Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. jan. 08, 2025 21:08

Hozzászólás a témához  [ 338 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Következő
le lehet e tolteni a teljes internetet nehany 30GBs vinyora? 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tigrincs írta:
Azt hiszem, megint kialudta magát pár ember (inkluzive én is)...

Még jó, hogy kipihenem magamat :-) Amíg letöltöttem az egész netet, volt is időm bőven :-) Poénból írtam egy ilyet: http://www.eu-data.biz :-) Semmire nem jó, de legalább leszed egy pár oldalt időnként :-)

kedd dec. 13, 2005 13:50
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Azt hiszem, megint kialudta magát pár ember (inkluzive én is)...

kedd dec. 13, 2005 11:27
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tigrincs írta:
Nekem lement az egész net egy floppyra, csak amikor töröltem, utána derült ki, hogy hibás a floppy... :(

Úúúúhhh. Az gázzzz :-( Akkor most már snail-mailezhetünk megen? :-(
Nekem van egy mentésem az Internet indítólemezéről. Mindjárt be is tölltöm :-)

kedd dec. 13, 2005 11:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
Várj, átküldöm a floppyt e-mailben! :D

kedd dec. 13, 2005 11:00
arany tag

Hozzászólás 
Naaa, azért én ezt nem hiszem ám el! :roll:
8)

kedd dec. 13, 2005 10:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nekem lement az egész net egy floppyra, csak amikor töröltem, utána derült ki, hogy hibás a floppy... :(

kedd dec. 13, 2005 10:55
arany tag

Hozzászólás 
Andrei, de azért addig is, azokról csinálj biztonsági mentést, nehogy elvesszenek! ;)

kedd dec. 13, 2005 10:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
Jut eszembe. Sajnos 3 darab 30GB-s vinyora tudtam lementeni az "Internet összest". Igaz, hogy az egyik csakk negyedig van. Várok még egy évet a kiadással, mert addigra tele lesz mindhárom. Nem szeretek félig tele dolgokat kiadni. Félig tele dvd, cd, kazetta, flash chip, stb... ...a szerverem is mindig teljesen csordultig van, ha másnem akkor bithellyel :-)

kedd dec. 13, 2005 10:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ezek a del medikók... Hát, pedig a Del Medico Gábor egész valósnak tűnt nekem :-( Még kezet is fogtunk és elég jó üzleteket kötöttünk. Hmmm. Mindegy. Én megtartom őt a jóemlékezetű del-medico-k között. :-)

kedd dec. 13, 2005 10:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem, nem! Dr. Del Medico - általában Imre - nem egy valós személy, hanem egy olyan kitalált vki, akinek neve mögé bújva általában magukat nagyon okosnak tartó emberek jól megmondták a frankót, és műveltségüket fitogtatandó írták a Dr. Del Medico (lat.: orvosi doktor) nevük elé, igaz, családnév nélkül. Általában napilapokban szokás ilyen beszólásokat olvasni.

hétf. dec. 12, 2005 2:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tigrincs írta:
(Előre is elnézést kérek attól, aki az alábbi kérdést nem érti, valószínűleg ez a 30 év alattiakat fogja érinteni. Amennyiben igény adódik rá, szívesen elmesélem e mitikus név és a kérdés mögötti legendás történetet. Akik pedig értik... na őket kérem, nevessenek velem!)

Kedves Czakó József!
Nem Dr. Del Medico Józsefnek tetszik lenni? Sok írását olvastam már anno a média legkülönfélébb megnyilvánulásaiban...
Üdvözlettel:
- egyáltalán nem Dr. Del Medico - Tigrincs

Dr. Del Medico Gábor volt az illető akiről beszélsz és egy bizonyos nagykerben is vezető volt. A Gabit ismerem, bár már régen nem hallottam róla. Ő nem okoskodna egyáltalán.

Érdemes lenne a Czakó gyerek összest kiadni :-)

Olvasható emitt:

http://forum.terminal.hu/search.php?sea ... 3+J%F3zsef

Nekem ez jött be a leginkább :-)

Czakó József az AKADOZÓ WINAMP topikban írta:
Quintessential Player letölthető. Nyelvi lang is. Csak a lang éppen a v4.51-hez van elkészítve.

vas. dec. 11, 2005 22:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
(Előre is elnézést kérek attól, aki az alábbi kérdést nem érti, valószínűleg ez a 30 év alattiakat fogja érinteni. Amennyiben igény adódik rá, szívesen elmesélem e mitikus név és a kérdés mögötti legendás történetet. Akik pedig értik... na őket kérem, nevessenek velem!)

Kedves Czakó József!
Nem Dr. Del Medico Józsefnek tetszik lenni? Sok írását olvastam már anno a média legkülönfélébb megnyilvánulásaiban...
Üdvözlettel:
- egyáltalán nem Dr. Del Medico - Tigrincs

vas. dec. 11, 2005 19:06
gyémánt tag

Hozzászólás Re: Internet a winchesteren
Czakó József írta:
30 GB-os winchester valószínűleg nem lenne elég hozzá! Add ki a regedit parancsot és mentsd el a regisztrációs adatbázist! 1-2 MB csak az is! Az internet áll rengeteg iP címből, elérhetési útból, hozzájuk tartozó/kapcsolódó fájlokból.
Fgjuk fel úgy, mint egy telefonkönyvet! Készítsük el a Föld összes telefonjának (-számának) a jegyzékét. Legyen ez egy Word dokumentum. Példa: 527 151 karakterem van egy 904 KB (925 696 bájt) méretű dokumentumomban. Kb. 5 milliárd ember neve és telefonszáma ennek 5 mrd X-osa, vagyis 5 mrd MB fölött járunk.
Hangsúlyozom, ekkor még csak a tartalomjegyzéknél járunk, vagyis csak azt írtuk le, hogy mi és hol található meg?
Nézzük az egészet úgy, mint egy térképet! A Föld legpontosabb térképmása valószínűleg Föld méretű lenne... Az Internet kicsinyített mása a helyi hálózat. A valóság méretírányosan kicsinyített pontos mása.
A feltett kérdés több, mint izgi! Bár megoldása közelít a lehetetlenhez!

Üdvözlégyen a megmondóember itten is. Kedves Józsikám. Már a mobilos témakörben is érdeklődve figyeltük a válaszaidat a fel sem tett kérdésekre. Itt már régen rájöhettél volna a poénkodásra, ha legalább az első oldalt elolvasod a topikban. Vajon ennyire fel akarsz tünni vagy tényleg nem veszed a lapot?

vas. dec. 11, 2005 16:17
platina tag

Hozzászólás 
Hehe, jó régi és érdekes topic :lol:

Czakó József írta:
30 GB-os winchester valószínűleg nem lenne elég hozzá!

A topic címében "néhány" 30 GB-os merevlemezről van szó :D

Simán letölthető "n" db winchesterre, csak itt az n sajnos erősen tart a végtelenhez :lol:

hétf. dec. 05, 2005 0:04
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás Internet a winchesteren
30 GB-os winchester valószínűleg nem lenne elég hozzá! Add ki a regedit parancsot és mentsd el a regisztrációs adatbázist! 1-2 MB csak az is! Az internet áll rengeteg iP címből, elérhetési útból, hozzájuk tartozó/kapcsolódó fájlokból.
Fgjuk fel úgy, mint egy telefonkönyvet! Készítsük el a Föld összes telefonjának (-számának) a jegyzékét. Legyen ez egy Word dokumentum. Példa: 527 151 karakterem van egy 904 KB (925 696 bájt) méretű dokumentumomban. Kb. 5 milliárd ember neve és telefonszáma ennek 5 mrd X-osa, vagyis 5 mrd MB fölött járunk.
Hangsúlyozom, ekkor még csak a tartalomjegyzéknél járunk, vagyis csak azt írtuk le, hogy mi és hol található meg?
Nézzük az egészet úgy, mint egy térképet! A Föld legpontosabb térképmása valószínűleg Föld méretű lenne... Az Internet kicsinyített mása a helyi hálózat. A valóság méretírányosan kicsinyített pontos mása.
A feltett kérdés több, mint izgi! Bár megoldása közelít a lehetetlenhez!

vas. dec. 04, 2005 15:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nekem megvan a skót és a gugli cache-e is :-) Nem nagy...Olyan 890 petabájtnyi :-) Kinek van ekkora mélbox a birtokában, mert akkor fwd-olom neki szivesen :-)

szer. nov. 30, 2005 15:27
Moderátor

Hozzászólás 
MadNed írta:
Ha gondoljatok, en szivesen irnek nektek egy programot, amivel korlevelet tudtok kuldeni. Es ha mar ugyis le van toltve az internet, es ugyis megvan a vilag osszes email cime, akkor elkuldhetnenk mindenkinek csatolva az internetet. Sosem lehet tudni... jo az ha megvan az embereknek....

Redundáns adattárolás? :D

Nóra Norbert írta:
Sziasztok!

Egyébként csak szólok, hogy a témába vágjak...van egy hely (talán Skóciában...lényeg, hogy Észak-Európában), ahol tárolnak minden egyes adatot mágnesszalagoshoz hasonló megoldással, ami a neten elérhető...ezt a net megjelenése és elterjedése óta bővítik, frissítik...aki nem hisz benne, azt sajnálni tudom, éljen tovább hülén...

...aztán hogy miért tárolnak mindent, annak az értelmét nem látom, de így van...

Az általad írt dolognak az a lényege, hogy megőrizzék az utókornak. A neve sajnos nem jut eszembe a pjojectnek.
Amúgy a google is csinál ilyet. Majdnem minden találata mellett szerepel egy "Tárolt változat" című link. Nagyon hasznos, ha a cache-elése óta megváltozott az oldal struktúrája vagy lekerült az adott lap.
Ami a dologban a bökkenő: ezek a szolgáltatások nem az internetet archiválják, csak bizonyos weboldalakt, és azoknak is csak bizonyos állapotát. Na megyek is, mert még élnem kell tovább hülyén.

kedd nov. 22, 2005 6:40
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Egyébként csak szólok, hogy a témába vágjak...van egy hely (talán Skóciában...lényeg, hogy Észak-Európában), ahol tárolnak minden egyes adatot mágnesszalagoshoz hasonló megoldással, ami a neten elérhető...ezt a net megjelenése és elterjedése óta bővítik, frissítik...aki nem hisz benne, azt sajnálni tudom, éljen tovább hülén...

...aztán hogy miért tárolnak mindent, annak az értelmét nem látom, de így van...

hétf. nov. 21, 2005 21:41
arany tag

Hozzászólás 
Andrei írta:
dilomalo írta:
Ehez a témához nem szólnék hozzá még a végén megbántódna valaki és ha nagy Webmaster lesz visszakapom :twisted: :D :D :D :D szóval ez az srácok/lányok töltsétek az internetet! ha megvan küldjétek el lécci e-mailben! Köszi

Oksa. Irok egy szép kövér mail-t neked. Benne lesz az internet attachmentként :D Az imélek nem kellenek ("világ összes" válogatás)??? :D

Ha gondoljatok, en szivesen irnek nektek egy programot, amivel korlevelet tudtok kuldeni. Es ha mar ugyis le van toltve az internet, es ugyis megvan a vilag osszes email cime, akkor elkuldhetnenk mindenkinek csatolva az internetet. Sosem lehet tudni... jo az ha megvan az embereknek....

hétf. nov. 21, 2005 15:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
dilomalo írta:
Ehez a témához nem szólnék hozzá még a végén megbántódna valaki és ha nagy Webmaster lesz visszakapom :twisted: :D :D :D :D szóval ez az srácok/lányok töltsétek az internetet! ha megvan küldjétek el lécci e-mailben! Köszi

Oksa. Irok egy szép kövér mail-t neked. Benne lesz az internet attachmentként :D Az imélek nem kellenek ("világ összes" válogatás)??? :D

szomb. nov. 19, 2005 11:54
vas-tag

Hozzászólás 

pén. nov. 18, 2005 22:07
ezüst tag

Hozzászólás !!!
Én már lementettem a localhostomat... :P

csüt. jún. 23, 2005 21:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nyuszy: törölheted, csak elötte mentsd le a webet, mert majd DVD-n áruljuk kilóra a kinai piacokon :) Én elkezdtem 0.0.0.0 és az összes tartományt lementem 127.0.0.0-ig. Érdekes, hogy eddig ez 15GB :) Igy rád marad a 127.0.0.2-től egésen 255.255.255.254-ig :) A localhostot meg mindenki mentse le maga :)

pén. máj. 20, 2005 11:18
Moderátor

Hozzászólás 
Ok, törlés folyamatban, holnap már valószínűleg ide sem lehet belépni :lol:

kedd máj. 10, 2005 21:17
arany tag

Hozzászólás 
Ne, ne töröld!

nekem még nincs meg minden!
:D

kedd máj. 10, 2005 14:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
Értem. Akkor a kék ferrari mégis piros. Logikus! :)

Amúgy megtennél egy szívességet? Adok rá egy hetet, hogy töröld az arhívumodat... :D

kedd máj. 10, 2005 9:19
Moderátor

Hozzászólás 
Tigrincs írta:
A kérdés hülye, ebben egyetértünk. Viszont egy jó vicc attól jó, hogy ötlet van benne, és nem vmi kézenfekvőt mond el. A tiédben nem találtam az ötletet. Arról nem is szólva, hogy áttölteni (letölteni, majd szétszórni más szerveren) ugyanolyan képtelenség, mint letölteni, tehát az állításod még logikailag is bukik.

Az volt benne az ötlet, hogy ezt a fölösleges áttöltögetést megspóroltam :D

kedd máj. 10, 2005 6:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
A kérdés hülye, ebben egyetértünk. Viszont egy jó vicc attól jó, hogy ötlet van benne, és nem vmi kézenfekvőt mond el. A tiédben nem találtam az ötletet. Arról nem is szólva, hogy áttölteni (letölteni, majd szétszórni más szerveren) ugyanolyan képtelenség, mint letölteni, tehát az állításod még logikailag is bukik.

vas. máj. 08, 2005 11:45
Moderátor

Hozzászólás 
Tigrincs írta:
Szerintem akkor is hülye vicc volt. Vagy akkor az is jó vicc, hogy melyik kék ferrari piros? Hát a piros. Mert kb. ennyire volt értelmes a fenti megoldás.

A megoldás legalább annyira értelmes volt, mint maga a kérdés :twisted:
Egyébként meg a megoldásom tökéletesn műxik, szal nemtom, mi bajod van vele...:lol:

szomb. máj. 07, 2005 22:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
nyuszy írta:
Ne kötekedjetek, mert írok egy vírust, ami mindenkinek a gépéről letörli a zinternetet :lol:

Írj!

Szerintem akkor is hülye vicc volt. Vagy akkor az is jó vicc, hogy melyik kék ferrari piros? Hát a piros. Mert kb. ennyire volt értelmes a fenti megoldás.

szomb. máj. 07, 2005 21:21
Moderátor

Hozzászólás 
Ne kötekedjetek, mert írok egy vírust, ami mindenkinek a gépéről letörli a zinternetet :lol:

szomb. máj. 07, 2005 21:06
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tigrincs, mért hülye vicc ez? :) Szerintem jó poén, csak a megfogalmazáson kell egy keveset csiholni :) Hajrá nyúlúrfy :)

Más: Átküldjem neked az internetet kompresszálva egy animált gif-be? :)

szomb. máj. 07, 2005 19:12
gyémánt tag

Hozzászólás 
nyuszy írta:
Na, elárulom a trükköt. Szóval megvan a teljes anyag, tömörítés nélkül, bárki számára hozzáférhetően.
Az a trükkje, hogy disztributálva tárolom a világ összes szerverén ;) :lol: :twisted:

Már bocs, de szerintem ez igen buta favicc volt.

szomb. máj. 07, 2005 12:47
Moderátor

Hozzászólás 
Na, elárulom a trükköt. Szóval megvan a teljes anyag, tömörítés nélkül, bárki számára hozzáférhetően.
Az a trükkje, hogy disztributálva tárolom a világ összes szerverén ;) :lol: :twisted:

szomb. máj. 07, 2005 4:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nekem is meg van az internet, mindössze egy darab 80 gigás vincsire ráfért és még maradt is 75 giga szabad kapacitásom. Hihetetlen tömörłtési eljárás, melynek fedőneve: "Vidám skacok hatékonyak". Már kapható az újságárusoknál :)

Hát, amióta nem jártam errefelé, nagyon elkanászodtak itten a népek :)

pén. máj. 06, 2005 13:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
nyuszy írta:
Tigrincs írta:
csakhát nem kellett volna a tartalmat átirányítani a /dev/null-ba... :D

Nem, megvan minden. Elerhetoen.

Hadd tippeljek! JPG-be tömörítetted... :D

pén. máj. 06, 2005 8:48
gyémánt tag

Hozzászólás 
nyuszy írta:
Tigrincs írta:

már megint mit töltöttél a szerveremre? Hát ezért pakolom bele a 200000 terrabájtos vinyókat? :P

pén. máj. 06, 2005 6:49
Moderátor

Hozzászólás 
Tigrincs írta:

pén. máj. 06, 2005 1:39
gyémánt tag

Hozzászólás 

csüt. máj. 05, 2005 9:26
Moderátor

Hozzászólás 
Uraim!
Ezennel szeretnem bejelenteni, hogy amig ti azt hittetek, hogy ez csak valami poen, vagy lamerek ostoba kerdese, addig en elvegeztem a feladatot. Letoltottem a teljes internetet.
Komolyan. Megvan minden, az utolso bitig, folyamatosan up-to-date allapotban.
A szuk latokoru aggalyaitokat kellett csupan csak mas szemszogbol tekinteni, es maris egyszeruve valt a feladat.

csüt. máj. 05, 2005 3:21
gyémánt tag

Hozzászólás Re: re
Patai László írta:
ŐŐŐ Ez most komoly?

Olvass.

hétf. máj. 02, 2005 15:32
vas-tag

Hozzászólás re
Designoscsavo írta:
Nem vagyok meg valami nagy webmester, ezert kerdezlek titeket:
le lehet e tolteni a teljes internetet nehany(2-3) 30GBs vinyora?

ŐŐŐ Ez most komoly?

hétf. máj. 02, 2005 13:29
ezüst tag

Hozzászólás 
:D

hagyjuk a humorérzék 2.0-át...

csüt. ápr. 14, 2005 16:54
platina tag

Hozzászólás 
Designoscsavo írta:
:(
Ja, persze, halal komolyan gondoljuk, mint ahogy azt is, hogyha elut a villamos a koruton, semmi gaz, legfeljebb vissztoltom az elozo allast!

Na hajra, es upgradeld nyugodtan a humorerzekedet egy 2.0-asra, mer mar reg megjelent! :)

ROM BASIC-en nem fut a 2.0-ás humorérzék. :wink:

hétf. ápr. 11, 2005 13:32
ezüst tag

Hozzászólás 
:(
Ja, persze, halal komolyan gondoljuk, mint ahogy azt is, hogyha elut a villamos a koruton, semmi gaz, legfeljebb vissztoltom az elozo allast!

Na hajra, es upgradeld nyugodtan a humorerzekedet egy 2.0-asra, mer mar reg megjelent! :)

pén. ápr. 08, 2005 15:53
vas-tag

Hozzászólás 
LOOOL :D :D :D :D :D :D Mikor ezt a fórumot olvastam először jót nevettem de hogy látom hogy mennyire komolyan gondoljátok egyszóval lehet kifejezni: szánalom! Aron és Designoscsavo ti télleg ennyire hülyék vagytok vagy ezt tanítják? Én nem vagyok webmester és én is kb fél éve lassan egy éve netezek de ekkora marhaság eszembe se jutott. 1. Mi a ráknak köttetted be a netet ha le lehetne tölteni? :D Egyszerűbb lenne elmenni olyanhoz akinek van net és tőle letölteni :lol: 2. De ha még mindig (fél év után is) ilyen sötét vagy sztem tényleg jobb lesz ha inkább sógyurmázol... 3. Sok sikert a letöltéshez... KB 150 év + a rák tuggya hány petabájtos winyó xD (de ha letöltötted akkor feltétlenül írd le :lol: :lol: :lol: )

pén. ápr. 08, 2005 15:26
ezüst tag

Hozzászólás 
Designoscsavo írta:
Hehe, a traktorosokat is erdelki az ugy, ebbol tobb penzt kapnanak :wink:

Arra gondoltam elkezdem letölteni a netet, és sokat gondolkoztam h mivel kezdjem. Rájöttem. Felkerstem az összes nagyobb pornolapokat és sorban letöltöttem az összes videót. Srácok, nem magamért csináltam! Csakis értetek...

vas. márc. 13, 2005 1:06
ezüst tag

Hozzászólás 
Hehe, a traktorosokat is erdelki az ugy, ebbol tobb penzt kapnanak :wink:

hétf. márc. 07, 2005 10:16
ezüst tag

Hozzászólás 
heh....
beszéltem a CIA-val, bekapcsolódnának az ügybe...

szomb. márc. 05, 2005 13:00
ezüst tag

Hozzászólás 
cricket írta:
Először is hogy ne töltsétek le ugyanazt, ahoz csak annyi kell hogy amit letöltötök azt le is törlitek onnan ahonnan szedtétek. Így előbb vagy utób biztos elfogyik. És amit letöröltök az nem is változhat ugyebár :wink:

Aham, elég jó ötlet, akkor kezd el megbeszélni a wbmesterekkel és oppokkal! :)

cricket írta:
A másik feladat az, hogy le kell terhelni a netet, hogy a többi felhasználó addig amíg le nem töltitek ne tudja változtatni vagy csak lassabban mint ti töltitek.

Ja akkor ezt is beszéld meg velük...

cricket írta:
Egyébként pedig, szerintem míg ti itt gondolkodtok addigra, aki ezt a fórumot nyitotta már régen letöltötte az egészett azért nem ír ide régóta.

:lol:

Nem hiszem, ő azóta csak olvasgatja a topicot, hogy megelőzzön minket...

Akkor márcsak 13697024 oldal van hátra! (köszi az infót Dj Faustus)

szomb. márc. 05, 2005 12:13
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 338 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Következő