Szerző |
Üzenet |
cbdkroa
ezüst tag
|
ja,elég gyenge vagyok.
köszi ,mindent.
|
szer. máj. 19, 2004 19:20 |
|
|
subbass
ezüst tag
|
Csökentett módban töröld
|
szer. máj. 19, 2004 18:59 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 11973 Tartózkodási hely: Budapest, Solymár
|
A Regedit a Win saját programja.
Futtatás/regedit
Nagyon észnél légy (a kérdésedből úgy érzem kezdő vagy) mert az egész gépet hazavághatod. Mindenesetre (ha tudod) mentsd el a particiót. ha nem,legalább tanulmányozd, hogy kell a regisztrációs adatbázist menteni és helyreállítani (legalább is az automatikus mentésből). Nem árt, ha egy hozzáértő segít.
|
szer. máj. 19, 2004 18:36 |
|
|
cbdkroa
ezüst tag
|
caprine írta: Néhány vírus csinálja azt, hogy létrehoz egy dll-t, és hogy azt védje a regisztriben bejegyzi mint rendszer állomány. Vicces de innentől kezdve maga az OS védi azt a törlésektől. Azt hiszem a sasser is ezt csinálta. Ha nem vírus akkor keres rá a regedit-el és kukázd ki.
Regeditet tudnál ajánlani?
|
szer. máj. 19, 2004 17:08 |
|
|
caprine
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 388 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Néhány vírus csinálja azt, hogy létrehoz egy dll-t, és hogy azt védje a regisztriben bejegyzi mint rendszer állomány. Vicces de innentől kezdve maga az OS védi azt a törlésektől. Azt hiszem a sasser is ezt csinálta. Ha nem vírus akkor keres rá a regedit-el és kukázd ki.
|
szer. máj. 19, 2004 15:50 |
|
|
cbdkroa
ezüst tag
|
thsec.dll!!!!
Sziasztok!Lenne egy kérdésem azzal kapcsolatban ,hogy hogy tudom letörölni ezt a fájlt ( THsec.dll) mert nagyon nem akar megválni tőlem.Állandóan írásvédettmarad a görény.
????????? [/u]
|
szer. máj. 19, 2004 15:02 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 11973 Tartózkodási hely: Budapest, Solymár
|
Ez a rohadt spy program úgy terjed, hogy pl. a letöltött Crack-ben benne van, méhozzá úgy, hogy a Crack-hez tartozó fileok mellett ott van egy setup.exe (kb. 300KB ha jól emlékszem). Mikor véletlenül elindítod, (mert azt hiszed hogy a Crack része), látszólag nem történik semmi, úgyhogy el is felejtetted.
Csakhogy: telepíti a bridge.dll-t (a Windows/System könyvtárba teszi) és egy a.exe-t (a Windows könyvtárba teszi). Ebből lesz a leírt gond.
Eltávolítás: úgy ahogy fentebb leírták.
Csak tanács: néha érdemes belenézni az Indítópultba, és a rendszerindításnál eliduló fileokra is (a Win98-nál msconfig/indítópult). Ha valami szokatlan van, utána kell nézni, mi az. Sok melepetést lehet megelőzni.
|
szomb. ápr. 24, 2004 18:26 |
|
|
zoli12
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 31, 2004 17:24 Hozzászólások: 400 Tartózkodási hely: Szolnok
|
köszönöm a segítségeteket!!! töröltem a fájlt! minden működik rendesen!! köszi mégegyszer!!! majd írok még ha lesz valami problémám! ami nagyon valószínű mióta internetem van azóta jönnek a bajok de csőstül...!
|
szomb. ápr. 24, 2004 9:00 |
|
|
johnnyrotten
gyémánt tag
|
Indítsd el regeditet, keress rá a bridge.dll-re és törölj minden kulcsot, amiben szerepel.
|
szomb. ápr. 24, 2004 8:18 |
|
|
Dumbo
vas-tag
|
Re: run dll
zoli12 írta: sziasztok! bárki segítégét szivesen fogadnám! következő a történt de lehet hogy ez nem csak az én problémám. irtózatosan lelassult a számítogépem. a bekapcsolástól a használhatóságig kb 7-8 percet kellett várn!! a vinyó ezalatt az idő alatt folyamatosan szinte egyfolytában dolgozott szinte megálls nélkül!! és a hangja is furcsa reszelős volt! olyan volt mikor a scan disc dolgozik! én már arra is gyanakodtam hogy mikor a netre kapcsolódók,akkor valaki rákapcsolódik a gépemre és tölti le az adatokat! lehet hogy hülyeség de akkor mi lehet! viszont elkezdtem kutakodni és találtam egy programot Ad-aware6.0 néven ezt el is indítottam ami talált vagy 250 fajta külümböző bejegyzést a rendszeremben! fogtam oszt kitöröltem az összeset szívfájdalom nélkül!!! lehet hogy nem kellett volna!?? viszont a gépem ismét a régi !! 2perc és már működik is teljes internetcsatlakozással! VISZONT!!!! a probléma következő, számitógép bekapcsolása után mikor töltődnek be a programok akkor kapok egy figyelmeztetést RUN DLL!! a kijelöltfájl nem tölthető be . c:\windows\system32\bridge.dll.. amegadott modul nem található! mi a teendő!! aki tud segítsen!! viszont ha segítetek akkor lépésről lépésre írjátok már meg hogy mit kell tennem !! ja a gépen windows XP-prof van ! köszi!!!
Helló!
Ez a .dll egy spy progi része volt amit az adware eltávolított de a regisztrációs adatbázisban az automatikus indításnál a hivatkozás ott maradt.
Teendő:
A regeditor megnyitása:
WINDOWS/regedit.exe
Ezután a HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Run
bejegyzésnél a jobboldali mezőben meg fogod találni a bridge.dll-re utaló bejegyzést.Ezt töröld:jobboldalon egy klikkel kijelölöd majd a szerkesztés menüpontból a törlére klikkelsz és kész.
Ezután mindent bezársz-újraindítasz és örülsz,hogy a probléma megszünt.
Sok sikert.
Üdv:Dumbo
|
szomb. ápr. 24, 2004 8:13 |
|
|
zoli12
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 31, 2004 17:24 Hozzászólások: 400 Tartózkodási hely: Szolnok
|
run dll
sziasztok! bárki segítégét szivesen fogadnám! következő a történt de lehet hogy ez nem csak az én problémám. irtózatosan lelassult a számítogépem. a bekapcsolástól a használhatóságig kb 7-8 percet kellett várn!! a vinyó ezalatt az idő alatt folyamatosan szinte egyfolytában dolgozott szinte megálls nélkül!! és a hangja is furcsa reszelős volt! olyan volt mikor a scan disc dolgozik! én már arra is gyanakodtam hogy mikor a netre kapcsolódók,akkor valaki rákapcsolódik a gépemre és tölti le az adatokat! lehet hogy hülyeség de akkor mi lehet! viszont elkezdtem kutakodni és találtam egy programot Ad-aware6.0 néven ezt el is indítottam ami talált vagy 250 fajta külümböző bejegyzést a rendszeremben! fogtam oszt kitöröltem az összeset szívfájdalom nélkül!!! lehet hogy nem kellett volna!?? viszont a gépem ismét a régi !! 2perc és már működik is teljes internetcsatlakozással! VISZONT!!!! a probléma következő, számitógép bekapcsolása után mikor töltődnek be a programok akkor kapok egy figyelmeztetést RUN DLL!! a kijelöltfájl nem tölthető be . c:\windows\system32\bridge.dll.. amegadott modul nem található! mi a teendő!! aki tud segítsen!! viszont ha segítetek akkor lépésről lépésre írjátok már meg hogy mit kell tennem !! ja a gépen windows XP-prof van ! köszi!!!
|
szomb. ápr. 24, 2004 6:56 |
|
|