Az axelero-val én is szívtam, mert az egyik ügyfelemre rábeszélték a statikus webszerver szolgáltatást. Igy az összes dinamikus elemet kénytelen vagyok a saját szerveremről kiszolgálni neki. Jah, és a poén az, hogy kialakult az ügfélben egy jó kép a szolgáltatóról, mert "ilyen olcsón minden fut a szerveren". Majd akkor fog pofára esni, amikor júliusban lejár a szkript hosztolása nálam és sem a fóruma, sema vendégkönyve, sem a katalódusa, sem más egyéb szolgáltatása nem fog menni, csak az axelero-ra felrakott frame-ek
A témához: Nem mindegy, hogy CGI-ben vagy modulárisan van telepítve a PHP. A CGI-nél általában sokkal nagyobb a hiba tűréshatár (pl nem kell minden fájlt lezárnod olvasás és írás után, nem kell feltétlenül attributumot állitanod a könvytárakra, hanem simán megy. Ezért cserébe rengeteg funkciót elveszítesz. A modulárisnál bármilyen modul-t bele lehet forgatni a környezetbe menet közben is, viszont jobban oda kell figyelni a kódodra. Kezd el használni a $_GET[valami] és $_PUT[valami] változókat az értékek átadásához (formok, linkek), és az előre definiált változókat. Általában ez az említett három dolog nem szokott beválni CGI-sről modulárisa való átváltáskor. Ezenkívül érdemes SESSION-öket hasnálni sütik helyett.
Most csak ennyit így kutyafuttában.