|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 36 hozzászólás ] |
|
Szerző |
Üzenet |
gye
vas-tag
|
Sien ))))
|
kedd jún. 24, 2003 20:06 |
|
|
DoBa
vas-tag
|
DDDDDDDDDDDD
|
kedd jún. 24, 2003 9:10 |
|
|
Sien
|
kedves dvdr2
ha szakmai hozzá-nem-értésünkkel és a segítségnyujtásunk ily drasztikus és pofátlanul nagyképű elmulasztásával elértük hogy többet nem írsz ebbe fórumba, akkor már megérte a hihetetlen lelkiismeretfurdalás és megbánás érzet ami benünnket marcangol amiért nem ömlesztettük rá a megoldások tengerét tökéletesen megfogalmazott és és érthető problémádra, valamint amiért nem ajánlottunk fel jelentékenyebb összeget hogy magasröptű és minden bizonnyal hihetetlenül összetett munkádban tevékenyen részt vehessünk.
ha esetleg itt valamely szakmájához nem értő kókler a tanácsával leplezni igyekezte volna analfabetizmusát a binaritás és a definiált struktúrális nyelvek terén kérlek bocsáss meg nekünk.
és büntetésként még csak ne is szennyezd a lelked eme digitális fertő olvasásával.
bátran menj a fenébe.
üdv
sien
|
kedd jún. 24, 2003 9:04 |
|
|
Csattinger
|
A palit még 100 ezer forintért sem vállalja megtanitani senki, hogy a 25 ezer forintos fórumot megértse. ----- Original Message ----- From: "gy" <janos.gyongyosi@freemail.hu> To: <list@webmester.lx.hu> Sent: Tuesday, June 24, 2003 8:31 AM Subject: Re: [webmester] Fórum limitálás > > > Hát mit mondjak... Talán majd kinősz ebből, ha már többet foglalkoztál programozással. Hozzászólásaid csökkenő színvonala alapján akkor születhettél nagyjából, amikor én 85-ben első szárnycsapásaimat tanultam basic-ben. > 10 ezer forint az nem pénz, főleg nem úgy, hogy valaki vadidegen azt mondja, hogy "majd küldöm, ha szerintem jó amit te elküldesz nekem". És ha nem küldöd? Van egy e-mail cím, amit beperelhetek ? )) ne legyél már nevetséges. > A beírt kódod, amit máshol kaptál pedig szintaktiakailag helyes első ránézésre, a saját környezetébe behelyezni, és ott tesztelgetni nem fog ráérni neked senki, ez a te dolgod, mivel neked kell. > Az, hogy 25e-ért kpl fórumot kapsz, nem azt jelenti (kurvára nem azt), hogy annak annyi a fejlesztési költsége, ezért ne keverd a dolgokat. > Továbbá az, hogy itt sértegeted a szakmában dolgozókat, az azt jelenti, hogy te olyan fórumozó vagy, aki arra se vette a fáradtságot, hogy elolvassa egyszer is a fórumok illemszabályát, vagyis tipikus user(!) vagy kókler. > > Ezenkívűl az eddigi hozzászólásaid felétől kb. akkor se segített volna neked senki, ha tudott volna. > > Mennyél fórumozni külföldre, ahol meg is csinálják helyetted, ami szerinted az igazi segítség, és nem az, hogy rávezetnek, hogy hogyan tudd megoldani magadtól a problémát, sőt legközelebb ezt már magadtól tudjad, mivel te magad néztél utána a dolgoknak... > > > na üdvagyé, remélem ez a topic lezárul... > > > > -- > Üzenet a csoportnak: list@webmester.lx.hu> Feliratkozás: subscribe@webmester.lx.hu> Leiratkozás: unsubscribe@webmester.lx.hu> >
|
kedd jún. 24, 2003 8:09 |
|
|
Csattinger
|
Kösz gy, de anyyira sok volt az a 10 rongy, hogy nem is mertem vállalni, mert az egy kőműves egy napi bére. Én attól ijedtem meg, hogy minden héten feleződik ! ----- Original Message ----- From: "gy" <janos.gyongyosi@freemail.hu> To: <list@webmester.lx.hu> Sent: Tuesday, June 24, 2003 8:31 AM Subject: Re: [webmester] Fórum limitálás > > > Hát mit mondjak... Talán majd kinősz ebből, ha már többet foglalkoztál programozással. Hozzászólásaid csökkenő színvonala alapján akkor születhettél nagyjából, amikor én 85-ben első szárnycsapásaimat tanultam basic-ben. > 10 ezer forint az nem pénz, főleg nem úgy, hogy valaki vadidegen azt mondja, hogy "majd küldöm, ha szerintem jó amit te elküldesz nekem". És ha nem küldöd? Van egy e-mail cím, amit beperelhetek ? )) ne legyél már nevetséges. > A beírt kódod, amit máshol kaptál pedig szintaktiakailag helyes első ránézésre, a saját környezetébe behelyezni, és ott tesztelgetni nem fog ráérni neked senki, ez a te dolgod, mivel neked kell. > Az, hogy 25e-ért kpl fórumot kapsz, nem azt jelenti (kurvára nem azt), hogy annak annyi a fejlesztési költsége, ezért ne keverd a dolgokat. > Továbbá az, hogy itt sértegeted a szakmában dolgozókat, az azt jelenti, hogy te olyan fórumozó vagy, aki arra se vette a fáradtságot, hogy elolvassa egyszer is a fórumok illemszabályát, vagyis tipikus user(!) vagy kókler. > > Ezenkívűl az eddigi hozzászólásaid felétől kb. akkor se segített volna neked senki, ha tudott volna. > > Mennyél fórumozni külföldre, ahol meg is csinálják helyetted, ami szerinted az igazi segítség, és nem az, hogy rávezetnek, hogy hogyan tudd megoldani magadtól a problémát, sőt legközelebb ezt már magadtól tudjad, mivel te magad néztél utána a dolgoknak... > > > na üdvagyé, remélem ez a topic lezárul... > > > > -- > Üzenet a csoportnak: list@webmester.lx.hu> Feliratkozás: subscribe@webmester.lx.hu> Leiratkozás: unsubscribe@webmester.lx.hu> >
|
kedd jún. 24, 2003 8:09 |
|
|
gye
vas-tag
|
Hát mit mondjak... Talán majd kinősz ebből, ha már többet foglalkoztál programozással. Hozzászólásaid csökkenő színvonala alapján akkor születhettél nagyjából, amikor én 85-ben első szárnycsapásaimat tanultam basic-ben.
10 ezer forint az nem pénz, főleg nem úgy, hogy valaki vadidegen azt mondja, hogy "majd küldöm, ha szerintem jó amit te elküldesz nekem". És ha nem küldöd? Van egy e-mail cím, amit beperelhetek ? )) ne legyél már nevetséges.
A beírt kódod, amit máshol kaptál pedig szintaktiakailag helyes első ránézésre, a saját környezetébe behelyezni, és ott tesztelgetni nem fog ráérni neked senki, ez a te dolgod, mivel neked kell.
Az, hogy 25e-ért kpl fórumot kapsz, nem azt jelenti (kurvára nem azt), hogy annak annyi a fejlesztési költsége, ezért ne keverd a dolgokat.
Továbbá az, hogy itt sértegeted a szakmában dolgozókat, az azt jelenti, hogy te olyan fórumozó vagy, aki arra se vette a fáradtságot, hogy elolvassa egyszer is a fórumok illemszabályát, vagyis tipikus user(!) vagy kókler.
Ezenkívűl az eddigi hozzászólásaid felétől kb. akkor se segített volna neked senki, ha tudott volna.
Mennyél fórumozni külföldre, ahol meg is csinálják helyetted, ami szerinted az igazi segítség, és nem az, hogy rávezetnek, hogy hogyan tudd megoldani magadtól a problémát, sőt legközelebb ezt már magadtól tudjad, mivel te magad néztél utána a dolgoknak...
na üdvagyé, remélem ez a topic lezárul...
|
kedd jún. 24, 2003 7:30 |
|
|
Csattinger
|
kisfiam ! nagyon zavaró az a szellemi frisseség, amivel rendelkezel. inkabb azon gondolkodnál, miért a 2-es számrendszer ment át a rostán, miért nem a hármas ? kalmár lászló PHD is sokat gondolkodott ezen a problémán. ----- Original Message ----- From: "DvD R2" <dvdr2@freemail.hu> To: <list@webmester.lx.hu> Sent: Monday, June 23, 2003 11:09 PM Subject: Re: [webmester] Fórum limitálás > > > Nos meg van a megoldás egy,köszönhetően egy lelkes php/sql-ben járatos > embernek. (Chris) Nem magyar! > > Egyébként az a kód amit betettem ide az nem jó,mivel senki nem vette észre,ezek szerint még a fáradtságot sem vette hogy megnézze. > Alapvető hiba van benne. > > Köszönöm a lelkes és kitartó támogatást.Khmmmm.... > > Konklúzió:magyar fórumot még megnézni sem érdemes. > > Legyetek jók! > > > > -- > Üzenet a csoportnak: list@webmester.lx.hu> Feliratkozás: subscribe@webmester.lx.hu> Leiratkozás: unsubscribe@webmester.lx.hu> >
|
hétf. jún. 23, 2003 23:23 |
|
|
Csattinger
|
P.s.: A lovakat nem lehet megtanítani imádkozni (Ez egy régi olasz filmcím) ----- Original Message ----- From: "DvD R2" <dvdr2@freemail.hu> To: <list@webmester.lx.hu> Sent: Monday, June 23, 2003 11:09 PM Subject: Re: [webmester] Fórum limitálás > > > Nos meg van a megoldás egy,köszönhetően egy lelkes php/sql-ben járatos > embernek. (Chris) Nem magyar! > > Egyébként az a kód amit betettem ide az nem jó,mivel senki nem vette észre,ezek szerint még a fáradtságot sem vette hogy megnézze. > Alapvető hiba van benne. > > Köszönöm a lelkes és kitartó támogatást.Khmmmm.... > > Konklúzió:magyar fórumot még megnézni sem érdemes. > > Legyetek jók! > > > > -- > Üzenet a csoportnak: list@webmester.lx.hu> Feliratkozás: subscribe@webmester.lx.hu> Leiratkozás: unsubscribe@webmester.lx.hu> >
|
hétf. jún. 23, 2003 23:22 |
|
|
dvdr2
|
Nos meg van a megoldás egy,köszönhetően egy lelkes php/sql-ben járatos
embernek. (Chris) Nem magyar!
Egyébként az a kód amit betettem ide az nem jó,mivel senki nem vette észre,ezek szerint még a fáradtságot sem vette hogy megnézze.
Alapvető hiba van benne.
Köszönöm a lelkes és kitartó támogatást.Khmmmm....
Konklúzió:magyar fórumot még megnézni sem érdemes.
Legyetek jók!
|
hétf. jún. 23, 2003 22:09 |
|
|
dvdr2
|
Kedves DoBa!
Itt mindenki olyan okos,még sem eléggé.
25000HUF-ért komplett fórum licencet lehet kapni,amiben nagyon sok ember munkája benne van,ne legyél már elszállva hogy 10e bele sem néz senki.Akkor ezek szerint túl jól keresnek,túl kevés az idejük vagy nem és érdekli őket a dolog.
Én tök hülye vagyok hozzá,mégis bizonyos dologkat meg tudtam csinálni.
(pedig csak a meglévő kódot alakítgatam át)
BTW
Te mennyit keresel naponta nettó?
Ezek szerint túl sokat,mert akinek van tudása és nem hordja túlságosan fennt az orrát és főleg aki "megírom neki,nem tudod mennyit fizetne"
az örült volna a lehetőségnek.
(már csak hogy azt mondod hogy 10e bele sem néznek más kódjába,ami számomra azt jelenti hogy nulla a helyzetfelismerő képesség és a kreativitás)
|
hétf. jún. 23, 2003 21:17 |
|
|
DoBa
vas-tag
|
Most nem azert de ez a forum arra valo, hogy aki valamennyire belement mar a web-es programozasba, es megakad, az segitseget kerjen.
Ha azt szeretned, hogy oldjak meg helyetted, akkor tegyel fel egy hirdetest, valamelyik munkakozvetito oldalra.
Amugy 10-ert normalis ember meg csak bele sem nez mas kodjaba, nem, hogy meg beleirjon (meg, ha egy ora alatt meg is lehet oldani)
bye
|
hétf. jún. 23, 2003 20:54 |
|
|
dvdr2
|
Ha a héten kész van akkor 10e
Ha jövőhéten akkor 5e
és hetente feleződik.
(banki átutalás)
Invisionboard 1.x
-dailyview paraméterrel ibf_members ki van egészítve
-mind egyes topic megtekintére csökken
-fórum egyéb részére (regisztrált felhasználóknak) nem korlátoz
azonban ha a dailyview eléri a 0 akkor további topic megtekintés nem megengedett.
Magyarán a dailyvew counter értékének feltétel vizsgálatát kell beleintegrálni a PHP kódba úgy hogy
működjön is.
|
pén. jún. 20, 2003 7:42 |
|
|
Csattinger
|
DVD R2 Örülj annak hogy a profik segítenek, még , ha néha nyűgösek is. ----- Original Message ----- From: "DvD R2" <dvdr2@freemail.hu> To: <list@webmester.lx.hu> Sent: Thursday, June 19, 2003 8:13 PM Subject: Re: [webmester] Fórum limitálás > > > -sajnálom ha 16-20 órát kell dolgoznod,remélem legalább jól fizetnek érte > > -az ötlet akkor jó ha megoldás is egyben > > -abalygás vs. nem abalygás > Általában,tisztelet a kivételnek mindenki akkora ász a saját területében hogy majd annál nagyobb nincs is.(diplomatikusan fogalmaztam) > Gondolná a laikus hogy itt a megoldás,mivel itt csak hozzáértő van. > 5 fórumon lett ugyan ez a kérdés bedobva szerte a nagyvilágban. > > -bár én mondhatom hogy nem értek a php-hez de ezzel sokan vagyunk igy > és főleg mi keresünk ilyen és egyéb helyeken megoldást. > Szerintem azok akik igazán guruk azok > 1. nem érnek rá "support"-ot adni > 2. nem is érdekük > 3. értékes tudással bírnak amit ha$ználni is lehet > > Az hogy kiben mi és mit vált ki (szimpátia vagy egyéb) az egyéni. > Minden annyit ér amennyire használható. > > > > > -- > Üzenet a csoportnak: list@webmester.lx.hu> Feliratkozás: subscribe@webmester.lx.hu> Leiratkozás: unsubscribe@webmester.lx.hu> >
|
pén. jún. 20, 2003 1:03 |
|
|
veres.laszlo
|
> most tényleg arra vársz, hogy valaki megírja a php forrást helyetted? Persze megirhatom, neki, csak tudnám mit fizet érte! Laci
|
csüt. jún. 19, 2003 23:32 |
|
|
fugeee
vas-tag
|
most tényleg arra vársz, hogy valaki megírja a php forrást helyetted?
mert arra várhatsz
én a roppant egyedi hozzáállásommal bele se kezdtem volna ebbe...
|
csüt. jún. 19, 2003 21:26 |
|
|
dvdr2
|
"Nem gondolkodtal meg el azon, hogy miert nem oldottak meg
helyetted eddig 1ik forumon se?"
Azért mert csak azok fórumoznak akiknek ugyan úgy nem megy mint nekem.
|
csüt. jún. 19, 2003 20:52 |
|
|
ironiq
|
Hali...
-- OFF --
> -abalygás vs. nem abalygás
> Általában,tisztelet a kivételnek mindenki akkora ász a
saját területében
> hogy majd annál nagyobb nincs is.(diplomatikusan fogalmaztam)
> Gondolná a laikus hogy itt a megoldás,mivel itt csak
hozzáértő van.
> 5 fórumon lett ugyan ez a kérdés bedobva szerte a
nagyvilágban.
Nem gondolkodtal meg el azon, hogy miert nem oldottak meg
helyetted eddig 1ik forumon se?
Ne vard el senkitol. Ha nem ertesz hozza, akkor tanuld meg
vagy ne kezdj hozza.
> -bár én mondhatom hogy nem értek a php-hez de ezzel sokan
vagyunk igy
> és főleg mi keresünk ilyen és egyéb helyeken megoldást.
Ahelyett, hogy megtanulnatok.
> Szerintem azok akik igazán guruk azok
> 1. nem érnek rá "support"-ot adni
> 2. nem is érdekük
> 3. értékes tudással bírnak amit ha$ználni is lehet
4. nem is azert vannak, hogy masoknak megtanitsak, hanem
hogy tippeket adjanak olyanoknak, akik ertenek hozza, de
elakadtak.
-- /OFF --
ironiq
|
csüt. jún. 19, 2003 19:43 |
|
|
dvdr2
|
Na erre a válaszra vártam.
(hogy bírtad ki eddig?)
|
csüt. jún. 19, 2003 19:21 |
|
|
tibyke
vas-tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 5 Tartózkodási hely: Budapest
|
tanulj meg php-ul, es ird meg Magad a szukseges kiegeszitest...
t
|
csüt. jún. 19, 2003 19:18 |
|
|
dvdr2
|
-sajnálom ha 16-20 órát kell dolgoznod,remélem legalább jól fizetnek érte
-az ötlet akkor jó ha megoldás is egyben
-abalygás vs. nem abalygás
Általában,tisztelet a kivételnek mindenki akkora ász a saját területében hogy majd annál nagyobb nincs is.(diplomatikusan fogalmaztam)
Gondolná a laikus hogy itt a megoldás,mivel itt csak hozzáértő van.
5 fórumon lett ugyan ez a kérdés bedobva szerte a nagyvilágban.
-bár én mondhatom hogy nem értek a php-hez de ezzel sokan vagyunk igy
és főleg mi keresünk ilyen és egyéb helyeken megoldást.
Szerintem azok akik igazán guruk azok
1. nem érnek rá "support"-ot adni
2. nem is érdekük
3. értékes tudással bírnak amit ha$ználni is lehet
Az hogy kiben mi és mit vált ki (szimpátia vagy egyéb) az egyéni.
Minden annyit ér amennyire használható.
|
csüt. jún. 19, 2003 19:12 |
|
|
gye
vas-tag
|
Hali!
Kedves dvdr2!
Ne haragudj, ha a napi 16-20 óra munkám mellett nincs időm belejavítani egy vadidegen (igen összetett) kódba pusztán szívességből. Az sem biztos, hogy bele tudnék érdemben javítani, ezenkívűl ha megnézed, akkor a topicindító kérdésedben ötleteket vártál (illetve még azt sem, csak elmondtál egy problémát), nem pedig azt, hogy valaki oldja meg helyetted a kérdést, igaz én felelőtlenül megígértem, hogy segítek, de legnagyobb sajnálatomra nem fér bele az időmbe (ez nekem rosszabb mint neked )
Más: ha egy fórumon elkezdesz abalyogni, hogy itt nem tud senki segíteni, meg csúnyán beszélni, akkor ne várj további segítséget, mert az nem fog szimpátiát kiváltani, ezt csak mint tanács mondom...
azért ne keseredj el, biztos lesz aki segít, lehet, hogy akár én is, csak legyen már egy kis időm ...
kicsit megin off lettem
üdvagyé:)
|
csüt. jún. 19, 2003 16:56 |
|
|
dvdr2
|
Ami a valós megoldáshoz vezet olyat még nem.
Nem ****@dnék itt ha kaptam volna.
Ötleteim nekem is vannak,bármihez hozzá lehet szólni,de
minek ha nincs értelme.
|
csüt. jún. 19, 2003 11:29 |
|
|
Sien
|
úgy érzed semmilyen segítséget nem kaptál?
|
csüt. jún. 19, 2003 10:57 |
|
|
dvdr2
|
Lehet hogy "Gyé"-n kívül más nem műveli a php és mysql tudományt?
Örömmel venném ha valaki tudna segíteni,érdemben.
Bár lehet hogy rá kell jöjjek hogy sem ez,sem más fórum nem alkalmas semmilyen probléma
megoldására.
Pénzért megcsinálná valaki?
(esetleg egyéb barter)
|
csüt. jún. 19, 2003 10:41 |
|
|
dvdr2
|
Kedves gyé!
Eltüntél.
|
szer. máj. 28, 2003 13:14 |
|
|
tibyke
vas-tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 5 Tartózkodási hely: Budapest
|
phpbb.com
t
|
hétf. máj. 12, 2003 14:15 |
|
|
gye
vas-tag
|
kuldd el egy zip-ben a phpBB-t, belenézek
gy@cia.hu
|
hétf. máj. 12, 2003 13:14 |
|
|
dvdr2
|
Gyé lenne ötleted erre?
Hogyan lehetne tovább lépni?
Köszönettel előre is.
|
hétf. máj. 12, 2003 10:35 |
|
|
dvdr2
|
Ami biztosan menne...mármint nekem.
MySQL-ben kiegészíteni a user táblát pl. "dailyview"-val ami
be lenne állítva pl. 50-re.
Az is menni fog hogy egy pl. minden nap reset-elve lenne
minden user újra pl. 50-re.
Mint tudatlannak ezen számláló lefele számoltatása és nulla
értéknél a user kirúgása lenne érdekes hogy miként is
lehetne megcsinálni,illetve ennek beintegrálása egy fóruma.
Köszönet érte előre is.
|
csüt. máj. 08, 2003 9:15 |
|
|
dvdr2
|
Ez a megoldás nagyon szimpatikusnak tűnik.
Egy gyakorlati példával is megvilágítanád a megoldást egy
hülyének?
Köszi
|
csüt. máj. 08, 2003 8:44 |
|
|
tibyke
vas-tag
|
koszonjuk, gy, koszonjuk
t
|
csüt. máj. 08, 2003 7:26 |
|
|
gye
vas-tag
|
fugee:
ja, értem már mire gondoltál, hát azt tényleg nem lehet megoldani, amíg dinamikus ip-cimek vannak, meg végül is ezer más oka is van...
|
szer. máj. 07, 2003 21:03 |
|
|
fugeee
vas-tag
|
ok-ok, én úgy gondoltam, hogy ha pl. reggel még egyet, akkor megnézheti azt, amit eddig nem nézhetett meg a limit miatt... vagy félreértettem valamit?
|
szer. máj. 07, 2003 14:21 |
|
|
gye
vas-tag
|
Ha kizárólag regisztrált felhasználók léphetnek be, akkor azért eléggé meg lehet csinálni.
Kivételt képez természetesen, ha a beléptetés maga nem eléggé biztonságos, de itt sztem nem erről van szó.
Megoldás:
1. Beléptetésnél ellenőrzöd, hogy a felhasználó táblában tárolt max. oldalszámot nem érte-e még el, ha igen, nem engeded be.
2. mindes egyes oldal elején, a beléptetettséget ellenőrző soraid után, van egy kis sql-es funkció, ami update-eli a felhasználó táblában a megtekintett oldalak számát a megfelelő felhasználónál, ha be van léptetve ezután mégegyszer feltételt állítasz a beléptetettségnek, amiben ellenőrzöd, hogy nem érte-e el a limitet, amit, ha elért, akkor kilpteted.
/*ha további segítség kell, szólj!*/
|
szer. máj. 07, 2003 12:11 |
|
|
fugeee
vas-tag
|
szvsz ezt 100% biztonsággal nem lehet megcsinálni
|
szer. máj. 07, 2003 10:35 |
|
|
dvdr2
|
Adott egy fórum phpBB,InvisionBoard.
Csak regisztrált felhasználók léphetnek be.
Megoldandó feladat:
Egy adott felhasználó csak limitált számú oldalt nézhessen meg illetve
amint azt elérte dobja ki a rendszer.
???
|
szer. máj. 07, 2003 8:56 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 36 hozzászólás ] |