|
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 5 hozzászólás ] |
|
Webkamera elhelyezése a weblapomon
Szerző |
Üzenet |
Kigyo
|
HAli! Ajánlottak a CoffeCup nevű programot nekem,hogy próbáljam azzal feltölteni a weblapra a webkamerám tartalmát,de vhogy nem nagyon sikerül..Jelen esetben a szóban forgó program a CoffeCup DirectFTP nevű program..nekem már az tűnik gyanusnak,hogy ez eléggé úgy fest,mintha egy ftp manager lenne és nem webkamera anyag feltöltő..vki segítsen nekem, hogy lehet mégis megcsinálni,mert magához a webkamera szoftveréhez nem adtak ilyen programot..
|
vas. júl. 20, 2003 7:48 |
|
|
Kigyo
|
HAli! Ajánlottak a CoffeCup nevű programot nekem,hogy próbáljam azzal feltölteni a weblapra a webkamerám tartalmát,de vhogy nem nagyon sikerül..Jelen esetben a szóban forgó program a CoffeCup DirectFTP nevű program..nekem már az tűnik gyanusnak,hogy ez eléggé úgy fest,mintha egy ftp manager lenne és nem webkamera anyag feltöltő..vki segítsen nekem, hogy lehet mégis megcsinálni,mert magához a webkamera szoftveréhez nem adtak ilyen programot..
|
vas. júl. 20, 2003 7:47 |
|
|
Kigyo
|
Na igen,köszi,de ez vmi érdekes program,semmi más nem utal arra,hogy webhelyre is fel lehetne e vinni..olyan nagy **** vagyok most,mert fingom sincs hogy oldjam meg:)))
|
pén. júl. 18, 2003 17:09 |
|
|
Kigyo
|
De az a gáz,hogy én nekem meg nemigazán megy fel semmilyen ftp-re...csak elindul a program aztán ennyi..ilyenkor mi a teendő?
|
pén. júl. 18, 2003 16:53 |
|
|
Kigyo
|
Hali!hogy működik ez?mert senki nem akar máshol segíteni, azért jöttem ide!van egy webkamom,és az oldalamra szeretném rátenni..Mjpeg kivitelben is jó lenne..vki tudsz segíteni?köszönöm
|
pén. júl. 18, 2003 16:29 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 5 hozzászólás ] |
|