Szerző |
Üzenet |
Robesz
vas-tag
|
Na álljon meg a menet! Hadd szóljak akkor most én is mielőtt nagyon vakvágányra terelődne ez a topic. Pláne a "megkövezésem" elött. Én -aki nyitottam ezt a témát- saját kútfőből szereztem egy villamosmérnök diplomát, saját szakdogával (5-ös lett ). Ami nem derült ki az indításkor, hogy a program nem nekem kell, hanem egy barátomnak akinek 4 szakdogáját dobták vissza ilyen-olyan ürüggyel. A konzulense már jóváhagyta, de minden alkalommal más-más bíráló bírálta, és mikor kijavította az egyik bíráló értékelése alapján, a másiknak már nem tetszett. A doga egyébként egyáltalán nem programozás jellegű, mivel a srác nem ért hozzá. Ezt tudja is magáról ezért esze ágában sem volt erre a terepre tévedni. Viszont a jelenlegi ötletét -témáját- azzal tudná "eladni" eladni ha lenne hozzá egy programja, amit meg lehet mutatni. Legalábbis a legutolsó álláspont szerint. Nincs mese ezen túl akar lenni, de nem fog megtanulni programozni azért, hogy megírja aztán sose használja mint "biztonságtechnikai" mérnök. Melyikőtök tanulna meg egy darab programért programozni, ha sose fog vele foglalkozni???
Szóval köszönöm az itt fellelhető egyszem értékhozzáadó véleményt, meg fogom keresni.
|
hétf. okt. 27, 2003 16:00 |
|
|
Embeer
vas-tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 9 Tartózkodási hely: Budapest
|
Orvos ként szörnyűbb lenne.
|
szomb. okt. 25, 2003 23:48 |
|
|
_Shadow
|
Szoba se allnak vele... de azert gondolj bele, ez igy megse a legjobb... ha valahova megis felveszik, majd a kontarsaga miatt kirugjak, de akkor vmit mar osszebarmolt, akkor annak, aki a helyere kerul az o elkezdett, **** munkajat kell valahogy folytatnia... EZ SZORNYU.
Szvsz ne tedd le a diplomat, inkabb valts szakot...
|
szomb. okt. 25, 2003 21:53 |
|
|
Deka
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 630 Tartózkodási hely: Kecskemét
|
Egoist:
Szerintem nem ez a legnagyobb probléma!
Nekem van egy tippem, hogy melyik suliról van szó (egy fizetõs fõsuli, amit én is elvégeztem).
Aztán meg ha valaki ért hozzá és innen kerül ki, és jelentkezik valami munkára, szóba se állnak vele, mert tudják, hogy innen csak(!!!) hülyék kerülnek ki!
Üdv: Deka
|
szomb. okt. 25, 2003 19:13 |
|
|
digicat
ezüst tag
|
Azért egy gázszerelõ elég nagy kárt tud okozni
|
szomb. okt. 25, 2003 15:26 |
|
|
egolist
ezüst tag
|
Tudjátok ezzel "csak" az a baj, hogy elöbb-utóbb az ilyenek mint ti megkapják azt a papírt .
Csak azt kérdezném:
Mi értelme?
Ha valaha el is helyezkedtek a szakmában (elvéve a helyet egy valódi programozótól), akkorsem viszitek sokra. Nem hiszem hogy mindig találtok olyan balekot, aki minden problémátokat megoldja majd.
Akkor meg mennétek inkább autófényezõnek/szobafestõnek/gázszerelõnek. Azzal többet is keresnétek és nem okoznátok kárt a kontárságotokkal.
Az ilyenekenek semmi keresnivalója egyetemen/fõiskolán!
Csak ez a felsõoktatási rendszer nem tudja/akarja kiszûrni ezeket .
|
szomb. okt. 25, 2003 9:01 |
|
|
Embeer
vas-tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 9 Tartózkodási hely: Budapest
|
Én.
Ráadásul meg is értelek.
Valahol rokonlelkek vagyunk.
Téged a Szüleid kényszerítenek, engem a nélkülözés.
Üdv:
dizelgep@freemail.hu
|
szomb. okt. 25, 2003 4:43 |
|
|
ptiszai
vas-tag
|
Ne is ertem, ha valaki kiadja a diploma munkajat az miert ment olyan=20 egyetemre/foiskolara vagy szakra amihez nincs kedve, affinitasa? Nekem ez magas. D=E9k=E1ny wrote: >----------------------------------------------------------------- >Elindult Magyarorsz=E1g Legnagyobb =C1ll=E1skeres=F5 Szolg=E1ltat=E1sa: >http://www.jobinfo.hu >----------------------------------------------------------------- >Szerintem egy diplom=E1nak nem err=F5l kellene sz=F3lnia, de am=FAgy a T= e dolgod!=20 > >=DCdv: Deka > > > >-- >=DCzenet a csoportnak: list@coder.lx.hu>Feliratkoz=E1s: subscribe@coder.lx.hu>Leiratkoz=E1s: unsubscribe@coder.lx.hu> > > > > > =20 >
|
csüt. okt. 23, 2003 8:37 |
|
|
Deka
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 630 Tartózkodási hely: Kecskemét
|
Szerintem egy diplomának nem errõl kellene szólnia, de amúgy a Te dolgod!
Üdv: Deka
|
szer. okt. 22, 2003 22:46 |
|
|
Robesz
vas-tag
|
Hello! Remélem találok itt valakit, aki pénzbeli ellenszolgáltatásért megírna egy egyszerű -készletnyilvántartó- programot diplomamunkához. A nyelv valamely IV. generációs kell, hogy legyen. Határidő jövő év, tehát nem sűrgős. Kérem, hogy ha valakinek lenne ideje és kedve egy ilyent írni és elmagyarázni írjon egy mail-t. A feltételeket magánban megbeszélnénk.
|
szer. okt. 22, 2003 17:11 |
|
|