Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. jan. 13, 2025 12:54

Hozzászólás a témához  [ 7 hozzászólás ] 
Egyszerű blog kellene 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
nem szemét? segítséget kérsz és csak annyit mondanak, hogy ott a fórum. vagy írok nekik egy halmot, erre megtisztelnek két linkkel és egy fórum szóval. mintha én is azt mondanám, hogyha jobb hírmicsoda kell, akkor az oldalamon van elérhetőség, írj oda! :D

kedd ápr. 08, 2008 7:37
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Geopelia írta:
én több felől hallottam, hogy az e107 rendszer sem tökéletes, szóval akkor ők sem értenek hozzá.
Tévedés. Csupán a freewebhostingok nem engedik kibontakozni, mert biztosnági intézkedésekre hivatkozva különböző függvényeket tiltanak le, ami miatt az e107 működése instabillá és hibássá válik. Értenek hozzá, de az ilyesmi fizetős hostra való.

vas. ápr. 06, 2008 19:25
arany tag

Hozzászólás 
olyan egy szemét banda az, hogy én onnan többet le nem töltök...

vas. ápr. 06, 2008 18:21
arany tag

Hozzászólás 
nekem a php-ről megvan a véleményem. sokak szerint csak profinak kell lenni hozzá és jó lesz az a script. én több felől hallottam, hogy az e107 rendszer sem tökéletes, szóval akkor ők sem értenek hozzá.
de az is nehéz feladat, hogy megvan az oldal a gépen, megvan egy hozzászólás alakja és csak bemásolja az előzőt és átírja az aktuálisra, majd feltölti.
itt van a phpbb fórumunk is. van, hogy belépek és nem érem el valamelyik oldalt. :D na jó ez fórum, az meg az én oldalam, amin mindig működik minden mert csak egyszerű html. de ahová nem feltétlen kötelező php, ott felesleges alkalmazni. akkor egyszerűen ott egy wordpress vagy regizzenek blogot és kész.

vas. ápr. 06, 2008 13:35
ezüst tag

Hozzászólás 
szia

ilyenre gondoltam. csak, azt szeretném elérni hogy a zenekar akiknek az oldalt csinálom úgy írhassanak híreket mintha blogot vezetnének, és úgy írnk az aktuális infokat hogy legyen egy admin felületük és ott simán bejegyeznek valamit...

vas. ápr. 06, 2008 12:28
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
helló! mire kellene? nézd meg az enyém. tök egyszerű, php nélkül, de nem vagyok lusta frissíteni. nagy cucc beleírni a következő hozzászólást...

vas. ápr. 06, 2008 11:33
ezüst tag

Hozzászólás Egyszerű blog kellene
Üdv. Egy olyan blog kellene ami semmi komolyabb design-al nem rendelkezik... (nincs, vagy nagyon egyszerű menü... stb)

(mintha itt nyitnék egy új témát.. csak nem topicban jelenne meg hanem egy oldalon...)

remélem érthető voltam...

vas. ápr. 06, 2008 11:26
Profil Privát üzenet küldése
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 7 hozzászólás ]