Szerző |
Üzenet |
utini
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2462 Tartózkodási hely: gyökér könyvtár
|
Szia !
Igen, úgy néz ki sikerült. A html kódban kitöröltem a vinyómra mutató elérési utat, és így már működik !
Köszönettel johnnyrotten Úrnak !
(persze ettől még nem lett szebb az oldal...)
|
pén. feb. 25, 2005 7:54 |
|
|
tutorial.hu
arany tag
|
Megvan a megoldás? (remélem nem töltötted fel a 30GB-t )
|
pén. feb. 25, 2005 6:05 |
|
|
utini
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2462 Tartózkodási hely: gyökér könyvtár
|
Meglesz az a cég...
|
csüt. feb. 24, 2005 20:26 |
|
|
MadNed
arany tag
Csatlakozott: kedd okt. 19, 2004 7:10 Hozzászólások: 197 Tartózkodási hely: A szamitogepem elott.
|
Utini! Az a baj, hogy szerintem 1 napra sem szabad feltenni olyan honlapot, amit ha valaki megnez, akkor rossz velemennyel lehet a cegrol.
Ez korubelul akkora hiba, mint az, hogy en bunko voltam az elozo hozzaszolasomban. 1 ember mart biztosan nem hozzam fog jonni honlapot csinalni, es lehet, hogy ez a szam tovabb novexik. Attol fuggoen, hogy hanyan olvassak el a hozzaszolasomat.
Szoval vagy jot, vagy semmijet alaspontot kepviselem. Annal is inkabb, mert ha ezt egyszer felteszitek, akkor az 1 evig nem lesz lecserelve. Az tuti.
Ha tenyleg penz kerdese, akkor keressetek valakit aki korrek aron dolgozik, es allapodjatok meg egy reszletfizetessel.
Udv MadNed
|
csüt. feb. 24, 2005 19:59 |
|
|
utini
gyémánt tag
|
A gond az, hogy nem olvastál figyelmesen, ez a cég (és az én) első próbálkozásom addig, amíg megtaláljuk a megfelelő céget a megfelelő honlap elkészítésére.
|
csüt. feb. 24, 2005 14:32 |
|
|
MadNed
arany tag
Csatlakozott: kedd okt. 19, 2004 7:10 Hozzászólások: 197 Tartózkodási hely: A szamitogepem elott.
|
Na jo... nem tudom megallni, ugyhogy elore is bocsanat.....
Azert voltam ekkora bunko, mert ki vagyok akadva, hogy milyen weblapjai vannak manapsag a cegeknek. Es nem is ezzel van a baj, hanem, hogy a cegtulajdonosok, ugy gondoljak, hogy jo az nekik.
Pedig az ilyen honlapok szerintem tobbet artanak egy cegnek mint hasznalnak.
Es en sosem mondtam, hogy tokeletes honlapot csinalunk, de nekem az a velemenyem, hogy ha a mi honlapjaink lennenek a legrosszabbak magyarorszagon, akkor azert nem lenne ennyire tragikus a magyar Internet. Mellesleg ugy gondolom, hogy nem vagyunk a legjobbak, viszont arban jok vagyunk.
Megegyszer bocsanat!
Udv MadNed
|
csüt. feb. 24, 2005 12:21 |
|
|
MadNed
arany tag
|
Nem szeretnek belemenni a temaba, ugyhogy csak annyit irok, hogy bocsanat! Tenyleg bunkosag volt. legkozelebb megtartom magamnak a velemenyem.
Ez van..... ami a szivemen az a szamon.
Udv MadNed
|
csüt. feb. 24, 2005 12:12 |
|
|
utini
gyémánt tag
|
Szia Johnny ! Most értem haza, már ugrok is neki !
|
szer. feb. 23, 2005 20:29 |
|
|
johnnyrotten
gyémánt tag
|
Utini: sikerült megoldani a dolgot?
MadNed: nehogy szakmát válts, mi lenne velünk a mindent elborító, dönörű, trendi flash-hegyek nélkül? (Esetleg mellényt.)
|
szer. feb. 23, 2005 20:22 |
|
|
utini
gyémánt tag
|
MadNed írta: : ((((((((((((((((((((((((((((((((( Azthiszem egy mas szakma utan kellene neznem. Udv: MadNed
Ezt hogyan értsem ? Mert sokat nem segítettél a hozzászólásoddal ! A lefitymáló megjegyzésed csak arra volt jó, hogy a Te csili-vili weblapépítő "vállalkozásod" biztosan nem lesz azok között, akiket megkeresünk ajánlattétel ügyében !
Elhiszem, hogy Te egy vér profi web programozó vagy, de kedves Balázs, legyél mindig szerény, soha ne nézd le a náladnál tehetségtelenebbeket, mert nem lehet tudni, ki a kérdező, és ő miben tehetséges !
ui: Egyébként nem ültem seggre az oldalatoktól, de én csak ezért nem fogok szakmát változtatni...
Üdvözlettel egy nem szakmájával kérkedő, csak egy egyszerű kérdést feltevő fórumtag...
|
szer. feb. 23, 2005 19:27 |
|
|
MadNed
arany tag
|
: (((((((((((((((((((((((((((((((((
Azthiszem egy mas szakma utan kellene neznem.
Udv: MadNed
|
szer. feb. 23, 2005 18:09 |
|
|
utini
gyémánt tag
|
Johnny ! Jól értem ? Az egész F meghajtót ? Az majdnem 30 Giga ! És ha másképpen linkelném a backroundot ?
Habár várj csak ! Lehet, hogy valamit télleg elbakancsoltam !
Este rájárok a dolgokra !
Köszi !
|
szer. feb. 23, 2005 8:08 |
|
|
johnnyrotten
gyémánt tag
|
"BACKGROUND-IMAGE: url(F:\Packers honlap\kep008.jpg)"
Tessék szépen felnyomni az egész F: meghajtódat a tar.hu-ra, és akkor lesz háttérkép...
|
kedd feb. 22, 2005 22:26 |
|
|
utini
gyémánt tag
|
Nem jelennek meg a háttérképek a tar.hu-n.
Sziasztok !
Teljesen kezdőként kérdezem, hogy az általam készített (első!), mezei, egyszerű honlapon nem jelennek meg a háttérképek, csak ha az otthoni gépemről keresek rá a címére. Ez egy "szívesség" honlap egy barátom vállalkozásához, amíg lesz pénze komolyabbra. A HTMLPAD Little rgyszerű kis szerkesztővel készítettem, elolvastam a tar.hu FAQ-ját is, mindent aszerint linkeltem, mégsem megy más gépről.
Tudnátok segíteni ?
Köszönöm szépen !
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára utini csüt. feb. 24, 2005 14:42-kor.
|
kedd feb. 22, 2005 11:18 |
|
|