Szerző |
Üzenet |
atejka
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 183 Tartózkodási hely: Budapest
|
SP2-es XP-re Norton Internet Security 2005-öt feltelepítek, aktíválom, frissítek, de nem enged ki a netre amíg le nem tiltom. A NIS automatic live update-je inaktív marad hiába próbálnám bekapcsolni.
Az Antivirus része el sem indul újraindulás után.
Feltettem a Norton Systemworks 2004-est, ugyanígy jártam.
Feltettem a Norton Antivirus 2003-ast ugyanaz a helyzet, pedig ezeket régebben tudtam használni.
A Windows Biztonsági Központja felismeri a Norton tűzfalat és az Anitvirust.
Felraktam a Nod32-öt, xp-s tűzfallal használom azok mennek normálisan.
Az XP frissen van telepítve, nincs semmi sem elállítva.
Kérdésem a következő: Mi a búbánat miatt nem mennek (csak nálam?) a Norton programok?
|
szomb. okt. 09, 2004 20:51 |
|
|
_Laca
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 658 Tartózkodási hely: Tiszántúl
|
Használ valaki DOS-os programot XP-n?
Nekem valahogy nem akarnak normálisan működni az SP2 óta. Állandóan lefagynak!
|
pén. okt. 08, 2004 10:49 |
|
|
Slapy
vas-tag
|
xówa akkor hogy tudnám ferakni a sp2öt mégis? máshol mondtak wmi registry changert w mit,de nemwot idö kibexélni a dolgot uh nemtom h mit hogyan...
|
csüt. okt. 07, 2004 15:10 |
|
|
gyurma
vas-tag
|
Re: Új kapcsolat ikon?!?
cbdkroa írta: ...Axelerom van amire ugye be kell jelentkezni,eddig nem is lenne baj ha amikor kilépek az adsl-ből elméletileg,akkor még a másik azaz a hálókártya kapcsolatikonja dolgozik és jönnek-mennek a csomagok és fel is tudok menni a netre.Míg közben az írja ki hogy a kapcsolat nem jött létre vagy korlátozott.??? Lent két monitor villog, az egyik sárga golyót mozgatva a másik meg csak úgy van nem villog, nem mozog.
Hogy is kellene ezt beállítanom normálisan , ha lehet egyáltalán.?
Sziasztok!
Ugyanez van velem is: vmiért a mocsok igen erősen (sztem úgy felére/harmadára) lefolytotta a netemet + XP indításával ezek a sárgalabdázó monitorok is rögtön megjelennek. Tűzfalam lelőve, de azután is. Végül formáztam a vinyót, XP, aztán SP1, SP2 - utóbbinál már a telepítésnél sem kértem a tűzfalat, mégis ugyanott vagyok (leszámítva azt az 5 órát az életemből...)
Kérlek Titeket, aki tud, segítsen! Naon kösönöm:
gyurma
|
csüt. okt. 07, 2004 8:59 |
|
|
TargeT
a fórum lelke
|
Slapy írta: köxi,de nincs fent az sp1 a gépemen uh nemtom mit hogy wagy miwa
Pont ezt mondtam, hogy valószínű már az SP1 sem ment volna fel, ezért pofázott vissza az SP2. Mert működő SP1 után nem lehet ilyen.
Biztonságilag elég gyatra volt így a géped, hisz még az SP1 is sok mindenben kevés. Pl. Blaster
|
csüt. okt. 07, 2004 5:16 |
|
|
Slapy
vas-tag
|
köxi,de nincs fent az sp1 a gépemen uh nemtom mit hogy wagy miwa
|
szer. okt. 06, 2004 20:42 |
|
|
.Dester.
gyémánt tag
|
Az én érdekes jelenségemre nincs senkinek sem ötlete?
|
szer. okt. 06, 2004 19:49 |
|
|
utini
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2462 Tartózkodási hely: gyökér könyvtár
|
Köszi TargeT !
|
szer. okt. 06, 2004 19:26 |
|
|
TargeT
a fórum lelke
|
@Slapy
Hmmm. Akkor valószínű már az SP1 sem ment volna fel. Birizgáld meg egy
SP1-nél müködö corporate kóddal.
@utini
Igen SP2 tartalmazza az SP1-et és az összes azóta szükséges frissítést.
Addig ne lépj ki a netr, mig nincs kellöen frissitve. A Blaster különben szinte garantált.
|
szer. okt. 06, 2004 19:23 |
|
|
utini
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2462 Tartózkodási hely: gyökér könyvtár
|
Sziasztok !
Egy rövid kérdés ! Az SP2 biztosan tartalmazza az eddig kiadott összes hibajavítást és frissítést, tehát nem kell előtte feltenni az MS Blaster elleni javítást, meg az SP1-et ? Konkrétan az a gond, hogy tegnap felraktam egy laptopra az XP Profot, és az első indítás után már ott figyelt a Blaster köcsög, és nem volt nálam az SP2.
Köszönöm !
|
szer. okt. 06, 2004 18:56 |
|
|
droetker72
ezüst tag
Csatlakozott: szer. máj. 05, 2004 12:39 Hozzászólások: 45 Tartózkodási hely: Budapest
|
sziasztok
sp2-t felraktam a mukodese hibatlan volt utana.
majd uj windows telepites utan sp2 ujra fel, es a net behalt. csak a kezdolapot engedi megnyitni, azt is baromi lassan, aztan semmi tobb.
tuzfalat kikapcsoltam, az sem erdekli. mi lehet a bibi?
kabelem van.
koszi droetker
|
kedd okt. 05, 2004 12:16 |
|
|
Slapy
vas-tag
|
hali nékem egy oan problémám wan h sp2 telepitésekor azt a hiba uzit kapom h nemjo az xpm kodja ... hogy oldhato meg mégis a telepités?
|
kedd okt. 05, 2004 11:59 |
|
|
.Dester.
gyémánt tag
|
Új fejlemény, nem tudok napirendre térni fölötte, hátha Nektek van ötletetek.
Amikor hazaértem, egy olyan ablak várt, hogy az svhost.exe (asszem ez a neve) meg akar halni. Mondom OK. 1 mp csend, majd megjelenik a "szokásos" NT Authority ablak és számol 1 percről vissza... mondom ne már! Fenn van az SP2, még előtte telepítve volt a Blaster, Sasser meg egyéb förmedvények elleni patch, vírusom nem volt már évek óta és erre... Most futtatja a gép a FixBlast-ot, kíváncsi vagyok. Nem tudom, hogy víruson kívül a Windows instabil működése okozhat-e ilyet... Nem hinném.
|
hétf. okt. 04, 2004 18:45 |
|
|
fr-e
vas-tag
Csatlakozott: hétf. okt. 04, 2004 17:19 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Győr
|
SP2 feltétele után néhány (kb. 10-15) mp-re lefagy mindig az xp-m, ha menteni ill. megnyitni akarok valamit (csak ekkor!). A hiba csak a windowsos párbeszédablakoknál jelentkezik, tehát játékoknál nem -> ezért gyanakszom az sp2-re. Tudna nekem a hibára megoldást írni? Előre is kösz
|
hétf. okt. 04, 2004 17:26 |
|
|
TargeT
a fórum lelke
|
A biztonsági központ felismeri a Norton Internet Security 2003 tűzfalat, meg a Norton AntiVirus 2003-at, 2004-et is, hogy van, de az állapotát egyiknek sem tudja megállapítani. A vírusvédelmi riasztást így érdemes kikapcsolni, vagy a buboréktippeket.
Ha meg a buboréktipp kikapcsolva, állítólag nem fogja jelezni az új kritikus frissítéseket sem. Gyakorlatilag nálam fölösleges az egész központosdi.
|
hétf. okt. 04, 2004 5:21 |
|
|
cbdkroa
ezüst tag
|
Új kapcsolat ikon?!?
Sziasztok!
Nemrég tettem fel én is az Sp2-t,eddig ok csak az (új) Adsl - kapcsolatommal genyózik.
A háló kártyámat egy eddig nem definiált módon mellékágra tette és átnevezte,eddig ezen ment a net 1 hete még chellom volt,most már Axelerom van amire ugye be kell jelentkezni,eddig nem is lenne baj ha amikor kilépek az adsl-ből elméletileg,akkor még a másik azaz a hálókártya kapcsolatikonja dolgozik és jönnek-mennek a csomagok és fel is tudok menni a netre.Míg közben az írja ki hogy a kapcsolat nem jött létre vagy korlátozott.??? Lent két monitor villog, az egyik sárga golyót mozgatva a másik meg csak úgy van nem villog, nem mozog.
Lehet hogy csak kevés a tudásom, akkor szeretnék segítséget kérni, ha nem, akkor is.
Hogy is kellene ezt beállítanom normálisan , ha lehet egyáltalán.?
|
vas. okt. 03, 2004 10:34 |
|
|
Tóth János
vas-tag
Csatlakozott: kedd szept. 21, 2004 7:45 Hozzászólások: 9 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
Üdv Mindenkinek! Már 5 napja fent van a SP2 a 250 MB-os változat van telepítve eddig még nem tapasztaltam semmi problémát változást is csak alig látok a Biztonsági központon kívül de azt meg már kikapcsoltam.
|
vas. okt. 03, 2004 8:20 |
|
|
johnnyrotten
gyémánt tag
|
dominik írta: johnnyrotten írta: Széria számról nem. Prof, Home valóban eltűnt, helyette "Professional - kék folyamatjelző", "Home - zöld folyamatjelző" van. Nekem az sp2 előtt hom xp volt de most kék a folyamat kijelző, a szériaszámot még nem néztem.Most akkor pro xp-m van?
Nem. Akkor én hülyeséget olvastam valahol. Sorry a dezinfóért.
|
szomb. okt. 02, 2004 22:17 |
|
|
dominik
ezüst tag
|
johnnyrotten írta: Széria számról nem. Prof, Home valóban eltűnt, helyette "Professional - kék folyamatjelző", "Home - zöld folyamatjelző" van.
Nekem az sp2 előtt hom xp volt de most kék a folyamat kijelző, a szériaszámot még nem néztem.Most akkor pro xp-m van?
|
szomb. okt. 02, 2004 20:44 |
|
|
2+4=3!
ezüst tag
|
Látom Windows-barát az index szerkesztősége:)
Olvassátok el...
http://index.hu/tech/szoftver/spii0929/
|
szomb. okt. 02, 2004 17:38 |
|
|
YOSf
vas-tag
|
Chris-v írta: _Laca írta: Chris-v írta: Egyetlen egy kis apró probléma merült fel, mivel az xp eddig nem támogatta alapból a vezeték nélküli csatlakozást (nálam bluetooth) és most meg támogatja így összeakadt a bluetooth-os progival. Leszedtem akkor meg a driverrel volt gond. Felkerestem a gyártó oldalát és már ott várt az SP2-höz kiadott driver. Felraktam és minden OK! Milyen BT-od van? Mert nekem nem volt gond a driver-el (Widcomm). Mit lehet csinálni bt-on az XPsp2-vel, ha nincs külön feltéve a bt progi? Akkor hogyan mutatja a bt-t? Megjelenik a "kékfog" ikon a tálcán? MSI bluetooth-om van! Amikor csatlakozik akkor jelenik meg a vezeték nélküli hálózat ikonja a tálcán. Mindent tud amit a progi tudott, talán nincs annyi beállítási lehetőség. Egyébként megtalálod a vezérlőpultban.
MSI van nekem is. Két gép közötti internet megosztás sp1 és hozzávaló bt driverrel tökéletesen ment. Sp2 és a hozzávalókkal nem megy. Mit és hogyan kell beállítani.
|
pén. okt. 01, 2004 13:27 |
|
|
torine
vas-tag
|
XP_SP2 és a nero
SP2 telepítése után a néro dvd irás sebessége a a felére esett le!!! a sebesség 4x-es továbbra is de 13-15 perc helyett kb 30 percig irja a lemezeket (a lemez anyaga és inősége jó )
Van hasonló tapasztalatotok???
|
pén. okt. 01, 2004 9:32 |
|
|
Tóth János
vas-tag
Csatlakozott: kedd szept. 21, 2004 7:45 Hozzászólások: 9 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
Az infra egy egyszerű driver eltávolítás és újratelepítés után már
működik rendesen, az ikon megvan lehet másolni a hordozható eszközre.
|
pén. okt. 01, 2004 8:18 |
|
|
Tóth János
vas-tag
|
charly írta: sp2 rulez gép sebessége haramdára esett vissza infraport szép dísszé vált az asztalon mert kommunikáálni azt nem akar
Nálam a gép sebessége, észrevehetően nem változott.
Az Infra az valóban nem egészen normális, elfelejti az ikont kirakni az
asztalra de különben működik, ezt még ma kielemzem miért nem akar
normálisan viselkedni.
|
pén. okt. 01, 2004 7:56 |
|
|
2+4=3!
ezüst tag
|
Dester írta: Eddig az UXTheme Multi Patcher progit használtam arra, hogy külső forrásból származó témákat minden gond és egyéb program nélkül tudjak használni. Ez itt megszűnt. Visszaköszönt gyönyörűen a régi klasszikus Win2000-es felület. Ráadásul nem tudok neki mit csinálni! Van valakinek ötlete? Eddig nem használtam third party programot a témák kezelésére, szeretném, ha ez így is maradna, de ha nincs más... Nektek milyen tapasztalataitok vannak ezen a téren? Mindenkinél megy a megszokott témája rendesen az SP2 telepítése után is? (Már ha ez nem esik egybe a "Windows XP stílus"-sal )
Én felraktam az SP1-re az uxtheme patchet, erre eltűnt az "Üdvözöljük" képernyő, és azóta egy kis párcentis ablak írja ki a bootolási folyamatot.. ennyit erről az uxtheme patchről...
|
csüt. szept. 30, 2004 20:30 |
|
|
charly
arany tag
Csatlakozott: szer. máj. 26, 2004 8:39 Hozzászólások: 138 Tartózkodási hely: széles egyhazánk egyik szögeletében :D
|
sp2 rulez
gép sebessége haramdára esett vissza
infraport szép dísszé vált az asztalon mert kommunikáálni azt nem akar
éljen a windows most és mindörökké de ha valami jó akkor minek nyúlnak bele ilyen szinten::(
|
csüt. szept. 30, 2004 18:34 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 8673 Tartózkodási hely: Ahol fikázni könnyű alkotni nehéz!
|
a windows biztonsági riasztást még most sem sikerült kikapcsolni.... visszajött
|
csüt. szept. 30, 2004 9:24 |
|
|
johnnyrotten
gyémánt tag
|
Széria számról nem. Prof, Home valóban eltűnt, helyette "Professional - kék folyamatjelző", "Home - zöld folyamatjelző" van.
|
szer. szept. 29, 2004 19:02 |
|
|
CBR
ezüst tag
|
Udv.
Egy erdekesseg. A SP2 telepitese utan eltunt a Professional felirat. Marmint amikor indul be az XP. Es meg valami. Minden inditaskor mas a szeriaszam is. Tud errol valaki valamit?
CBR
|
szer. szept. 29, 2004 18:48 |
|
|
Tóth János
vas-tag
|
Ha már más is akkor én is felraktam (frissítettem) az SP2-re.
Szerintem egész kulturáltra sikerült a telepítő, először csinál egy
mentés a gépről ez alapján a rendszer visszaállítható ha mégsem tetszik
valami. Ezután és néhány perc után a telepítés végén jön a biztonsági
központ, korrektül felismerte hogy a EZ Firewall telepítve van javasolta
hogy csak az egyik tűfalat használjam, majd megállapította hogy a EZ
Antivirus friss és működik. Végül mivel néhány új fájlt telepített a
régiek helyére néhányszor rá kellet bökni tűzfalnál az engedélyezésre
hogy az adott programok használhassák az Internetet.
|
szer. szept. 29, 2004 11:06 |
|
|
Tuvok
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 984 Tartózkodási hely: Where no man has gone before...
|
Én felraktam és utána ha egy file-ra kattintottam jobb gombbal kifagyott az explorer.exe!( Mappánál viszont nem) Újraindítottam, de utána is! Most leszedtem és minden ok! Ha felrakom újra rendbejöhet ez a bibi?
|
szer. szept. 29, 2004 3:43 |
|
|
Jamesua
vas-tag
|
na én is fölraktam egy gépre az SP2-tőt már integrálva egy boot cd-re, otthoni gép és nem volt eddig vele semmi baj, kicsit makrancoskodott a updattal meg a tűzfallal de lebeszéltem hogy nem kell az nekem, a norton 2004 hun virusírtóval semmi baja nem volt, nemsokára fogok próbálni egy netes gépre telepíteni ugyanezt a cd-t, majd kiderül...
|
kedd szept. 28, 2004 17:58 |
|
|
leopold4
vas-tag
|
Akkor senki nemtalált megoldást a jojatek.hu-s problémára? Ma felraktam egy tök kopasz gépre a WINxp-t ekkor még simán mûködött a jojatek.hu miután felraktam az sp2-öt a szokasos dolog elojött. mikor leülnék a jojatek. hu ba egy asztalhoz már nemugrik fel az ablak. a felugró ablakok blokkolását természetesen kikapcsoltam. Akinek kezdetbe ez problémát okozott mit tett??
|
hétf. szept. 27, 2004 17:40 |
|
|
AGyurma
platina tag
|
Nekem is felment az SP2, minden rendben volt.
Egy gondom van, fájl letöltéskor új fajta üzenetet küld, és véletlenül kipipáltam a " többet ne tegye fel ezt a kérdést" kis négyzetet és ezzel rosszul jártam, nem tudom menteni, csak nyitni a fájlokat, meg sem kérdezi már előtte.
Hogyan tudom "visszavenni" a pipát?
|
hétf. szept. 27, 2004 13:30 |
|
|
Silverfox
arany tag
|
Üdv!
Felraktam az SP2-t. Tapasztalataim: A telepítés után nekem is igencsak belassult az egész rendszer, de egy töredezettségmentesítés és BootVis után "helyreállt a rend". (Meglepődve tapasztatam, hogy a BootVis működik, annak ellenére, hogy sokan próbáltak lebeszélni a futtatásáról). Tetszik, hogy a fejlesztők nagy figyelmet fordítottak a biztonságra, bár az elején szokatlan volt, hogy az IE-ben folyton megjelent a sárga információs sáv, és az Outlook Expressel néhány csatolt fájlt az elején egyáltalában nem tudtam megnyitni (nem engedte a kis ****), az Office Update meg sehogyan sem akart működni. A hangdriver sajnos nem működött, de találtam hozzá SP2-kompatibilis illesztőt, most már az is jó. A telepítés közben hiányolt valami atapi.sys file-t, ezt Totalcommanderrel kellett kibontani az SP1-es telepítőlemezről (ez nemcsak nálam, hanem 2 másik haveromnál is előfordult). A rendszer egyébként olyan mint volt, leszámítva hogy a régi Win95-ös játékok (SegaCD3-in-1, Mortal Combat Ultimate) nem hajlandóak elindulni, vagy futás közben kifagynak, szerintem a DEP miatt. (A DEP-et egyébként úgy állítottam be, hogy minden fájlt figyeljen, és így is fut minden programom (Sound Forge, DOS progik, meg ilyesmik), ennek ellenére sem csökkent a teljesítmény).
Összességében:semmi problémám nincs vele, bár én friss rendszerre telepítettem. Haverom 1 éve telepített XP-t (SP1 nélkül), ő felrakta, onnantól kezdve a XP abszolút nem akart elindulni... Rendszervisszaállítás és SP1 telepítés után neki is felment végre, bár az Office 95 Outlookja neki sem akar működni (vajon mér nem ??? )
|
vas. szept. 26, 2004 21:55 |
|
|
droland
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 800 Tartózkodási hely: B-A-Z
|
dominik írta: Hali!
Kezdő létemre pár napja felraktam az XP Homra az SP2-t. / P4 CPU 1,9 NVIDIA GeForce4 TI4200,Avavce AC 97 audió/. Ahogy látom semmi gond,megy minden rendesen,kivéve egy apróságot. DTK billentyűzet /Touch Manager 4.1 szoftver/ hangerő visszajelzése a monotoron eltünt,de ahangot működteti, egyébként mást működtet. Ha valaki tud megoldást köszönöm.
Szerintem ne foglalkozz vele, úgy se a szemednek kell a hangerő, hanem a fülednek, és lehet hogy pár játékot pl. idegesítene a visszajelzés és kidobná desktopba...
|
vas. szept. 26, 2004 11:18 |
|
|
dominik
ezüst tag
|
Hali!
Kezdő létemre pár napja felraktam az XP Homra az SP2-t.
/ P4 CPU 1,9 NVIDIA GeForce4 TI4200,Avavce AC 97 audió/.
Ahogy látom semmi gond,megy minden rendesen,kivéve egy apróságot. DTK billentyűzet /Touch Manager 4.1 szoftver/ hangerő visszajelzése a monotoron eltünt,de ahangot működteti, egyébként mást működtet.
Ha valaki tud megoldást köszönöm.
|
szomb. szept. 25, 2004 23:22 |
|
|
utini
gyémánt tag
|
Na, most kipróbáltam a Windows Update-et, és nálam hibátlanul megy ! Mondjuk csak az Nvidia drivert ajánlotta fel, de gondolom, hogy pár nappal az SP2 megjelenése után nem sok fontos frissítés lesz...
|
szomb. szept. 25, 2004 19:18 |
|
|
Furmanyos
ezüst tag
|
Hali!
XP SP2 telepítése után a Windows Update oldal ezt a hibakódot dobja be (0x80244010). Mi lehet ez? Találkozott-e már vele valaki?
|
szomb. szept. 25, 2004 19:00 |
|
|
antikomcsi
ezüst tag
|
Hali!
Örülök, hogy sikerült!
És azoknak mondom, akik még a jójáték.hu-val, és egyéb meg nem nyíló ablakokkal bíbelődnek, nálam se ment semmi, de sikerült teljesen megoldani a problémát úgytűnik!
szoftverbazis.hu -ról letöltöttem macromedia shockwave player-t, macromedia flash player 7-et és telepítettem, Majd újra letöltöttem a gépre az sp2-t, de most nem a terminálról, hanem a microsoft.com-ról, feltelepítettem újra az sp2-t is, (most jóval hamarabb ment) és újraindítás után megszűnt minden gond! (egyenlőre úgy néz ki)
Próbáljátok ki, hátha nektek is segít, mert engem már bosszantot, hogy mindent alacsonyra állítottam, vagy kikapcsoltam és mégse mentek az oldalak!
Üdv!
|
szomb. szept. 25, 2004 15:01 |
|
|
obregon
ezüst tag
|
Hali antikomcsi!
Bingo, az a jó beállítás amit írtál.
Kösz!
|
szomb. szept. 25, 2004 14:07 |
|
|
antikomcsi
ezüst tag
|
Idézet: Egyszerűen nem tudom, hol lehetne visszaállítani az asztal átlátszóságát. Ha van tipp előre is köszi. Ja, és kösz a linket johnnyrotten!
Hali!
XP-nél ki kell legyen pipálva sajátgép-tulajdonságok-speciális-teljesítmény-beállítások-[#] Vetett árnyék az Asztal ikoncímkéin fül!
Amennyiben az egyéni beállításokat használod! Nekem is csak ez van bekapcsolva, és a betűsímítás, a többi nem!
Talán ez okozhatja!
Üdv
|
szomb. szept. 25, 2004 13:34 |
|
|
obregon
ezüst tag
|
A johnnyrotten által adott linkről letöltött Longhorn feltelepült.
Csak az a gondom, hogy bármelyik skint töltöm be, az asztal valamilyen színt vesz fel és az ikonok felirata alatt ez látszik, ami baromi ronda.
Még ha az alapértelmezett XP Lunát töltöm be, akkor is.
Egyszerűen nem tudom, hol lehetne visszaállítani az asztal átlátszóságát.
Ha van tipp előre is köszi.
Ja, és kösz a linket johnnyrotten!
|
szomb. szept. 25, 2004 13:22 |
|
|
.Dester.
gyémánt tag
|
Nagyon szívesen, thank you Johnnrotten
Bár nekem nem kell az új DLL, Obregon kipróbálhatnád. Hátha menni fog a Longhornos cucc is (nálam rendesen fel se települ).
Leezli: Nálam a "Kép mentése háttérként" menüpont nem működött, valami hibát zagyvált.
|
szomb. szept. 25, 2004 8:42 |
|
|
johnnyrotten
gyémánt tag
|
|
pén. szept. 24, 2004 22:55 |
|
|
obregon
ezüst tag
|
Dester írta: Obregon:
Az e-mailt elküldtem. A csere módja a következő:
Csökkentett mód (safe mode), és nevezd át az UXTheme.dll fájlt a System32-ben. Letörölni ugyanis nem tudod. Töröld le az összes többi UXTheme.* fájlt, így nem tudja "regenerálni" magát. Rakd be az általam küldött UXTheme.dll-t a régi helyére és a régi DLL MINDEN előfordulását a Windowsban cseréld ki az újra (lehet pl. a DLLCache könyvtárban is, nálam asszem kb. 4-5 helyen volt még meg a DLL). Ha ez megvan, reboot. És voila...
Megcsináltam, bár nálam csak egy uxtheme.dll volt.
Nekem korábban telepítve volt a Longhorn Transformation Pack, és annak a skinjei a windows\resources\themes mappában voltak. Az SP2 telepítése óta ezeket nem lehetett betölteni. Most be lehet, szóval a skineket tudom használni. De magát a programot, ami még egy jópár dolgot felrakna, (bootscreen, sidebar, tapéták) nem tudom telepíteni továbbra sem. Mindegy meg vagyok nélküle, csak fura. Szóval félsiker, de azért nagyon köszi a segítséget!
|
pén. szept. 24, 2004 22:20 |
|
|
leezli
vas-tag
|
Hali !
Mióta SP2, azóta az Explorer-ben nem müxik a "Cél mentése más néven..." lehetőség !!! Hiába kattintok jobb egér, a menü legördül, minden ott van, de ez a sor csak halványszürke, tehát nem aktív ! ???
Segítség !
Köszi !
|
pén. szept. 24, 2004 21:20 |
|
|
utini
gyémánt tag
|
Ha kijózanodtál, moss fogat, és várunk vissza...
|
pén. szept. 24, 2004 21:02 |
|
|
obregon
ezüst tag
|
Dester:
Köszi, megkaptam, csinálom.
|
pén. szept. 24, 2004 19:19 |
|
|
.Dester.
gyémánt tag
|
Obregon:
Az e-mailt elküldtem. A csere módja a következő:
Csökkentett mód (safe mode), és nevezd át az UXTheme.dll fájlt a System32-ben. Letörölni ugyanis nem tudod. Töröld le az összes többi UXTheme.* fájlt, így nem tudja "regenerálni" magát. Rakd be az általam küldött UXTheme.dll-t a régi helyére és a régi DLL MINDEN előfordulását a Windowsban cseréld ki az újra (lehet pl. a DLLCache könyvtárban is, nálam asszem kb. 4-5 helyen volt még meg a DLL). Ha ez megvan, reboot. És voila...
|
pén. szept. 24, 2004 18:52 |
|
|