas-tag

Hozzászólás 
sziasztok!

miután végignéztem ezt a topikot, jókat derültem, de bedobom az én munkámat is, lévén nemsokára frissíteni kellene az oldalt.

Várostörténeti oldal - sztalinvaros.uw.hu

előre is köszönöm a véleményeket, kritikákat.

csüt. jan. 27, 2005 11:50
gyémánt tag

Hozzászólás 
BÁÁÁÁÁZZZZEEEEEEEE!!!!!! :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:
Mekkora állat vagyok...
www.onixnet.hu
sorry :oops:

szer. jan. 26, 2005 7:45
arany tag

Hozzászólás 
Archon írta:
Sziasztok!
Most csináltam a cégünknek honlapot, igazából ez a második lap amit készítettem, szóval egyáltalán nem vagyok profi. :)
Segítségeteket kérném, nekem sajnos nincs lehetőségem több oprendszerrel/böngészővel megnézni a lapot,
szóval bízok benne, hogy ti megteszitek. :) Ha vmi nem tetszik, vagy csúnyán bugos az oldal, nyugodtan írjátok le,
az építő jellegű kritika ellen semmi kifogásom.:)
Előre is köszönöm a hsz-eket!

Hát, szerintem nagyon jó, ugyan kicsit még kéne vele foglalkozni!
De mi is a honlap cime? :) :wink:

kedd jan. 25, 2005 16:12
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Most csináltam a cégünknek honlapot, igazából ez a második lap amit készítettem, szóval egyáltalán nem vagyok profi. :)
Segítségeteket kérném, nekem sajnos nincs lehetőségem több oprendszerrel/böngészővel megnézni a lapot,
szóval bízok benne, hogy ti megteszitek. :) Ha vmi nem tetszik, vagy csúnyán bugos az oldal, nyugodtan írjátok le,
az építő jellegű kritika ellen semmi kifogásom.:)
Előre is köszönöm a hsz-eket!

hétf. jan. 24, 2005 16:11
ezüst tag

Hozzászólás 
www.kali.hu/kal-vin

Csak csatlakozni tudok Andrei-hez, és még egy picit 'belekötnék' a tartalomba is: Az olasz nincs úgy frissítve mint a többi.
Amúgy szépen kidolgozott honlap, ha külföldi (német) érdeklődő akad, bizonyára megtalálja azt amire szüksége van, azt, amire kíváncsi.

szer. jan. 05, 2005 18:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
Zsoe írta:
Légyszi majd erről is írjatok...

A nyitólapon a három nyelvválasztó gomb sarkos és ez visszás.. Transzparens gif kellene.

A képek a galériában nincsenek szélre zárva (a popup ablak nagyobb, mint a kép (kb 10 képpont függölegesen)

A szövegek rendre összecsúsznak a képpekkel, ha valamilyen háttérszkript fut, akkor amiatt akadhat. (Pl a pillangó).

A frame-ek nincsenek kidolgozva.

A szerkezet jó és informativ.

Best Reg; Andrei

szomb. dec. 25, 2004 19:48
ezüst tag

Hozzászólás 
Légyszi majd erről is írjatok!!!

www.kali.hu/kal-vin

Köszi!!!

csüt. dec. 23, 2004 22:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
A réfvűlöpi oldal jópofa introval van, de túl hosszú és nem lehet tiltani. Ez a webdesign grafikus megközelítése. Amúgy az oldal kellemes. Az oldal mozzillával nem megy, csak internet explorerrel. Inkább hyperlinkeljél, mint void-ozz....

csüt. dec. 23, 2004 14:20
ezüst tag

Hozzászólás 
Szeretném ha véleményt írnátok a következőkről!!!

www.revfulop.hu

www.kali.hu/kal-vin

hétf. dec. 20, 2004 16:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
leho írta:
Ha van valakinek ideje, véleményezné a www.roomsinbudapest.com oldalt? Köszönöm

Nem menneki a nyelvkiválasztások. Túl nagy az inputban a text. Nem értem, hogy miért kell még a "go" gombot is flashbe tenned. A menük fele nem is lett kidolgozva. Nekem 2 az 5-ből.

szer. dec. 15, 2004 22:07
arany tag

Hozzászólás 
www.roomsinbudapest.com
Szia. Első ránézésre igényes hatású. Rögtön észrevettem a sok kis zászlót (gondolván nyelvválasztás) majd rákattintva kicsit csalódott lettem. Mégiscsak egy nyelvű? A flash menü nagyon szép, főleg ahogy meg van oldva az accommodations almenüpontok! Nem volt sok időm a tartalmat böngészni, de biztos lesz itt még rajtam kívül aki véleményezi és abba is belemélyed! :) Attól függetlenül elég bő leírás található a kiválasztott szálláshelyekről fotókkal együtt! Szóval most így különösebb negatívumot nem tudok írni, bár gondolom olyasmi kritikát vártál.

más...
szerintem akkor működött volna jól ez a téma, ha a véleményt kérők is véleményeztek volna legalább egy itt szereplő korábbi oldalt. Hát nem így alakult, kár :(

hétf. dec. 13, 2004 21:50
vas-tag

Hozzászólás 
Ha van valakinek ideje, véleményezné a www.roomsinbudapest.com oldalt? Köszönöm

vas. dec. 12, 2004 20:32
vas-tag

Hozzászólás 
Idézet:
Valami konkrét célt ki kellene tűzni, hogy mivel foglalkozzon az oldal.

Hát én egy magánoldalnak szántam.

Idézet:
A menün lenne még mit módosítani hogy belepasszoljon az oldalba. Ez a helyzet a felső Tomi Site felirattal is. Persze ezek úgy is értelmezetők, hogy egyediek :)

A menüt időközben lecseréltem a felső felirat szerintem nem olyan rossz.

vas. dec. 12, 2004 13:45
ezüst tag

Hozzászólás 
Szevasztok!
Kicsit kihaltnak tűnik a hely, de azért megkérdezem. Milyen könyvet ajánlotok kezdésnek. Magával a html szerekesztéssel, a tag-ekkel szeretnék megismerkedni. Tehát nem egy full extrás szerkesztőprogram kezelésével. Köszi.
A felvetett ötletet egyébként jónak tartom. Építő kritikák, segítségnyújtás stb. Kérdés, lesz-e valaki(k)nek kedve és persze ideje felkarolni az ügyet.
Minden kezdet nehéz...

vas. dec. 12, 2004 13:28
arany tag

Hozzászólás 
http://szavazo.andrei.hu/

Tuti, főleg hogy nem is kell regisztrálni sehova a használatához! Ja és legyen a SZAVAZÓN hozzászólási lehetőség! :wink:

http://www.tomi-site.tk/

Valami konkrét célt ki kellene tűzni, hogy mivel foglalkozzon az oldal. Ez így egyenlőre nem sok. A menün lenne még mit módosítani hogy belepasszoljon az oldalba. Ez a helyzet a felső Tomi Site felirattal is. Persze ezek úgy is értelmezetők, hogy egyediek :)

hétf. nov. 29, 2004 19:24
vas-tag

Hozzászólás 
Üdv!

Szeretném ha véleményt mondanátok az oldalamról. Még eléggé kezdő vagyok. Úgyhogy jöhet bármi ami az oldalról az eszetekbe jut. Minden apró észrevétel nagy segítség.

Köszi

hétf. nov. 29, 2004 17:21
arany tag

Hozzászólás 
Már pár hete ez a grafika van fent, köszi. :) A menü betűtípusa "bauhaus", 15px

vas. nov. 28, 2004 11:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
tutorial.hu írta:
Nem találtam benne semmi kivetnivalót, gratula, jó ötlet volt! :)

Köszi :)

A te honlapod mikor változott meg? jó lett :) ez Georgia betűkszlet is bejön.. A baloldali betűk a menüben milyen karakterkészletre épülnek, mert nagyon mutatós?

vas. nov. 28, 2004 10:57
arany tag

Hozzászólás 
Nem találtam benne semmi kivetnivalót, gratula, jó ötlet volt! :)

vas. nov. 28, 2004 10:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
Segaszto, ezt az aloldalt kellene véleményezni. NEM A GRAFIKÁT, hanem a SZERKEZETET. :) Ez egy olyan oldal, ahol mindenki csinálhat magának szavazást. (amúgy csak poénból dobtam össze) ...

Az oldal itten : http://szavazo.andrei.hu/

Előre is köszi,

Andrei

szomb. nov. 27, 2004 22:21
arany tag

Hozzászólás 
Andrei írta:
hyts: Találtam neked egy jó kis oldalt, itt biztosan találsz egy pár jó képet...
http://www.dieselstation.com/archives.html

Szia Andrei

Köszi a linket, ismerem. Egyébként valóban nagyon jó oldal az említett! De buszkén kijelenthetem, hogy azt már leköröztem :)
Ha a tar.hu-val nem lennének gondok már a bűvös 10000 db képet is megközelítettem volna... de hát így... :( Ezzel a mennyiséggel még a nagy magyar háttérképes oldalt is megszorítanám... ha már látogatottságban fényévekre vagyok tőle akkor legalább így! :wink:

csüt. nov. 25, 2004 21:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
hyts: Találtam neked egy jó kis oldalt, itt biztosan találsz egy pár jó képet...
http://www.dieselstation.com/archives.html

csüt. nov. 25, 2004 20:33
arany tag

Hozzászólás 
Hello MadNed!

Rég jelentkeztél, de látom átköltözött az oldal, mármint hogy már saját domainje van! Így azért már jobban illik egy Web-stúdióhoz! :wink:

csüt. nov. 25, 2004 15:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
yaanno írta:
kritikát várok erről a lapról: http://www.szv.hu

Andrei munkáit nagyon szeretem :)

Annak ellenére, hogy nagyon szereted a munkáimat (ezt köszi), a következő a véleményem:

- teccik az RSS
- a baloldali sáv túl széles én levenném 120-160-ra maximum.
- ki kellene írni, hogy a cikkekben a belső linkek hova mutatnak, mert számokra az ember nem klikkelget (legalább alt vagy title mezőben)
- amúgy jó a felépítés

Üdv, Andrei

csüt. nov. 11, 2004 10:22
arany tag

Hozzászólás 
http://www.szv.hu

- nekem lehet hogy mániám ez, de ez az oldal sem optimális 800x600-ban. Tudom, lassan már tényleg mindenki áttér az, 1024-re de vannak még azért SVGA felbontást használó emberkék (persze én is csak laptopon használom így, mert neki ez a maximum… ) Igazából azért sem értem, mivel csak néhány pixellel csúszik ki a már említett méretből.
- rendszeres hiba az oldalakon, hogy nem adják meg a háttérszint, itt sincs megadva. Így akinél nem alapértelmezett a fehér szín, annak nem lesz olyan az oldal mint szánnád.
- eseményekben nem igazán bővelkedik a híradás! :) Na jó, ez csak kötözködés :)
- hírek böngészése résznél szerintem nem a legszerencsésebb ez a legördülő menüs megoldás, sokkal jobb lenne pl. egy bal oldali menü megjelenése a kategóriáknak és azon belül a típus szerinti rendezés.

Összességében egy rendkívül összeszedett oldal, remek barna árnyalatos irodalmi stílusú desigal! Lehetne még bőven elemezni az oldal pozitívumait, de gondolom most inkább a gyenge pontokra vagy kíváncsi!

Sok sikert a további szerkesztéshez!
Üdv. hyts

szer. nov. 10, 2004 13:56
vas-tag

Hozzászólás 
kritikát várok erről a lapról: http://www.szv.hu

Andrei munkáit nagyon szeretem :)

hétf. nov. 08, 2004 10:20
arany tag

Hozzászólás 
Nahát, már régóta nincs semmi új kritizálandó oldal! Hahó emberek, ébresztő!!! :shock:

szer. nov. 03, 2004 12:17
arany tag

Hozzászólás 
Tutorial.hu! Elkezdtem javitgatni az oldalam a validator alapjan. kerlek nezd meg az egyik lapomat.
http://www.horrt.hu/sadsunday/top.php meg mindig van egy rakat hiba, amivel nem tudok mit kezdeni.
Ami a legnagyobb problema ebbol, az a flash. Abban is van egy csomo hiba, pedig azt a kodot a flash mx genaralta. Es persze talan ra is mondanam, hogy biztos a validor nem ert a flash hez, csakhogy amint mondtad mozzilla alatt el is van csuszva a flash resz.
Szoval legyszi nezd meg, es ha tudsz akkor ird meg, hogy mit csinaljak maskeppen. Koszi!
(persze ha mas is tud segiteni, akkor csak batran. :) )

pén. okt. 29, 2004 22:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
MadNed írta:
No mar most a flash, ha nem is tul gyorsan, de legalabb rajon, hogy nics a gepemen, es felejanlja a telepitest.

Én ma telepítettem a mozzilához megen a k**va flash-t. Mit gondoltok mi halt meg? JVM, ékezetkezelés, sőt a szövegbeviteli mezőkben a @ sem nagyon akart kiiródni :) Faxa? Aztán rátelepítettem újra a mozzillát és egoldódott a probléma. Nem szeretem ezt az inkompi flash-t.

csüt. okt. 28, 2004 23:07
arany tag

Hozzászólás 
Uhum a c ben nem vagyok otthon egy kicsit sem. Amit a tamogatasrol mondtal, az eleg gaz. Ezzel nekem is volt negativ tapasztalatom. Napokig szenvedtem, amig bejutottam egy oldalra, mert nem futott a gepemen a java. Aztan sikerult telepitenem, es utana mar jo volt. No mar most a flash, ha nem is tul gyorsan, de legalabb rajon, hogy nics a gepemen, es felejanlja a telepitest.

csüt. okt. 28, 2004 18:15
arany tag

Hozzászólás 
http://apro.andrei.hu./

Hát igazán negatívumot nem tudok mondani, teljesen logikus felépítésű. Hirdetés feladásnál azok a részek amik magyarázatra szorulnak pedig helyben megvan az infó. Nagyon korrekt. Már csak a hirdetések számának kell növekedni.

MadNed

Én most tanulok javát (Windows programozása keretében), és ezekkel a kisalkalmazásokkal is foglalkozunk. Hát... egyenlőre sok értelmes dologra nem tudnám használni, de lehet hogy még csak nagyon a tananyag elején tartunk :) Az új Win op.rendeszerek már alapból nem támogatják a java appleteket (ugyan telepíthető), de ez is plusz "nyűg" lehet. A java mint nyelv lényegiben ugyanolyan mint a C#, szóval ha abban otthon vagy akkor ez a része már könnyű.

csüt. okt. 28, 2004 15:50
gyémánt tag

Hozzászólás 
MadNed írta:
Akkor jo. :) Amugy minden franko, de a grafika meg mindig nem tetszik. :P De a pastel szineket tenyleg meg lehet szokni. :) Mar kezdem....

Hehe :) Látod, ha még kicsit várok az oldallal, akkor módosítás nélkül is jó lesz :)

Idézet:
Mit tudtok az xml-rol? Elonyei, hatranyai? Erdemes vele mar foglalkozni? Aztan amitre meg kivancsi lennek, hogy a Java-val (nem a java script) erdemes e foglalkozni, ha internet erdekel csak. Pld java apletek.

Szerintem lassan el kell kezdeni vele foglalkozni (XML), mert egyre többen mobileszközről olvasgatják a netet. A java dolgot nem tudom. Nem használtam weben java-t. A raiffeisen bank honlapja teljesen java, ha az bejön neked, akkor dolgozz azzal. Nem tudom, hogy milyen jvm-et kell letelepíteni a szerverre, de a legtöbb szerveren alapból nem fut a java, csak php...

csüt. okt. 28, 2004 9:14
arany tag

Hozzászólás 
Akkor jo. :) Amugy minden franko, de a grafika meg mindig nem tetszik. :P De a pastel szineket tenyleg meg lehet szokni. :) Mar kezdem....
Mit tudtok az xml-rol? Elonyei, hatranyai? Erdemes vele mar foglalkozni?
Aztan amitre meg kivancsi lennek, hogy a Java-val (nem a java script) erdemes e foglalkozni, ha internet erdekel csak. Pld java apletek. Vettem ma egy php es egy java konyvet. A php-t nem kell magyaraznom... a fekete konyvet vettem meg. A java-t a azert vettem mert a suliban kell tanulni. Igaz, hogy en egy olyan konyvet vettem ami a web reszevel, az alpetekkel foglalkozik, a suliba meg nem azt kell tanulni, de hatha igy kedvet kapok hozza. :) Szoval erdemes javazni a neten?

szer. okt. 27, 2004 20:01
gyémánt tag

Hozzászólás 
MadNed írta:
Popec, de en hianyolok egy keresot.

Majd lesz rajta, de meg nem volt idom raja :)

szer. okt. 27, 2004 18:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
A tomboláson: Webdesing meg under Construktion, "Last frissítés", stb.... De szerintem ennek ellenére a www.andre.hu a nyerő :)

szer. okt. 27, 2004 18:27
arany tag

Hozzászólás 
Popec, de en hianyolok egy keresot.

A "legerdekesebb" honlap kategoriaban egyelore nem tudok donteni, hogy a kettobol melyik az "erdekesebb" Mind a ketto negyon durva!!!
Bar amit Andrei mondott abban nagyon figyelemremelto, hogy sajat domain cime van, valamint az, hogy akie a honlap az egy Dr. feliratot visel a neve alatt. Arrol nem is beszelve, hogy neztem a honlapjaim kategoriat, es asszem 18 honlapja van, abbol az egyikbe beleolvastam, es mindenfele jogi dologrol volt szo. Szoval annyira nem astam bele magam, de elkepzelek egy 30 eves jogaszt, ugyvedet, aki ul a gepe elott oltonyben es nyakkendoben, es ilyen komoly honlapokat gyart.
Amennyiben a honlap tujajdonosa olvasna az iromanyom, akkor sorry, de.... na nem magyarazom meg. :) Ez a velemenyem, es kesz. :)

szer. okt. 27, 2004 14:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ez a tombola hasonlatosan idegborzoló esztétikai szempontból, mint a saját domainemhez hasonlo nevű http://www.andre.hu ez sem pite.

Megcsináltam az apróhirdetőt a saját oldalamon. Akkor kérném újra szemlézni a webmagazint http://www.andrei.hu és az aprót http://apro.andrei.hu.

Előre is köszi

szer. okt. 27, 2004 10:11
arany tag

Hozzászólás 
zsola2 írta:
Nakéremszépeneztlehetkritizálni!

http://tombolda.fw.hu

most találtam rá az index fórumán keresztül..
a webszerkesztés menüpontra főként felhívnám a figyelmeteket... :D

Hmmm… Általában a kritika írásnál azt szoktuk megemlíteni, hogy melyek az oldal "gyenge" pontjai, de megfordítanám a kérdést! Milyen jó (vagy legalább nem szörnyű) megoldást találtok eme remekműn? :)

kedd okt. 26, 2004 12:38
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 386 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Következő